Bildirim
HTC One M8s [ANA KONU] (78. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neyse o zaman sevindirici haberi veriyorum gençler,bu ay kesin geliyor htc ile görüştüm -
Bu ay kesin gelecek dedi ayrıca eleman, 6.0 mış -
Bize daha 1 ay var vermelerine o zamana kadar da telefonu ben satarım :)))) şu kameraya bişey yapsınlar yahu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Saldırın -
quote:
Orijinalden alıntı: melihgezer
Saldırın
pili tam ful yap yada sarjda diyor ama yani pil saglam olsun yarıda kalmasın yoksa gunceleme kitler teli...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
6.0.1 olaydı eyiydi emme -
Hadi gözümüz aydın ilk yükleyen şu infraredi test etsin bi zahmet :) -
içerikler siliniyor mu hocam yedek alalım mı,aslnda sıfırlamakta fayda var güncellemeden sonra kendine gelsin telefon -
quote:
içerikler siliniyor mu hocam yedek alalım mı,aslnda sıfırlamakta fayda var güncellemeden sonra kendine gelsin telefon
önemli olanları sd aktar ayrıca telefonları sim karta aktar yani önlemini al pek silinmediğini biliyorum...
Yüklenme aşamasına geçti benim tleefon, yarıyı geçti -
Android yeni sürüme geçiriliyor... 178/237 :D -
quote:
Yüklenme aşamasına geçti benim tleefon, yarıyı geçti
ilk 492mb 4 dakika yukledi daha tamamlamadı...
avrupadaki ülkelerde hiç kıpırtı yok ilk bizemi verdiler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 17 Mayıs 2016; 13:17:00 >
quote:
Orijinalden alıntı: ABITMania
Android yeni sürüme geçiriliyor... 178/237 :D
daha birinci aşamayı geçemedim
@efem-35 Bizden çok baskı yapan yok sanırım. Bu modeli bizim sayemizde ayakta tutuyorlar. :D 194/237 oldu umarım beklediğimize değecek. Ha bir de Ir port çalışırsa mutlu son. -
quote:
6.0.1 olaydı eyiydi emme
Yanilmiyorsam surum 6.0.1 siz ekranda oyle olduguna bakmayin.yukleyenler soylesin kac oldugunu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ABITMania
@efem-35 Bizden çok baskı yapan yok sanırım. Bu modeli bizim sayemizde ayakta tutuyorlar. :D 194/237 oldu umarım beklediğimize değecek. Ha bir de Ir port çalışırsa mutlu son.
avrupa ulkelerine bu modeli çok satmışlar en çok ingiltere şimdi azerbeycan ve hindistana satıyorlar ucuz olduğundan sürümü iyi gidiyor...
daha 201/224 yüklüyor
Operatöre göre farklılık gösteriyor mu arkadaşlar? Turktelekom kullanıyorum, şu an güncelleme görünmüyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X