Şimdi Ara

HTC One M8s [ANA KONU] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.185
Cevap
9
Favori
44.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yavaş değil,kamera beklentiniz pek fazla olmasın sadece diyeceğim odur
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihgezer

M8S in karmerası mı daha iyi yoksa M8 in mi hocam. Arkadaşa alacağız. Ben Desire Eye kullanıyorum.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    m8 in ön kamerası m8s den iyi oldugu kesin ama arka kamerası m8s in daha iyi bildiğim kadarıyla,yine yanlış yönlendirmeyelim başka arkadaşlarda yorumunu al.
  • quote:

m8 in ön kamerası m8s den iyi oldugu kesin ama arka kamerası m8s in daha iyi bildiğim kadarıyla,yine yanlış yönlendirmeyelim başka arkadaşlarda yorumunu al.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için.
  • abdyek kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • quote:

M8 kamera yönünden her şekilde m8s den daha üstün. İş yerinde yanımdaki 2 arkadasta da m8 var tecrübe ettim.

Telefonun her şeyi çok iyi ama bizim telefonun kamerası rezalet. Güneşli havalar haricinde fotoğraf veya video çekilmez bizimkiyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

M8 kamera yönünden her şekilde m8s den daha üstün. İş yerinde yanımdaki 2 arkadasta da m8 var tecrübe ettim.

Telefonun her şeyi çok iyi ama bizim telefonun kamerası rezalet. Güneşli havalar haricinde fotoğraf veya video çekilmez bizimkiyle..

Peki bizim telefonun + bir yani var mi m8den,bende sonradan uzuldum keske m8 alsaydim dedim.on kamerasi cok hos ve guncelleme olarakta ondeler suan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Peki bizim telefonun + bir yani var mi m8den,bende sonradan uzuldum keske m8 alsaydim dedim.on kamerasi cok hos ve guncelleme olarakta ondeler suan

M8 den tek üstün yanı bataryası başka da bi haltı yok..

Menü geçişlerinde bile m8 daha seri..

• Güncelleme ne oldu güncelleme :)) Şu gelsede telefonu satmasam :))

• Selamlar. Bir sorum olacaktı. Yurtdışından aldığım m8 cihazımın ekranında problemler oluştu. Kronik problem sanırım. 20 ay önce aldım ve htcyi aradığımda garanti kapsamında dediler.Yurtdışı cihaz diye garanti kapsamında değil diyecekler diye korkuyorum aslında. Şimdi ben telefonumu kvkya mı yoksa teleservise mi götüreyim. İkisi de al birini vur ötekine firmalar ama hangisinin elle tutulur bir yanı var ?

Problemim şu :https://www.youtube.com/watch?v=bJrip08K6yY
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdyek

quote:

M8S in karmerası mı daha iyi yoksa M8 in mi hocam. Arkadaşa alacağız. Ben Desire Eye kullanıyorum.

htc one A9 kamerası guzel hareketli cekimleri yakalıyor fotolari m8 ve m8s guzel ayrica hepsiburada 1699 tl düşmüş...
    http://www.hepsiburada.com/htc-one-a9-pm-telcephtca9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 10 Mayıs 2016; 12:18:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• JanWaljan kullanıcısına yanıt
    yurtdışı telefonlarin garantisi olmadığını biliyorum eger varsa super olur ayrica her ikisi ayni cinsten servis şansiniza kalmış geçenlerde c harfi düştü diye kvk vermis bir vatandas kvk 290 tl istemiş...

• en son guncelemeyi biz alacağız adamlar birşey görmüş ki son testten geçiriyor sonuçta verecekler ayrica m8 100 tl olsa yine almam gecen m8s fotosunu biraz karistirdim m menual modda guzel renkler fotolar çikiyor arkadaşin dedigi gibi gunduz iso ayarini dusurursen yine iyi fotolar cikiyor ayrıca video cekimini hizli modda alinca super oluyor yalniz hd cekiyor ama video cok akici...

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

quote:

htc one A9 kamerası guzel hareketli cekimleri yakalıyor fotolari m8 ve m8s guzel ayrica hepsiburada 1699 tl düşmüş...

Boomsound yok. İşlemcisi de m8 inki kadar iyi değil. Ben bunu arkadaşıma öneremem. Biraz da iphone u andırıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Boomsound yok. İşlemcisi de m8 inki kadar iyi değil. Ben bunu arkadaşıma öneremem. Biraz da iphone u andırıyor.

m8 kronik sorunları var ayrıca türkiyedeki thh iyi işlemiyor aylarca sürünürsünüz kafanız ağrımayacak bir telefon alın ha ben telefon çekmek istiyorum di,yorsanız gidin iyi bir fotoğraf makinası alın eşimde iphone6s onun bile fotolarını beğenmiyorum bir tek note5 fotosunu beğendim canlı renkleri var ayrıca foto çekeceğim zaman sony wx7 var zaten cebimizde onunla güzel fotolar yakalıyor gece çekimi çok güzel flaşsız bile çekiyor videosu full hd seri güzel çekiyor tabi telefonlar zamanla güzel olacak foto içi teknolijik birşey bulmaları lazım

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    1 yıl uluslararası garantili oluyor cep telefonları hocam
  • quote:

en son guncelemeyi biz alacağız adamlar birşey görmüş ki son testten geçiriyor sonuçta verecekler ayrica m8 100 tl olsa yine almam gecen m8s fotosunu biraz karistirdim m menual modda guzel renkler fotolar çikiyor arkadaşin dedigi gibi gunduz iso ayarini dusurursen yine iyi fotolar cikiyor ayrıca video cekimini hizli modda alinca super oluyor yalniz hd cekiyor ama video cok akici...

Bu hızlı hd ne iş hocam? 60fps mi oluyor
  • quote:

quote:

en son guncelemeyi biz alacağız adamlar birşey görmüş ki son testten geçiriyor sonuçta verecekler ayrica m8 100 tl olsa yine almam gecen m8s fotosunu biraz karistirdim m menual modda guzel renkler fotolar çikiyor arkadaşin dedigi gibi gunduz iso ayarini dusurursen yine iyi fotolar cikiyor ayrıca video cekimini hizli modda alinca super oluyor yalniz hd cekiyor ama video cok akici...

Bu hızlı hd ne iş hocam? 60fps mi oluyor

hızlıda çekim acayip oluyor ve net çekiyor

• efem-35 kullanıcısına yanıt
    normal çekime göre hızlı çekiyor sanırım,günlük hayatta kullanılır mı hocam
  • quote:

normal çekime göre hızlı çekiyor sanırım,günlük hayatta kullanılır mı hocam

hareketli sahnelerde bence en guzeli bir iki deneme yaptım hosuma gitti

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.