Şimdi Ara

HTC Flyer kullananlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
22.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 777_E

quote:

Orijinalden alıntı: p@l@

Arkadaslar cihazin 3glimodelini 1000 tlye netten aldim.ilk is olarak s-off ve telefon ozelikli romu yukledim.suan hem hc.3.2.1 yuklu hemde tel. Ozelliyi calisiyor.hemde kalemi heryerde kullanabiliyor tabiki.su haliyle piyasadaki bicok cihazdan ustun bence.desire s im vardi artik kulanmiyorum onu:) sorusu olan olursa yardimci olurum

Bende 3.2.1 ile telefon özelliği çalışmadı. Bu sebeple 2.3.1'e geri döndüm.
    Siz nasıl yaptınız? S-off 3.2.1'de çalışmıyor çünkü.

Leedroid ROM da tel özelliği çalışıyor. siz hangi romu yüklediniz

• quote:

quote:

quote:

Arkadaslar cihazin 3glimodelini 1000 tlye netten aldim.ilk is olarak s-off ve telefon ozelikli romu yukledim.suan hem hc.3.2.1 yuklu hemde tel. Ozelliyi calisiyor.hemde kalemi heryerde kullanabiliyor tabiki.su haliyle piyasadaki bicok cihazdan ustun bence.desire s im vardi artik kulanmiyorum onu:) sorusu olan olursa yardimci olurum

ROM yüklemeden yapmıştım mesajı yazdığımda. Fakat şimdi LeeDrOiD_Flyer_HC_V4.1.0 sürümünü yükledim. Yaklaşık 10dk oluyor cihaz halen açılış ekranında. Sizde de ilk açılışta böyle olmuş muydu?

• Arkadaşlar bana hediye htc flyer 32 gb wifi+3g geldi.ben biraz acemiyim.ürün yurtdışından geldiği için ingilizce acaba android 3,2 türkçe yapıp telefon özelliğini kullanabilirmiyim?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ROM yüklemeden yapmıştım mesajı yazdığımda. Fakat şimdi LeeDrOiD_Flyer_HC_V4.1.0 sürümünü yükledim. Yaklaşık 10dk oluyor cihaz halen açılış ekranında. Sizde de ilk açılışta böyle olmuş muydu?

beyaz htc yazısımı yoksa leedroid yazısımı hangisi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beyaz htc yazısımı yoksa leedroid yazısımı hangisi?

Beyaz HTC yazısı

• Leedroid romda PIN şifresini kaldırmanız gerekiyor, yoksa boot loop yapıyor. Ben daha denemedim.

Bu arada not tutmak ile ilgili yorum sorulmuş, ekrana not konusunda bu tip cihazlar içinde en başarılısı. Kalem hassasiyeti çok iyi. Ancak önerim Quill programını kullanmanız. Stok programları iyi değil ama bu Quill çok iyi. Flyer'da en olması gerekli program.
  • bende almayı düsünüyorum hizlial da 1050 tl . batarya süresinde tedirginim
  • Arkadaşlar benim TB açılmıyor. Şöyle ki en son yazdığımda beyaz ekranda HTC yazısı çıkıyor ve açılmıyor idi. Fakat şimdi hiç açılmıyor.
    Bütün gece açılır belki diye açık bırakmıştım fakat sabah olduğunda şarjının bittiğini farkettim. Öylece bıraktım. Akşam geldiğimde şarja taktım ama uzun bir süre beklememe rağmen açılmadı. Sadece kehribar rengindeki led yanıp sönüyor.
    Bir ara şarjdan çekip açma düğmesine uzun süre basılı tuttum. Beyaz ekranda HTC yazısı çıktı ve yine öylece kaldı. Bende BOOT ekranını açtım. Fastboottan recovery ile geri yükleme yapayım dedim. Yine beyaz ekranda HTC yazısı çıktı. Tekrar baştan başlattım. BOOT ekranını açtım. Fastboottan msdos aracılığı ile recovery yapmaya çalıştım. Bana pilin zayıf olduğu uyarısını verdi. 1-2 saat şarja taktım. Tekrar denedim. Şarja taktığımda ise sadece adece kehribar rengindeki led yanıp sönüyor.
    Korkum şu ki; ROM yüklemeye çalışırken böyle bir sorun olduğundan dolayı garanti dışı kabul edilmesi. ROM yüklemeleri garanti dışı mı bırakıyor cihazı?
    Yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum. Aksi takdirde servise göndereceğim.

• bugun htc flyer elime ulastı. suan sarjda.
    root ve gsm özelliği acma işlemini deniyecegim inş. beceririm.
  • quote:

Arkadaşlar benim TB açılmıyor. Şöyle ki en son yazdığımda beyaz ekranda HTC yazısı çıkıyor ve açılmıyor idi. Fakat şimdi hiç açılmıyor.
    Bütün gece açılır belki diye açık bırakmıştım fakat sabah olduğunda şarjının bittiğini farkettim. Öylece bıraktım. Akşam geldiğimde şarja taktım ama uzun bir süre beklememe rağmen açılmadı. Sadece kehribar rengindeki led yanıp sönüyor.
    Bir ara şarjdan çekip açma düğmesine uzun süre basılı tuttum. Beyaz ekranda HTC yazısı çıktı ve yine öylece kaldı. Bende BOOT ekranını açtım. Fastboottan recovery ile geri yükleme yapayım dedim. Yine beyaz ekranda HTC yazısı çıktı. Tekrar baştan başlattım. BOOT ekranını açtım. Fastboottan msdos aracılığı ile recovery yapmaya çalıştım. Bana pilin zayıf olduğu uyarısını verdi. 1-2 saat şarja taktım. Tekrar denedim. Şarja taktığımda ise sadece adece kehribar rengindeki led yanıp sönüyor.
    Korkum şu ki; ROM yüklemeye çalışırken böyle bir sorun olduğundan dolayı garanti dışı kabul edilmesi. ROM yüklemeleri garanti dışı mı bırakıyor cihazı?
    Yardımcı olabilecek birisi varsa memnun olurum. Aksi takdirde servise göndereceğim.

Cevap veren olmadığı için ben de cihazı servise verdim. Gelişini dört gözle bekliyor olacağım.

• Arkadaşlar,

hepsiburada.com dan 3 ay önce aldıgım htc flyer wifi 16 gb satılıktır.

16gb toshiba minisd ile 32 gb.
    Ekranı koruyucu ile kullanıldı ( halen üzerinde )
    kalemi hiç kullanılmadı.
    Kutusu, poşetleri deri kılıfı, bütün aksesuarları vardır.
    ürünün herhangi bir yerinde çizik yoktur.
    Orjinal güncellemeler dışında herhangi bir update yapılmadı.

İlgilenen arkadaşlar mail atsın. mubumu@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mubumu -- 23 Şubat 2012; 17:35:27 >
  • Htc lfyer 32GB 3G+wifi 'yi en uygun nereden alabilirim? Sizler nereden aldınız? Bende almak istiyorum ama alacak yer bulamadım.

ereyonda 1399 TL. Bu aletin fiyatı bu mudur?

gittigidiyorda falan daha düşük fiyatlara satılanlar var, onlar niye ucuz?

Mesela burası niye ucuz bu kadar?

http://www.isteevinegelsin.com/urun/en-ucuz-htc-flyer-tablet-32gb-wi-fi--3g.aspx
  • arkadaslar flyeri güncelleyemiyorum. orjinal romu var root lu tel ozelligi acık. güncellemeleri denetle dedigimde 43mb lık bi günceleme buluyor indirip kur diyorum yeniden baslıyor android amplemi ile ünlem isareti cıkıyor o sekilde kalıyor neden olabilir.
  • arkadaşlar bu tableti turkcell kampanyasıyla almak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında hangi trcell mağzasında bulabilirim? Birkaç alışveriş merkezine ve moltepe civarında birkaç trcell merkezine sordum ellerinde olmadığını söylediler. Acil cevap bekliyorum teşekkür ederim
  • htc flyer 32gb için uygun fiyatlı güvenilir bir site önerisi tavsiyelerinizi bekliyorum yada istanbul içi bir mağzada olabilir
  • Arkadaşlar yaklasık 6*7 aydır HTC flyer 32mb 3g olanını kullanıyorum..Gerçekten çok güzel..Tablet alacaklar düşünmeden bunu alsınlar..Her türlü ihtiyacınıza cevap verir 1000 liralara kadar düşüyor fiyatlar...Memnun kalmamanız imkansız bana göre..
  • htc flyer 32gb 3g tableti sanalmağazadan aldım almayı düşünenlere bu siteyi tavsiye ederim 1 gün sonra elime ulaştı
    htc flyer tablete gelecek olursak gayet kullanışlı güzel bir tablet ilk izlenimler yanlız bu telefon özelliğini açmak biraz zor bir işleme benziyor telefon özelliğini açmak garantısıne sorun yaratırmı tel öz açan arkadaşlar en basıt yöntem hangisidir tavsiye edersiniz
  • Merhabalar,
    Bende bir kaç saat önce Vodafone çıkışlı bir iletişim dükkanından aldım. Normalde operatör çıkışsız piyasada yok. İletişim dükkanlarıda yağmalamayı iyi yapmışlar. Ellerinde bolca var . Asında bir kaç hafta öncesinde hizlial.com dan sipariş vermiştim ancak bir çok sanal mağaza siteleri gibi buda kendini bozmuş ve son anda vazgeçtim nerdeyse 5 gün bekledim gelmesini ki özel kurye seçeneğini seçmiştim. Her neyse geride kaldı o. Salla gitsin.
    Cihazı normalde sanalmağaza.com da bahariye mobile diye bir yer var. ben sitelerden sipariş verip salak salak beklemektense gidip yerinden aldım. hemide sağlam oldu. Yer Kadıköyde. Fiyat 1.089 TL. 12 ay taksitle 1200 TL'ye aldım.
    Şimdi şarja taktım ve sabırsızlıkla şarj olmasını bekliyorum. Benim bu cihazı almamdaki en önemli etken 7 inç olması. Kalas taşımaya gerek yok değil mi

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: flash220

htc flyer 32gb 3g tableti sanalmağazadan aldım almayı düşünenlere bu siteyi tavsiye ederim 1 gün sonra elime ulaştı
    htc flyer tablete gelecek olursak gayet kullanışlı güzel bir tablet ilk izlenimler yanlız bu telefon özelliğini açmak biraz zor bir işleme benziyor telefon özelliğini açmak garantısıne sorun yaratırmı tel öz açan arkadaşlar en basıt yöntem hangisidir tavsiye edersiniz

GB ile kullanacakssanız tel. öz. açmak çok basit . HC ile kullanacaksanız LeeDroidROM yüklemeniz gerekiyor. isteyen arkadaşlara detaylı bilgi verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi p@l@ -- 13 Mart 2012; 21:01:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedattaylan

Merhabalar,
    Bende bir kaç saat önce Vodafone çıkışlı bir iletişim dükkanından aldım. Normalde operatör çıkışsız piyasada yok. İletişim dükkanlarıda yağmalamayı iyi yapmışlar. Ellerinde bolca var . Asında bir kaç hafta öncesinde hizlial.com dan sipariş vermiştim ancak bir çok sanal mağaza siteleri gibi buda kendini bozmuş ve son anda vazgeçtim nerdeyse 5 gün bekledim gelmesini ki özel kurye seçeneğini seçmiştim. Her neyse geride kaldı o. Salla gitsin.
    Cihazı normalde sanalmağaza.com da bahariye mobile diye bir yer var. ben sitelerden sipariş verip salak salak beklemektense gidip yerinden aldım. hemide sağlam oldu. Yer Kadıköyde. Fiyat 1.089 TL. 12 ay taksitle 1200 TL'ye aldım.
    Şimdi şarja taktım ve sabırsızlıkla şarj olmasını bekliyorum. Benim bu cihazı almamdaki en önemli etken 7 inç olması. Kalas taşımaya gerek yok değil mi

Saygılar.

Hocam hayırlı olsun.

1089TL'ye aldığınız ürün 32GB , 3G + WİFİ'li olan ürün değil mi?

http://www.sanalmagaza.com.tr/HTC-FLYER-32-GB-WIFI-3G-TABLET_131013.html#2

Şuan 1196 liralık peşin ödeme fiyatı var. Siz bu sitenin mağazasından mı aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enxdesign -- 15 Mart 2012; 11:34:05 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.