Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nodata programı ile tüm internet bağlantılarını kapadım ama hala ekranda 3g yazısı var ve bağlantı yapıyor. çözüm önerisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

saygılar
  • Selamlar,

Yukarıda ekran dokunmatiği ile ilgili bir takım konuşmalar geçmiş, daha önce bir yerde bi arkadaş bahsetmişti. Aşağıda linkini verdiğim adresde bu konuyla ilgili bir dosya ve bilgiler var, yeni başlayanlar için bu link diye bir kısım var (altdaki link) aynı yerde oradaki sorunlara bakarsanız video şeklinde koymuşlar. Ekran titremesi, tuş basmada ekranda kaymalar vs. bende vardı bunların bi kısmı. Note alırken kısmen düz bir hatda çizgi çizilmiyodu mesela eğri büğrü oluyodu, klavye harflerine basarken farklı harflere kayıyodu. ilgili linkdeki " htc touch_screen_3.3_test_reduced_sensitivity.cab" bu dosyayı çektikden sonra düzeldi, şimdi not alırken kısmen düz hatda çizgi çiziliyor, klavyede harflere daha tutarlı basılıyor. Şöyle bişey var tam olarak düzelmedi sanırım, resim açtığınızda zoom yaptığınızda ekranda parmağınızı bir yerde sabit tutmaya çalışın belli bi süre sonra kalp atışı gibi titremeye başlıyo resmin o kısmı.

Bir deneyin bakalım benim çok işime yaradı.

Linkler:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=604831

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=595655

kolay gelsin..

• quote:

Orijinalden alıntı: kenansagun

arkadaşlar nodata programı ile tüm internet bağlantılarını kapadım ama hala ekranda 3g yazısı var ve bağlantı yapıyor. çözüm önerisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

saygılar

No data ile disable yaptıysan e yada g(H) görünür ancak bağlanmak istediğinde bağlanmaz o işaretler bulunduğunuz bölgede Gprs/EDGE/3G olduğunu gösterir.

ayrıca kullandığın hata göre örnek vodafone Live / Vodafone internetti de disable edeceksin. MMS açık kalabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaccabiTA

Arkadaşlar benm birkaç sorum olucak

1.Örneğin ayarlar kısmına girip işlemimi yapıp en son sol altta ''Bitti'' seçeneğini seçmeme rağmen görev yöneticisini açtığımda İletişim Yöneticisi ve ActivSync die 2 şey açılıyor ve herseferinde bu görev yöneticisinden kaptmak zorunda kalıyorum.Nedir bu iki şey? Bunların açılması normalmi ? Herseferinde kapatmalmıyım ?

2.Kamera ayarlarında Kalite seçeneği ne olmalı ?

3.Navigasyon programı olarak telefonad yüklü olan CoPilot mu yoksa IGO8 mi daha iyi(Sanırım CoPilot tek seferlik olmak üzere ücretli .Cvplarken bunu dikkate almayın lütfen)

4.Marketplacede nerdeyse hiçbişi yok diyebilirim.Program oyun vs. indirebileceğim bi yer sölrmisiniz?

5.Opera 10 mobilede video açma özelliği wrmı ?

Arkadaşlar cvplarınız için şimdiden teşekkürler

formda bulunan düzelt seçeneği ile eksik yada hatalı göndermiş olduğunuz postları düzeltebilirsiniz. kısa bir bilgi

1 - ActiveSync telefonu bilgisayar bağladığınızda senkronize eden programın ismi/ İletişim yöneticisi ise comm manager ise uçuş modu vs gibi ayarların yapıldığı bölüm bende sadece activeSync aktif oda exhange üzerinden emaillerim geldiğinde

2 - A: Widescreen Off Quality de Superfine olması gerekiyor
    3 - renkler ve zevkler tartışılmaz ben igo 8.3.X derim co pilot iyi ama türkiye için eksik henüz
    4 - Omarket yada OpenMarket diye Marketplace alternatifleri bulunuyor ancak Windows Mobile için internette değişik kaynaklarda bir süreü program bulunuyor
    5 - Windows Mobile için Flash desteği versiyon 7 civarında olup, Opera 10 Youtube videoları ile bazi XXX sitelerin flashlarını oynatabiliyor. Flash desteği istiyorsan SKYFIRE Browseri denemeni tavsiye ederim

• kendimce slm...
    sitende gösterdiğin HTC HD2 GSM/3G de DNS değiştirme ayarlarını turlcell de yaptığımızda youtube da video bulunamadı diyor...
    rica etsem turlcell ayarlarını gönderebilirmisin...
    tşk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

@kdr_

Shake kontrol ile ilgili g-Tigger buldum desteklediği programlara shake kontrol koyabiliyorsun.http://www.mediafire.com/file/4lmzzl2jym5/G-TriggerSetup-v0.9.2.CAB

@melihdemirag

dünde web sitemde vermiştim :) paylaşım için teşekkürler.

numara cevirmedi ki ton sesini kapattınız ancak 444 lü yada dahili numara cevirmeniz gereken yer olduğunda bu sefer ceviremiyeksiniz. bilgilerinize.

Abi ilgin için çok teşşekürler

Bir sorunum daha var Core playerda HD videolarda AC3 ses kodlarında H264 kodlarda hata veriyor başka alternatif program var mı bunun yerine?

2.Olarak bataryası çok az gidiyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz E-bayda ki bataryalar nasıldır tavsiye edermisin?

Birde not ekleyeyim eğer araç şarj cihazı alacaksanız Blackberry storm un araç şarj cihazını alın HD2 nin şarj aleti ile Voltajları aynıymış bu gün aradım ama bulamadım..

Cevap bekliyorum hala

http://cgi.ebay.com/2400mAh-Extended-Battery-with-cover-for-HTC-HD2-T8585_W0QQitemZ390172515667QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item5ad8181d53

http://cgi.ebay.com/1500mAh-Battery-and-Charger-for-htc-HD2-T8585-LEO_W0QQitemZ250599825129QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a58e9dee9

http://cgi.ebay.com/1600mAh-Rechargeable-Battery-for-HTC-HD2-T8585_W0QQitemZ370354328878QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item563ad6952e

Bu bataryalardan birini alıp kullansak cihaza zararı olur mu şarjı doğru gösterirmi acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emrenger

ya arkadaşlar o dediginiz ayarı gayette iyi biliyorum.o ayarın kullanabilmesi icin telin sabit biyerde durması gerekiyor ve telefon caldıgında kıpırdatınca sesini tamamen kısmıyor sadece minimuma indiriyor.bizim bahsettiimiz durum farklı.cepte zaten hareket halinde olan telefon calarken telefonu cepten cıkartmak icin elimi attıgımda sessize al butonuna kılıfın dısından TEMAS EDİYOOORR bunun baskada bi acıklaması yok.hatta bazen sağ altta mesaj gondere bile dokunuyorum yanlışlıkla.cok sinir bi durum.arayan kişiyi yanlışlıkla meşgule atıyorum.gelde bu kişiye durumu acıkla bu duruma kesin bi cozum bulabilenler lütfen bizimlede paylaşsın...

telefonuza şunu yükleyip denermisiniz? Proximity Sensor for Screen Off ekran ısık görmediğinde lock ediyor. ayrıca BSB tweak'in ekran hassiyetleri ile ilgili ayarları var onlarıda aktif hale getirin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624206

kardeşim ilgine ayrıca teşekkür ederim ama verdigin linkteki programı yukledim degisen bişe olmadı BSB tweak teki ayarlarıda kurcaladım yine olmadı.oyle bi program olmalı ki.telefon cepte yada kıftayken hiç bi fiziksel tuş ve ekran aktif olmamalı.telefonu cepten yada kılıftan cıkarınca sensöru durumu algılaıp ekranı ve tuşları aktif etmeli yokmu bole bi program çokmu şey istiyorum

• quote:

quote:

quote:

ya arkadaşlar o dediginiz ayarı gayette iyi biliyorum.o ayarın kullanabilmesi icin telin sabit biyerde durması gerekiyor ve telefon caldıgında kıpırdatınca sesini tamamen kısmıyor sadece minimuma indiriyor.bizim bahsettiimiz durum farklı.cepte zaten hareket halinde olan telefon calarken telefonu cepten cıkartmak icin elimi attıgımda sessize al butonuna kılıfın dısından TEMAS EDİYOOORR bunun baskada bi acıklaması yok.hatta bazen sağ altta mesaj gondere bile dokunuyorum yanlışlıkla.cok sinir bi durum.arayan kişiyi yanlışlıkla meşgule atıyorum.gelde bu kişiye durumu acıkla bu duruma kesin bi cozum bulabilenler lütfen bizimlede paylaşsın...

telefonuza şunu yükleyip denermisiniz? Proximity Sensor for Screen Off ekran ısık görmediğinde lock ediyor. ayrıca BSB tweak'in ekran hassiyetleri ile ilgili ayarları var onlarıda aktif hale getirin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624206

kardeşim ilgine ayrıca teşekkür ederim ama verdigin linkteki programı yukledim degisen bişe olmadı BSB tweak teki ayarlarıda kurcaladım yine olmadı.oyle bi program olmalı ki.telefon cepte yada kıftayken hiç bi fiziksel tuş ve ekran aktif olmamalı.telefonu cepten yada kılıftan cıkarınca sensöru durumu algılaıp ekranı ve tuşları aktif etmeli yokmu bole bi program çokmu şey istiyorum

kılıfını değiştir :) farklı bir kılıf kullanmayı deneyin isterseniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badbet

arkadaşlar acil yardım lütfen...
    telefona energy romu yüklemeye kalktım elime yüzüme bulaştırdım
    %100 yüklendi ilk başlamada birkaç dakika sürebilir falan yazdı 1-2 yükleme yapıp kendisini resetliyor ya işte ikincide açılmıyor bembeyaz bir ekran ortasında yeşil htc yazısı öylece kalıyor ekran anlayan arkadaşlar lütfen ama lütfen yardııım

Radio romunu updata etmen gerekiyor. 2.08 li sürümlere yüklediğin yerde gerekli açıklama olması lazım.

kendimce teşekkür ederim sana halloldu

• @kendimce cvpların için teşekkürler

forumdaki edit alıntı gibi özellikleri kullanamıyorum maalesef ya bilgisayarımda virüs war yada ben bişileri bilmiorum bu konu hakkında.Şöyleki hesabıma giriş yapmama rağmen alıntı seçeneğine bastığımda 'Bu özellik kapalı yada erişme yetknizi yok! gibisinden bi msj ile karşılaşıyorum.Kullanabildiğim tek özellike Hızlı cvp butonu Yoksa msj kasma falan gibi bi derdim yok.Birsürü oyun war lvl kasıcak burda ndn kasıyım

neyse konuya gelelim

1.Bu Activsync ve İletişim Yöneticisi için bilgi vermişsin teşekkürler fakat bunların sürekli görev yöneticisinde açık kalması normalmi?
    2.Opera 10 ve SkyBrowser indirp kurdum fakat telefonmu yoksa hafıza kartına mı kurdum bilmioyrum.Açıkçası telefona kasmaması için birşey yüklemek istemiyorum.Yüklediğim şeyin hafıza kartına yüklenmesi için ne yapmam gerekiyor.Telefona ve hafıza kartına nasıl iyi bir reset atabileceğimi sölrmisin?Birde Opera10 da youtube açılmıyor bunun sebebi nedir?

• quote:

@kendimce cvpların için teşekkürler

forumdaki edit alıntı gibi özellikleri kullanamıyorum maalesef ya bilgisayarımda virüs war yada ben bişileri bilmiorum bu konu hakkında.Şöyleki hesabıma giriş yapmama rağmen alıntı seçeneğine bastığımda 'Bu özellik kapalı yada erişme yetknizi yok! gibisinden bi msj ile karşılaşıyorum.Kullanabildiğim tek özellike Hızlı cvp butonu Yoksa msj kasma falan gibi bi derdim yok.Birsürü oyun war lvl kasıcak burda ndn kasıyım

neyse konuya gelelim

1.Bu Activsync ve İletişim Yöneticisi için bilgi vermişsin teşekkürler fakat bunların sürekli görev yöneticisinde açık kalması normalmi?
    2.Opera 10 ve SkyBrowser indirp kurdum fakat telefonmu yoksa hafıza kartına mı kurdum bilmioyrum.Açıkçası telefona kasmaması için birşey yüklemek istemiyorum.Yüklediğim şeyin hafıza kartına yüklenmesi için ne yapmam gerekiyor.Telefona ve hafıza kartına nasıl iyi bir reset atabileceğimi sölrmisin?Birde Opera10 da youtube açılmıyor bunun sebebi nedir?

firefox mu kullanıyorsun çünkü firefox'da dediğini yapıyor.

1- bende exchange olduğundan activesync devamlı açık ( startmenu/tools dan manüele ayarla açılmaması gerekir ) İletişim yöneticisi ise htc hd2 de taskmanager olmadığından açık kalıyor.
    2 - opera ve skyfire kurduğunda nereye kurulacağını sorar hafıza kartını seçmen lazım.
    3 - Hafıza kartına format startmenu tools içinde sdformat diye tool var onunla formatlayabilirsin. Telefon içinde ayarlar - güvenlik fabrika ayarlarına dön.
    4- Opera için ayarlar gelişmiş ayarlar eklentiyi aktif et.

• @kal el arkadaşım, her şey için çok teşekkür ederim. Çok güzel ve açıklayıcı bilgilendirmelerin harika
  • @kendimce

eet firefox kullanıyorum

Cvpların için çok çok teşekkürler neredeyse tüm istediğim cvpları aldım.Sadece Bu opera 10da youtube olayı olmuyor maalesef Uzak sunucuya bağlanamadı die bir hata veriyor.Neyse önemli diil yormıyim seni daha fazla (ajitasyona bak hele ) tekrar teşkkürler
  • turkcell'de 3g dns ayarlarını bilen yok mu ALLAH aşkına
  • quote:

@kendimce

eet firefox kullanıyorum

Cvpların için çok çok teşekkürler neredeyse tüm istediğim cvpları aldım.Sadece Bu opera 10da youtube olayı olmuyor maalesef Uzak sunucuya bağlanamadı die bir hata veriyor.Neyse önemli diil yormıyim seni daha fazla (ajitasyona bak hele ) tekrar teşkkürler

internet yasakları sebebiyle you tube giremiyorsun DNS ayarı yapman gerekir. gerekli bilgi için geride kalan sayfalarda bilgi var.

quote:

Orijinalden alıntı: xxumutxx

kendimce slm...
    sitende gösterdiğin HTC HD2 GSM/3G de DNS değiştirme ayarlarını turlcell de yaptığımızda youtube da video bulunamadı diyor...
    rica etsem turlcell ayarlarını gönderebilirmisin...
    tşk...

dns ayarlarında 208.67.222.222 // 208.67.220.220 - 8.8.8.8 // 8.8.4.4 - 4.2.2.4 // 4.2.2.5 olması lazım bi dene Turkcell vodafone avea farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: sedatsiv

@kal el arkadaşım, her şey için çok teşekkür ederim. Çok güzel ve açıklayıcı bilgilendirmelerin harika

rica ederim ne demek, hepimiz bir birimizden yeni şeyler öğrenip paylaşmak için buradayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

HD2'nin, uzerinde ses ayari olmayan vede pek kullanisli olmayan kulakligi konusunda alternatif arastiran veya uyumlu bir kulaklik onerisi olan var mi ?

Hala yok mu ? , arastiran ?

birde benim eski Imate Jasjar kulakligim da tam uymadi onda ses ayarida var ama ses net cikmiyor... sanirim bi registery ayari lazim :D:D:D
  • quote:

quote:

HD2'nin, uzerinde ses ayari olmayan vede pek kullanisli olmayan kulakligi konusunda alternatif arastiran veya uyumlu bir kulaklik onerisi olan var mi ?

Hala yok mu ? , arastiran ?

birde benim eski Imate Jasjar kulakligim da tam uymadi onda ses ayarida var ama ses net cikmiyor... sanirim bi registery ayari lazim :D:D:D

Ben Motorola nin S9 Stereo Bluetooth kulakligini kullaniyorum cokta memnunum, Tavsiye edebilirim hem kablo derdinden kurtulmus oluyorum hemde ses kalitesi gayet tatmin edici. Her islemi kulaklik üzerinden yapabiliyorsunuz bir arastirin isterseniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreveryou -- 25 Mart 2010; 20:53:05 >

• arkadaşlar 2 sorunum var; ''kendimce'' yardımcı olursan sevinirim..

1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor.. fakat titreşim hiç durmadan titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?
  • Arkadaşlar işbankasının işcep uygulamasını sorunsuz kullanabilen var mı?

2. denemede sorunsuz yükledim ve ilk açılışta ufak ekranda açıldı uygulama. Fakat kapattığım zaman birdaha uygulamayı bulamadım, telefonda nereye yüklediyse kısayol atmamış herhangi bir yere.

Bu sorunu aşabilen var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.