Şimdi Ara

HP Pavillion dv6185ea Laptopumun Ekran Kartını Nasıl Değişebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba arkadaşlar.başlıktada belirttiğim gibi hp pavillion dv 6185ea laptopumun ekran kartı ge force go 7400 turbo cache 256 mb paylaşımlı.şimdi ben bu ekran kartını değiştirmek istiyorum.veya 512 mb nasıl yapabilirim acaba?internette araştırdım biraz ancak bi sonuca ulaşamadım.laptop ekran karıda bulamadım nette.sizlere soriyim dedim ben bunu 512 mb nasıl yapabilirim acaba?

• Burayı arahttp://h40072.www4.hp.com/destek/tr/ Ama çok büyük ihtimalle değiştiremezsin.
  • internette aramıştım değiştirilmez falan diyorlardı ama bide buraya yaziyim dedim.kardeş ben şimdi hp falan ariyarak uğraşamam büyük ihtimalle adam gibi bi sonuca varamam.
  • ekran kartın tümleşik ekran kartı olduğundan herhangi bir ekran kartı eklemesi yapamazsın fakat biosdan ekran kartını kullanmasını istdiğin bellek miktarını arttıra bilirsin fakat unutma bu belleğinde eksilmeye neden olcaktır eğer laptopun 2gb dan fazla ise rahatca artıtra bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pandoras

ekran kartın tümleşik ekran kartı olduğundan herhangi bir ekran kartı eklemesi yapamazsın fakat biosdan ekran kartını kullanmasını istdiğin bellek miktarını arttıra bilirsin fakat unutma bu belleğinde eksilmeye neden olcaktır eğer laptopun 2gb dan fazla ise rahatca artıtra bilirsin

dostum eğer böyle birşey varsa bi deniyim.sağolasın

malesef az önce baktım biosa böyle birşey yok.bellek artırımı falan.ramim 1 gb ancak ramimi ben 4 gb yaparsam oyunlarda iyi performans alırmıyım? ekran kartı 256 mb paylaşımlı.işlemcim core 2 duo e5600 1.83 ghz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex De Souza [10] -- 28 Ekim 2009; 13:20:32 >
  • Oynayacağın oyunun istediği ram e bağlı. Ama bence ram i yüseltsen iyi olur.4gb da olur 2gb da olur. Sadece oyunlarda değil laptopundan iyi performans alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.