hattım avea sanırm burda 3g ıstasyonları cok zayıf bı trkcell hat alıp 3g abonelıgımı baslatmam en dogrusu.. cok tsk ederım daha cok sorum olur bu gıdıste...:)
Numaranızıda Turkcele veya Vodafona taşıyabilirsiniz hem numara değişmez hemde sizin için daha avantajlı ve ekonomik tarife alma imkanı olabilir...
evet buda daha iyi olur ayrıca youtube'da bı vıdeo ızledım Dj house mix diye bir program vardı cok begndm acaba bu dj programı varmı arkadaslar bı lınkı gonderebılecek tskler... sımdıden
bence hattınızı taşımadan yeniden hat almadan önce diğer operatörlerin 3g performansını inceleyin. ayrıca aveayı bombardıma tuttun 3g konusunda :)
aveaya hariç diğer 2isi var bende turkcell downloadda iyi vodafone ise uploadda iyi benim bulunduğum bölgede ( istanbul - yeşilköy/bahçelievler)
Arkadaşlar benim 2 sorum var.....
1. cisi bu alet .swf oynatmıyor mu... 2. cisi de albumlerde resim sayısı 150 lerde olmasına rağmen 99unu gosteriyor....eskileri gostermiyor....ayrıca başlattan girip albumlere bakmam gerekiyo resimlerin dierlerini gormme için
bunların bi çozumleri var mıdır???
quote:
Orijinalden alıntı: Kar7al
Arkadaşlar benim 2 sorum var.....
1. cisi bu alet .swf oynatmıyor mu... 2. cisi de albumlerde resim sayısı 150 lerde olmasına rağmen 99unu gosteriyor....eskileri gostermiyor....ayrıca başlattan girip albumlere bakmam gerekiyo resimlerin dierlerini gormme için
bunların bi çozumleri var mıdır???
flashlite 3.1 diye bir program olacak;swf için ancak swf ile ifade etmek istediğin web sayfalarındaki flash ise operanın 10 nolu sürümü bazilerini oynatıyor veya Skyfire adlı browserı kuracaksın 2. dahili resim gösterici programı yerine resco picture vieweri kullanan hem multitouch desteği hemde g-sensor desteği var. ancak HTC sendeki limit devam edecektir HTC'nin destel sayfasına girerek durumu bildir.
selam, telefonu alalı 1 hafta oldu, açıkçası bugüne kadar hiç sorunum da yoktu, ancak bugün telefonu açtığımda dinlenmedeki kilit ekranının bir türlü gelmediğini gördüm, sabahtan beri özellikle bıraktım telefonu ancak kilit ekranı kayboldu, aktif olmuyor ayarları denedim,forumun 3 başlığında da arattım,googleda da yardımcı olabilecek deneyimli arkadaşlardan alternatif fikir bekliyorum unlock çalışıyor, ancak telefonu kullanmadığımızda aktif hale gelen ve slide bar ile açtığımız kilit ekranı yok. vakit ayırıp fikir yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: bikurti
quote:
Orijinalden alıntı: s.e.m.i.h
arkadaşlar xda'den bi arkadaş bi imza kampanyası başlatmış.ne kadar işe yarar bilinmez ama katılın bence.winmo 7 çıkınca hd2lerdeki winmo6.5 desteğinin kesileceği ve hd2 sahiplerinin dımdızlak ortada kalacağıyla ilgili.dolayısıyla htc ye hd2 için android destekli bir rom çıkarmalarını istemiş.siz de katılın belki bir umut...
Arkadaşlar semih arkadaşımızın bu mesajını göz ardı etmeyelim. Lütfen tüm kullanıcılar katılsın kampanyaya.
Saygılar Murat
bnde katıldım ankete 126.mışım:):)
quote:
Orijinalden alıntı: kendimce
quote:
Orijinalden alıntı: gt5104
quote:
Orijinalden alıntı: bilgecik
quote:
Orijinalden alıntı: gt5104
hattım avea sanırm burda 3g ıstasyonları cok zayıf bı trkcell hat alıp 3g abonelıgımı baslatmam en dogrusu.. cok tsk ederım daha cok sorum olur bu gıdıste...:)
Numaranızıda Turkcele veya Vodafona taşıyabilirsiniz hem numara değişmez hemde sizin için daha avantajlı ve ekonomik tarife alma imkanı olabilir...
evet buda daha iyi olur ayrıca youtube'da bı vıdeo ızledım Dj house mix diye bir program vardı cok begndm acaba bu dj programı varmı arkadaslar bı lınkı gonderebılecek tskler... sımdıden
bence hattınızı taşımadan yeniden hat almadan önce diğer operatörlerin 3g performansını inceleyin. ayrıca aveayı bombardıma tuttun 3g konusunda :)
aveaya hariç diğer 2isi var bende turkcell downloadda iyi vodafone ise uploadda iyi benim bulunduğum bölgede ( istanbul - yeşilköy/bahçelievler)
ben ızmırde askerım aralıkta bı turkcell 3g aldım pc ye cok az cekıyo ve seferıhısarda hc cekmıyo gbı bısey ayrıca burda aveanın 3g baz ıstasyonu yok onun ıcınde hd2nın ekranın ust kosesınde E ısaretnın cıkma sebebıde buymus sanırım:) bı turkcell hat aldım ole sadece 3g paket abonelıgımı basltıp cok fazla kotayaa ıhtacım yok zaten 40 gun sonra bıtıyo askerlıgm sagsalım evıme ıstanbula gdersem adım bası wifi kaynıyo heryerr:)
Ankete katıldım 127 ve 128 olarak
quote:
Orijinalden alıntı: modakartalı
Ankete katıldım 127 ve 128 olarak
arkadaslara bu programları nerden kaldırıyorduk mesela opera 10 kurucam dgerını kaldırmam gerekmıyormu ayrıca nerden programları kaldıryoruz ekle\kaldır falan varmı acaba:)
telefonu komple değiştirdim beyni karışmış yenisi geliyor oh be teşekürler kendimce ama bir gelsin başka sorularımda olucak mesela ilk neler kurmak lazım önerilen programlar nelerdir?
saygılar
eywallahh
quote:
Orijinalden alıntı: Always0007
geniş program arşivinin oldugu bir site lazım
pm lütfen
bütün programların olduğu bir site yada bir sey varmı htc ye uygun
arkadaşlar forumda aradım fakat bulamadım.tuslara nasıl görev verebiliyoruz.telefonda tuş ayarları diye bölüm var fakat görev atanmıyor nedense.yanı tuşları kullanarak aşagı veya yukarı nasıl hareket edeceğim.saygılar.....
Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti konum bilgisini otomatik alıyor bunu herkez bilir mesela ankaradaysan ana ekranda ankara yazar şimdi bende samsunluyum ve ilk başta Samsun yazıyordu şimdi ise Samsun province yazıyor bu ne oluyor anlamadım dil ayarlarındamı bir sorunla karşılaştı acaba diyorum samsun ili yazacağına province yazıyor hatta sadece samsun yazması gerekiyor ilk önceleri öyleydi hard reset attım aynı soft reset attım yine aynı bunun bir ayarı varmı birde çok garip olan ise konum ekle diyip samsunu tekrar eklediğimde o zaman sadece samsun yazıyor çok tuhaf bir durum ya aranızda bu durumla karşılaşanlar varmı yoksa sadece benmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...
quote:
Orijinalden alıntı: rigel55
Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti konum bilgisini otomatik alıyor bunu herkez bilir mesela ankaradaysan ana ekranda ankara yazar şimdi bende samsunluyum ve ilk başta Samsun yazıyordu şimdi ise Samsun province yazıyor bu ne oluyor anlamadım dil ayarlarındamı bir sorunla karşılaştı acaba diyorum samsun ili yazacağına province yazıyor hatta sadece samsun yazması gerekiyor ilk önceleri öyleydi hard reset attım aynı soft reset attım yine aynı bunun bir ayarı varmı birde çok garip olan ise konum ekle diyip samsunu tekrar eklediğimde o zaman sadece samsun yazıyor çok tuhaf bir durum ya aranızda bu durumla karşılaşanlar varmı yoksa sadece benmiyim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler saygılar...
rigel55 selam, bende de aynı durum sözkonusu ancak bildiklerim dahilinde sorun yapılacak bir durum değil. "Province" bölge anlamında kullanılıyor, bende de hem İzmir Province hem de İzmir mevcut... sanıyorum ki Province daha genis (mesela izmir ve çevresindeki iller gibi) bir alanı kapsıyor hava durumu olarak. Yine de eksik veya yanlışım varsa forumda daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: bariscat
quote:
Orijinalden alıntı: rigel55
rigel55 selam, bende de aynı durum sözkonusu ancak bildiklerim dahilinde sorun yapılacak bir durum değil. "Province" bölge anlamında kullanılıyor, bende de hem İzmir Province hem de İzmir mevcut... sanıyorum ki Province daha genis (mesela izmir ve çevresindeki iller gibi) bir alanı kapsıyor hava durumu olarak. Yine de eksik veya yanlışım varsa forumda daha bilgili arkadaşlar düzeltebilir.
evet problem olmadığını biliyorum ama garip olan önceden samsun yazarken değişip samsun province olması sanırsam baz istasyonu ile alakalı bir durum bu yinede teşekkürler arkadaşım ilgin alakana saolasın saygılar.