Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda Z3 Compact kullanıyorum fakat M8'e geçmek istiyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi telefonda sık karşılaşılan sorunlar filan var mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.Soylu kullanıcısına yanıt
    Z3c güzel cihaz öyle bir yanlis yapma m8 kullanıyorum. 5.0 da şarj çabuk bitiriyor kamera eskisi gibi iyi değil

• electro58 kullanıcısına yanıt
    Hocam Z3C'nin malzeme kalitesinden hiç memnun değilim. Ön panel kasadan ayrıldı arka cam durup dururken çatladı kapaklarda sonrada yalama oluyor diyen arkadaşlar var. Kamera benim için çok önemli değil ortalama düzeyde çeksin yeter benim için
    o zaman geçtiğine değecek. Android 5.1 yerine 6.0 gelecek o zman telefon süper olacak :D
  • electro58 kullanıcısına yanıt
    Performans olarak elbette ki iyidir M8 fakat pil performansı nasıl hocam. Z3 Compacttan geçen birisi için çok mu düşük gelir ? Çoğunlukla whatsappda takılıyorum. Onun dışında facebooktur instagramdır vs takılıyorum oyun oynamam yani. Ama çoğunlukla 3G kullanırım bazı zamanlarda wifi
    Kardeşim bende aynı şekilde kullanırım. saat 11den akşam 8e kadar işyerinin wifiye bağlı işe gidişte 3g kullanırım müzik dinlerim. 1 günü tamamlıyor. Android 4.4.4 de bu süre tam 3 gündü. abartmıyorum. bide bunu enerji tasarufunda kullanınca bu süreleri alırsın.
  • Bizde HTC one m8 telefonumuzu elimize aldık hayırlısıyla
  • Bu HTC 3 g ile arası pek yok galiba

• merhaba arkadaşlar ben şu sıralar htc m8 satın almak üzereyim ve ikinci telefon olarak kullanıcam ve htc m8 i seçme sebebim ise boomsound geçen gün mediamark da gördüm inceledim ve ses kaliteleri beni benden aldı merak ettiğim konu ise htc modellerinde boomsound her modelde ses kalitesi olarak aynı seviyede mi m8 , m8s , one mini 2 gibi nasıl bir ses kalitesi farkı var
  • gps testle bir türlü gps e baglanamadim bu m8de nedendir

• Merhaba arkadaşlar M8 ile ilgili bir kaç sorum var. Sizinde tecrubelerinizle bir şeyler sormak istiyorum.
    1. HTC m8 düşük ışıkta foto nasıl çekiyor?
    2. Ön kamerası güzel resimler çekiyor mu?

Teşekkürler.
  • merhaba arkadaşlar , htc m8 almayı düşünüyorum. En uygun taksitli nereden alabilirim.
  • Acil yardım m8 kullanıyorum parmakla yukardan aşağı ya çekince bi pencere açılıyorya bi haftadır düzgün çalışmıyor parmağımı biraz beletiyorum gelip gider gibi yapıyor fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi hart tesettür attım düzelmedi naapmam gerek acil yardım teşekkürler

• Arkadaşlar Kumanda özelliğini var mı varsa sunny uydu alıcısı nasıl kontrol ederiz?

• formardin F kullanıcısına yanıt
    Telefonun kumanda özelliği var playden uygun bir apk indirip kullanabilirsin. Ben "peel smart remote" uygulamasını kullanıyorum ve memnunum
  • be-cool B kullanıcısına yanıt
    Teşekürler ama benin kullandığım model m8 eye ve sanırım bnda IR blaster özelliği yok
  • Merhabalar, m8 için ekran değişimi nerde yaptırabilirim?
    Bursadayım 2 büyük teknik servise sordum fakat yetkili servise gönder m8 çok ekran seçiyo ve milimetrik ayar yapmışlar tam performans alamayız dediler. Teleservice yetkili oluyo bildiğim kadarıyla fakat arıyorum müşteri temsilcisine bir türlü bağlanamadım ne yapabilirim?

• Arkadaşlar izmir içi elden 700 tl ye almayı düşünüyorum,ürün yurtdışından gelmiş ve imei attırmışlar,sanırım imei problem olmaz tanıdıgımda atabiliyor.onun dışında bu ürünün ucuz olması beni şüpelendirdi,malum nakitim az ve acil satıyormuş adam.Ürünü alırken nelere dikkat edeyim?Beni aydınlatırsanız sevinirim.Ürünü replika olup olmadıgını nasıl anlarım
  • formardin F kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar bildirim panelinde sürekli şöyle bir uyarı var :Htc bağlantı hizmeti (bağlantı hizmeti çalışıyor)
    Tüm uygulamalar kapalı olmasına rağmen bu uyarı çıkıyor neyin nesidir bu?

Ekran görüntüsü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formardin -- 13 Ekim 2015; 1:08:01 >
  • M8 de sim kart okuma sorunu yasiyorum.yuva kisimina elimle bastirinca yada hafifce vurunca sebeke geliyo diger turlu sim kart okunamadi,dogru takildigindan emin olun diye uyari aliyorum.sim kart uzerine kagit koyup denedim olmadi.sorunu nasıl cozebilirim?yardimci olursaniz Teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.