Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Vodafone üzerinden internete bağlanamıyorum mobil şebekeleri etkinleştiriyorum fakat internete bağlanmıyor hat üzerinden.yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: blease

bende 6-7 aydır chacha kullanıyorum.ilk günler çok memnundum cihazdan ancak 2-3 ay sonra dokunmatiğine birşeyler oldu ilk günkü gibi tutarlı çalışmıyor.htc'ye yazdım bu sorunla iligili cihazınızı fabrika ayarlarına geri alın dediler aldım düzelmedi.rahat bir şekilde ekrandaki bir objeyi seçemiyorum.istediğim objeyi seçmeye çalışırken başka şeyler oluyor ekran kayıyor vs çok sıkıntı vermeye başladı.

ayrıca mesaj yazarken üste kayma problemi maalesef bendede mevcut.birde beni en rahatsız eden olaylardan biride mesaj geldiğinde herhangi bir görsel uyarının olmayışı(ekran ışığı, tuştakımı ışığı vs.) mesaj sesini duymadığımda gelen bir mesajı saatler sonra görebiliyorum.

üstteki yeşil led ışığı yanıp sönmeli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc_7584

ya benimde ekran kırıldı ve çok pahlı diyorlar 200 lira istedi sen 30 liraya neredn buldun ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-cha-cha-g16-orjinal-dokunmatik-62491973
  • Çok sağol, almayı düşünüyorum ama telefoncuya söyledim çin malıdır sorun yaşarsın dokunmatiği bozulur hemen dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkAkgn

quote:

Orijinalden alıntı: abc_7584

ya benimde ekran kırıldı ve çok pahlı diyorlar 200 lira istedi sen 30 liraya neredn buldun ?

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/htc-chacha-cha-cha-g16-orjinal-dokunmatik-62491973

Çok sağol, almayı düşünüyorum ama telefoncuya söyledim çin malıdır sorun yaşarsın dokunmatiği bozulur hemen dedi.

• takip. Yazacak çok şey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selonovic

Beyler meraba, HTC chacha aldım dün ama konusurken birden hopörlere geciyo 2 kere oldu , arkadaki sensörlerlemi alakalı acaba bunu tamamen nasıl iptal edebiliriz?

evet bu bende de oldu kac seferdir,, aktıf hale getırmeme ve sonrasında ayarlardan handsfree ozellıgı ayarlı olmamasına ragmen neden oluyor acaba?
    nasıl duzeltebılırız bilen var mı acaba?
  • quote:

quote:

bende 6-7 aydır chacha kullanıyorum.ilk günler çok memnundum cihazdan ancak 2-3 ay sonra dokunmatiğine birşeyler oldu ilk günkü gibi tutarlı çalışmıyor.htc'ye yazdım bu sorunla iligili cihazınızı fabrika ayarlarına geri alın dediler aldım düzelmedi.rahat bir şekilde ekrandaki bir objeyi seçemiyorum.istediğim objeyi seçmeye çalışırken başka şeyler oluyor ekran kayıyor vs çok sıkıntı vermeye başladı.

ayrıca mesaj yazarken üste kayma problemi maalesef bendede mevcut.birde beni en rahatsız eden olaylardan biride mesaj geldiğinde herhangi bir görsel uyarının olmayışı(ekran ışığı, tuştakımı ışığı vs.) mesaj sesini duymadığımda gelen bir mesajı saatler sonra görebiliyorum.

evet yanıp sonuyor ama ılk bı ya da bıkac dakıka,,, sonrasında hıc bır uyarı gorunmuyor ?
    ayarlardan suresı uzatılabılıyor mu? goremedım ben..

• benim bi sorunum var telefon edgede calışıyo sanırım üstarafta E yazio onu nasıl 3g yapablirim yardımcı olursanız sevirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan6313

benim bi sorunum var telefon edgede calışıyo sanırım üstarafta E yazio onu nasıl 3g yapablirim yardımcı olursanız sevirim

ayarlar kablosuz ozellıgı aglardan wi-fi hotspot yaparak acabılırsın,,
    ben de yenı aldım,, gecen kurcalarken rastlamıstım,, sanırım bu olsa gerek 3g dedıklerı,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatoshca

quote:

quote:

evet yanıp sonuyor ama ılk bı ya da bıkac dakıka,,, sonrasında hıc bır uyarı gorunmuyor ?
    ayarlardan suresı uzatılabılıyor mu? goremedım ben..

bakmadığınız sürece yanması lazım en azından bende öyle. bi ayarı varsa da bilmiyorum

• merhaba arkadaşlar. cha cha'da 3g değilde sadece edge bağlantısını nasıl açıyoruz bir türlü bulamadım.malum 3g daha çok sarj yiyor.
  • bı sorun var yardımcı olablrmsnz mesaj yazaarken bazı tuşlara basınca mesajı kaydediorr çıkıor yada internete giriyor bunu halledeblrmym virüsten süpelendm ama tarttm çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipkk

bı sorun var yardımcı olablrmsnz mesaj yazaarken bazı tuşlara basınca mesajı kaydediorr çıkıor yada internete giriyor bunu halledeblrmym virüsten süpelendm ama tarttm çıkmadı

kısayol tuşu yapmışsındır.
  • yaw beyler benim eski telefon sony ericssondu...rehberi yedeklemiştim .contact diye kaydetmişti mesela ad soyad.contact diye

bunları nasıl atacam telefona gmailden vcf veya cvs istiyor cmd den convert ediyorum atıyorum olmuyor...telefonun dosyalarına atıyorum usb den olmuyor hata veriyor..

converter indirdim onda da outlook yok diye hata veriyor..office dvd yok bende full zamanında sadece word,excel falan lazım oluyo diye sadece onları kurmuştum...

outlook kurmadan bu rehberi atmam mümkün değil mi ?

edit:telefona bayıldım bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcan402 -- 17 Ağustos 2012; 1:49:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipkk

bı sorun var yardımcı olablrmsnz mesaj yazaarken bazı tuşlara basınca mesajı kaydediorr çıkıor yada internete giriyor bunu halledeblrmym virüsten süpelendm ama tarttm çıkmadı

bendede iki kere oldu dostum telefonu kapat bataryayı çıkart tak öyle çalıştır
  • burdaki bir çok olumsuz yorum az daha chacha almamı etkiliyordu ama,
    htc ye olan güvenimden ötürü 2. el bitane aldım.

on numara cihaz.
    500 tl üzeri vermem ama
    2. elde çok az kullanılmış 350 tl civarına olanları var.

qwerty klavye ile mükemmel bir htc olmuş.
    mesaj için face için biçok şey için harika.

akıllı telefonların şarj süreleri zaten 1 gündür.

gerçekten telefon akıllı ve iyiyse 2 gün beklemek olmaz,
    kamerası diğer 5 mp htc ler kadar olmasada 3.2 mp lik makinalara fark atar.

e72 e6 vb tarz akılsız telefonlar yerine b kategorideki en iyi tuş takımlı android telefon diyebilirim.
  • beyler bu mobil şebekeden nete felan giremiyorum mobil şebeke etkin fakat internet veya arama diyorum gelmiyor net neden acaba internet paketim yok hat turkcell
  • cevap vericek olan yokmu beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefon rehberimdeki kişilerle onların facebook adreslerini eşleştirdim manuel olarak ama kişi fotoğrafı olarak facebook fotoğrafları çıkmıyor? Neden kaynaklanıyor bu?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.