Şimdi Ara

HTC HD2 / Sık Sorulan Sorular / Program / Problem ve Çözümler (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.229
Cevap
19
Favori
347.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mac kullanmadığım için tam olarak yardımcı olmayabilirim, Storage uyarısını telefon mu veriyor yoksa Macdeki Itunes mi ?

@MyMOTO
    kısa bir video :)

@skinner73

kurduğun bir program var mı ? eğer yeni aldıysan ve daha doğru düzgün kurmaydısan HARD FORMAT AT istersen telefon kapalı iken VOLUME UP / DOWN ( yukarı / aşağı ) basılı tutup telefonu aç ve telefondaki yönergeleri takip et! eğer düzelmiyorsa garantili ise SERVIS'e ver
    @kdr_

1 - denemedim / aramadım ( bakacağım )
    2 - Ayalar telefon band seçimi
    3 - Nodata programı ile hatına ait internet / wap / mms kapatabilirsin. ( Kullanıcı ismi / Toplam mesajın altındaki icondan web siteme ulaşıp nodatayı cekebilirsiniz)
    4 - Bilgisayarında uzak masa üstünü açman ve ayrıca Laptop/Masaüstüne girişte sifre olması gerekiyor. daha sonra Wireless üzerinde remote girdiğinde masaüstü ip no / kullanıcı ismi ve sifre ile bağlantı kurabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendimce -- 21 Mart 2010; 23:05:54 >

• Teşekkür ederim @kendimce, ama video çalışmıyor :)
  • Herkese selam,
    Halen Hem HTC HD Touch, hem Blackberry, hem de iphone u aynı anda kullanmaktayım. HTC den aldığım tad hiç birisinde yok walla. Forumdaki yeni HTC li arkadaşlara naçizane bi kaç tavsiyem şu,

- SD Kartınızdaki tüm dosyaları önce pc nize kopyalayın/yedekleyin. . Sonra istediğiniz kadar telefonunuzu korkmadan kurcalayın. 1,5 yıldır elli defa sildim yeniden yükledim yanlışlıkla programlarımı :)
    - Iphone ı sürekli kitleyen igo navigasyona hiç mi hiç ısınamadım. Yaşasın HTC deki Route 66! :)
    - Olmazsa olmaz programlar, film izlemek için TCMP ya da Core Duo. Bulursanız ikisini birden de yükleyebilirsiniz.
    - Yüklemek istediğiniz programları nette aratırken .cab uzantılı aratmanız menfaatinizedir. Arama yaptığınız programların .exe yerine, .cab uzantılı olması yükleme esnasında büyük kolaylık sağlar. Act Syn ile çok mücadele etmeden direkt yükleyebilirsiniz.

• kendi kutusundan çıkan kartı bozuk çıktı.vaktim olmadığı için değiştirmeye de gidemedim.diğer karta format attım ve kullanıyorum.kutudan çıkan karta format atmayı denedim fakat yüzde 80 lere gelindce format işlemi yapılmadı diyor.
  • bu telefonun en kötü yanı sadece ve sadece pil ömrü.ne yazık ki bir gün ancak gidiyor.çok yazık.insan adam gibi pil koyar.daha kapasiteli pil alınca da telefonun inceliği bozulacak.:-(
  • Merhaba arkadaşlar dün itibariyle MERSİN FORUM TURKCELL'den HD2 aldım şimdilik hiç bir sorun yok panoya benide yazarsanız sevinirim
  • @MyMOTO

Youtube tarafında henüz işlenmemiş görünüyor.

File manager ile kurduğun programın / kopyaladığın klasöre gir copy de sonra windows\starmenu\ için edit diyip copy shortcut dediğinde startmenu gelir.

@becerenmur

Bu tarz telefonlarda 1.5 - 2 gün çok iyi sabah 06 - 23 ise iyidir. Zaten sarjın hemen bitmesi ilk 1-2 ayda sonra 1.5 gün gibi sarj gidecektir, ilk günlerde çok kurcalamadan dolayı az gidiyor :)

sd kartta telefondan format atmayı denedin mi ?

• HD2 TOUCH X-TREME 6.5 & 6.5.X
    XDA Developers sitesinden gerekli bilgileri okuyup indirebilirsiniz. ben şuan indirme aşamasındayım. kullandıkça görüşlerimi yazıcağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altiner

HD2 TOUCH X-TREME 6.5 & 6.5.X
    XDA Developers sitesinden gerekli bilgileri okuyup indirebilirsiniz. ben şuan indirme aşamasındayım. kullandıkça görüşlerimi yazıcağım...

radio romunu update etmeyi unutma.. cektim ama kurmadım :) ayrıca rom kurulduktan sonra ilk açılıştan sonra hard reset.
  • @kendimce :) çok teşekkür ederim. hallettim. bi sorunum daha var :) telefon araması yaparken tuş takımının o iğrenç dıt vııt benzeri seslerini bir türlü kapatamadım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

arkadaşlar merhaba herkese benim acil bi sorunum var telefon durup dururken slayt kilitini kaybetti kilit olayı yok oldu yani teli kapama tuşundan kapıyorum ama herhangi bi tuşa dokunduğum da ekran açılıyo .Telefon cebimdeyken 50 yere giriyo lütfen yardım bu arada 1.66 Türkçe rom kullanıyorum

http://up--loading.com/files/c3223958/HDMiniLock.cab -- ları silin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 22 Mart 2010; 16:19:07 >
  • evet arkadaşlar bende kapatamadım numarik tuşlardaki dıt dıtları kapatma gibi bir ayarı yok baktığım kadarıyla.. yoksa ben mi bulamadım..
  • Sesleri kapatmak için ayarlara girin, sağ altta menu, tum ayarları seçin, sesler ve bildirimleri seçin, ekran işaretlerindeki seçimi kaldırın ses gelmeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmaarmutt

Sesleri kapatmak için ayarlara girin, sağ altta menu, tum ayarları seçin, sesler ve bildirimleri seçin, ekran işaretlerindeki seçimi kaldırın ses gelmeyecektir.

malesef olmadı.. bütün sesleri kapatmama rağmen.. ve bahsettiğim şey; arama yaparken çıkan numerik tuşlarda numaralara basarken ki çıkan ses..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeW xPlod

quote:

Sesleri kapatmak için ayarlara girin, sağ altta menu, tum ayarları seçin, sesler ve bildirimleri seçin, ekran işaretlerindeki seçimi kaldırın ses gelmeyecektir.

malesef olmadı.. bütün sesleri kapatmama rağmen.. ve bahsettiğim şey; arama yaparken çıkan numerik tuşlarda numaralara basarken ki çıkan ses..

Arkadaşlar daha önce bir arkadaşımız vermişti yanılmıyorsam, settings-menu-all settings-personal-phone gidiyoruz. gelen sayfada keypad yazan yerden off yapıyoruz tuş takımı sesi kapanıyor.
  • quote:

quote:

Yanlış hatırlamıyorsam cevabı bu konu içinde iki kere (biri dört sayfa geride diğerini hatırlamıyorum), diğer konuda da bir kere verilmişti. Forumun arama özelliğinde tuş sesi diye seçip windows mobile forumunu seçtiğimizde anında cevaba ulaşabiliyorsunuz. Bizzat kendi verdiğim cevaplardan birinin linkini buyrun. Aramada en üstte çıkıyor zaten.http://forum.donanimhaber.com/m_36484041/mpage_17/f_/key_tus%2Csesi//tm.htm#38235431 buradan sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

• vatan dan alınma / Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoyesra

quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

arkadaşlar merhaba herkese benim acil bi sorunum var telefon durup dururken slayt kilitini kaybetti kilit olayı yok oldu yani teli kapama tuşundan kapıyorum ama herhangi bi tuşa dokunduğum da ekran açılıyo .Telefon cebimdeyken 50 yere giriyo lütfen yardım bu arada 1.66 Türkçe rom kullanıyorum

http://up--loading.com/files/c3223958/HDMiniLock.cab -- ları silin

çok teşekkür ederim ersoyesra hallettim bsbtweak den miş, seninkide üstüne kaymak oldu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerozen2000

quote:

quote:

Arkadaşlar daha önce bir arkadaşımız vermişti yanılmıyorsam, settings-menu-all settings-personal-phone gidiyoruz. gelen sayfada keypad yazan yerden off yapıyoruz tuş takımı sesi kapanıyor.

kardeşim çok teşekkür ederim çok saol işe yaradı

• arkadaşlar ben telefonumu pantolon cebinde taşıyorum , telefon geldiği sırada çalıyor ama dokunmatik ekrandan dolayı yani zili sessize al'a dokunuyor ve ses kesiliyor buna müdahale etme gibi bi şansımız var mı?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.