Şimdi Ara

HTC Flyer kullananlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
4
Favori
21.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cimbomlu1905

arkadaşlar navigasyon olarak ne kullanıyorsunuz birde 4.1. jelibon güncellemesini yapan var mı

Nav olarak Sygic fena değil, güncel haritası da var.

4.1 jelibon malum official olarak gelmedi, XDA'da dexter rom var ama artık denemedim Samsung Galaxy Note 10.1'e geçtiğim için. Diğer stock HC'de duruyor mis gibi :)
  • igo yüklemeye çalıştım ama olmadı olmazsa onuda denerim. bu rom yapmak nasıl oluyor ben pek anlamıyorum da.
  • öncelikele herkese merhabalar yazılanları detaylıca okudum ve 2.el bir flayer aldım. Fakat yaklaşık 5 saattir şarjda göstergesi yeşil olmadı açtığımda %40 şarj gözükmekte bir sorun mu var yoksa şarj olma süresi bu cihazların uzun mu ? eğer bir problem varsa ne olabilir ne yapabilirim ürünün henüz garantisi devam etmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helerokfek

öncelikele herkese merhabalar yazılanları detaylıca okudum ve 2.el bir flayer aldım. Fakat yaklaşık 5 saattir şarjda göstergesi yeşil olmadı açtığımda %40 şarj gözükmekte bir sorun mu var yoksa şarj olma süresi bu cihazların uzun mu ? eğer bir problem varsa ne olabilir ne yapabilirim ürünün henüz garantisi devam etmektedir.

Orjinal adaptörü ile şarj edin, USB vs. ile sorun yaratıyor. Cihazın şarj amperajı yüksek, normal adaptörlerle pek iyi netice alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kego

quote:

Orijinalden alıntı: helerokfek

öncelikele herkese merhabalar yazılanları detaylıca okudum ve 2.el bir flayer aldım. Fakat yaklaşık 5 saattir şarjda göstergesi yeşil olmadı açtığımda %40 şarj gözükmekte bir sorun mu var yoksa şarj olma süresi bu cihazların uzun mu ? eğer bir problem varsa ne olabilir ne yapabilirim ürünün henüz garantisi devam etmektedir.

Orjinal adaptörü ile şarj edin, USB vs. ile sorun yaratıyor. Cihazın şarj amperajı yüksek, normal adaptörlerle pek iyi netice alınmıyor.

[size=3]evet sorun çözüldü teşekkür ediyorum sorun orjinal adaptörün arızalı olmasından kaynaklıymış başka bir adaptörle şarj ediyorum ve 6-7 saat içinde şarj oluyor ilginiz için teşekkür ediyorum.

• arkadaşlar iphone 5 alacağımdan dolayı flayerimi satıyorum ANKARA' dan ilgilenen arkadaşlar olursa ürün kutulu,garantili ve sigortalıdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-faturali-garantili-sigortali-3g-32gb-pluswifi-109921921/detay/
  • Arkadaşlar bir yakinim almayı düşünüyor tablete 4.0 icecreamsandwich güncellemesi geldi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvenolog

Arkadaşlar bir yakinim almayı düşünüyor tablete 4.0 icecreamsandwich güncellemesi geldi mi ?

Gelmedi ve gelmeyecek. Zor bela 3.2.1 Honeycomb güncellemesi yaptı HTC, sonra da nedense bu tableti salladı. Halbuki harika bir tablet ama erken kestiler desteği.
  • Ben bır turlu Leedroıd HC ıle root layamadım yukluyorum recovery den sureklı aynı yukleme ekranı gelıyor 10 dk boyunca cıldırıcam yardımcı olabılıcek bırı yok mu
  • quote:

Gelmedi ve gelmeyecek. Zor bela 3.2.1 Honeycomb güncellemesi yaptı HTC, sonra da nedense bu tableti salladı. Halbuki harika bir tablet ama erken kestiler desteği.
    quote:

Neden gelmiyor acaba? Çok tuhaf ama. HTC Flyerden çok çok zayıf tablet ve telefonlara güncelleme geldi ama şuna gelmedi hala. Çok erken kestiler desteği.
  • şuan kaç tl flyer
  • Arkadaşlar ben icra mahkemesinden tabletin bedelini aldım. Teleservice sağolsun tüketici hakları mahkemesini kazanmama rağmen ödemeyi yapmamış lakin icraya verince devlete uslu uslu faizi, mahkeme masrafı vs. hepsini ödedi. 925TL'ye aldığım tabletin ücreti 975TL olarak tarafıma ödendi. 50 TL faiziymiş. İşim olmaz faizle. Lakin mahkemeye dosya hazırlamak için yaptığım ödemeler yol parası vs. yaklaşık 50 TL tuttu. 5-10TL'de sadaka veririm birine hesabı kapatırım inşaalah. Güzel tabletti. Fakat maceramız 5-10 sürdü ancak. Kullanan arkadaşlar dilerim memnun kalırlar.
    Herkese hayırlı geceler, hayırlı forumlar.
  • uzun zamandir bu tablete (htc flyer) sahibim ancak telefon ozelligini aktif etmek icin 3.2.1 e guncelledim fakat sonra surum 1.11.11 gibi birsey oldugu icin s-off yapamadim, bunun uzerine downgrade yaptim ve s-off islemlerini yaptim ama bu sefer sim kilidi meselesi cikti. sim kilidini ne yaptiysam kiramadim. tablet ozelligini custom romlarla kullanayim dedim ama bu seferde 2.3 disinda bir rom yuklemeye calistigimda beyaz ekranda yesil htc yazisinda kaldi. bu durumda sim kilidi yada guncel bir rom yukleme konusunda bana yardimci olabilecek birileri var midir? tesekkurler
  • not alırken ekrana elin değmesi etkiliyor mu? Şu an nerede satılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.