Şimdi Ara

HTC Flyer kullananlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
22.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün marmara forumda bulunan Saturn'de 599 TL idi , biraz kurcaladım ve hoşuma gitti .
    böyle bir fiyata bir daha bulamam dedim ve aldım.
    Gayet hoş bir tasarımı var,bir de radyosu olsaydı çok güzel olacaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halkoc -- 18 Haziran 2012; 13:54:27 >
  • 3g li mi hocam. 700lira iyiymiş gerçekten
  • Su an leedroid gingerbread kullanmaktayim.
    Android 3 ten daha hizli geliyor bu bana,kaleme ihtiyacim yok ama onun daha artisi vardir diye dusunuyorum cunku android honeyckmb tablet icin sonucta.
    Senseless kullanan var mi ya da baska honeycomb rom kullanan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefaret

3g li mi hocam. 700lira iyiymiş gerçekten

Sanırım 3G'siz , bu arada fiyat 600 TL.
  • flyer wifi var bende ama HTC__M27 tur görünüyor ama bu 3g model içinmiş? bendeki ise sadece wifi,

sonuc itibari ile hc dan gb ye dönerken stock rom yükleyince wrong id hatası alıyrum, cunku rom 3g icin,

tam tersi dogru id li yani wifi için olan rom yükleyince de wrond cidcum hatası alıyorum iki ucu ...lu degnek):

gb ye dönüp tekrar s off yapıp stock hc yüklemek istiyorum
  • Bu tableti kullanan arkadaşlara bir sorun olacak,devamlı kalem kullanımında , kalem ekranı çizmiyor değil mi?
  • ben ekran koruyucu ile kullanıyorum sorun yok hocam. zaten cam gorilla glass değil heralde ki normalde cabuk cızılıyor.

direk cama kullanmak akıl karı degıl. durduk yere cızık cızık olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

flyer wifi var bende ama HTC__M27 tur görünüyor ama bu 3g model içinmiş? bendeki ise sadece wifi,

sonuc itibari ile hc dan gb ye dönerken stock rom yükleyince wrong id hatası alıyrum, cunku rom 3g icin,

tam tersi dogru id li yani wifi için olan rom yükleyince de wrond cidcum hatası alıyorum iki ucu ...lu degnek):

gb ye dönüp tekrar s off yapıp stock hc yüklemek istiyorum

hocam bende 3glı versıyonu var oyuzden net bırsey soyleyemem ancak xda adlı sitede vardı wifi içinde biseyler. bi gezinsen biseyler cıkar bence
  • xda nın altını üstüne getirdim, hatta sordum da ama sonuc alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boramat

xda nın altını üstüne getirdim, hatta sordum da ama sonuc alamadım

Bende hc li almistim tableti. Gb ye dusurup s off yaptim. Ama 3gli model oldugunda. Size tam yardim edemiyorum. Bi arkadas 3g için direk adimlari yazmisti bende onu bulana kadar cok ugrastim. En son o arkadasin dediklerini yapinca cihaz istedigim gibi oldu. Ben cid no sunu degistirip dusurmustum

Siz mail adresinizi bana yollayin. Ben size biseyler atayim link prog. vs bide ole deneyin. Guzel cihaz bosta durmasin. Gerci hc bunun icin felaket kotu. Bence. Kapasitif tus koymuslar ancak calismiyor. Onun yerine ekrani kucultup agni tuslari ekrana koymuslar. Sense surumunu hic begenmedeim. Ben gingerbread ten gayet memnunum. Telefon olarakta kullaniyorum. Mis gibi

,

• bora00@gmail.com

hc un güzelliği kalemi her yerde kullanabilmek
  • Bu htc flayer telefon olarak kullanılıyormu aynı samsung galaxy note gibi, bende note varda değiştircem eğer htc flayere hat takılıyorsa acil
  • Merhaba arkadaşlar.Bende bir flyer almayı düşünüyorum bir kaç sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum ;
    1-Skype uygulamasını yükleyebiliyor muyuz ? Yükleye biliyorsak görüntülü konuşma yapabiliyormuyuz ?
    2-Facebook ta görüntülü konuşmayı hiç denediniz mi ?
    3-Micro usb-usb çeviriciler aracılığı ile flash bellek bağlaya bilirmiyiz ?
    Teşekkürler.Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kefaret

bende de bi flyer var. galaxy tab satıp aldım. ben 2. el aldım ama 680tl. garantili daha 1.5 yıl

gerçekten güzel cihaz. ilk sahibi honeycomb a yükseltmişti. begenmedim o alttaki kapasitif tuslar aktif olsun diye gingerbread e indirdim.

şimdi sorunsuz kullanıyorum.

galaxy tab de kullanmıs biri olarak gercekten bu cihazı cok begeniyorum. bi kere usb den şarj oluyor:D

gerci kendi sarj adabtörüyle daha hızlı şarj oluyor. usb den yavas sarj oluyor. ben genelde sd card baglantısı gerekirse pc ye baglıyorum. yoksa akşamları direk elektirkten sarj ediyorum. hem hızlıda oluyor.

kalem özelliği gercekten cok güzel. üniversitesini yarıda bırakmış ancak pişman olup geri dönecek biri olarak söylüyorum derslerde acaib iş görür bu alet.

birde hoca video kaydına izin verse benden kralı yok heralde:D

3g paketleri biraz ucuzlasa internetimde olacak ama 1gb dataya aylık 29 tl vermem mantıken.

zaten evde 80kusur lira bayılıyorum.

sorularınız olursa cevaplayabilirim.:D

yıgılma olmazsa tabi

Üstadim, bir sorum olacak; htc flayer da, yukledigim filmler ve çektiğim videolar, resimler 4-5 gün sonra kendiliğinden siliniyor. Tatilde çektiğim resimler uçtu. Tekrarlanmaması için ve uçan videolarim ile resimlerimi nasıl geri getirebilirim. Bilgisi olan yada bu tarz sorunla karşılaşan arkadaşlar yardimci olurlarsa sevinirim Selamlar.

• Ayrica, tablette yüklü bir videoyu izlemek istediğimde "videoyu goruntule" diye bir programda aciyor, fakat ben "mobo player" programında açılmasını istiyorum. Kisaca, videolarin açılması ìcin program seçme ayari nereden yapılıyor bilen var mı?

• Bu tablet bende de var da,cizikler olustu bu sorun olur mu acaba temas icin falan sensör öldürür mü?
    Bir de jelatini simdiden sonra taktırsam dogu bank sirkecide jelatin bulabilir miyim ?

• selam, bende bugün ebay.uk den aldım 210£' a. 600tl falan oluyor. bu fiyat sizce nasıl, halen alınabilir bir alet midir bu?

bu arada 32gb, 3g modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturgutg -- 18 Ağustos 2012; 0:10:20 >
  • Bu HTC FLYER kullananlar nerede yaw? Sorular yanıtsız kaldı!

• quote:

Orijinalden alıntı: deneme_programı

Bu tablet bende de var da,cizikler olustu bu sorun olur mu acaba temas icin falan sensör öldürür mü?
    Bir de jelatini simdiden sonra taktırsam dogu bank sirkecide jelatin bulabilir miyim ?

Ben sirkecide Mcdonald's ın sokağında bir aksesuarcıda ekran filmi ile smart kılıf almıştım. 40 TL civarı vermiştim diye hatırlıyorum. uyumlu kılıf ya da ekran filmi bulmak biraz sıkıntı.
    Ayrıca Tv HDMI kablosunu, buyincoins sitesinden aldım. 1 hafta bile sürmedi gelmesi 5 USD gibi bir fiyatı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcabar

quote:

Orijinalden alıntı: deneme_programı

Bu tablet bende de var da,cizikler olustu bu sorun olur mu acaba temas icin falan sensör öldürür mü?

Ben sirkecide Mcdonald's ın sokağında bir aksesuarcıda ekran filmi ile smart kılıf almıştım. 40 TL civarı vermiştim diye hatırlıyorum. uyumlu kılıf ya da ekran filmi bulmak biraz sıkıntı.
    Ayrıca Tv HDMI kablosunu, buyincoins sitesinden aldım. 1 hafta bile sürmedi gelmesi 5 USD gibi bir fiyatı vardı.

Jelatin aldım iki tane 24 liraya geldi kapıda ödemeyle. Tam ekrana uyumlu değil ama iş görüyor bi kaç mm eksik yani uzunluğu, bi de yamuk takınca :D
    Kendi kılıfı var idare ediyor, benim şarj aletimin temassızlığı arttı niye oldu anlamadım. Bir de usb ye çevirme özelliği olan adaptör varsa güzel olur.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.