Arkadaşlar bir ricam var. Aşağıdaki telefon Android işletim sistemine sahip. Bu telefonu inceleyip, alınır mı alınmaz mı diye görüşlerinizi bildirir misiniz? General Mobile' in teknik desteği pek yok. Yeni versiyon veya yeni ROM çıkartmak gibi. Bu cihazda Android 1.5 yüklü. Mesela Android firması Android 2.00 versiyonunu çıkardığında onu bende yükleyebilir miyim? Yoksa general Mobile' in bu cihaza uygun Android 2.00 çıkarmasını mı beklemem gerekecek? http://www.generalmobile.com/new/tr/Default.aspx?PageName=Products&ProductId=200
Ustad Bence General mobile cihaz almanı tavsiye etmem o cihazı alacağınıza htc magic ve htc g1 almanızı tavsiye ederim ben htc g1 Aldım yeni ve çok iyi bi alet Qwertz klavyesi büyük bi kolaylık ama kalınlığıda bi eksilik tabiki.
quote:
Orjinalden alıntı: crimson75
Hayırlı olsun telefonunuz, Hero'yu kesinlikle tavsiye ederim, benim magic'te de şuanda cesaret edip yükleyemedim ama G1 için çok daha hızlı ve stabil Hero Romları mevcut. Telefonu root yapıp yükleyebilirsiniz.En son detaylı anlatım g1'ler için burada var: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=448
Teşekkürler Saolun, Verdiğiniz linke baktım ama ingilizcem olmadığı için yükleyemiyorum cihaza. Bunun Türkçe yükleme anlatımı varmıdır başka sitelerde? Bide siz araştırdınız baya galiba hero dan orjinal cupcake dönmek mümkün deilmi?
Bu arada arkadaşlar android cihazlarla youtube hangi programla giriyosunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: barıs akdag
quote:
Orjinalden alıntı: crimson75
Hayırlı olsun telefonunuz, Hero'yu kesinlikle tavsiye ederim, benim magic'te de şuanda cesaret edip yükleyemedim ama G1 için çok daha hızlı ve stabil Hero Romları mevcut. Telefonu root yapıp yükleyebilirsiniz.En son detaylı anlatım g1'ler için burada var: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=448
Teşekkürler Saolun, Verdiğiniz linke baktım ama ingilizcem olmadığı için yükleyemiyorum cihaza. Bunun Türkçe yükleme anlatımı varmıdır başka sitelerde? Bide siz araştırdınız baya galiba hero dan orjinal cupcake dönmek mümkün deilmi?
Tabii geriye dönmek de mümkün, ryu1980 nickli arkadaşımız magic'te bunu yapmış bile. Kendisi bize bu konuda yardımcı olursa biz de kolaylıkla üstesinden geliriz diye düşünüyorum Şimdilik ben de çekiniyorum,biraz zor geliyor bana
Okudum ryu19080 nı yazdıklarını.Aslına bakarsan benim ingilizcem olmadığı için yapamıyorum biraz araştırma imkanım olsa çoktan yüklemiştim test etmiştim bile :)
xda da bulduğum rehberi sade bir dille türkçeleştirip buraya koyarım ama bir o konu bir bu konuya yazıpta dağılmasın.Bir tane başlığı android veya G1 ve MAGIC diye değiştirirsek iyi olur.
htc magic i nerden ve kaça alabilirim ? yoksa samsung i7500 beklesem daha iyi olur ??
quote:
Orijinalden alıntı: RYU1980
xda da bulduğum rehberi sade bir dille türkçeleştirip buraya koyarım ama bir o konu bir bu konuya yazıpta dağılmasın.Bir tane başlığı android veya G1 ve MAGIC diye değiştirirsek iyi olur.
Olabilir Sen bi başlık açabilirsin Android Diye. Bütün Soruları orda soralım yada Donanımhaber modaratorlerden Rica edelim biza android adı altnda bi bölüm açsınlar orda çalışalım deneyimlerimizi denediğimiz programları paylaşalım.Bilgi verelim
quote:
Orijinalden alıntı: zaftolga
htc magic i nerden ve kaça alabilirim ? yoksa samsung i7500 beklesem daha iyi olur ??
Doğubankta 950 tl ye kadar bulabilirsn magic i ama i7500 ü beklersen daha iyi olur ağustos ayında Türkiye de diye izlemiştim bi video da. Samsung pazarlama müdürü açıklıyordu.
HTC' lerin hiç birinde radyo yok. Samsung i7500' de de yok. Genel olarak radyo önemli değil ama benim en çok kullandığım özelliklerden biri.
Bu tellerde radyoyo ihtiyaç duymuyosunki ama tabi buda bi istektir.Bence böyle bi cihaz aldıktan sonra gerek duycağını sanmam radyoya.
Arkadaşlar yurt dışından G1 veya magic getirtsem pasaporta kayıt yapılamayacak imei sorunu nasıl halledebilirim, kullanmadığım kayılı bir telefonun imei kendim bu cihazlara atabilirimiyim
quote:
Orijinalden alıntı: salida
Arkadaşlar yurt dışından G1 veya magic getirtsem pasaporta kayıt yapılamayacak imei sorunu nasıl halledebilirim, kullanmadığım kayılı bir telefonun imei kendim bu cihazlara atabilirimiyim
şimdilik mümkün değil ..ilerde belki olabilir..
Android için bilimsel hesap makinesi ve Türkçe-İngilizce sözlük var mıdır?
ağustos ayı içinde samsung i7500 türkiye'de satışta olacakmış, android almayı planlayanlara duyurulur...
Arkadaşlar bu cihazı root etmeyi bilen varmıdır yardımcı olabilirlermi?
g1 firmware 1.5 aldım arkadaşlar.ama malesef bazı yerleri çin'ce:)ben bunu hem root hem de yeni androit işletim sistemini nasıl yükleyebilirim?root etmesem de olur sadece orjinal androit işletim sistemini nasıl yükleyebilirim?ingilizcem fazla yok bir arkadaş ele alıp yayınlayabilir mi acaba?lütfen yardım...
evet arkadaşlar biri şu root olayını ele alabilirmi zahmet olmazsa.
G1 sahibi arkadaşlar,telefondan memnunlarmıdır acaba?Bende daha önce harici klavyesi olmayan stylus kalemi olan bir pda vardı(HP 6340).Şimdi G1 almayı düşünüyorum ve bildiğim kadarılya bu modelde stylu sklaem yok.Kalemsiz kullanmak zor oluyormu,yada yana doğru açılan klavyesinin yapısı zamanla bozulabilirmi,telefonda ofis programları çalışıyormu gibi sorularım var.Cevaplarsanız memnun olurum. Saygılar