Şimdi Ara

HTC EVO 3D Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardan beri N73 kullanıyorum artık sağlam bir telefon almamın vakti geldi.HTC EVO 3D'ye göz koydum kurcalama fırsatım oldu oldukça hatta baya baya iyi bir telefon ama forumda benden daha çok anlayan arkadaşların görüşlerini almak isterim.HTC EVO 3D modelini beğenmiyorlar ise tavsiye edebilecekleri başka Android işletim sistemine sahip marka ve model varsa paylaşırlarsa sevinirim.

• HTC Sensation XE
  • İlk önce Sensation XE ama evo'da mükemmel bir telefon.
  • Bence al derim harika bir telefon ben yıllardır bu tür telefonları kullanıyorum ve çok model değiştirdim en son kullandığım telefon iphone4 idi ama EVO 3D kullandığım en iyi telefon diyebilirim 3D olması artı bir özellik alırsanız kesinlikle pişman olmazsınız.
  • İlginizi için teşekkürler HTC Sensation XE modeline baktım 3D değil galiba ve HTC modelleri arasında şu an en iyisi bu mu almışken tam bir telefon almak istiyorum.
  • 1 aydır kullanıyorum, memnunum.
  • Bence de başlı başına harika bir telefon, 3D özelliği olmasaymış da harika olurmuş ancak 3D 'si var bu da büyük bir artı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LG 3D bence 3D cıhazlar arasında en iyisidir. seçimini iyi yap
  • 3D çok önemli değil benim için şu an zaten ya Evo ya da Sensation XE alacağım ama kararsızım ikisi arasında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraturk

LG 3D bence 3D cıhazlar arasında en iyisidir. seçimini iyi yap

Lg yazilim destegi cok azdir. Htc'nin tercih edilmesinin en buyuk sebebi yazilim desteginin cok iyi olmasidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreampark -- 29 Ekim 2011; 7:51:34 >
  • Eski iphone yenı Htc evo 3d kullanıcısı olaral cok memnunum Lg de fena değil ancak satarkende düşünmek lazım Bu bakıman HTC daha fazla kullanılmasıda bir artıdır..
  • Yani Evo mu Sensation XE mi tercih etmeliyim.
  • Kesinlikle xe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.