Şimdi Ara

HSBC Advantage 150/10 (Maks 100) (Sektor Sartsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
1.258
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşterilerin 1-26 Temmuz 2020 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 150 TL üzeri harcamaları kampanyaya dahildir. Müşterilerin kampanyaya katılması için belirtilen tarihlerde “FIRSAT” yazarak 4477’ye SMS atması gerekmektedir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilir. Concept kart sahibi müşterilerimizin kampanyaya katılımı ücretsizdir. Bir müşterinin sahip olduğu tüm HSBC kredi kartları ile yaptığı alışveriş işlemleri kampanya dahilinde sayılacaktır. Kazanılacak NakitPuan tutarı 100TL ile sınırlıdır. Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez yararlanabilir. Ek kart harcamaları asıl karta sayılacaktır. SMS ile kaydolarak kendisine belirtilen harcama tutar ve koşullarını gerçekleştirmiş müşterilerin hak kazandığı NakitPuanlar 29 Temmuz tarihinde yüklenecek ve geri alınmayacaktır. Kazanılan NakitPuan’lar TatilPuan olarak kullanılamayacaktır. Kullanılması halinde TatilPuan karşılığı tutar ekstrelere borç olarak yansıtılacaktır. Bu kampanya diğer NakitPuan kampanyaları ile birleştirilemez. NakitPuan, ticari kartlarla yapılan harcamalar ve ön ödemeli kartlara yapılan ödemeler kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşteriler kampanyaya dahil değildir. HSBC Premier müşterilerimize özel düzenlenen kampanyaların detaylarını öğrenmek için 0850 211 0 112'yi arayabilirsiniz. HSBC Bank A.Ş., kampanya koşullarının tamamında, dilediği zaman değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkına sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 1 Temmuz 2020; 11:17:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ay coşacağız o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 150 tl ve üzeri yazmamışlar. 150 tl üzeri yazmışlar. kelime oyunuyla tufaya düşürebilirler mi ? 151 lira ve üstü mü yapmak gerekir.
  • Görkem ! kullanıcısına yanıt
    geçen ay yattı sorunsuz metin yanlış olmuştur.
  • teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok az şubesi var hesap açacak yer sıkıntı:)

• Ne sektör ne fiziki sanal hiç bir kısıtlama yok.. Hayal mi görüyorum :) tam sanalmarketen axess ile sipariş verecekken gördüm aklım karıştı :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903

Ne sektör ne fiziki sanal hiç bir kısıtlama yok.. Hayal mi görüyorum :) tam sanalmarketen axess ile sipariş verecekken gördüm aklım karıştı :)
    hsbc bunu her ay yapar.

• furkkkkan F kullanıcısına yanıt
    Denizbank ı biliyordum da hsbc e nadir bakıyorumdum.. İyi oldu ögrendiğim

Şimdi farkettim , denizbank ınki gibi %10 sandım ben.. 150 e 10 tl diyormuş.. Benim hatam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 1 Temmuz 2020; 14:6:54 >
  • Yine geldi bizim ki :)

HBSC whatsapp grubumuza bekleriz arkadaşlar.
    WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

WhatsApp.com
    Sayfa Bulunamadı
    https://www.whatsapp.com/unsupportedbrowser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 3 Temmuz 2020; 13:43:14 >

• katılım yaptım şimdi onay vermesine rağmen gelen smste premier müşteriler dahil değildir diyor

kafasına göre bazen premier bazen advance müşteri statüsüne sokuyorlar dikkat etmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademcell -- 1 Temmuz 2020; 15:20:32 >
  • Merhaba bende bankamatik kartı var bu kampanyaya dahil mi birde nereden katilabilirim

• arkadaşlar bu kampanyada taksitli harcama geçerli oluyormuydu ?
  • r__kara kullanıcısına yanıt
    hesap açarken de hesabı ne için kullanacaksınız diye soruyorlar
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    Beyaz kadın ticareti de geç hocam

• 9 gün kalmış,, 9 işlem yapılıp 90 puan alınır mı

• Evet alabilirsin

• puanlar yatmış

• FPT geçerli oluyor mu hsbc kampanyalarında

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.