Şimdi Ara

HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
10
Favori
34.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadoes

M8 de sim kart okuma sorunu yasiyorum.yuva kisimina elimle bastirinca yada hafifce vurunca sebeke geliyo diger turlu sim kart okunamadi,dogru takildigindan emin olun diye uyari aliyorum.sim kart uzerine kagit koyup denedim olmadi.sorunu nasıl cozebilirim?yardimci olursaniz Teşekkürler.

Farklı sim kart deneyin, hala sorun devam ediyorsa servise gönderin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkli sim kart ile de ayni şekilde oluyor.servise gonderemiyorum çünkü yurt disi cihaz. İki tane telefoncuya sordum saçma şeyler söylüyorlar pek anlayan yok.yazilimsal bi sorun olabilir mi acaba?sim kart başka telefonda calisiyor.

• Bugün vodafone kampanyası ile htc one m8s aldım cihazım yarın gelecek, acaba 8s kullanıcıları da burdan mı iletişin kuruyor :) 8s e dair ana konu göremedim de :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 17 Ekim 2015; 21:55:32 >
  • merhaba bu cihaz içinhttp://www.mobilcadde.com/spigen-slim-armor-htc-one-m8-fume-kilif-17218

ORJİNAL olarak nereden temin edebilirim arkadaşlar?
  • BEYLER M8 KULLANIYORUM ARKA KAMERADA 2 FLAŞ AYNI GÜÇTE PATLADIĞINDA GECELEYİN ÇEKİLEN FOTLAR PEMBE OLUYO YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM
  • Arkadaşlar hava durumu widget i için güncelleme saat aralığını değiştiremiyorum. Ne yaptıysam ordaki ayara dokunamıyorum. Her saat hava durumu güncellemesi yapıyor. Bunu nasıl kapatabilirim??
     HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

• Tema uygulamasinda tasarladigim temalari baskalarinin indirebilmesi icin nasil yayinlayacagim

• merhaba bende vodafone kampanyadan bi htc one M8s aldım.ama fotograf lar karanlık çekiyor yada flasla çektiğinden zaman insanların ten renkleri olduğundan fazla sarı çıkıyor.herkesin öyle mi yoksa benimkinde mi problem? @darbelux @darbelux

• quote:

Orijinalden alıntı: fzt_fatih49

merhaba bende vodafone kampanyadan bi htc one M8s aldım.ama fotograf lar karanlık çekiyor yada flasla çektiğinden zaman insanların ten renkleri olduğundan fazla sarı çıkıyor.herkesin öyle mi yoksa benimkinde mi problem? @darbelux @darbelux

Kamera performansını çok deneme şansım olmadı ancak bildiğim kadarıyla HTC nin bu cihazlarda kamerası çok iyi değil

• Merhaba Arkadaşlar bende yurtdışı 32 gb harman kardon m8 var bununla ilgi iki sorunum mevcut.

1-) Telefonu ilk açıldığımda bazen simkart yokmuş gibi davranıyor,pin kodu istemiyor.Uçak moduna alıp tekrar kapatınca pin kodu istiyor.
    2-)Türkcell Hat kullanıyorum,gelen çağrıları açtığımda, çoğu zaman ilk açışta çağrı sonlandırıldı deyip arama bitiyor.Tekrar aradıklarında açabiliyorum.

Bu iki sıkıntı canımı çok sıkıyor bilgisi olan varsa paylaşabilirmi.

Teşekkürler.
  • Merhaba bende geçen m8 aldım yurtdışı.Ultrapixel olayı kafamı karıştırdığından 13mp kamerası olan m8 eye modelini aldım.M9 almak dahamı mantıklıydı bilemiyorum (aralarında 250 tl fark vardı) ama aldım bi defa.

• Lg g3 ten geçtim performans olarak kendini hissettirdi. Cihaz servisten sıfırlanmış bir cihaz. Bu boom sound benim beklediğim kadar iyi değilmiş, hoparlörden bahsediyorum . Yada cihazda sorun var. G3 döver bunu, ha ses daha kaliteli ayrı konu.onun dışında cihaz üzerinde ekranın kapladığı yüzde olarak g3 ün baya gerisinde. Çok boşluk bırakmışlar. Malzeme kalitesi feci yalnız. G3 ü yanına koymak m8 e hakaret olur. Umarım Android 6 güncellemesi gelir. Birde uzun zamandır htc kullanmıyordum sense yalan olmuş resmen kırpa kırpa yamaya çevirmişler. O eski sense in yanında esamesi okunmaz.

• Şu anda bu cihazdaki son sürüm Android nedir Türkiye resmi kanalında?

5.0.2 cihaz, güncellemede yok diyor.

Vodafone TR cihazı, dün satın aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Arkadaşlar hava durumu widget i için güncelleme saat aralığını değiştiremiyorum. Ne yaptıysam ordaki ayara dokunamıyorum. Her saat hava durumu güncellemesi yapıyor. Bunu nasıl kapatabilirim??
     HTC ONE (M8) KULLANICILAR ANA KULÜBÜ

Farklı widget kullanın widgetlerde farklı olanlar mevcut.ben rahatlıkla kapatıyorum.

• Telefona kendi dosya yoneticisi haric hangi dosya yoneticisini yuklersem yukluyeyim hafiza karti ve dahili hafizadaki dosyaları sildirmiyor tasitmiyor bunun çözümü var mi acaba

• Arkadaşlar merhaba,
    HTC'nin 2.0 Rapid Charge şarj aletini almak istiyorum; ama hiçbir yerde bulamıyorum Turkiye'de. Alan oldu mu acaba? Kendi şarj aleti 2buçuk saatte şarj ediyor.

• onuryildirim kullanıcısına yanıt
    Ben samsung note 5 in fast sarj aletini kullaniyorum 85 dakikada tam sarj ediyor

• arkadaşlar telefonu bende almak istiyorum htc m8 ile m8s arasında ne fark var acaba ?

hangisini almalıyım
  • Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle yeni telefon alacağım.

Aradığım özellikler,

1- Doyurucu bir kamera performansı, ( fotoğraf video )

2-Yüksek ses teknolojisi

3-video oynatma performansı.

4-Güncelleme desteği ve stabillik.

Oyunla çok aram olmaz.

Bu iki modelden hangisi daha iyi ? Ek olarak Sony ninn eş değer ya da bu ikisine verilecek fiyata alternatif alınabilecek başka telefonu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkolik

Ben samsung note 5 in fast sarj aletini kullaniyorum 85 dakikada tam sarj ediyor

Hızlı şarjı uzun süre kullanmak pek te sağlıklı değil.dikkat edin bataryayi erkenden tuketmeyin.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.