Şimdi Ara

HTC KULLANICILARINA BUYUK MUJDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Htc ye attığım mailde hem 8s e hem 8x e Windows Phone 8.1 in geleceğini söylediler sadece mail atmadım emin olmak için canlı Chat sistemini de kullandım ve onlarda geleceğini söylediler sadece htc ye değil Microsoft a da mail attım onlarda gelecek dedi sonra daha da emin olmak için Windows Phone Chat sistemini kullandım ABD olanını Türkiye yoktu onlarda gelecek dedi hatta biz güncellemeyi htc ye verdik onlar dağıtmaya hazırlanıyor dediler Windows Phone takımı işte bana gelen o mail
     HTC KULLANICILARINA BUYUK MUJDE HTC KULLANICILARINA BUYUK MUJDE

• 8s 8.1'i zaten alacaktı GDR 1'i alamayacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: parberk9999

8s 8.1'i zaten alacaktı GDR 1'i alamayacak

Alamayacak diye bir şey yok. Üzerinde çalışılıyor.
    Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• 8X direk 8.1 GDR1 ile geçecek. HTC WP yazılım ekibini büyüttü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Corsair Severler Derneği Corsair Fan Club

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • Windovs

Htc kullanan arkadaşlar için sevindim en az bizim kadar onlarında hakkı WP 8.1 kullanmak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 2 Eylül 2014; 13:17:00 >

AMD Ryzen 7 1700 // MSI GTX 1060 6GB GAMING X // Corsair Carbide 400R // FSP Aurum-PT 1200W // Corsair Vengeance LPX 16GB 3000MHz // Corsair H100i v2 // ASUS PRIME B350-PLUS // OCZ RD 400 NVMe

OnePlus 3T 128GB
  • 8s' gdr1 e geleceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simple Man -- 4 Eylül 2014; 0:13:37 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Simple Man

8s' gdr1 e geleceğini sanmıyorum

Almaması için bir sebep yok ayrıca HTC Destek neden yalan söylesin

OnePlus 3T 128GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

8s' gdr1 e geleceğini sanmıyorum

Almaması için bir sebep yok ayrıca HTC Destek neden yalan söylesin

Beni yarı yolda bıraktı, bozuldu gitti. Gıcık oluyoum 8s' e

ASUS Prime Z790-P Wifi D4 / i7 14700F / Msi Ventus 2X 4070 Super / 2x16 3000 Mhz Ram / iPhone 15 Plus / iPad 10 / Xbox Series X / Playstation 5 / Dell AW2724DM / LG 32Gn600B / Asus VA27EHE / Razer Kaira For Xbox / SteelSeries Arctis 1 Wireless PS Edition / Razer Wolverine V2 Xbox / Cordsair Hs75 Xbox / Razer Sphex Mouse Pad / Logitech G410 Atlas Spectrum / Logitech G402 Hyperion Fury / Logitech G502 / Lenovo K500 Legion
  • E verileceğini biz de biliyoruz da, 2 aydan beri net bir tarih paylaşamıyoruz diyor adamlar

Neyse geç olsun güç olmasın.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.