Şimdi Ara

htc one m8 mi iphon 5s mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Androidr karşı büyük on yargım var fakat arkadaşın telefonunu kullandım bi süre m8'i, dış tasarımı hatta iç tasarımı da hoşuma gitti. Çok müzik dinleyen biriyim, ses konusunda M8 e lafım yok. Ama dediğim gibi android işte. Acaba güncelleme desteği 1 yılda falan kesilir mi? 3-4 sene kullanmam gerek. Samsung kesinlikle istemiyorum, WP ye de tekrar bulaşmak istemiyorum şu an eksiklikler var. İphone 6 ya da o kadar para bayılmak istemiyorum. Oyun da oynamam ben, film dizi indirip atar izlerim, twitter, whatsapp, snapchat sık kullanırım, müzik çok dinlerim. Ekran büyüklüğü pek sorun etmez bana oyun oynamayacağımdan dolayı. LG G3 düşündüm fakat o telefon da çekmedi beni pek, tasarımı iç ve dış olmak üzere beni gerdi. 5Ste de şarj olayı kafamı karıştırıyor. Herkes şarjı kotu diyor, ne yapacağım bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun oynamıyorsanız 5s i öneririm,oyun oynarsanız şarjı sizi tatmin etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s.
    bugun m8 android cephesinin en iyi cihazı ki 5s ile kıyaslanıyorsa android ios farkını görmek pek mümkün.
    m8de olsa m10da olsa 2 yıl sonra arayüz donmaları ile başınız belaya girecek. 5s alın kral cihaz
  • Samsung note serisi ozellikle note4 on yargılarını kırabilecek bi telefon.. degisen metal kasa mükemmel donanim.. uzun sure goturur..

• Dolamışsınız ağzınıza bi android. İki os u da kullandım android eskisi gibi değil gayet stabil. M8 i gözün kapalı al bence.

• bence kamera cozunurlugunu de goz onunde bulundurun inanin cok fark ediyor ozellikle de resimleri kirptiginiz zaman. zamaninda ben de 2 cihaz arasinda kalmistim ama sirf m8'in kamerasindan dolayi 5s'e yonelmistim. tabii o zamanlar 2500 lira etikete sahip olmasi da oldukca caydiriciydi. nitekim iyi ki 5s almisim. ios'la tanismama vesile oldu ve tek bir gun bile pisman etmedi. sarji da 1 gun oyle ya da boyle goturuyor tabii elinizden dusumezseniz is degisir. iyi dusunun iyi karar verin, simdiden gule gule kullanin alacaginiz cihazi.

• bende her iki cihazda var
    M8 inan android cephesinde en stabil calisan cihaz asla bir takilma veya donma yasamadan kullaniyorum egerki android istiyorsan kesinlikle almani tavsiye edecegim tek cihaz olurdu heleki ses ve kamera ile yapilanlar gercekten cok hos aklina soru isaret gelmeden alabilrisin heleki ben özgürlügüme düskünüm dersen asla takilmadan al... sunu unutmadan söyliyim egerki Apple store deki kaliteli Appler androidde olsa ben hic düsünme Htc al derdim bana göre android Appler kalite olarak berbat ....
    5S ise Ios 8.1.3 ile gercekten cok stabil olmus herhangi bir sorun kalmadi pil olsun gecisler olsun wlan olsun gercekten ugrasip yapmislar bu sefer ama kisitlisin iste istedigin herseyi yapamiyorsun ama dersenki yok arkadas benim yaptiklarim belli baska birseye ihtiyacim yok kalite bana yeter dersen android e hic bulasma derim ben sirf kaliteli Appler icin 5S kiyip satamiyorum
    kisacasi bana göre tercihim dedigim gibi egerki apple store kalitesinde bir store olsa hic sorunsuz Htc derdim ama bir an önce o cöplükten kurtulmasi lazim Android dünyasinin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexustan İphone 4S'e geçsem mi?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M9 bekle bence en fazla 3 hafta beklersin. Bi de m8 in arka kamerası, iPhone 5s pili çok kötü.

Not: Ikisini de kullandım.

• Oyun oynamam. Oynasam bile basit oyunlar oynarım yani. Ama dediğim gibi whatsapp,twitter,snapchat yoğun kullanırım. Kamera o kadar önemli değil benim için
  • yerinde olsam 5s alırım. tabi tercih meselesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

Oyun oynamam. Oynasam bile basit oyunlar oynarım yani. Ama dediğim gibi whatsapp,twitter,snapchat yoğun kullanırım. Kamera o kadar önemli değil benim için

yoğun kullanımda 5 saat gibi bir ekran açık kalma süresi alabilirsin.Bu değer size iyi bir değer geliyorsa iphone 5s tam size göre
    facebook - twitter 'da gezerken takılma olmaz.(Diğer cihazları bilmiyorum)
  • @ohsit
    Hiç kullanmadığım için bilmiyorum. Ama bakıyorum arkadaşların telefonuna kasılmalar falan var ondan öyle ön yargı oluştu androide. HTC tasarım olarak da beğendim o da çok önemli idi benim için.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @enyalios
    Hocam kamera o kadar önemli değil benim için. Orta derece çeksin yeter. ios'a karar versem adam çıkıp diyor yok o kısıtlı bu kısıtlı. Bu kadar kısıtlı olan şeyler nedir ios'ta?
    Apple dışı bir bilgisayardan telefona dosya atılmıyor mu? (dizi mesela, şarkı v.s) Anlatır mısınız biraz bu kısıtlamalar neler. Ve en son şarj kullanımınızı paylaşır mısınız görüntü ile
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @godzilla34
    Boyu pek önemli değil diyorum da siz iki cihazı da kullanıyorsunuz, 5S in boyutu bi süre sonra sorun etti mi size? Ve şarj konusunda neler diyebilirsiniz, kullanımınızı fotoğraf ile desteklerseniz sevinirim.
    @Minpayne
    1-2 ayı bulur zaten telefonu almam. 2bin tl'ye kadar limitim var M9 büyük fiyatla çıkar gibi geliyor. Şu an M8 1850, 5S 2150 tl

• M8 cok guclu bir cihaz android den yana sorunun olmaz kolay kolay,amma velakin daha kucuk boyutlu bir cihaz istersen 5s de guzel bir cihaz,5s kullaniyorum androidi sevmiyorum aslina bakarsak android de ust seviye cihaz alacaksan al,diger turlu orta segment denilen ara modeller asla alma m8 bu konuds oldukca iyi htc nin guncelleme destegi kisa surebiliyor bunu da aklindan cikarmamani tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ohshit

Dolamışsınız ağzınıza bi android. İki os u da kullandım android eskisi gibi değil gayet stabil. M8 i gözün kapalı al bence.

Lg g3 bazen kasıyordu ama bug yoktu sistemde şimdi 5s kullanıyorum m8e geçmeyi planlıyorum..?

• beter.böcek kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda ne düşünüyorsunuz 5S hakkında? Yukarıda neler yapacağımı yazdım ben telefonda. Kısıtlı diyorlar ios. Nedir bu kısıtlamalar
  • G3 ün durumu farklı. Koydular 2k ekranı s801 e tabi kasar. M8 android in iphone u gibidir. Alım bence memnun kalırsınız

• Arkadaşların telefonu m8 se alma derim de desire bilmem kaç bile kasmıyor. Gidip s3 mini falan kullanıyolarsa tabi kasar.ben g2 kullanıyorum canavar gibi. m8 i tahmin bile edemiyorum

• en basit örnegi istedigim an androidde müzik sesi yapabiliyorum ama ios öyle degil illa yardimci programlar olmadan asla yapamazsin
    diger sorunda Iphone 5S ile en fazla 6 saat kullanim 1 gün bekleme süresi aldim bana hayli hayli yetiyor hatta fazla bile ben telefonda oyun oynayan biri degilim oyun icin psp alir kullanirim en kötü elimizdeki sonucta bir telefon oyun oynarken sarj yetmiyor bahaneleri bana sacma geliyor oynamayin diyorum cevap olarak ya arkadas ben bu telefonu oyun icin almadimki islerimi halletsin diye aldim ve iki cihazda fazlasiyla ismi görüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.