Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
933.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 568569570571572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ANSYS'i rahat çalıştırabileceğim bir laptop almak istiyorum. RAM e ve GPU belleğine önem veriyorum.

Şu ikisi arasında kaldım:

Pavilion'un ekran kartı diğerinden düşük, hatta performansı gt650 nin neredeyse yarısı ama isteklerime cevap verecektir. Hafızasını da 16 yapabiliyorum. Fakat ısınma durumu konusunda yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboS

erayyyburdaysan ses ver

Kardeşim yeni gördüm ama ban yemişsin

Cold Fusion Energy, Inc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopite

Merhabalar,

ANSYS'i rahat çalıştırabileceğim bir laptop almak istiyorum. RAM e ve GPU belleğine önem veriyorum.

http://www.sanalmarketim.com/urun/b38a73f81dd7157c23c0e1ce90ee2ff3/HP-B6K75EA-Pavilion-DV6-7101ET-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT630M-15.6#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4016V-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu110342.html?ref=akakce&v=1.72.3

Pavilion'un ekran kartı diğerinden düşük, hatta performansı gt650 nin neredeyse yarısı ama isteklerime cevap verecektir. Hafızasını da 16 yapabiliyorum. Fakat ısınma durumu konusunda yardımınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

Bir hp kullanıcısı olarak Asus'tan vazgeçme derim. Servislik bir sorun yaşamadım ama tek tük idare eder sıkıntıları yok değil bendeki hp'nin. Asus hem full hd, hem 650m ekran kartlı, ses sistemi desen ayrı bir avantaj, servis keza öyle. Hiç düşünme Asus al, için rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

quote:

Orijinalden alıntı: kopite

Merhabalar,

http://www.sanalmarketim.com/urun/b38a73f81dd7157c23c0e1ce90ee2ff3/HP-B6K75EA-Pavilion-DV6-7101ET-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT630M-15.6#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem.
    http://www.sadecenotebook.com/Urun/Asus-N56VZ-S4016V-Core-i7-3610-230-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu110342.html?ref=akakce&v=1.72.3

Teşekkürler.

Bir hp kullanıcısı olarak Asus'tan vazgeçme derim. Servislik bir sorun yaşamadım ama tek tük idare eder sıkıntıları yok değil bendeki hp'nin. Asus hem full hd, hem 650m ekran kartlı, ses sistemi desen ayrı bir avantaj, servis keza öyle. Hiç düşünme Asus al, için rahat olsun.

Teşekkürler :)

• bilgisayarim hp pavilion dv6 6040ef
    ozellikler

kameranin oldugu yerde cercevesi asagiya dogru kirilmis bu yuzden truevision hd calismiyor msnde kamera actigimda. bu kirilmaya bagli olan bisey mi acaba?

bir de pc cok isiniyor sanirim amd islemcili oldugundan, bunun pcye ekran kartina zarari oluyor mu.

bazen de pc kendi kendine acik kaldiginda mavi bi ekran cikiyor uzeri yazili olan. Ingilizce yaziyor anlamiyorum neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adass -- 12 Eylül 2012; 20:20:54 >

• ii aksamlar
    ben hp pavilion dv6 2115set kullanıcısıyım. gecenlerde logitech z523 2+1 ses sıstemı aldım bagladıgımda sag hoperlorden ( kontrollerın oldugu yer) ses gelmıyo gerı kalan bass we soldan gayet ıı ses alıyorum ve 2+1 bozukmu dıye baska bı ses kagnagına taktım gayet ıı ses alıyorum ve kulaklıgı laptoba taktıgımda aynı sekılde sag kulaklıktan ses alamıyorum

acaba neden boyle bısey yapıyo ve ustundekı ses kartının modelı ne ?

sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

ıı forumlar

Orijinalden alıntı: mrtdymz

ii aksamlar
    ben hp pavilion dv6 2115set kullanıcısıyım. gecenlerde logitech z523 2+1 ses sıstemı aldım bagladıgımda sag hoperlorden ( kontrollerın oldugu yer) ses gelmıyo gerı kalan bass we soldan gayet ıı ses alıyorum ve 2+1 bozukmu dıye baska bı ses kagnagına taktım gayet ıı ses alıyorum ve kulaklıgı laptoba taktıgımda aynı sekılde sag kulaklıktan ses alamıyorum

acaba neden boyle bısey yapıyo ve ustundekı ses kartının modelı ne ?

sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur ederım

ıı forumlar

Buna donanım sorunu demeden önce, saatin yanındaki hoparlör simgesine sağ tıklayıp 'kayıttan yürütme aygıtları'nı seçiniz, 'hoparlörler ve kulaklık' seçeneğini seçtikten sonra özelliklere tıklayıp üstten düzeyler sekmesine geçin. Orada denge tuşuna tıklayınca sağ ve sol hoparlörün eşit düzeyde olup olmadığını kontrol edin. Bunun dışında aklıma gelen müzik dinlediğiniz programdan balance (denge) ayarı bozulmuş olabilir. Bu iki durum düzgün ise ses sürücülerini kaldırıp kurun.
    Bir de dikkat etmeniz gereken diğer bir durum bilgisayarın kendi üzerindeki hoparlörlerinin her ikisinden de eşit miktarda ses gelip gelmediği, yani problem kulaklık çıkışında da olabilir. Ya da yukarıdakiler sonuç vermezse problem bilgisayarın anakartı üzerindeki ses bileşenlerinde ya da bağlantılarında olabilir, bu durumda servise göndermeniz gerekir.

• pc uzerındekı hoperlerden normal bı sekılde ses cıkısı alabılıyorum dedıgınız hersey zaten normal denge ıkısıde esıt ama ne yaptıysam olmuyo aygıt onetıcısınde dıger aygıtlarda tanımlanmayan aygıt war (kod 28)Giriş/Çıkış Aralığı 0380 - 0387 kullanan:Anakart kaynakları ıcındede boyle bısey yazıyo benım garantı suresı bıttıgı ıcın serwıse goturdugumde dırek benden 120 tl para ıstedıklerı ıcın pek goturmek ıstemedım zaten eskı bı cıhaz onun yerıne yenısını alırım daha ıı o parayı werdıkten sonra
  • slm beyler bende lenovo var ve ene cir receiver yükledim yalnız yanında ünlem işareti var ve şu uyarıyı veriyo " windows dijital olarak imzalanmış sürücü gerektiriyor" ne yapmam gerektirir şimdikini kaldıırıp son sürümünü yüklesem ne yapsam ki ???????????????
    ve bir de bu sürücüyü lenovo kendi sitesinden yükledim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12ab -- 15 Ekim 2012; 23:52:39 >

Orijinalden alıntı: incus

HP Pavilion dv6-6c04et bilgisyarıma win 8 yükledim. Radeon grafik kartını görmüyor. Hiçbiryerde driver bulamadım. Yardım lütfen:..

Bende de aynı sorun var. HP DV6 6020ST benimkide.Araştırıyorum halen bulursam paylaşırım.
    The Wheel Of Time - Ejder Kehanetlerinden.
  • Windows 8 yükledikten sonra parmak izi okuyucu özelliğini bulamıyorum, bir fikri olan var mı arkadaşlar?

Orijinalden alıntı: Aybars Mert

Windows 8 yükledikten sonra parmak izi okuyucu özelliğini bulamıyorum, bir fikri olan var mı arkadaşlar?

yabanci bir forumda ayni problemden bahsediliyor.ve win 8 icin driver linki verilmis.orda sorunun bu driver ile cozuldugu yaziyor.bir deneyin

• Arkadaş parmak okuyucu sormuş sen grafik kartı driver'ı vermişsin.

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Arkadaş parmak okuyucu sormuş sen grafik kartı driver'ı vermişsin.

haklisin valla arkadas.win8 yuklemesi adamda kafa birakmadi.ayni sorun bendede var.parmak okuyucu driverinda problem.win 8 yukleyen baska arkadaslar yokmu?onlarda ayni problem olmuyormu

• burden indir dosyayi parmak okuyucu unknown device problem cozuluyor

Orijinalden alıntı: ossssy

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-102006-1&cc=tr&dlc=tr&lc=tr&os=4063&product=5059877&sw_lang=

burden indir dosyayi parmak okuyucu unknown device problem cozuluyor

Buradan olması lazımdı ama hala etkin değil, yine de teşekkürler.

• quote:

HP paylaşmadığı sürece bazı driverları bulmak zor gibi geliyor..

imzana bittim. Bu arada, bu DV6 modeli MSI'in GE70 modelinin uygun fiyatlisi mi oluyor?

Orijinalden alıntı: LivingDeads69

quote:

HP paylaşmadığı sürece bazı driverları bulmak zor gibi geliyor..

imzana bittim. Bu arada, bu DV6 modeli MSI'in GE70 modelinin uygun fiyatlisi mi oluyor?

MSI çok daha iyi bence.
    HP'de ısınma sorunundan şikayetciydim ben, sonunda sattım ve değiştirdim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.