Şimdi Ara

★★★ HTC 10 Kulübü ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25.588
Cevap
101
Favori
777.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Onu beyaz arkasi siyah gibi. Boyle kotu bir tasarim anlayisiyla cikacaklarini sanmiyorum. Parmak izinide arkaya koymaz htc.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Htc m7 ile telefon dünyasında devrim yaptı ve o zamanlarda hatırlarsınız iphone çılğınlığı hat safhadaydı.Haberlerde izlerdik işte iphone için geceden kuyruğa girildi falan filan..Ve o zamanda iphone kullanıp androidi hor gören kişiler bile m7 yi görünce durup dakikalarca telefondan gözlerini alamıyorlardı.Keşke iphoneda bu tasarımda çıksayfı diyen insanlar vardı.Çıktığı ilk hafta aldım ve 2 ay önce mecburiyetten değiştirdim.İşyerinde kullanma imkanı bulduğum bir çok telefon var ancak hakikatende şunu söylemeliyimki android telefon alınacaksa htc alınır.Ben aslında hala ümitliyim inşaAllah diyorum tasarımından memnun kalacaz.Bazen bende sizin gibi diyorum şöyle düzgün bir donanımla gelse m7 gibi tasarımsal olarak harika olsa piyasayı siler süpürür.Çok şey istemiyoruz aslında
    Koy güncel cpu ve gpu üstüne günü rahatlıkla çıkaracak bir batarya
    Önde flaşlı bir selfie kamerası (şuan kullandığım c5 mükemmel derecede)
    Arkadada rakiplerinden geri kalmayacağın OIS'li bir kamera p
    Zaten androidi telefonuna en iyi optimize eden markasın ve insanlar zaten hucüm eder ki markanda elit bir marka.
    Hiç bir şey yapamıyorsan git huawei'den biraz örnek al adamlar sürekli üstüne kata kata telefon çıkarıyor.Telefonlarına bakınca insanın bi daha bakası geliyor.İnşaAllah eski günlerine dönecektir.Baksanıza huawei ye arkadaşlar adamlar ne tasarım yapıyorlar.

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★


    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musab63 -- 19 Şubat 2016; 21:12:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rakipler belirmeye basladi, htc fazla bekletmez umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 M9 tasarımlarını beğenen tek ben miyim M7 de fena değildi ama M8 özellikle de M9 on numarayı umarım böyle bi tasarımla gelmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanse edilen g5 yardiracak gibi, m10 un cok siki girmesi gerekiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sistemli adam

    Lanse edilen g5 yardiracak gibi, m10 un cok siki girmesi gerekiyor.

    Evan Blass'ın sızıntısıyla girerlerse, rakipleri iyi girer HTC'ye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senede donanımlar harika, tasarımlar berbat... Demek ki ikisi bir arada olmuyor arkadaş. Samsung s7 tanıtıldı, s6 ile birebir aynı tasarım olarak. LG g5 bir garip olmuş, tarif bile edemiyor g5 i. Htc ye fazla bel bağlamamak gerekir, tasarım kusursuz olsa dahi ,bu fiyat politikası ile insanları uzaklaştırır HTC. adam A9 gibi orta seviye bir donanıma sahip telefona 26oo tl diyorsa SD 820 Li ,Böyle dolu dolu donanıma sahip telefona en az 3000 tl ister... Ben o yüzden M10 tasarımını çok merak etmiyorum açıkcası.
    3,5 sene önce HTC one x+ almıştım ve hala onu kullanıyorum, kısa bir süre sonra htc m7 cıkmıştı çok hoşuma gitmişti, hemen akabinde de lg g2 çıkmıştı. Ne güzelmiş o zamanlar...
  • HTC İnstagram hesabından yeni bir görsel paylaştı

    Muhtemelen bu haberdeki tasarın ile aynı http://shiftdelete.net/htc-one-m10-yeniden-sizdirildi-69061

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★



    Bu mesaja eklenen görseller:

    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★




  • Lg g3 kullanıcısı olarak HTC One M10 u bekliyorum. Umarım ön kısımdaki HTC logosunu ve siyah bandı kaldırırlar. Şu ekran kasa oranına dikkat ederler umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g4 kullanıcısı olarak HTC One M10'u merakla bekliyorum
  • Abi htc bu ya. M7den beri hangi istediginiz ozellikle geldi ki ? Hep bir umut bekliyoruz ben de m7 kullanicisiyim kac yildir fakat olmuyor iste bekledigimiz hicbirsey gelmiyor. Bataryasi az cikiyor kamerasi biraz dusuk geliyor tasarim beklenildigi gibi gelmiyor. Cok pahali olacak bi de. Umarim tersine cikar bu sefer

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklioz bakalim paramizi buna yatiracaz yemedik icmedik. İcimizde. Patlamasa bari :))))))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarıdaki beyaz gibi olursa çöp resmen. s7 ye bak buna bak
  • M10 tıpkı LG'nin TR pazarına G2 ile agresif fiyat ve performansla girdiği gibi gelmeli HTC'yi eski performansına çıkartabilmek için. Umarım BoomSound kalmamıştır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M9'umu satışa çıkardım sırf M10 gelecek diye.. Beklentim çok yüksek bu sefer.. Kamera konusu çok önemli değil,M9'u kimse beğenmiyor ki eşimdeki Samsung S6'dan daha kötü olduğu doğrudur ama çöp de denemez.. Benim M9 hala stabil çalışırken S6 donmalar başladı..
  • Sızıntı doğruysa kötü olmuş gerçekten.
    Htc'nin m7 tasarımından ödün vermemesi gerekiyordu.
    Ancak yanlış strateji izleyip tasarımdan çok ayrı noktalara gitti.
    Hele A9 modelinden hiç bahsetmiyorum.

    Ya arkadaş bunda anlamayacak ne var ki?
    Apple gibi ilerlesene. M7 ile bir ivme yakalamışsın, neden bozuyorsun ki?
  • Galaxy s7 ye niyetleniyordum, yarısı dolu dahili hafıza varmış ve quickcharge 3.0 yokmuş. Sony X modellerinde de QC 3.0 yokmuş. S 820 işlemci var acaba neden 3.0 şarj desteklenmiyor ? M10 dan yana benim için en üzücü haber Stereo olayını kaldırırlarsa olur. S7 nin kamerası g5 ten bir tık geri kalıyormuş. M9 un en kötü yanı OIS olmaması, videolar çok sarsıntılı.

    2016da bana lazım olan telefon, Stereo hoparlör, OIS kamera, 2 gün giden batarya, Isınmayan telefon ve hızlı şarj. Su geçirmezlik çok önemli değil. Parmak izi okuyucusu olsun, kilitte güzel kolaylık. Metal olması şart değil. Tasarım olarak HTC One X en çok beğendiğim model. İlk aldığımda oldukça premium hissettirmişti. Elime almaya kıyamıyordum
  • One m10 için baya sızıntı oldu, doğru sızıntılar olduğunu kabul edersek; geçen sene m9 çıktıktan sonra yapılan eleştirilerin hepsi istenilenler doğrultusunda düzeltilmiş yani daha ne eleştiriyorsunuz ki ?

    O kocaman çerçeve gitmiş, siyah bant gitmiş, HTC yazısı gitmiş, ekrana dahili tuş kombinasyonları gitmiş yani bildiğiniz m7 gelmiş.. Kamera uçacak diyorlar, OIS falan zaten olacak.. Haa ben beğenmiyorum çünkü o parmak izi yüzünden gelen home tuşu hiç bir şekilde HTC tasarım anlayışını yansıtmıyor da ondan.. Yani o home tuşuna kafanızı benim gibi takmazsanız yıllardır beklediğiniz HTC amiral gemisi geliyor bu ay.. Artık bir zahmet satın alın yoksa sırf eleştirmek için eleştiriyorsunuz diyeceğim HTC'yi.. Haa şu var HTC Türkiye yine efsane bir fiyatla sürecek telefonu.. Umarım 3.000 TL'yi görmez bu canavar..
  • Bu telefonu bekleyenler icin kamera kriterse kesinlikle beklemesin bildim bileli kamerasi en berbat olan firma HTC'dir heleki M7'de ultrapikel daha iyi cekecek hersey megapiksel degil diyerek milleti kandirarak 4 MP lik kotu kamerayla kameranin kronik pembelesme ve yesillenme sorunu on kamerasindada morlasma sorunu kullanicilari fotograf cekmekten soguttular M7 kullanicisi olarak bunlari yasadim simdide bu telefonunda 12 Ultrapiksel cikaracakmis ben iyi olacagini hic dusunmuyorum. Diger ozelliklerine ozellikle Arayuzune lafim yok arayuzu cok guzel bu cihazdada sense arayuzunu devam ettirecekleri icin arayuzu yine iyi stabil olur . Muzik ses cikisi hoparloru bu yondende memnun kaldim M7'de onu dahada gelistirirlerse muziksevenleri cok memnun edecektir .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MambaVino -- 4 Mart 2016; 1:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m10 face sayfasına 24 şubat da eklenen görsel...


    ★★★ HTC 10 Kulübü ★★★
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.