Şimdi Ara

HTC EVO 3D'mi DESIRE HD'mi Alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karar veremedim arkadaşlar. 2 telefon arasında kaldım. Kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/product_compare.aspx?pIds=telcephtcevo3dcd,telcephtcdeshd,&type_id=Cep+Telefonu&CatalogName=Telefon

• hala daha desire hd alınır mı, yapmayın gözünüzü seveyim, yıl olmuş 2012....

tek çekirdek 1ghz telefona o para verilmez...
  • Ne alakayım pekim hocam; var mı bi önerin ?
  • evo 3d agırlıgını sorun etmezsen bu ara alınabilecek en mantıklı akıllı telefon..

tek çekirdekli düşük ramli 1-2 sene öncesi modellere bakmayın pişman olursunuz.. (mesela desire hd, desire s)
  • evo 3d al pişman olmazsın , verdigin her kuruşu hak eden bi telefon , alıp kullanmaya başladıgın zaman ne demek istedigimi anlarsın.
  • 3dnin tek sorunu agırlık,onun dısında cok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: burActive

Ne alakayım pekim hocam; var mı bi önerin ?

yani bütçenizi bilemiyorum ama ben sensation yada evo3D diyorum.

ikisi de çok yetenekli cihazlar, evonun biraz daha RAM fazlası ve 3D'si, sensation ın ise yakışıklılığı var.

evo da çektiğiniz 3D videoları izleyebileceğiniz bir 3D TVniz varsa evo alın tabii, yoksa ben sensation tavsiye ederim. daha hafif ve çok daha yakışıklı. 3D içeriği evinizde görüntüleyemeyecek olduktan sonra telefonunuz 3D video çekmiş ne fayda yani bilemiyorum yanlış mı düşünüyorum ama benim fikrim bu.

ben alıyor olsam sensation alırdım hazır vatan bilgisayarda 14 şubat indirimi de varken.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 900tlye desire hd teknosada one v o fiayata hangisi alınır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkcald

900tlye desire hd teknosada one v o fiayata hangisi alınır?

İkisi arasında birini seçeceksen one v yi seç ama 900 liraya motorola atrix var fiyat performans olarak iyi bir ürün one v de hali hazırda ics güncellemesi bulunmakta motorola atrix e gelip gelmeyeceği şüpheli atrix 4g alacak ama atrix için planlanıyor yazıyor bende emin değilim açıkcası.
  • v de flash yok ekran daha ufak ics crackli sekilde hd ye gelmez mi htc samsung ve sonyden baska marka dusunmuyorum
  • an itibariyle 999 tl ye düşmüş bir evo dan daha iyi fiyat performans telefonu yoktur.. one v den uzak durun derim..
  • quote:

v de flash yok ekran daha ufak ics crackli sekilde hd ye gelmez mi htc samsung ve sonyden baska marka dusunmuyorum

v de flash var...
  • kiyas.la sitesinin yalancısıyım :) evo 3d ne fark var 3d sadece adında mı görüntüde farklılık mı var
  • quote:

kiyas.la sitesinin yalancısıyım :) evo 3d ne fark var 3d sadece adında mı görüntüde farklılık mı var

3 boyutlu fotoğraf, video çekebiliyor. Oyun, film oynatabilir 3d. Şayet ben nadir kullanıyorum 3d sini.
  • Yakından inceledim. Hatta hd ile 3d yi karşılaştırdım. İkisi de kaliteli cihazlar ama hd nin fotoğraflarına netten bakınca pekte beğenmedim sanırım 3d normal çekimde bir adım önde hd ye göre. 3 boyut fotoğraf bence gereksiz zaten. Ben açıkçası fotoğraf deyince fotoğraf makinesi diyenlerdenim. O yüzden çok ta umursadığım bir durum değil. Bence her ikisinde de ağırlık ve şarj sorunu ön planda. Özellikle şarj hem cep telefonunu pda gibi kullanıp hem de benim gibi iş icabı uzun uzadıya konuşanların gün içinde yarı yolda kalması içten bile değil. Bu durum yüksek mhz li işlemcilerde ve çift çekirdeklerde hatta geniş ekranlarda klasik zaten, birde android eklenince... Geçenlerde bir elektronik markette htc elemanı ile uzun uzadıya görüştüm bu söylediklerimi oda kabul ediyor.
    Bu yüzden one v biraz daha cazip görünüyor kendi adıma. Yarım günde şarjı bitip dışarıda iken beni telefonsuz bırakan alet istediği kadar marifetli olsun benim için cazip değil. En azından akşamı çıkarabilmeli.

Bir arkadaş atrix önermiş. Cidden iyi telefon ama 3g bağlantısında anormal ısınma durumundan şikayetçi herkes. Şu anda çözümü de yok. Bunu da göz önüne almakta fayda var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 11 Haziran 2012; 10:57:41 >

• Sensation tavsiye ederim 3D önemli değil ise.

Sense ara yüzü gerçekten çok güzel.Hep nokia veya iphone kullandım şu anda telefon değiştiricem birkaç model baktım en çok hoşuma giden sensation oldu o kadar para verdikten sonra telefon da telefon gibi durmalı bence.
  • arkadaşlar evo3d çift çekirdeklimi bi bilgi bulamadım internette
  • quote:

Orijinalden alıntı: aang905

arkadaşlar evo3d çift çekirdeklimi bi bilgi bulamadım internette

Evet, çift çekirdek 1.2 GHz, Sensation da aynı hızda olmasına rağmen EVO daki işlemci daha yeni nesil olduğu için çok az daha hızlı. Ayrca 1GB RAM çok iyi. Halen piyasaya daha fazla RAM'a sahip cihaz çıkmadı.
  • evo 3d almak daha mantıklı fazla fiyat farkıda yok arada hemde evo 3d donanımsal olrak cok daha guclu desire dan ekranıda buyuk yani + ları cok desire a gore pili az gidiyo diyolardı onu sorun etmezsen baskada problemi yok
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.