Şimdi Ara

HTC ONE M7 [4.7 'Full HD LCD 3 (468ppi)|1.7 GHz quad-core|2 GB RAM|1080p/4.3 UP] (1939. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.669
Cevap
200
Favori
2.121.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßlaCKFOX

pembeleşme yok Allaha Şükür de çekimler hep kumlu ve kötü gözüküyor onu sordum yani bu çekimler normal mi ?

4 mp üzgünüm ama telefonun kamerası kötü
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    o zaman kamera çöp diyenler haklıymış teşekkür ederim neyse idare edeceğiz artık
  • nuly kullanıcısına yanıt
    Bu sorun uzun zamandır bende de var. Sim kart değiştirdim sorun geçmedi. Ancak ilginçtir her konuşmamda böyle bir sorun olmuyor. Anlamadım gitti ama ben hem Pembelesme hem de cizirti sorunuyla servise yollayacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Tamam reis kolay gelsin..
    Bekliyoruz:)

• Miyamoto Musashi kullanıcısına yanıt
    Tamam abi,yarin haberleşelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

@ntquartex Teşekkürler hocam peki o dediğiniz root yetkisi nasıl yapılıyor?

@Roark Size de çok teşekkürler cidden yardımcı olan nadir insanlardansınız

Bugün telefon iyice sms atmamaya başladı, iletilmiyor sürekli, ben de format atmaya karar verdim. Formatı nasıl atıyoruz, bir de formattan sonra 4.2.2 yüklesem 4.3 yüklemesem olur mu?

• quote:

o zaman kamera çöp diyenler haklıymış teşekkür ederim neyse idare edeceğiz artık

hocam senin resimlerde pek sorun görünmüyor .. gerçi senin resimler büyümedi istersen birde büyük olarak yolla yanlız büyüklerde böyleyse

senin resimler pek çöp sayılmaz yani .. haberin olsun.. ayrıca pembeleşme düşük ışıklı ortamlarda flashsız resimlerde mevcut bir kaç örnekte öyle yollarsan daha

mantıklı olur ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalinca -- 25 Kasım 2013; 20:51:47 >

• kamera çöp?!
  • iso Değerleri sırasıyla 2000,1600,800 bence gayet yeterli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lyubov

quote:

Orijinalden alıntı: Miyamoto Musashi

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar1

4.4 ge yayinlandi mi hocam?

Kılıflar gelmiş Türkiyeye ancak dağıtımda yani elime ulaşmadı henuz, 1 tanesini sana ayrıdım.

Plastik kokusu alıyorum

Anlamadım??

EDİT: anladım... jeton geç düştü. E napalım bazıları plastik sever ya one, s4 den iyi bir telefon olsa bile ki öyle ben değişimden yani s4 ümden memnunum.
    Tek memnum olmadığım şey s4 forumundaki ölü toprağı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 25 Kasım 2013; 21:31:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

quote:

Kılıflar gelmiş Türkiyeye ancak dağıtımda yani elime ulaşmadı henuz, 1 tanesini sana ayrıdım.

S4'cüler hala burada dolanıyor

Buranın havası başka, s4 forumu ölü...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hadi ya buranın 5 katı kullanıcı olması lazım orada

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hahaaa burasi harbi bitmez bugun arada n900 vs formuna girip bakiyorum ama htc one da bi efsane oldu artik ilk jenerasyon ve her zaman kendine yer bulacak NADIR tellerden biri..

• quote:

quote:

pembeleşme yok Allaha Şükür de çekimler hep kumlu ve kötü gözüküyor onu sordum yani bu çekimler normal mi ?

Gunduz cekimleri yeterli ama gece cekimlerinde flash aktiv edin daha net cekiyo... Bu kameraya ne kadar isik o kadar guzel cekiyo..

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

Gunduz cekimleri yeterli ama gece cekimlerinde flash aktiv edin daha net cekiyo... Bu kameraya ne kadar isik o kadar guzel cekiyo..

Tamam da bir alex değil hocam neyse bana yetiyor sorun yok

• bir alex kim peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 25 Kasım 2013; 21:48:49 >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle..
    Işık oldu mu tamam.

• Ben yaklaşık 4 aydır Htc One kullanıcısıyım ama telefonumu değiştirmeye karar verdim. Öncelikle telefon gerçekten mükemmel bir telefon ve oldukça memnunum telefondan fakat tek sıkıntısı kamerası beni tatmin etmiyor cidden. Kesinlikle kamerası kötü değil fakat ben fotoğraf çekmeyi çok seven biriyim mesela gece bir an yakalıyorum tam çekicem bir anda pembeleşmeye başlıyor. Düzgün bir fotoğraf almam için en az 4-5 tane denemem gerekiyor. Gündüz çekimleri kötü değil ama bir alex de değil sonuçta :) Hangi telefonu alıcağım konusunda kararsızım samsungdan nefret ediyorum lanet olsun touchwiz arayüzüne Lg G2 kapasitif tuşları içinde ekranın onları hiç sevmiyorum. Xperia z1 çerçevesi beni benden alıyor :D İphone 5 veya 5s ekranı yeterli değil özellikle insan büyük ekrana alışınca hiç olmuyor ufak ekran. Yani kısacası ne alıcağımı bilemiyorum bütçem HTC One+ 200tl filan olabilir en fazla. Sizden de yardım bekliyorum. Ah HTC ah hiç bulaşmayaydın ultrapixel olayına adam gibi lensi olan 8mp koyaydın yeterdi o bize :D

• Hocam piyasadaki digerleri alinmaz bence de kriterlerinize gore. İsterseniz lumia fantezisi yapin, isterseniz M8i bekleyin, isterseniz de telefonu servise verin en azindan pembelesmesin.
    Edit: Yanlis alinti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadu -- 25 Kasım 2013; 22:24:09 >
  • quote:

Aynen oyle..
    Işık oldu mu tamam.

• 
Sayfa: önceki 19371938193919401941
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.