Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendimce , dostum, sitenden TCMP player indirmeye çalışıyorum, ancak linkten oyun paketinin yükleme linkine yönleniyor. Sana zahmet bi bakabilir misin?
  • Sudan çıkmış balığa döndüm iphone sonrası Dün aldım cihazı kvk garantili gelin görünki ne yüklesem, nasıl yüklesem çözemedim

Sorum şudur cevaplarsanız sevinirim, bilgisayarım mac, acaba uygulamaları, programları yüklerken bir sorun oluşturur mu ? yoksa saçma bir sorumu oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zucchero -- 2 Nisan 2010; 11:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

Sudan çıkmış balığa döndüm iphone sonrası Dün aldım cihazı kvk garantili gelin görünki ne yüklesem, nasıl yüklesem çözemedim

Sorum şudur cevaplarsanız sevinirim, bilgisayarım mac, acaba uygulamaları, programları yüklerken bir sorun oluşturur mu ? yoksa saçma bir sorumu oldu

"Kendimce" nickli arkadaşın hazırladığı şu siteye göz atabilirsin. Hayırlı olsun bu arada.

http://hd2world.tk/

• arkadaslar bu sbp backup serıallerı olan varmı bı kactane grdım ama yanlıs dıyo bılgısı olan arkadaslarım paylasabılırlermı acaba tesekkurler:))
  • Arkdaşlar HTC HD2 pil ömrünü artırmak için ne yapılabilir. Şarjım Maximum 1 gün gidiyor. Bunu 2-3 güne yaymanın bir yolu yokmudur. Ya da başkaca önerebileceğiniz bir batarya Çeşidi..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

Arkadaşlar youtube a girince "No Storage" diyip kapanıyor.. Tel hafızasında 7000 kb yer var :(

7000 KB dediğin 70 MB yoksa 7 MB mi eğer 7 MB ise yüklediğin video 7 MB den fazla ise normaldir. eski sayfalarda youtube'un yeni versiyonu vermiş olmam lazım. onu yükleyip ancak kurarken main memory yerine storage yüklermisin?

file explorer ile /windows/youtube. klasörüne girip oradaki eski dosyaları silmeniz halinde tekrardan çalışma imkanı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 2 Nisan 2010; 19:39:51 >
  • quote:

Sudan çıkmış balığa döndüm iphone sonrası Dün aldım cihazı kvk garantili gelin görünki ne yüklesem, nasıl yüklesem çözemedim

Mac olması sadece update esnasında sorun cıkabilir ve Bilgisayar üzerinden kurulan bazi programlar eğer kuracağın programlar cab ise telefona kopyala yeterli olur.

Eşleştirme içinhttp://www.markspace.com/products/windowsmobile/mac/windows-mobile-sync-software.html bunu kullanabilirsin sanırım MAC'im olmadığından daha fazla yardımcı olamayacağım.

Bu arada kullandığın MAC'in boot Camp ile XP kullanma imkanın yok mu ?

• slm arkadaşlar hd2 de yuklediğimiz mp3 leri zil sesi yapabiliyormuyuz.birde başka bi telden bluetooth la artınca hd 2 yi bluetooth açık olsada görmüyor.wireless bağlantı bulunca kotadan gidiyormu yoksa otomatik olarak 3g denmi bağlanıyor.birde üstte 3g simgesi deil E simgesi var neden?yardımcı olursanız sevinirim
  • otomatik olarak video uzantıların coreplayer ile çalışmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim
  • @kendimce
    Dostum TCPMP de alt yazıyı çalıştıramadım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

@kendimce
    Dostum TCPMP de alt yazıyı çalıştıramadım yardımcı olursan sevinirim teşekkürler

Film ile alt yazı dosyan adı aynı olmalı atıyorum.
    film.avi
    flim.srt

otomatik tanıyor; şuan telefonum yanımda değil.

@beekkoo

Wireless bağlantı kurduğunda 3G yada EDGE kapanır ve wireless bağlantın aktif olup ADSL kotandan kullanırsın.zil sesi yapmak istediğin mp3 üzerine gel basılı tut ve zil sesi yapı seç.

E = EDGE 3G/H 3G bağlantı anlamında Band seçimin auto da ve bulunduğun bölgede 3G varsa 3G'ye döner ancak şunu unutmadan söyleyim internetti kullanmadığınızda ve Türkiye sartlarında 3G'nin daha yeterli olarak baz istasyonları olmadığından telefon sarjlarınız daha çabuk bitter..
    @cmscms
    Coreplayer yerine TCPMP'yi kullanırsan AC3 ses codec ile sıkıştırılmış filmleri dahi seyredersen ayarlar bölümünden uzantıyı seçmen yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 2 Nisan 2010; 23:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

@kendimce

Film ile alt yazı dosyan adı aynı olmalı atıyorum.
    film.avi
    flim.srt

otomatik tanıyor; şuan telefonum yanımda değil.

@beekkoo

Wireless bağlantı kurduğunda 3G yada EDGE kapanır ve wireless bağlantın aktif olup ADSL kotandan kullanırsın.zil sesi yapmak istediğin mp3 üzerine gel basılı tut ve zil sesi yapı seç.

E = EDGE 3G/H 3G bağlantı anlamında Band seçimin auto da ve bulunduğun bölgede 3G varsa 3G'ye döner ancak şunu unutmadan söyleyim internetti kullanmadığınızda ve Türkiye sartlarında 3G'nin daha yeterli olarak baz istasyonları olmadığından telefon sarjlarınız daha çabuk bitter..
    @cmscms
    Coreplayer yerine TCPMP'yi kullanırsan AC3 ses codec ile sıkıştırılmış filmleri dahi seyredersen ayarlar bölümünden uzantıyı seçmen yeterli

TCPMP ile lgili avi ve srt adlarını aynı yaptım şimdi yine de altyazı çıkmadı?

• saol dostum.kotadan gidermi demek istedğim turkcell kotasından.ineternet paketim 1 gb.yani cihaz wireless bulup bağlandığında kendi 3g yada edge kotasından yermi diye sormak istemştim.saol yardımın için
  • birde bluetooth açık ama aygıtı görülebilir deil onu nasıl yapıcaz
  • 1.66.468.1 (76641) romunu kullanıyorum daha önce 1.61 romunu kullandım kamera güncelleştirmesini yaptığımda foto çekim kalitesinde şaşırtıcı bir iyileşme olmuştu 1.66 aynı güncelleştirmeyi yükleyemiyoruz biraz saçma olacak ama sanırım bu 1.66 romun içinde o güncelleştirme yok sanırım hard resetti romdu deneyerek bizzat test ettim, kağıt üstünde olduğunu iddea edebilirler :)
  • Şarz Sorunu Yaşayan Arkadaşlar Şarz süresini azda olsa uzata bilirsiniz ! forumu inceledim öğrendiğimiz bazı şeyler oldu bizimde biraz katkımız olsun,

1) Türkçe Rom Yaması orjinal roma göre sistemi işlemciyi fazladan çalıştırdığı için bunun üzerine birde uyumsuzuklar makinanın fazla güç çekmesini sağlıyor , en iyisi orjinal ingilizce rom kullanmak ama türkçe kullanmak istiyorsanız aşağıdakileride deneye bilirsiniz.

2) Ekran parlaklık ayarını otomatikten düşük olan rahat okuya bildildiniz bir ayara manuele alabilirsiniz vede ekran bekleme ayarını en kısa ayara getire bilirsiniz. şarzı uzun giden telefonlara yada pda bakın bu süreler kısadır kullandıklarımdan birkaçı örneğin Sony Ericson omnia vs...

3) Eğer ikinci bir alarm programı kullanıyorsanız hemen kaldırın ne hikmetse hd2 nin şarz süresini abartı azaltıyor telefonun kendi alarmını kullanın diğer pda'larda alarm programı bu kadar şarz harcamıyordu

4) Titreşime çok ihtiyacınız varmı düşünün ! ve çok kullandığımız programları yada bu ekran arka plan resmide olabilir çok büyük ebatlı olmayanları telefonun kendi hafızasına atarak sd kartla telefon iletişime geçmiyeceğin için azda olsa bir enerji ve hız kazancınız olacaktır.

5) Son olarakta Türk Milleti olarak biraz meraklıyız, arkadaşlarımıza yada soranlara yok şu özelliği var vs.. 10 dakika anlatırsak buna ne kafa nede şarz dayanır :)

• @McManaman34

Seçenekler->Görüntü ->GDI aktif hale getirin

@beekkoo
    ayarlar da bluetooth bulunurluğu kapalı settings all settings den bluetooth Not Discoverable bölümü on Always Visible veya Visible for 60 Seconds getireceksin.

@cemto
    1 - native türkçe çıkmadıkça Türkçe kullanılmasından yana değilim
    2 - uzun sarj süresi beklenilmemesi gerekmekte max. 2 gün iyi değerdir; daha uzun dayanması istenildiğinde flight modu ve telefonu hiç elememek gerekir; HTC HD2 geldikten sonra alarm amaclı 1 hafta Asus p535imi hatsız ve sadece alarm için flight moda 7 gün gittiğini gördüm :) normalde maksimum 1.5 gündü
    3 - katılmıyorum SBP TIME 2 kullanıyorum sarja etkisi bulunmuyor bu program telefon hafızasında kurulu
    4 - Benim işyerimde ve sokakta ses yerine titrişim kullanıyorum. 1 ile 1.5 gün kullanıyorum
    Telefon exchange ayarlarından emailime bağlı 11 - 16 arası her email geldiğinde telefona düşüyor iş emailleri; ancak Manila dialup enabler / disabler den internet bağlantısı inaktif olduğunda internet bağlantısını kapatıyor 3G modu off çok gerekmektedikçe 3G'yi aktif etmiyorum sanırım yaz tatilinde banka işlerim olursa deniz kenarında aktif ederim
    5 - merak edenleri htc standlarına yönlendirin :)

Kamera;
    Resolution 5M ( 2592 x 1944 )
    Widescreen OfF yaparak telefonun gerçek 5M'ye geçmesini sağlayabilirsiniz Widescreen on olduğunda çözünürlük 2592 x 1552
    Quality Superfine

BSB Tweak ile Camera superfine modunu açmanız gerekmektedir.

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler

• Arkadaslar ürünün Ana ekranında saatin altında konumum yazan yeri tanımlayamıorm ve orda hava durumunu göstermek istiyorum ana ekranda yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

quote:

"Kendimce" nickli arkadaşın hazırladığı şu siteye göz atabilirsin. Hayırlı olsun bu arada.

http://hd2world.tk/

Çok çok teşekkürler dostum hem sana hem "Kendimce" ye süpermiş

• quote:

Orijinalden alıntı: crayz61

Arkadaslar ürünün Ana ekranında saatin altında konumum yazan yeri tanımlayamıorm ve orda hava durumunu göstermek istiyorum ana ekranda yapamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirimm.. Şimdiden teşekkürler...

Yok mu Yardım edecek yahu! ?

Şimdide oraya bi şehir geldi linni die onu deiştiremiorm..
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.