Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

arkadaşlar 2 sorunum var; ''kendimce'' yardımcı olursan sevinirim..

1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor.. fakat titreşim hiç durmadan titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?

1 - sorunua yardımcı olamayacğaım cevrem 3 tane hd2 kullanıcısı var ancak kontorlü kullanan yok :( kalan uyarıyı iptal etme imkanı yokmu ? sahsen eğer mesajdan sonra yada telefon görüşmesinden sonra şu kadar kontor kaldı uyarı beni deli eder.

2 -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=569025 adresten programı indirip denermisin Vibration pattern for Incoming Calls, SMS and EMail

@ajaxkit

iş bankasından daha önceki sayfalarda yeniden programın yazıldığına ve HTC HD2 uyumlu olacağına dair iş bankası emaili eklenmiştir. JAVA uygulaması olduğundan Startmenü tools Jblend'i açacaksın.

• Telefonu ilk aldığımda açılışta ses çıkmıyordu. Geçenlerde 1.66 orjinal rom yükledim. Artık açılışta 2-3 saniye ses geliyor. Bir türlü bulamadım , nereden kapatabiliriz bu sesi?
  • Arkadaslar HTC HD2 icin muhtesem denilebilecek bir muzik uygulaasi yapmislar Slacker Radyo isimli, anladigim kadariyla last.fm benzeri bir uyguluma ancak sorun su ki bu harika programdan yararlanmak icin amerika da yasiyor olmamiz gerekiyor, benim sorum bu uygulamayi bir amerikan ip si kullanarak acmak mumkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: kdr_

quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

@kdr_

Shake kontrol ile ilgili g-Tigger buldum desteklediği programlara shake kontrol koyabiliyorsun.http://www.mediafire.com/file/4lmzzl2jym5/G-TriggerSetup-v0.9.2.CAB

@melihdemirag

dünde web sitemde vermiştim :) paylaşım için teşekkürler.

numara cevirmedi ki ton sesini kapattınız ancak 444 lü yada dahili numara cevirmeniz gereken yer olduğunda bu sefer ceviremiyeksiniz. bilgilerinize.

Abi ilgin için çok teşşekürler

Bir sorunum daha var Core playerda HD videolarda AC3 ses kodlarında H264 kodlarda hata veriyor başka alternatif program var mı bunun yerine?

2.Olarak bataryası çok az gidiyor buna nasıl bir çözüm bulabiliriz E-bayda ki bataryalar nasıldır tavsiye edermisin?

Birde not ekleyeyim eğer araç şarj cihazı alacaksanız Blackberry storm un araç şarj cihazını alın HD2 nin şarj aleti ile Voltajları aynıymış bu gün aradım ama bulamadım..

Cevap bekliyorum hala

http://cgi.ebay.com/2400mAh-Extended-Battery-with-cover-for-HTC-HD2-T8585_W0QQitemZ390172515667QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item5ad8181d53

http://cgi.ebay.com/1500mAh-Battery-and-Charger-for-htc-HD2-T8585-LEO_W0QQitemZ250599825129QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item3a58e9dee9

http://cgi.ebay.com/1600mAh-Rechargeable-Battery-for-HTC-HD2-T8585_W0QQitemZ370354328878QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item563ad6952e

Bu bataryalardan birini alıp kullansak cihaza zararı olur mu şarjı doğru gösterirmi acaba?

İkinci linkteki şarj cihazı ile gelen Gallilio markalı 1500 mah lık pili 20 günden beri kullanıyorum çok memnunum sorun yok.siparişimi takiben 8 gün elimdeydi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

arkadaşlar 2 sorunum var; ''kendimce'' yardımcı olursan sevinirim..

1.kulaklıkla müzik dinlerken sms alıp gönderiyorum.. gönderdiğim sms den sonra kalan kontör uyarısı çıkıyor bu uyarı çıktığında sesi dışarı veriyor yani telefonun hoparlörüne alıyor sesi bunu engellemek mümkün mü? aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?

2.titreşim ile ilgili.. gelen çağrılarda zil sesi ve titreşim olarak ayarlı.. çağrı geldiğinde zil sesi ile birlikte titreşimde çalışıyor.. fakat titreşim hiç durmadan titriyor.. bunu ayarlama şansımız varmı?

1 - sorunua yardımcı olamayacğaım cevrem 3 tane hd2 kullanıcısı var ancak kontorlü kullanan yok :( kalan uyarıyı iptal etme imkanı yokmu ? sahsen eğer mesajdan sonra yada telefon görüşmesinden sonra şu kadar kontor kaldı uyarı beni deli eder.

2 -http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=569025 adresten programı indirip denermisin Vibration pattern for Incoming Calls, SMS and EMail

@ajaxkit

iş bankasından daha önceki sayfalarda yeniden programın yazıldığına ve HTC HD2 uyumlu olacağına dair iş bankası emaili eklenmiştir. JAVA uygulaması olduğundan Startmenü tools Jblend'i açacaksın.

İşbankası kuruluyor ve çalışıyor ama halen 800x480 uygundeğil üst tarafta ekranın yaklaşık 1/3 veya 1/4 gibi yer kaplıyor sizde de halen aynımı?
    Çalıştı ama çözünürlük sorununu çözemediler bu bu kadar zormu anlamadın geçen seneden beri (HD)aldığımdan belki 20 kere konuştum çözünürlük halen aynı neyse artık hiçdeğilse telefonnun inf dosyasını (Kod T8585)ekledilerde download anında uyumlu listte görülerek indirilmesine imkan tanınıyor.Ama bence bir bacak halen sakat böyle idare ediyoruz işte nediyelim ,herhalde bunada şükür diyeceğiz değilmi? Mantıkların değişmesi lazım ama zor....

• quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Telefonu ilk aldığımda açılışta ses çıkmıyordu. Geçenlerde 1.66 orjinal rom yükledim. Artık açılışta 2-3 saniye ses geliyor. Bir türlü bulamadım , nereden kapatabiliriz bu sesi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622234

@bilgecik

Telefonda hiç film seyretme ihtiyacı duymadığımdan bilemeyeceğim ama XDA forumunda convert ediyorlardı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112 başlığından konuya dahil olabilirsin.

Cin malı batarya kullanma taraftarı değilim. O yüzden alırsam orjinal bataryasını HTC den alırım. ancak daha önceki PDA deneyimden Batarya rahatlıkla beni 2 sene götürür diyebilirim. İş yerinde de telefon devamlı bilgisayara bağlı olduğundan ancak Tatil döneminde sarj sorunu ile karşılaşma ihtimalim olur.
    http://www.habernet.net/gallery_photo.php?pg_id=43&pg_img=0&pg_items=3

• quote:

Orijinalden alıntı: foreveryou

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

quote:

Orijinalden alıntı: ohayyam

HD2'nin, uzerinde ses ayari olmayan vede pek kullanisli olmayan kulakligi konusunda alternatif arastiran veya uyumlu bir kulaklik onerisi olan var mi ?

Hala yok mu ? , arastiran ?

birde benim eski Imate Jasjar kulakligim da tam uymadi onda ses ayarida var ama ses net cikmiyor... sanirim bi registery ayari lazim :D:D:D

Ben Motorola nin S9 Stereo Bluetooth kulakligini kullaniyorum cokta memnunum, Tavsiye edebilirim hem kablo derdinden kurtulmus oluyorum hemde ses kalitesi gayet tatmin edici. Her islemi kulaklik üzerinden yapabiliyorsunuz bir arastirin isterseniz...

ilgine tesekkurler ama genelde muzikte dinledigim icin bluetooth lu kulaklik pek dusunmuyorum... Yada kaliteli bir kulaklik alip , o telefon sesini ayarliyabiliecek ve ayar tuslu bir uzatma kablo mu bulsak varmidir ki ?
    Mesela onceki telefonum Samsung D980 de vardi dedigim parca ama Samy nin telefon baglanti ucu 3.5 mm degil farkli ...

• Cihazı dün aldım yeni türkçe rom yükledim bir kaç programda yükledim , şmdi turkcell dns ayarlarını değiştirip youtube seyretmek istiyorum şu an için değişmiş dns ayarları ile youtube seyreden var mı ? yoksa boşu boşuna değiştirmeyeyim . Teşekkürler.
  • Birde hotmail ayarları nasıl yapılıyor outlooku ayarlayamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ramaknisnan

Telefonu ilk aldığımda açılışta ses çıkmıyordu. Geçenlerde 1.66 orjinal rom yükledim. Artık açılışta 2-3 saniye ses geliyor. Bir türlü bulamadım , nereden kapatabiliriz bu sesi?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=622234

@bilgecik

Telefonda hiç film seyretme ihtiyacı duymadığımdan bilemeyeceğim ama XDA forumunda convert ediyorlardı.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112 başlığından konuya dahil olabilirsin.

Cin malı batarya kullanma taraftarı değilim. O yüzden alırsam orjinal bataryasını HTC den alırım. ancak daha önceki PDA deneyimden Batarya rahatlıkla beni 2 sene götürür diyebilirim. İş yerinde de telefon devamlı bilgisayara bağlı olduğundan ancak Tatil döneminde sarj sorunu ile karşılaşma ihtimalim olur.
    http://www.habernet.net/gallery_photo.php?pg_id=43&pg_img=0&pg_items=3

Merhaba,çin malı veya orjinal o sizin bileceğiniz bir şey ancak tüm piller bence çin malı bu bir gerçeklik malesef,ancak pili tam şarj deşarj şekli ile kullanmak ile tam verim alabilirsiniz ne kadar Li_ion olsada devamlı pc üzerinde kalıp tam dolmaması veya yarı doluyken doldurulması ömrüne etki edecektir bu nedenle iki pil kullanmanızı öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgecik

Merhaba,çin malı veya orjinal o sizin bileceğiniz bir şey ancak tüm piller bence çin malı bu bir gerçeklik malesef,ancak pili tam şarj deşarj şekli ile kullanmak ile tam verim alabilirsiniz ne kadar Li_ion olsada devamlı pc üzerinde kalıp tam dolmaması veya yarı doluyken doldurulması ömrüne etki edecektir bu nedenle iki pil kullanmanızı öneririm..

Çin malı yan sanayi pil ile yine Çin malı orjinal pili kullanımı arasında dağlar kadar fark var, cift telefon kullanım dönemlerde aynı GSM sirketine ait iki farklı hattım ile aynı marka / aynı model telefonumda birinde yan sanayi pil diğerinde aynı orjinal pil ile kullanmaktaydım. yan sanayi pili daha az kullandığım gsm numaramda olmasına rağmen daha fazla kullandığım iş telefonumdan daha fazla sarj ediyordum çünkü orjinale göre daha az dayanıyordu. Ayrıca 2 sene boyunca kullandığım asus p535'im işyerinde iken görüşme yapmadığım zamanlarda bilgisayara bağlı olduğu halde HTC HD2'yi aldıktan sonra ilk aşamalarda yedek telefon hatsız yanımda taşımama rağmen 5 gün boyunca sarjı gitti (hat takılı olmadan) ve Li-ion pillerde dediğin hafıza etkisi olmaz zaten üretim sonrasında kapasite kaybı başlar ve yine li-ion piller tam bitmeden sarj etmek gerekir.detaylarhttp://tr.wikipedia.org/wiki/Lityum_iyon_pil.

@modakartalı
    DNS ayarlarını yaparsan youtube programından youtube videolarını seyredebilirsin,ayrıca hotmail için mesengeri kullanmaya başladığında otomatik olarak hotmailin ayarlanmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 26 Mart 2010; 18:23:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: modakartalı

Cihazı dün aldım yeni türkçe rom yükledim bir kaç programda yükledim , şmdi turkcell dns ayarlarını değiştirip youtube seyretmek istiyorum şu an için değişmiş dns ayarları ile youtube seyreden var mı ? yoksa boşu boşuna değiştirmeyeyim . Teşekkürler.

Yaptım hem 3g den hem wifiden
  • quote:

İşbankası kuruluyor ve çalışıyor ama halen 800x480 uygundeğil üst tarafta ekranın yaklaşık 1/3 veya 1/4 gibi yer kaplıyor sizde de halen aynımı?
    Çalıştı ama çözünürlük sorununu çözemediler bu bu kadar zormu anlamadın geçen seneden beri (HD)aldığımdan belki 20 kere konuştum çözünürlük halen aynı neyse artık hiçdeğilse telefonnun inf dosyasını (Kod T8585)ekledilerde download anında uyumlu listte görülerek indirilmesine imkan tanınıyor.Ama bence bir bacak halen sakat böyle idare ediyoruz işte nediyelim ,herhalde bunada şükür diyeceğiz değilmi? Mantıkların değişmesi lazım ama zor....

Evet problem hala aynı. Iphone içni iphone store'a uzanan, nokia için oviye uzanan el htc için marketplace'a ne zaman uzanır bilmiyorum ama işbankasını kullanmak için diğer telefonumu kullanacağım kesinleşti. O minnacık ekranda işlem yapmak nerdeyse imkansız yahu!

• ben hd2 kullanıcısıym hmde bıraz problemlı kullanıcıym:(
  • arkadaslar gunaydın cıhazı yenı aldım daha dogrusu wındowsphone yabancısıym hava durumu guncellemelerı ıcın baglantı yaptıgı sırada ekranın ust sag tarafında E ısaretı cıkıyor sureklı var aslnda ama baglantıyı Edge sanırm gprslede baglansa Edge olarak baglanıyor ben 3 g abonelıgımı baslattm fakat cıhazdan nasıl ayar yapacagımı cozemıyorum ayrıca ekranda 3g ve H ısaretlerıde gozukmuyor ve ınternete baglanırken ınternet explorerda hata olusuyo operada baglanıyor bunlar ıcın ne yapmam gerekıyor ayarlar >ıletsım>telefon da grup bandı bolumnde sebeke turu auto bunu wcdma bolumune aldıgımda ve band frekansı autoda kaldıgında telefon sebekeye baglantı kuramıyor ama ıkısıde auto oldugunda sorun yok 3 g ıcın burdan baska bı ayar yapmam gerekıyormu neden 3g ınterneti kullanamıyorum acaba::(
    ben dahacok yenı belkı daha cok sorum olacak ızmrde askerım zaman gecırmek ıcın gusel bı secm yaptım bu cıhazı aldım ama apışıp kaldım lutfen yardım edin.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gt5104

arkadaslar gunaydın cıhazı yenı aldım daha dogrusu wındowsphone yabancısıym hava durumu guncellemelerı ıcın baglantı yaptıgı sırada ekranın ust sag tarafında E ısaretı cıkıyor sureklı var aslnda ama baglantıyı Edge sanırm gprslede baglansa Edge olarak baglanıyor ben 3 g abonelıgımı baslattm fakat cıhazdan nasıl ayar yapacagımı cozemıyorum ayrıca ekranda 3g ve H ısaretlerıde gozukmuyor ve ınternete baglanırken ınternet explorerda hata olusuyo operada baglanıyor bunlar ıcın ne yapmam gerekıyor ayarlar >ıletsım>telefon da grup bandı bolumnde sebeke turu auto bunu wcdma bolumune aldıgımda ve band frekansı autoda kaldıgında telefon sebekeye baglantı kuramıyor ama ıkısıde auto oldugunda sorun yok 3 g ıcın burdan baska bı ayar yapmam gerekıyormu neden 3g ınterneti kullanamıyorum acaba::(
    ben dahacok yenı belkı daha cok sorum olacak ızmrde askerım zaman gecırmek ıcın gusel bı secm yaptım bu cıhazı aldım ama apışıp kaldım lutfen yardım edin.:)

ikiside auto olduğundan eğer bulduğun bölgede 3g varsa otomatik olarak 3g moduna geçmesi lazım; farklı 3G telefon kullanan varsa ( aynı hat ) onun telefonu 3G'ye geçip geçmediğine bakın.

bu arada hattın ne ?

• hattım avea sanırm burda 3g ıstasyonları cok zayıf bı trkcell hat alıp 3g abonelıgımı baslatmam en dogrusu.. cok tsk ederım daha cok sorum olur bu gıdıste...:)
  • quote:

hattım avea sanırm burda 3g ıstasyonları cok zayıf bı trkcell hat alıp 3g abonelıgımı baslatmam en dogrusu.. cok tsk ederım daha cok sorum olur bu gıdıste...:)

Numaranızıda Turkcele veya Vodafona taşıyabilirsiniz hem numara değişmez hemde sizin için daha avantajlı ve ekonomik tarife alma imkanı olabilir...
  • quote:

quote:

hattım avea sanırm burda 3g ıstasyonları cok zayıf bı trkcell hat alıp 3g abonelıgımı baslatmam en dogrusu.. cok tsk ederım daha cok sorum olur bu gıdıste...:)

Numaranızıda Turkcele veya Vodafona taşıyabilirsiniz hem numara değişmez hemde sizin için daha avantajlı ve ekonomik tarife alma imkanı olabilir...

evet buda daha iyi olur ayrıca youtube'da bı vıdeo ızledım Dj house mix diye bir program vardı cok begndm acaba bu dj programı varmı arkadaslar bı lınkı gonderebılecek tskler... sımdıden

• quote:

Orijinalden alıntı: s.e.m.i.h

arkadaşlar xda'den bi arkadaş bi imza kampanyası başlatmış.ne kadar işe yarar bilinmez ama katılın bence.winmo 7 çıkınca hd2lerdeki winmo6.5 desteğinin kesileceği ve hd2 sahiplerinin dımdızlak ortada kalacağıyla ilgili.dolayısıyla htc ye hd2 için android destekli bir rom çıkarmalarını istemiş.siz de katılın belki bir umut...

http://petitiononline. com/And4HD2/petition.html
    Aradaki boşluğuuuu ^ kaldırmalsınız

Arkadaşlar semih arkadaşımızın bu mesajını göz ardı etmeyelim.
    Lütfen tüm kullanıcılar katılsın kampanyaya.

Saygılar
    Murat

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.