Şimdi Ara

HTC one m8 gta san andreas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar youtube da bir kaç video izledim htc one m8 kullanan bazı kişiler gta san andreas oynarken ki performansı inceliyorlar.. adam herşeyi maksimum grafiğe ayarlayınca oyunda hafif kasılmalar oluyor bazı yerlerde çok takılıyordu.. cihaza bu kadar para verdik neden hala kasıyor ? o kadar işlemcisi güçlü ram i güçlü ama maksimum performansta hafif takılmalar oluyor.. bu video 2014 nisan ayında paylaşılmış.. aslında şunuda düşündüm işletim sitemi yeni olduğu için ve rocstar games bu konu hakkında düzeltme yapmadığı için bazı stabilite sorunları olabilir diye düşünüyorum. ge.en ay htc one m8 için yeni bir güncelleme yapıldı daha stabil ve hızlı başlığı altında güncelleme oldu hızı aynıydı ve stabildi pek fark görmedim.. asıl sorum şu bir cihaza işletim sisteminin çalışma şekli hızını etkilermi yoksa bu oyunlarda kasılma sorunu htc one m8 in dezavantajımı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 26 Ağustos 2014; 21:59:32 >

• G3 san andreste kasıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gmd elite de kasmıyor.

• Şuan iPhone dahil San Andreas' da kasmayan telefon yok. Oyun konsollarda ki gibi çıktığı için bütün telefonları zorluyor. iPhone, Z2, G3. Cihaza göre kasmalar farklılık gösterebilir ama az çok hepsinde kasma var yani.

• Çünkü telefonun her yönü gelişiyor işlemci ram vs. Ama bence ekran çözünürlüğü sabit kalmalı o quad hd ,1080p ekranlar bütün sebebi bu işte koyun 720p ekranı arkadaş

Oyun için eniyi telefon z1compact olmasını sebebi bu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Çünkü telefonun her yönü gelişiyor işlemci ram vs. Ama bence ekran çözünürlüğü sabit kalmalı o quad hd ,1080p ekranlar bütün sebebi bu işte koyun 720p ekranı arkadaş

Ama işte oyun oynarken eller ekrani kapatiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: firtilli

quote:

Orijinalden alıntı: TwDead

Çünkü telefonun her yönü gelişiyor işlemci ram vs. Ama bence ekran çözünürlüğü sabit kalmalı o quad hd ,1080p ekranlar bütün sebebi bu işte koyun 720p ekranı arkadaş

Ama işte oyun oynarken eller ekrani kapatiyor

Sony xperialara playstation kolu takılıyor dert etme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC ONE X OYUN ARŞİVİM.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tüm snapdragon 800 cihazlar kasar gta da.Vice city de bile kasıyor. Gta san andreas oynayacaksan android telefonda note 3 exynos full ayarlarda 30 fps de oynarsın.
  • Hepsi kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 26 Ağustos 2014; 23:52:03 >
  • Oyun skntili

• Sizce snapdragon 800 ve 801 iyi bir işlemci mi ?

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erayozdemir -- 27 Ağustos 2014; 1:48:42 >
  • lg g3 ü anladık 2k kaldırmıyo diyonuzda m8 neye ekran 1080 p sense arayüzü stabil
    zaten oyun çıktı 1-2 güncelleme sonra oyunu unuttular bence optimizasyon ile alakalı birşey yoksa bu kadar giçpü cihazların kasması akla mantığa sığmayacak bişey

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten o oyunu telefonda bitiremezsin. Telefonu telef edersin o oyun yine bitmez. Çok zorlayıcı birkaç görev var, bilgisayarda Joypad ile küfrede küfrede geçtiğim. Bu kadar takıntı yapmayın derim. Belki de oyunun optimizasyonu iyi değildir.

Bende Samsung Nexus i9250 var. Oyun normal grafiklerle de kasiyor düşük grafiklerle de yüksek grafiklerle de. Bir yere kadar ilerleyip sildim. Zaten gerek yok bitirmiştim pc'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 27 Ağustos 2014; 2:09:08 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • telefon ekranı kaldırmıyodur belki, z1cye bakmak lazım onda iyi oynatıyorsa sorun ekrana yetmeyen vga
  • Öyle bir şey olsa cihaz üretim hatası olur be mühendisler onuda dusunmsuslerdir adamlar tasarladığı anda cikartmiyor ki bunları

• Bence Gta San Andreas geleceğin oyunu olduğundan günümüz telefonlarında takılıyordur. Telefon ekranları 11 inc düzeyine çıkınca tam kontrol edilebilir, takılmasız ve oynanabilir olacaktır. Tabii ki bu da şimdi değil gelecekte olacaktır.

Rockstar şirketinin öngörüsüne hayranım
  • Telefonda oyun mu oynanir arkadaslar alin bir konsol oynayin graham bell in kemikleri sizliyordur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.