Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugrad

arkadaşlar ben telefonumu pantolon cebinde taşıyorum , telefon geldiği sırada çalıyor ama dokunmatik ekrandan dolayı yani zili sessize al'a dokunuyor ve ses kesiliyor buna müdahale etme gibi bi şansımız var mı?

kılıf kullanmıyorsun anladığım kadarıyla.. kılıf kullanırsan böyle bir sorunun olmaz
  • Bayadır telle ilgilenemiyorum program oyun acısından acaba yeni buldugunuz guzel program oyun filan nelerdir surekli aynı seyler sıktı birazda
  • Evet sorun çözüldü, teşekkürler arkadaşlarım. Ancak ben forumda olsun , google da olsun bu konuyu o kadar arattım ama bir türlü bulamadım, ayrıntılı Türkçe klavuzu inceledim yine bulamadım ve en son çare buraya yazdım şimdi sorun çözüldü. lazım olabilecek arkadaşlar için arama makinalarında çıkacak şekilde buraya çözümü yazayım bari. Bilindiği üzere aramalar spesifik olunca ilk düşünülenin metin haline getirilmesinde fayda var.

HTC HD2 tuş takımı sesini kapatmak amacıyla yapılması gerekenler ; ana ekran, ayarlar, tüm ayarlar, kişisel, telefon tıklıyoruz, gelen ekranda en alttaki kutunun karşısında Tuş Takımı ibaresinin karşısındaki seçeneği kapalı şekline getiriyoruz ve üst köşeden ok deyip çıkıyoruz.
  • @sonerozen2000 , @k@l-el , @MyMOTO

çok teşekkürler yaptım oldu.. büyük bir dertten kurtuldum sessiz bir ortamda numara yazmak işkenceydi sağolun arkadaşlar..

arkadaşlar 2 büyük derdim daha var..
    1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor, fakat titreşim hiç durmuyor sürekli titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -KuTLuBeY- -- 22 Mart 2010; 19:48:43 >
  • @kendımce

dostum verdıgın lınktekı sayfayı denedım olmuyortek oldugu yer galına taıland :D

serı numaram HT9CKNW00476

acaba bu taıland olan yerden ceksem dılı ne olur acaba :D bır onerınız varmı sadece buradan rom ındırebılıyorum
  • çok soruluyor istediğiniz ülkenin seri koduyla sayfasından indirin

World Wide English (WWE) – Serial: HT9AZNW00968
    South East Asia (Asian WWE) – Serial:HT01XNW03437
    Denmark: (DAN) – Serial: HT9B6NW00167
    Norway: (NOR) – Serial: HT9C7NW01234
    France: (FRA) – Serial: HT9BLNW00122
    Spain: (SPA) – Serial: HT9BDNW00592
    Italy: (ITA) – Serial: HT9BCNW00722
    Greek: (ELL) – Serial: HT9BMNW00059
    Germany: (GER) – Serial: HT9B9NW00374
    Netherlands: (NLD) – Serial: HT9AVNW01232
    Russian: (RUS) – Serial: HT9BCNW00012
    Turkey: (TUR) – Serial: HT9CMNW05766
    East Europe: (WWE_EastEurope) - Serial: HT9B3NW02204
  • @kdr_

Shake kontrol ile ilgili g-Tigger buldum desteklediği programlara shake kontrol koyabiliyorsun.http://www.mediafire.com/file/4lmzzl2jym5/G-TriggerSetup-v0.9.2.CAB

@melihdemirag

dünde web sitemde vermiştim :) paylaşım için teşekkürler.

numara cevirmedi ki ton sesini kapattınız ancak 444 lü yada dahili numara cevirmeniz gereken yer olduğunda bu sefer ceviremiyeksiniz. bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 22 Mart 2010; 23:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Davidoffmath

Yeni romlarla birlikte gelen e-book reader bir harika ve tam ekran bembeyaz arka plan üzerinde sadece yazılarla yolda 4.3 inç lik ekranla hiç zorlanmadan kitaplarımızı okuyabiliyoruz.Fakat yeni e-book ları içine koymak istediğimizde program buna izin vermiyordu illa online kitap almak gerekiyor.Bende kayıtlı kitaplara baktım ve artık standart haline gelen .epub uzantılı olduklarını gördüm.Daha sonra
    http://calibre-ebook.com/
    adresinden bulduğum programı indirdim.Elimdeki pdf dosyalarını bir güzel bu program ile .epub formatına dönüştürdüm ve sonuç tadaaa
    file explorer ile Storage Card içine attığım dosyaya tıklayarak e-book reader programı ile güzelce okuyabiliyorum.Şu an için sadece home tablardaki e-book reader kısmına ekleyemedim kitabı olsun varsın sonuçta bir sürü program yüklemekten kurtuldum ve kolayca okuyabiliyorum

Süper bir paylaşım, teşekkürler

• sorunu hallettım thaıland bolgesını secınce yukledım ve suanda ıng olarak kullanmaktayım:D en son rom mu stabıl bır sekılde calısıyor yuklememde 15 dk gecmedı baya hızlı bır sekılde rom update yaptım yardımalrınız ıcın saolun hayırlı aksamalr cumleten saygılarımla
  • quote:

Orijinalden alıntı: judge1986

sorunu hallettım thaıland bolgesını secınce yukledım ve suanda ıng olarak kullanmaktayım:D en son rom mu stabıl bır sekılde calısıyor yuklememde 15 dk gecmedı baya hızlı bır sekılde rom update yaptım yardımalrınız ıcın saolun hayırlı aksamalr cumleten saygılarımla

Hayırlı olsun :)
  • merhaba arkadaşlar,HTC HD2 ile internetten netload, rapidshare ,hotfile gibi indirme sitelerinden indirme yapabilirmiyiz.yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Arkadaşlar madem sorun bölümü burası bende bi sorun yazıyımda eksik kalmıyım : )

wm ile ilk defa tanışıyorum, o yüzden çok deneyimli değilim ama mesleğim PC program yazılım tasarım olduğu için çokta yabancı değilim.Yalnız tlf u alalı 3 gün oldu ve birkaç sorun gözüme çarptı paylaşmak ve deneyimli arkadaşlardan yarım almak istiyorum.

1- kurduğum programlardan herhangi birinden sonra (Farklı farklı programlarda olduğu için tam olarak tesbit edemedim) telefonun dili ingilizce oluyor, ayarlardan değiştirmeme rağmen yinede ingilizce kalıyor.Çözümü varmıdır acaba? yada fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor ama bu seferde kurduğum herşey yazık olup gidiyor, bi yedeklemesi varmıdır abaca?

2-Telefon ahizesinden gelen ses beni tatmin etmiyor Samsung S8003 Jet kullanıyordum onda daha yüksekti, gürültülü bi ortamda karşımdakine bağırmasını söylüyorum.Önce dedim üst taraf geniş heralde tam kulağıma oturtamıyorum ama alakası yok oturtsam bile çok az değişiklik var.Sizde de durum böyle mi yoksa pda da sorun mu var?

3-Şarj olayı tamam yeni olduğu için biraz fazla kurcalıyorum ama dün akşam yatarken %86 idi sabah bi alarm falan çaldı şuanda %65 e düşmüş bu normal mi? Ve kesinlikle ve kesinlikle bunun bir çözümü olmalı bu pda kurcalanmadan kullanılmaz ki, e yani yarım gün şarjlı bi cihaz da adamı deli eder sattırır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

1- ingilizce problemine raslamadım fakat telefonu yedeklemek için bilgisayarla uyum içinde çalisabilöesi için active sync diye bir uygulama var. bu uygulamayi bilgisayarına kurup usb vasıtasıyla telefonla haberleştirebiliyorsun.
    2- ses zannedersem biraz düşük.
    3- Şarj olayı da aynen belirttiğin gibi kısa sürede bitiyor. fakat normal kullanımlarda 2-2.5 gün gitmesi lazım.

ve hayırlı olsun.

• Telefonu varsayılan ayarları ile kullanmaya başladım. Wireless bağlantılarında kendi modemimi ve çevre modemleri gördüm ve kendi modemimi seçerek bağlantı kurmaya çalıştım. herşey normal gözüküyordu fakat bağlantı sağlanamadı. bu arada wi-fi listesine giremez oldum. telefonu restledim ve tekrar aynı işlemleri yaptım. bağlantı kuruluyormuş gibi veri alış-verişi yapıyor fakat bağlanmıyor. bağlanamaması sorun değil fakat yine wi-fi listesine giriş yapamadım.

wi-fi ayarları için gelişmiş bölümüne girdim. çevrede bulunan farklı bir wireless a bağlanmaya çalıştığını gördüm. yine wi-fi listesinden farklı bir wireless kaynağı seçmek istedim fakat bu listeye girilemiyordu bile. tekrar fabrika ayarlarına döndüm. kendi modemimde mac-id kısıtlaması kullanıyordum onu kaldırdım. tekrar giriş yaptığımda sorun düzeldi.

ama anlayamadığım konu şu, çevrede bulunan herhangi bir wireless kaynağına bağlanamıyorsa telefonu fabrika ayarlarına çevirmeden wi-fi listesinden seçim yapılamıyor mu.
    not: bu arada mac-id diye blutooth id sini yazmak gibi bir gaflette bulunmuşum. wireless için mac-id bilgisini telefon bilgilerinde bulamadım.

böyle bir sorunla karşılaşan oldu ise bu yöntem işe yaradı.

• quote:

Orijinalden alıntı: haliba

Arkadaşlar alıpta ekran koruyucusuz kullananlardan hiç ekranında çizilme olan oldu mu acaba?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

ekranı taş gibi, hatta youtube da bir video var, japon bir eleman eline ne geçirdiyse bu telefonun ekranını çiziyor (makas, bıçak, maket bıçağı...) fakat ekran dokunmatiği hala çalışıyor.
  • acaba tivibu programını htc windows mobile yapamazlarmı.
    yada tivibu programını cab yapamazmıyız. bir converter gibi birşey yokmu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: user32

quote:

Orijinalden alıntı: ozanparlak

Arkadaşlar madem sorun bölümü burası bende bi sorun yazıyımda eksik kalmıyım : )

wm ile ilk defa tanışıyorum, o yüzden çok deneyimli değilim ama mesleğim PC program yazılım tasarım olduğu için çokta yabancı değilim.Yalnız tlf u alalı 3 gün oldu ve birkaç sorun gözüme çarptı paylaşmak ve deneyimli arkadaşlardan yarım almak istiyorum.

1- kurduğum programlardan herhangi birinden sonra (Farklı farklı programlarda olduğu için tam olarak tesbit edemedim) telefonun dili ingilizce oluyor, ayarlardan değiştirmeme rağmen yinede ingilizce kalıyor.Çözümü varmıdır acaba? yada fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor ama bu seferde kurduğum herşey yazık olup gidiyor, bi yedeklemesi varmıdır abaca?

2-Telefon ahizesinden gelen ses beni tatmin etmiyor Samsung S8003 Jet kullanıyordum onda daha yüksekti, gürültülü bi ortamda karşımdakine bağırmasını söylüyorum.Önce dedim üst taraf geniş heralde tam kulağıma oturtamıyorum ama alakası yok oturtsam bile çok az değişiklik var.Sizde de durum böyle mi yoksa pda da sorun mu var?

3-Şarj olayı tamam yeni olduğu için biraz fazla kurcalıyorum ama dün akşam yatarken %86 idi sabah bi alarm falan çaldı şuanda %65 e düşmüş bu normal mi? Ve kesinlikle ve kesinlikle bunun bir çözümü olmalı bu pda kurcalanmadan kullanılmaz ki, e yani yarım gün şarjlı bi cihaz da adamı deli eder sattırır.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Yardımlar için şimdiden teşekkürler.

1- ingilizce problemine raslamadım fakat telefonu yedeklemek için bilgisayarla uyum içinde çalisabilöesi için active sync diye bir uygulama var. bu uygulamayi bilgisayarına kurup usb vasıtasıyla telefonla haberleştirebiliyorsun.
    2- ses zannedersem biraz düşük.
    3- Şarj olayı da aynen belirttiğin gibi kısa sürede bitiyor. fakat normal kullanımlarda 2-2.5 gün gitmesi lazım.

ve hayırlı olsun.

cevaplar için teşekkürler.biçoğunu hallettim. (batarya sorunu dışında ve bu beni çıldırtıyor sürekli şarj aleti le gezmek zorunda kalıyorum en azından 2 tam gün gitse yine çok iyi olacak, ben bu tlf u kullanmak için aldım şarjı bitmesin diye kurcalamamak için değil, soğuyorum yavaş yavaş sırf bu yüzden tlf dan)

• @ozanparlak

böyle bir ekrana göre bence bataryası çok iyi.. evet senin dediğin gibi keske en az 2 3 gün gitse.. ama bu tür cihazlarda hiç sanmıyorum en az 2 3 gün gidecek bir batarya.. zaten normal kullanımda 2 gün gidiyor.. wireless, fotograf kullanımında 1 gün gidiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenansagun

acaba tivibu programını htc windows mobile yapamazlarmı.

çok yakında mobil versiyonu çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbet

quote:

Orijinalden alıntı: kenansagun

acaba tivibu programını htc windows mobile yapamazlarmı.

çok yakında mobil versiyonu çıkıyor

merakla bekliyorum çıkarsa çok güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

@kdr_

Shake kontrol ile ilgili g-Tigger buldum desteklediği programlara shake kontrol koyabiliyorsun.http://www.mediafire.com/file/4lmzzl2jym5/G-TriggerSetup-v0.9.2.CAB

@melihdemirag

dünde web sitemde vermiştim :) paylaşım için teşekkürler.

numara cevirmedi ki ton sesini kapattınız ancak 444 lü yada dahili numara cevirmeniz gereken yer olduğunda bu sefer ceviremiyeksiniz. bilgilerinize.

Abi ilgin için çok teşşekürler

Bir sorunum daha var Core playerda HD videolarda AC3 ses kodlarında H264 kodlarda hata veriyor başka alternatif program var mı bunun yerine?

2.Olarak bataryası çok az gidiyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz E-bayda ki bataryalar nasıldır tavsiye edermisin?

Birde not ekleyeyim eğer araç şarj cihazı alacaksanız Blackberry storm un araç şarj cihazını alın HD2 nin şarj aleti ile Voltajları aynıymış bu gün aradım ama bulamadım..

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.