Şimdi Ara

HP x2301 Tasarımı Dikkat Çekiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
12.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: adamgibiadam

Bende bugün aldım bu monitörü bimeksten.Üstelik teşhirde yoktu kapalı ambalajı zorla açtırdım da ancak öyle gördüm monitörü.Gerçektende harika bir dizaynı var.resimlerini görmüştüm ama canlı canlı görünce hakikaten güzelmiş dedim.Monitör gerçekten çok ince ve şık tasarıma sahip.Laptoplardaki gibi güç adaptörü var.Şimdilik henüz çok fazla test etmedim çünki henüz monitörü kullanmaya başlayalı 30 dakika oldu.Net ve parlak.oyun oynamadım vede henüz film izlemedim.434 lira +3 yıl daha garanti ücreti verdim 500 tl ye almış oldum ve 5 yıl garantili.benim ihtiyaçlarımı karşılayacagını düşünüyorum.Elektronikte neredeyse limit yok.her geçen gün daha yeni teknoloji ve ürün çıkıyor.bence bu fiyata daha iyisini alacagımı düşünmüyordum kaygısız aldım.tamamen bütçe ile alakalı.ve tercih size kalmış.ama bence ihtiyaçları karşılar.dediğim gibi oyun ve film testi yapmadım.ama almak isteyenlere tavsiye ederim.birlikte aldıgım bilgisayarcı arkadaşlarda dizayna bayıldılar.

kardesım hayırlısı olsun oyun test ettınmı yazarmısın nasıl dıye bıde bu monutorde ınternet modu oyun modu fılm modu gıbı ısık mod seçeneklerı uarmı ?

HP x2301 Tasarımı Dikkat Çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.caner

quote:

Bende bugün aldım bu monitörü bimeksten.Üstelik teşhirde yoktu kapalı ambalajı zorla açtırdım da ancak öyle gördüm monitörü.Gerçektende harika bir dizaynı var.resimlerini görmüştüm ama canlı canlı görünce hakikaten güzelmiş dedim.Monitör gerçekten çok ince ve şık tasarıma sahip.Laptoplardaki gibi güç adaptörü var.Şimdilik henüz çok fazla test etmedim çünki henüz monitörü kullanmaya başlayalı 30 dakika oldu.Net ve parlak.oyun oynamadım vede henüz film izlemedim.434 lira +3 yıl daha garanti ücreti verdim 500 tl ye almış oldum ve 5 yıl garantili.benim ihtiyaçlarımı karşılayacagını düşünüyorum.Elektronikte neredeyse limit yok.her geçen gün daha yeni teknoloji ve ürün çıkıyor.bence bu fiyata daha iyisini alacagımı düşünmüyordum kaygısız aldım.tamamen bütçe ile alakalı.ve tercih size kalmış.ama bence ihtiyaçları karşılar.dediğim gibi oyun ve film testi yapmadım.ama almak isteyenlere tavsiye ederim.birlikte aldıgım bilgisayarcı arkadaşlarda dizayna bayıldılar.

kardesım hayırlısı olsun oyun test ettınmı yazarmısın nasıl dıye bıde bu monutorde ınternet modu oyun modu fılm modu gıbı ısık mod seçeneklerı uarmı ?

DAHA önce '' SAMSUNG 17" 740N - BLACK' kullanıyordum.Eski monitörüm ile bunun arasında Haliyle arada baya fark var .Geniş bir menü seçenegi var.''movie,photo,gaming,text ve custom seçenegi var.ayrıcı monitörün sleep modu var kendiniz zamanlayabiliyorsunuz.Cyrisis oynadım biraz.görüntü beni tatmin etti.Filmde izledim.ekranın büyüklüğü zaten direk tatmin ediyor.menüleri kurcaladıkça ve oyun oynadıkça yazmaya devam edicem...

• quote:

Hayırlı olsun güzel monitör dün vatanda baktım bende...:)

• quote:

Orijinalden alıntı: hilter

quote:

Hayırlı olsun güzel monitör dün vatanda baktım bende...:)

Tşk ederim.Monitör alacaklar parlak ekran alsın.diğerlerine göre çok daha çekici:)Vatana en son baktıgımda kalmamıştı.

• Tn panellerden bahsedilmiş ben bu gibi teknik konulardan çok anlamam.Zaman zaman oyunda oynuyorum,film ve internet.eski monitörüm samsungta renk dolgunlugu daha fazlaydı gibi sanki yan yana denemedim.sadece almadan önce çok araştırdım kontrast oranı ve tepki süreleri,nokta aralıgı gibi konulara dikkat edilmesi tavsiye ediliyordu.monitörün rakamsal değerleri fena değil ama performans ve kalite konusunda kıyaslamam eski monitörümü mukayese etmem biraz hata olur.aynı rakamsal özellliklerde samsung veya phılıps monitörler var fakat fiyatları 150-200 tl fazla neredeyse. 700-800 tl ye bilgisayar monitörüne para vermek bence lüks olur.5 yıllık garantiyi özellikle yaptırdım çünki 5 yıl içinde en az 2-3 defa arıza durumları oluyor.şayet ürün piyasada yoksa daha üst model farkını verip daha iyisiyle değiştirme imnkanı sağlıyorlar.şayet monitörden memnun kalmazsam ve bir arıza durumunda yenisi ile değişim söz konusu olursa daha iyi seçim yapmam söz konusu olabilir.aynı fiyatlarda bir samsung yada phlıps kadar iyi bir monitörmü bilmiyorum.benim elektronikte dikkat ettiğim başka şey ise garanti süresi ve servis onarım.mesela samsunglarda bt servis var garanti kapsamında iken arıza durumunda bir telefonla cihazı evden alıp onarıp tekrar montajını yapıyorlar.hp de bt servis yok ama arıza durumlarında güvenilir firma.

• quote:

Tn panellerden bahsedilmiş ben bu gibi teknik konulardan çok anlamam.Zaman zaman oyunda oynuyorum,film ve internet.eski monitörüm samsungta renk dolgunlugu daha fazlaydı gibi sanki yan yana denemedim.sadece almadan önce çok araştırdım kontrast oranı ve tepki süreleri,nokta aralıgı gibi konulara dikkat edilmesi tavsiye ediliyordu.monitörün rakamsal değerleri fena değil ama performans ve kalite konusunda kıyaslamam eski monitörümü mukayese etmem biraz hata olur.aynı rakamsal özellliklerde samsung veya phılıps monitörler var fakat fiyatları 150-200 tl fazla neredeyse. 700-800 tl ye bilgisayar monitörüne para vermek bence lüks olur.5 yıllık garantiyi özellikle yaptırdım çünki 5 yıl içinde en az 2-3 defa arıza durumları oluyor.şayet ürün piyasada yoksa daha üst model farkını verip daha iyisiyle değiştirme imnkanı sağlıyorlar.şayet monitörden memnun kalmazsam ve bir arıza durumunda yenisi ile değişim söz konusu olursa daha iyi seçim yapmam söz konusu olabilir.aynı fiyatlarda bir samsung yada phlıps kadar iyi bir monitörmü bilmiyorum.benim elektronikte dikkat ettiğim başka şey ise garanti süresi ve servis onarım.mesela samsunglarda bt servis var garanti kapsamında iken arıza durumunda bir telefonla cihazı evden alıp onarıp tekrar montajını yapıyorlar.hp de bt servis yok ama arıza durumlarında güvenilir firma.

kardesım bende bu modelın hp uatana gelmesını beklıyorum ordan ASUS 23" ML239H GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR almıstım suankı fıyatı 731 TL ben 552 ye almıstım hıç memnum kalmadım hemen gıttım gerı uerdım asus modelını ıade ettım çek uerdıler 1 sene boyunca kullana bılırm beklıyom gelmesını de uatan neden getıtmıyor hp anlamadım sunu soyleyım monutor pahalı dıye ıyı olcakdıye bır kayde yok arkadaslar yanılgıya dusmeyın soylemesı bızde dedık ooo fıyatı yuksek bu fıyata çok guzel bır monutordur kesın dedık ama hıç alakası yokmus kesınlıkle parlak ekran degset gosterıyor cok canlı mat ekran artık kullanmak ıstemıyorum bıde pes futbol oynadınmı nasıl performans ?

• quote:

quote:

Tn panellerden bahsedilmiş ben bu gibi teknik konulardan çok anlamam.Zaman zaman oyunda oynuyorum,film ve internet.eski monitörüm samsungta renk dolgunlugu daha fazlaydı gibi sanki yan yana denemedim.sadece almadan önce çok araştırdım kontrast oranı ve tepki süreleri,nokta aralıgı gibi konulara dikkat edilmesi tavsiye ediliyordu.monitörün rakamsal değerleri fena değil ama performans ve kalite konusunda kıyaslamam eski monitörümü mukayese etmem biraz hata olur.aynı rakamsal özellliklerde samsung veya phılıps monitörler var fakat fiyatları 150-200 tl fazla neredeyse. 700-800 tl ye bilgisayar monitörüne para vermek bence lüks olur.5 yıllık garantiyi özellikle yaptırdım çünki 5 yıl içinde en az 2-3 defa arıza durumları oluyor.şayet ürün piyasada yoksa daha üst model farkını verip daha iyisiyle değiştirme imnkanı sağlıyorlar.şayet monitörden memnun kalmazsam ve bir arıza durumunda yenisi ile değişim söz konusu olursa daha iyi seçim yapmam söz konusu olabilir.aynı fiyatlarda bir samsung yada phlıps kadar iyi bir monitörmü bilmiyorum.benim elektronikte dikkat ettiğim başka şey ise garanti süresi ve servis onarım.mesela samsunglarda bt servis var garanti kapsamında iken arıza durumunda bir telefonla cihazı evden alıp onarıp tekrar montajını yapıyorlar.hp de bt servis yok ama arıza durumlarında güvenilir firma.

kardesım bende bu modelın hp uatana gelmesını beklıyorum ordan ASUS 23" ML239H GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR almıstım suankı fıyatı 731 TL ben 552 ye almıstım hıç memnum kalmadım hemen gıttım gerı uerdım asus modelını ıade ettım çek uerdıler 1 sene boyunca kullana bılırm beklıyom gelmesını de uatan neden getıtmıyor hp anlamadım sunu soyleyım monutor pahalı dıye ıyı olcakdıye bır kayde yok arkadaslar yanılgıya dusmeyın soylemesı bızde dedık ooo fıyatı yuksek bu fıyata çok guzel bır monutordur kesın dedık ama hıç alakası yokmus kesınlıkle parlak ekran degset gosterıyor cok canlı mat ekran artık kullanmak ıstemıyorum bıde pes futbol oynadınmı nasıl performans ?

Oyun performansı bence iyi.pes oynadım renkler parlak ama eski monitörüm bu kadar parlak olmasada daha dolgundu.yalnız bu monitörle ilgili bu gün bir sorun yaşadım.pc açıkken monitör kendini kapadı dvı no signal dedi.vga dan görüntü aldım ama dvı da bugün 3-4 defa sorun yaşadım.bimeks fiyatı en son 443 idi.şimdi 500 tl olmuş.alacaksan bimeksi takip et derim.Ben bu monitörü aldım ama halen şunu tavsiye ediyorum garanti kapsamındayken kargo vs gibi bedellerin firma tarafından karşılandıgı ürün daha mantıklı.çünki bugün hp servisini aradım problem varsa gönderin ama kargo bedelini ödemiyoruz dendi.halbuki samsung monitörlerde durum farklı eğer bir değişiklik olmadıysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamgibiadam -- 4 Ocak 2012; 0:56:34 >

• 383 liraya indi,şimdiye kadar ki en iyi kampanya sanırsam....;)

• Sonunda benim de Hp x2301 im oluyor sipariş verdim bakalım nasipse gelecek...:)
  • quote:

Sonunda benim de Hp x2301 im oluyor sipariş verdim bakalım nasipse gelecek...:)

hayırlı olsun.benimde çok beğendiğim ve monitör alacağım zaman düşündüğüm ilk monitör.aldığında inceleme yapıp paylaşırmısın.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anarki24

quote:

Sonunda benim de Hp x2301 im oluyor sipariş verdim bakalım nasipse gelecek...:)

hayırlı olsun.benimde çok beğendiğim ve monitör alacağım zaman düşündüğüm ilk monitör.aldığında inceleme yapıp paylaşırmısın.?

Gelsin bakalım,perşembeye gelir dediler...çok zamandır araştıroyodum nasip buna imiş...:)
  • kardeslerım ben aldım Hp x2301 gıdıpte mahazada gorun sok olcaksınız bu kadar keskın parlak net guzel bır monutor olamaz bızde samsung 46d7000 3d lcd tw war ınanın bunun hp nın goruntusu oyunlarda çok daha ıyı goruntu saglıyor ben test ettım
    çerçewe gorunuş 100 puan
    manuel dugmeler 100 puan
    parlaklık cam gorunus 100 puan
    ıncelık monutor 100 puan
    ınternette dolasmak goruntuler 100 puan
    hd wıdeolar 100 puan
    foto resım 100 puan
    oyun ozellıkle pes futbol 100 puan bide + olarak 5 ısık seçenegı war mowie photo gaming text custom seçeneklerı çok guzel
    inanın ben ASUS 23" ML239H GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR almıstım we fıyatı suan 630 TL ertesı gun hemen ıade ettım begenmedım ama bu Hp x2301 383 tl olmasına rahmen asus we bırçok pahalı monutorden kat kat iyi gıdın mahazada mutlaka gorun ben ılk gıttım mahazaya bımekse hp gordum abı dedım bu ne hıç bı monutor benı bukadar etkılemedı goruntuyu gordunuzmu canlılık olarak ınanamıyacaksınız soylemesı tabı bu benım gorusum

• quote:

kardeslerım ben aldım Hp x2301 gıdıpte mahazada gorun sok olcaksınız bu kadar keskın parlak net guzel bır monutor olamaz bızde samsung 46d7000 3d lcd tw war ınanın bunun hp nın goruntusu oyunlarda çok daha ıyı goruntu saglıyor ben test ettım
    çerçewe gorunuş 100 puan
    manuel dugmeler 100 puan
    ıncelık monutor 100 puan
    hd wıdeolar 100 puan
    foto resım 100 puan
    oyun ozellıkle pes futbol 100 puan bide + olarak 5 ısık seçenegı war mowie photo gaming text custom seçeneklerı çok guzel
    inanın ben ASUS 23" ML239H GENİŞ EKRAN IPS-LED MONİTÖR almıstım we fıyatı suan 630 TL ertesı gun hemen ıade ettım begenmedım ama bu Hp x2301 383 tl olmasına rahmen asus we bırçok pahalı monutorden kat kat iyi gıdın mahazada mutlaka gorun ben ılk gıttım mahazaya bımekse hp gordum abı dedım bu ne hıç bı monutor benı bukadar etkılemedı goruntuyu gordunuzmu canlılık olarak ınanamıyacaksınız soylemesı tabı bu benım gorusum

Göreceğiz bakalım 3 güne gelecek,hayırlı olsun size de...:)

• Hp x2301 elime ulaştı,ekran kartım 7 yaşında,şimdilik monitör aldım....fotoları ekliyorum..çok hoşuma gitti...:)

• quote:

Hp x2301 elime ulaştı,ekran kartım 7 yaşında,şimdilik monitör aldım....fotoları ekliyorum..çok hoşuma gitti...:)

hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCErgun -- 8 Şubat 2012; 1:25:49 >
  • Ghosting olayı varmı bu modelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaymzBond

quote:

Hp x2301 elime ulaştı,ekran kartım 7 yaşında,şimdilik monitör aldım....fotoları ekliyorum..çok hoşuma gitti...:)

hayırlı olsun

Teşekkürler,rica edrim...
  • Yaklasık 15 gündür HP 2211x sahibiyim.Hayırlı olsun hilter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardok -- 8 Şubat 2012; 15:13:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardok

Yaklasık 15 gündür HP 2211x sahibiyim.Hayırlı olsun hilter.

2211x de çok güzel monitör,f/p oarnı da çok iyi,Vatanda 269 lira idi...:)
  • quote:

quote:

kardeslerım ben aldım Hp x2301 gıdıpte mahazada gorun sok olcaksınız bu kadar keskın parlak net guzel bır monutor olamaz bızde samsung 46d7000 3d lcd tw war ınanın bunun hp nın goruntusu oyunlarda çok daha ıyı goruntu saglıyor ben test ettım
    çerçewe gorunuş 100 puan
    manuel dugmeler 100 puan
    ıncelık monutor 100 puan
    hd wıdeolar 100 puan
    foto resım 100 puan

Göreceğiz bakalım 3 güne gelecek,hayırlı olsun size de...:)

senınkıde hayırlı olsun kardesım emın ol çok guzel monutor aldın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.