Şimdi Ara

HTC EVO 3D KULLANICILARI (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
644
Cevap
4
Favori
62.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şarj tamamlandığında telefon akımı otomatik olarak kesiyor ve yeşil ışık yanıyor. Bu andan itibaren telefon bataryadan tüketime başlıyor. % 98'e 97'e düşmesinin nedeni budur.Yeşil ışık yanar yanmaz fişten çekerseniz %100 olduğunu görürsünüz. Tamamen normal bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifosi58 -- 13 Ocak 2012; 13:50:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Arkadaşlar, telefon tamamen şarj olup, yeşil ışık yandıktan sonra telefonu şarjdan çektiğimde bazen pil ömrünün % 98 ya da % 96'yı gösterdiğini görüyorum. Sizce bu normal mi?

Sıkıntı yapacak bir durum değil. SGS'de de aynısı olurdu, sonra güncelleme ile düzeldi.

Tabiki ilk tavsiye pil kalibrasyonu olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahoomahoo

Arkadaşlar, telefon tamamen şarj olup, yeşil ışık yandıktan sonra telefonu şarjdan çektiğimde bazen pil ömrünün % 98 ya da % 96'yı gösterdiğini görüyorum. Sizce bu normal mi?

Şarj tamamlandığında telefon akımı otomatik olarak kesiyor ve yeşil ışık yanıyor. Bu andan itibaren telefon bataryadan tüketime başlıyor. % 98'e 97'e düşmesinin nedeni budur.Yeşil ışık yanar yanmaz fişten çekerseniz %100 olduğunu görürsünüz. Tamamen normal bir durum...
  • selam. evo içine bilgisayardan attığım filmleri izleyemiyorum. görünmüyor. hangi klasör içine atmalıyım? bir de youtube dan indirilen 3d videoları açabiliyor muyuz? desteklemiyor yazıyor? sebebi nedir ? formatları mp.4 ve avi
  • bende aranızdayım 1 hafta olucak nerdeyse alalı. çok memnunum. iyide fiyata aldım. malum şuanda çok indi. 1.300 tl ye aldım şuanda 1.150 tl ye düşmüş. olsun ne yapalım artık :)
  • evo 3d nin sar değeri nedir ? baş ve gövde
  • evo 3d kullanan arkadaşlardan ricam olacak, cihazın kutusunun üstünde yazan sar değerlerini buraya yazmanız mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapha

evo 3d kullanan arkadaşlardan ricam olacak, cihazın kutusunun üstünde yazan sar değerlerini buraya yazmanız mümkün mü?

0.516W/Kg (Head)
    1.05W/Kg (Body)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yedaself

quote:

Orijinalden alıntı: zapha

evo 3d kullanan arkadaşlardan ricam olacak, cihazın kutusunun üstünde yazan sar değerlerini buraya yazmanız mümkün mü?

0.516W/Kg (Head)
    1.05W/Kg (Body)

çok teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: benediction

selam. evo içine bilgisayardan attığım filmleri izleyemiyorum. görünmüyor. hangi klasör içine atmalıyım? bir de youtube dan indirilen 3d videoları açabiliyor muyuz? desteklemiyor yazıyor? sebebi nedir ? formatları mp.4 ve avi

youtube dan indirilen bende de önce sorun çıkardı ama avi oynatıyor bildiğim kadarıyla... şu an indirdiğim videoyu başarılı bir şekilde oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: benediction

selam. evo içine bilgisayardan attığım filmleri izleyemiyorum. görünmüyor. hangi klasör içine atmalıyım? bir de youtube dan indirilen 3d videoları açabiliyor muyuz? desteklemiyor yazıyor? sebebi nedir ? formatları mp.4 ve avi

Ben YouTube dan mp4 olarak 3d video indirdim direkt olarak DCIM klasör altındaki 3D Videos klasörüne kopyaladim doğrudan galeride gözüktü ve sorunsuz açtı hatta ilk önce pcdeki gibi 2 video yanyana açtı video oynatırken alttaki 3 çizgi olan menü tuşuna bastım 3d olarak oynat diyerek duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratboll -- 14 Ocak 2012; 1:48:07 >
  • telefonu yaklaşık 15 gündür kullanıyorum.
    şarj konusunda izlenimlerim; telefon 3g şebekede ise 1 gün civarı 2g olarak şebeke seçiliyse 2.5-3 günü deviriyor.(aylık 1000 dk. paketimi çoğu zaman aştığım, konuşma oranlarına göre) fakat internete girildiğinde tüm benzeri diğer telefonlar gibi 6-7 saatte bitiyor.
    - kesinlikle iphone 4 den daha hızlı ve kullanışlı bir telefon, her ikisinide kullanmış biri olarak bunu çok rahat ve net olarak söyleyebilirim.
    - malzeme kalitesini söylememe gerek yok, HTC kalitesi ortada.
    - 3D ile ilgili görüşlerim, tam karşıdan doğru açı ile bakınca mükemmel kalitede bir 3D sözkonusu. ama kendi çektiğim görüntülerde aynı başarıyı sağlayamadım.3D oyunlarda çok gerçekçi ve başarılı. ama dediğim gibi doğru açı çok önemli....gerekliliği veya gereksizliği tartışılabilir. Kumandalı TV ler ilk çıktığı zaman evde kıyamet kopmuştu. ne kadar saçma bir şey kalk yerinden git değiştir kanalı derdi annem. :) ama bugün kumandasız bir tv yi bir kişi bile almaz. (örnek saçma olmuş olabilir ama teknolojiye karşı durulmaz :) ) aynı teknolojiyi i phone yapsaydı yere göğe koyamazdık. onun için HTC nin hakkını vermek gerek bu konuda.
    - fiyat konusunda yanlış bir politika izlendiğini düşünüyorum. HTC nin bu konuda bazı tüketicileri mağdur oldu.
    - son olarak, telefonun fiyatının 1750-2000 tl aralığında olması gerek....bugünkü fiyatlarda, bu özelliklerde, bu kalitede bir telefonu kaçırmayın derim.

• Astorix..
    daha önce birkaç kere sordum ama kimse cevap vermemişti.
    3d filmler falan nasıl diye. geçen gün bir mağazada yanımda bulunan 1-2 filmi 15er dakka hem htc evo 3d de hemde lg optimus 3d de denedim. ve lg çok kötü 3d konusunda ve htc de film izlemek için diyorum gözlüksüz 3d olarak yetersiz buldum. yani pişman olmadım Sgs2 aldığıma bir ara bekleyip 3d mi alsaydım diyordum ama iyi ki almamışım.

yinede kullanmakta olan ve alışabilmiş olan arkadaşlara bir lafım yok ama lg nin 3d olayı eskiden sözde 3 boyutlu tasolar olur ya aynen öyleydi ekranın açı değiştikçe görüntü kıpırdamaya başlıyordu.
  • EVO 3d alarak android dünyasına yeni adım attık fakat tecrübeli androidçilerden application tavsiyeleri bekliyoruz. Oyun-program işe yarayan herşey olabilir. Arkadaşlar bizim qualcomm çiftçekirdek nasıl ben iphone 4 üm vardı pek hız farkı göremedim. Ayrıca android neden boşta bu kadar ram harcıyor. Birçok uygulamayı arka planda üstelik kapatıyorum. 1 GB ram var ama gözüken 800 mb civarı anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumlar34

EVO 3d alarak android dünyasına yeni adım attık fakat tecrübeli androidçilerden application tavsiyeleri bekliyoruz. Oyun-program işe yarayan herşey olabilir. Arkadaşlar bizim qualcomm çiftçekirdek nasıl ben iphone 4 üm vardı pek hız farkı göremedim. Ayrıca android neden boşta bu kadar ram harcıyor. Birçok uygulamayı arka planda üstelik kapatıyorum. 1 GB ram var ama gözüken 800 mb civarı anlayamadım

4 GB Ram Var normalde biz sadece 1 gb tını görebiliyoruz geri kalan 3 gb ise yazılım güncellemeleri için kullanılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puller

quote:

Orijinalden alıntı: forumlar34

EVO 3d alarak android dünyasına yeni adım attık fakat tecrübeli androidçilerden application tavsiyeleri bekliyoruz. Oyun-program işe yarayan herşey olabilir. Arkadaşlar bizim qualcomm çiftçekirdek nasıl ben iphone 4 üm vardı pek hız farkı göremedim. Ayrıca android neden boşta bu kadar ram harcıyor. Birçok uygulamayı arka planda üstelik kapatıyorum. 1 GB ram var ama gözüken 800 mb civarı anlayamadım

4 GB Ram Var normalde biz sadece 1 gb tını görebiliyoruz geri kalan 3 gb ise yazılım güncellemeleri için kullanılıyor.

hocam ne yaptın sen ya 4gb ram nerde var?
    o teknoloji bulunmadı daha.

• incelemelerde anlatilan bu kafamdan uydurmadum hocam :)))
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama sizlere birkaç sorum olacak.

1) Telefonun 5MP kamerası yeterli mi ? 8MP kameralardan düşük kalır bi yanı var mı ?
    2) RAM size yetiyor mu ? (Malum HTC Sense 3.0 çok ram yiyor.)
    3) Telefonun takıldığı oluyor mu ?
    4) Cepte taşırken sorun çıkarıyor mu ? (Bana çok kalın gibi geldi de.)

Kendiniz de telefonun beğenmediğiniz yönlerini dile getirirseniz fikir sahibi olurum.

Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum ama sizlere birkaç sorum olacak.

1) Telefonun 5MP kamerası yeterli mi ? 8MP kameralardan düşük kalır bi yanı var mı ?
    2) RAM size yetiyor mu ? (Malum HTC Sense 3.0 çok ram yiyor.)
    3) Telefonun takıldığı oluyor mu ?
    4) Cepte taşırken sorun çıkarıyor mu ? (Bana çok kalın gibi geldi de.)

Kendiniz de telefonun beğenmediğiniz yönlerini dile getirirseniz fikir sahibi olurum.

Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.

Diğer konuda cevaplamıştım burayada aynen yapıştırıyorum Kendi düşüncelerim

1) Eğer resim büyüklüğü ile ilgili sıkıntın yoksa (poster veya afiş olarak bastırmayacaksan standart pc ve telefondan bakacaksan kimsede resimleri tam ekran yapıp bakmıyordur ancak monitörün büyüklüğü kadar) 5MP olması çokta önemli değil bana göre, yeterli ışıkta oldukça iyi bir performans sergiliyor (malum mobil cihazlarda fazlada -üst düzey- bir kalite beklememek gerekiyor.O cihazın neresine düzgün bir lens ve düzgün vizörü yerleştireceksin ki boyut yer sıkıntısı olur. )

2) Valla benim kullanımımda yetiyor, Önemli olan senin ne kullanacağın neler yapmak istediğin, bana arka planda sense dışında extradan 3 veya 4 programın aynı anda çalışması yeterli olmakta ki herhangi bir sorun yaşamıyorum...

3) Takılma olmuyor demek yanlış ama buda sürekli yavaşlık donma sorun olarak algılanmasın,kullanıma ve programlara bağlı olarak takılma olabilir her zaman. 2 aya yakındır kullanıyorum kurcalıyorum şuana kadar 1 kez takılma oldu oda arka planda çalışan bir programdan kaynaklı kapattığımda uçmaya başladı cihaz. Malum sonuçta bununda bir işlemci ram işletim sistemi v.b öğelere sahip kullandığınız yazılım her zaman uyumlu olacak kuralı olmamasındandır.

4) Ilk başta kalın gelebilir alışkanlık meselesi ki Desire HDye büyük diyordum önceki telim Desire Sti şuan Evo ince hafif ve ideal boyutta olduğunu düşünüyorum ki Desire Si aldığımda küçük çok hafif geldi alışamadım. Taşımada herhangi bir sıkıntı olmuyor sadece dar cepli bir kot pantalonun varsa cebinizdeyken ayakkabı bağlaması ve yerden bişey alması biraz zor olabiliyor.

• Eyvallah hocam, çok sağol. Bencede kamera fazla önemli değil ama lazım oluyor. Yanımda ayrıyetten bi foto makinesi taşımamı gerektirmeyecek derecede bi kamera beni tatmin edecektir.
    Bütün ekranları witgetlerle doldurduğunuzda ve 3-4 program açık haldeyken kasmasın yeter bana.
    İnternet benim için çok önemli ama zaten telefonun nette süper olduğunu biliyorum.

Benim bikaç sorum daha olucak hocam seni de yorduk ama

1080 Full HD video izlerken takılmalar oluyor demiş herkes. Siz böyle bir şeye rastladınız mı ?
    Birde Watch özelliği ve 3D oyunların ne kadar olduğu hakkında beni aydınlatırsanız sevinirim

Birde sizin telefonda bir eksik gördüğünüz bişey varsa söyleyin, bilelim.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.