Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bugrad

arkadaşlar ben telefonumu pantolon cebinde taşıyorum , telefon geldiği sırada çalıyor ama dokunmatik ekrandan dolayı yani zili sessize al'a dokunuyor ve ses kesiliyor buna müdahale etme gibi bi şansımız var mı?

sessize al a dokunduğunu zannetmiyorum. telefonunuzun bir özelliği var. telefon geldiğinde telefonu elinize aldığınızda sesini otomatik kapatıyor. sizin o özellikdevreye giriyordur diye düşünüyorum. (sadece yorumumdur. emin değilim denemek lazım ama probleminiz %90 budur.) ayarlardan bu özelliği kapatabiliyorsunuz.
  • arkadaşın bahsettigi sorun bendede var.ustelik kendi kılıfında olmasına rahmen teli cebimden cıkartırken sessiz butonuna dukunuyorum yanlışlıkla.bu hemen hemen her seferinde oluyor.sebebide cok buyuk ihtimalle.ben telefonu yan cebimde tasırım hep ve telin ekran tarafı ice bakar yani bacagımla temas halinde ve telefon caldıgındada sanırım sessize al butonuna dokanıyoru buna bi cozum bulmak lazım.kılıfımı modifiye etsem naapsam kılıfta sessize al butonuna denk gelen yere bişe yapmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrenger

arkadaşın bahsettigi sorun bendede var.ustelik kendi kılıfında olmasına rahmen teli cebimden cıkartırken sessiz butonuna dukunuyorum yanlışlıkla.bu hemen hemen her seferinde oluyor.sebebide cok buyuk ihtimalle.ben telefonu yan cebimde tasırım hep ve telin ekran tarafı ice bakar yani bacagımla temas halinde ve telefon caldıgındada sanırım sessize al butonuna dokanıyoru buna bi cozum bulmak lazım.kılıfımı modifiye etsem naapsam kılıfta sessize al butonuna denk gelen yere bişe yapmak lazım

Telefonun ekranı kapasitif yani elimiz veye vücütumuz ile değmeden ekranın herhangi bir algılama yapması mümkün değil. yani pantolon ve kılıf içindeyse sesin kısılması sessize al buttona denk gelmesi mümkün olsa dahi ekranın özelliği sebebiyle mümkün değildir.Sound ve display ekranında ( ses & ekran ) quiet ring pickup modu bulunuyor yani telefon çaldığında hareket ettirseniz sesini kıs.. o bölümü off yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 24 Mart 2010; 7:07:51 >

• @yunuscan78
    @emregenger
    @kendimce
    teşekkür ederim ilgilendiğiniz için saolun (sessiz e al butonu)
    birde arkadaşlar telefonda aygıtımda klasörlere giriyorum dosya gezgini ile her dosyayı çok hızlı bi şekilde açarken windows klasörünü açması belki 5 dakkayı buluyo önceden hiçbişey yoktu sebebi ne olabilir.
  • bu sorun bende offical romu kullanırken oluyodu.yani teli ilk aldıgımda 1.61 kvk romunda.costum romlara gectikten sonra takır takır giriyo her klasore
  • ha bu arada KENDİMCE arkadasım.sana katılmıyorum.bu kapasitif ekran oyle bişeyki arada insan vucudunu hissettirecek ne olursa olsun işliyo.mesela ben teli orjinal kılıfından cıkarmadan tuş kilidini acabiliyorum denemesi bedava.hatta daha net gormek icin boş bi not sayfası ac ve teli kılıfına koy.ondan sonra dış kısımdan parmakla
  • Arkadaşlar Vodafone 250 MB internet paketine üye oldum.Operada çok güzel çalışan internet hizmeti windows live messenger,twitter ve mail al/gönder programlarında çalışmamaktadır.Bu telefon ayarlarıyla ilgili bi sorunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger07

Arkadaşlar Vodafone 250 MB internet paketine üye oldum.Operada çok güzel çalışan internet hizmeti windows live messenger,twitter ve mail al/gönder programlarında çalışmamaktadır.Bu telefon ayarlarıyla ilgili bi sorunmudur?

17. sayfadan sonra bir sayfada vodafone internetti ile ilgili cevabım var.
  • Çok sağol yardımın için,sayende halletim
  • quote:

ha bu arada KENDİMCE arkadasım.sana katılmıyorum.bu kapasitif ekran oyle bişeyki arada insan vucudunu hissettirecek ne olursa olsun işliyo.mesela ben teli orjinal kılıfından cıkarmadan tuş kilidini acabiliyorum denemesi bedava.hatta daha net gormek icin boş bi not sayfası ac ve teli kılıfına koy.ondan sonra dış kısımdan parmakla

sadece meraktan birisine dediğinde carpılıyormusun yani statik elektrik yüklümüsün? çünkü senin mesajına istinaden denedim bende olmuyor...
  • Evet telefon çalarken sessize alıyor kılıftayken. Bugün farkettim ve tuş kilidine sokmadan telefonu kılıfına soktum (ekrana el teması olmadan), kılıfa sokerken menüler arası geçiş yaptı. Bu da demektir ki kılıf dokunuşu telefonu etkiliyor. Buna bir çözüm bulmak gerek.
  • arkadaşlar acil yardım lütfen...
    telefona energy romu yüklemeye kalktım elime yüzüme bulaştırdım
    %100 yüklendi ilk başlamada birkaç dakika sürebilir falan yazdı 1-2 yükleme yapıp kendisini resetliyor ya işte ikincide açılmıyor bembeyaz bir ekran ortasında yeşil htc yazısı öylece kalıyor ekran anlayan arkadaşlar lütfen ama lütfen yardııım

• quote:

Orijinalden alıntı: ajaxkit

Evet telefon çalarken sessize alıyor kılıftayken. Bugün farkettim ve tuş kilidine sokmadan telefonu kılıfına soktum (ekrana el teması olmadan), kılıfa sokerken menüler arası geçiş yaptı. Bu da demektir ki kılıf dokunuşu telefonu etkiliyor. Buna bir çözüm bulmak gerek.

daha öncede bu konuda kendimce ve ben cevap vermiştik. sessize alması telefonun ayarlarıyla ilgili birşey. biliyorsunuz telefonunuzda g-sensor var bu sensor sayesinde telefonunuz hareket ettiğini anlayabiliyor anlayınca da sesi kapatıyor (ayarları öyle olduğu için iptal etmeyi bi kaç not yukarıda kendimce anlatmıştı.) ama şurası bir gerçek ki kılıf içerisindeyken de ekran kapasitif olmasına rağmen çalışıyor. artık nemden midir nedir kılıf iletim sağlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajaxkit

Evet telefon çalarken sessize alıyor kılıftayken. Bugün farkettim ve tuş kilidine sokmadan telefonu kılıfına soktum (ekrana el teması olmadan), kılıfa sokerken menüler arası geçiş yaptı. Bu da demektir ki kılıf dokunuşu telefonu etkiliyor. Buna bir çözüm bulmak gerek.

bende 2 gündür deniyorum sizin gibi fakat bende olmadı öyle bir sorun.. sizin ayarlarda bir sorun bence..
  • ya arkadaşlar o dediginiz ayarı gayette iyi biliyorum.o ayarın kullanabilmesi icin telin sabit biyerde durması gerekiyor ve telefon caldıgında kıpırdatınca sesini tamamen kısmıyor sadece minimuma indiriyor.bizim bahsettiimiz durum farklı.cepte zaten hareket halinde olan telefon calarken telefonu cepten cıkartmak icin elimi attıgımda sessize al butonuna kılıfın dısından TEMAS EDİYOOORR bunun baskada bi acıklaması yok.hatta bazen sağ altta mesaj gondere bile dokunuyorum yanlışlıkla.cok sinir bi durum.arayan kişiyi yanlışlıkla meşgule atıyorum.gelde bu kişiye durumu acıkla bu duruma kesin bi cozum bulabilenler lütfen bizimlede paylaşsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendimce

quote:

ha bu arada KENDİMCE arkadasım.sana katılmıyorum.bu kapasitif ekran oyle bişeyki arada insan vucudunu hissettirecek ne olursa olsun işliyo.mesela ben teli orjinal kılıfından cıkarmadan tuş kilidini acabiliyorum denemesi bedava.hatta daha net gormek icin boş bi not sayfası ac ve teli kılıfına koy.ondan sonra dış kısımdan parmakla

sadece meraktan birisine dediğinde carpılıyormusun yani statik elektrik yüklümüsün? çünkü senin mesajına istinaden denedim bende olmuyor...

olması lazım birader.ya senin telefon bozukyada sen telefona normalde dokundugun gibi nazik dokunuyorsundur.biraz bastırarak dokunmalısın.eminimki o zaman beni anlayacaksındır

• Arkadaşlar benm birkaç sorum olucak

1.Örneğin ayarlar kısmına girip işlemimi yapıp en son sol altta ''Bitti'' seçeneğini seçmeme rağmen görev yöneticisini açtığımda İletişim Yöneticisi ve ActivSync die 2 şey açılıyor ve herseferinde bu görev yöneticisinden kaptmak zorunda kalıyorum.Nedir bu iki şey? Bunların açılması normalmi ? Herseferinde kapatmalmıyım ?

2.Kamera ayarlarında Kalite seçeneği ne olmalı ?

3.Navigasyon programı olarak telefonad yüklü olan CoPilot mu yoksa IGO8 mi daha iyi(Sanırım CoPilot tek seferlik olmak üzere ücretli .Cvplarken bunu dikkate almayın lütfen)

4.Marketplacede nerdeyse hiçbişi yok diyebilirim.Program oyun vs. indirebileceğim bi yer sölrmisiniz?

Arkadaşlar cvplarınız için şimdiden teşekkürler
  • Bide sormayı unutmuşum

5.Opera 10 mobilede video açma özelliği wrmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: badbet

arkadaşlar acil yardım lütfen...
    telefona energy romu yüklemeye kalktım elime yüzüme bulaştırdım
    %100 yüklendi ilk başlamada birkaç dakika sürebilir falan yazdı 1-2 yükleme yapıp kendisini resetliyor ya işte ikincide açılmıyor bembeyaz bir ekran ortasında yeşil htc yazısı öylece kalıyor ekran anlayan arkadaşlar lütfen ama lütfen yardııım

Radio romunu updata etmen gerekiyor. 2.08 li sürümlere yüklediğin yerde gerekli açıklama olması lazım.

• quote:

ya arkadaşlar o dediginiz ayarı gayette iyi biliyorum.o ayarın kullanabilmesi icin telin sabit biyerde durması gerekiyor ve telefon caldıgında kıpırdatınca sesini tamamen kısmıyor sadece minimuma indiriyor.bizim bahsettiimiz durum farklı.cepte zaten hareket halinde olan telefon calarken telefonu cepten cıkartmak icin elimi attıgımda sessize al butonuna kılıfın dısından TEMAS EDİYOOORR bunun baskada bi acıklaması yok.hatta bazen sağ altta mesaj gondere bile dokunuyorum yanlışlıkla.cok sinir bi durum.arayan kişiyi yanlışlıkla meşgule atıyorum.gelde bu kişiye durumu acıkla bu duruma kesin bi cozum bulabilenler lütfen bizimlede paylaşsın...

telefonuza şunu yükleyip denermisiniz? Proximity Sensor for Screen Off ekran ısık görmediğinde lock ediyor. ayrıca BSB tweak'in ekran hassiyetleri ile ilgili ayarları var onlarıda aktif hale getirin.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=624206

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.