Şimdi Ara

★ ★ ★ HTC CHACHA(A810E) ANA BAŞLIK VE DESTEK ★ ★ ★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.033
Cevap
16
Favori
78.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tantuni55

Merhaba arkadaşlar,chacha almayı düşünen birisi olarak şunları sormak istiyorum size:

-Ben uzun süreli telefon kullanan ve kulladığı telefona iyi bakan biriyim, bu telefon beni en az 3-4 sene götürür mü?
    -Hepsiburadadan alacağım fakat, muhatabım kim? aldım ve bozuldu diyelim kime vereceğim telefonu?

Sağolun varolun.

kvk garantisi var cihazda götürdüm bazı modellere bakmıyoruz diyip almadılar muhattabınız büyük ihtimal teleservice olacaktır...teleservice ile daha önceki değişik marka cihazlarımda sorun yaşamadım ama internette nedense yaka silkiyorlar o servisten htc ye ulaşmak zaten imkansız karar sizin cihaz güzel ancak müşteri desteği konusunda sınıfta kalıyor bence malesef

• bir de telefonun sesi nasıldır? ben çalar saat olarak telefon kullanıyorum, tatmin edici bir sesi var mı chacha'nın? 2 telefon arasında takıldım kaldım.. samsung b7510 mu? yoksa chacha mı ? samsung'un parçası kolay bulunur,rahat garantiye gider gelir diye düşünüyorum, şimdi chacha'ya 500 kağıt verip 1 ay sonra telefon bozulursa şey gibi ortada kalmak da var. ayrıca b7510 flash destekliyor mu? sanırım chacha desteklemiyor. teşekkürler.
  • quote:

bir de telefonun sesi nasıldır? ben çalar saat olarak telefon kullanıyorum, tatmin edici bir sesi var mı chacha'nın? 2 telefon arasında takıldım kaldım.. samsung b7510 mu? yoksa chacha mı ? samsung'un parçası kolay bulunur,rahat garantiye gider gelir diye düşünüyorum, şimdi chacha'ya 500 kağıt verip 1 ay sonra telefon bozulursa şey gibi ortada kalmak da var. ayrıca b7510 flash destekliyor mu? sanırım chacha desteklemiyor. teşekkürler.

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_pro_b7510-review-601.php

Dediginiz modelden daha ustundur chacha. Ama eksikleri vardir.

Chacha ile ilgili 2 baslik var donanimhaberde. Artilari eksileri sikayetleri sabirla okursaniz, aklinizda soru kalmayacaktir. Garanti konusunda diger arkadaslar yardimci olsunlar.

Hoparlor sesi konusunda alarm acisindan isinizi gorecektir. Ama cokta iyi diyemeyecegim. Marketteki Alarmdroid ile filan kullanirsaniz daha verimli olacaktir. Kalabaliklarda ben zil sesini duyamayabiliyorum. Ama sectigim melodi ile de ilgili bir konu bu.

Eger 7510 ile chacha arasinda kaldiysaniz, chacha alin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

bir de telefonun sesi nasıldır? ben çalar saat olarak telefon kullanıyorum, tatmin edici bir sesi var mı chacha'nın? 2 telefon arasında takıldım kaldım.. samsung b7510 mu? yoksa chacha mı ? samsung'un parçası kolay bulunur,rahat garantiye gider gelir diye düşünüyorum, şimdi chacha'ya 500 kağıt verip 1 ay sonra telefon bozulursa şey gibi ortada kalmak da var. ayrıca b7510 flash destekliyor mu? sanırım chacha desteklemiyor. teşekkürler.

hepsiburada.com da kampanyada b5510 modeli var 399 tl android dokunmatik ekran falan birde o modele bakın isterseniz fiyat çok uygun
  • tek sıkıntım arada bir yavaşlaması o kadar.

birde bazen ; biri aradığı zaman telefonum çalıyor.ama 3-4 saniye sonra sesi kısılıyor.sanki hoparlörüne su kaçmış gibi. ama müzik dinlerken filan çok iyi cıkıyor ses.sadece telefon arama geldiğinde çalınca sesi arada gidiyor.

"telefonu titretince sesini kıs özelliğini "kapadım. neden olabilir sizce ? başka sıkıntısı olan warmı ? bence yazılımsal bi sorun war bende :S

NOT : Yeni özellik bulursanız burdan yazın.
    Benim bulduğum güzel bi özellik ;
    Telefon ekranının fotografını çekme : Üst kilit tuşuna bastıgınız anda Dokunmatik olan tuşların en solundaki tuşa basın ekranın fotosunu cekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anemik

tek sıkıntım arada bir yavaşlaması o kadar.

birde bazen ; biri aradığı zaman telefonum çalıyor.ama 3-4 saniye sonra sesi kısılıyor.sanki hoparlörüne su kaçmış gibi. ama müzik dinlerken filan çok iyi cıkıyor ses.sadece telefon arama geldiğinde çalınca sesi arada gidiyor.

"telefonu titretince sesini kıs özelliğini "kapadım. neden olabilir sizce ? başka sıkıntısı olan warmı ? bence yazılımsal bi sorun war bende :S

Telefon ekranının fotografını çekme : Üst kilit tuşuna bastıgınız anda Dokunmatik olan tuşların en solundaki tuşa basın ekranın fotosunu cekiyor.

kardeş o özelliği sen mi buldun ya tebrik ediyorum

• quote:

bendede oluyordu kullanırken cebimdeyken çalıyordu mesela çıkartıyordum ses kesiliyordu ancak telefon çalmaya devam ediyordu çok kısık seste size özel durum değil yani

• la ne bilim :D yeni farkettim sen bulduysan sorry.. o ses problemi canımı sıkıyor.duymuyorum bazen :S
  • zaten bilinen bi özellikti yani ben de bulmadım
  • arkadaşlar bir sorum olacak, soruyu unuttum valla...bir dakika düşünüyorum. heh tamam hatırladım :D arkadaşlar 'nın player'ı bildiğimiz üzere divx,xvid oynatmıyor . Ben android marketten divx oynatan bir player indirdiğimde bir divx filmi 'da izleyebilirmiyim? bir de, bir çok kişi chacha'nın yatay ekranının uygulumaları zorlaştırdığını söylüyor. Gerçekten bir çok uygulumayı kullanamıyormuyuz chacha'nın yatay ekranında? bu iki sorumu yanıtlarsanız çok sevinirim sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantuni55 -- 9 Haziran 2012; 20:27:01 >
  • Arkadaslar bende cha cha kullanıyorum ama 3gsini bir turlu kullanamıyorum. turkcell ayarlarını yaptıgımda 3g abonelıgınız bulunmaktadır. 3g kapsama alanında blundugunuz her yerde 3g hız ve kalitesınden faydalanabılırsınız diyor. telefondan ayrı bir yar ile 3g acmam gerekiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bsliali

quote:

bendede oluyordu kullanırken cebimdeyken çalıyordu mesela çıkartıyordum ses kesiliyordu ancak telefon çalmaya devam ediyordu çok kısık seste size özel durum değil yani

Arkadaşım ChaCha'nın özelliklerine bakın derim.ChaCha garip bi teknoloji aslında örneğin telefon cebinizdenken telefon otomatik olarak daha fazla ses çıkartıyor.Telefonu cebinizden çıkartırken sesin kısılması normal çünkü cebinizdeyken daha fazla ses çıkartıyor.Bu cihazında böyle garip özellikleri var

• arkadaşlar chacha mı bugün turkcell'den aldım, izlenimlerimi paylaşacağım. İlk izlenimlerim harika.
  • uygun 3d oyun yokmu ben bulamadım.asphalt 6 yüklüyorum ses var görüntü yok .çizgiler çıkıyor...
  • ChaCha mı dün aldım genel olarak gayet memnunum benim problemim şarj falanda değil fakat; task killer olarak advanced task killer indirdim ve her açışımda benim çalıştırmadığım uygulamalarında açık olduğunu görüyorum. nedeni nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: suusok

ChaCha mı dün aldım genel olarak gayet memnunum benim problemim şarj falanda değil fakat; task killer olarak advanced task killer indirdim ve her açışımda benim çalıştırmadığım uygulamalarında açık olduğunu görüyorum. nedeni nedir acaba?

telefonda stabil çalışan programlar var dostum onları kapattııgınızda geri açılır hepsi ve hep aç kapat yaptıgından dolayı sarj konusunda sıkıntı yaratabilir bir nebze ayrıca en iyi taskkiller bu bende bunu kullanıyorum öneririm.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tni.TasKiller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50bmkuVGFzS2lsbGVyIl0.

izinleride makul izinler istiyor.başkaları gibi saçma şeyler değil

• quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

ChaCha mı dün aldım genel olarak gayet memnunum benim problemim şarj falanda değil fakat; task killer olarak advanced task killer indirdim ve her açışımda benim çalıştırmadığım uygulamalarında açık olduğunu görüyorum. nedeni nedir acaba?

telefonda stabil çalışan programlar var dostum onları kapattııgınızda geri açılır hepsi ve hep aç kapat yaptıgından dolayı sarj konusunda sıkıntı yaratabilir bir nebze ayrıca en iyi taskkiller bu bende bunu kullanıyorum öneririm.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tni.TasKiller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50bmkuVGFzS2lsbGVyIl0.

yani bi kere kapatmam yeterli. teşekkürler :) yani linkini attığınız mı advanced mı ?

• quote:

quote:

quote:

yani bi kere kapatmam yeterli. teşekkürler :) yani linkini attığınız mı advanced mı ?

dostum android markette bir çok oyun sen oyundan çıksanda açık kalır veya uygulamalar falan açık kalabiliyor onlardan çıktıkdan sonra kapanması için kullanıcaksın taskkiller ları anladınmı yani her saniye basmana pekte gerek yok aslında ayrıca benim sana linkte verdiğim en iyi taskkiller advanced i falan sil onu yükle kafan rahat olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum android markette bir çok oyun sen oyundan çıksanda açık kalır veya uygulamalar falan açık kalabiliyor onlardan çıktıkdan sonra kapanması için kullanıcaksın taskkiller ları anladınmı yani her saniye basmana pekte gerek yok aslında ayrıca benim sana linkte verdiğim en iyi taskkiller advanced i falan sil onu yükle kafan rahat olur

eyvallah kardeşim sağolasın

• quote:

eyvallah kardeşim sağolasın

snede saol dostum ne demek
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.