Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
933.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amphion

Merhabalar

dv6 3340et modelinden tam 1 yıllık bir laptopum var. Şuana kadar laptop fanını hiç temizletmedim ve şuan ki durumda normal bir video bile izlerken püfür püfür estiriyor sıcağı farkına vardım ki artık bunu bir adam akıllı temizletmem lazım. Teknosadan almıştım zamanında servis konusuyla ilgili teknoasiste 2 mail yolladım 12 saat içinde dönüyoruz reklamlarına karşın 2 haftadır cevap bekliyorum her neyse pcyi servise verdiğim zaman kaç güne tekrar elime döner ? fan temizleme konusu garanti kapsamında mıdır herhangi bir ücret öder miyim ? ve de gönderen var ise temizlik+termal macun sonrasında gerçekten ısısız sessiz bir hp elde edebilir miyim

hadi iyi forumlar

temizlik için 4-5 günde elinde olur makina. bende vermistim ordan biliyorum.

Cold Fusion Energy, Inc.

• Arkadaşlar merhaba hp pavilion dv6 1120et model laptop kullanıyorum. bilgisayarımın RAM ini yükseltmek istiyorum. bilgisayarımda 2+1gb DDR2 RAM mim var.ilk sormak istediğim bu bilgisayara 2+2gb ddr2 mi takabilirim max yoksa daha da yükseltebilirmiyim RAM kapasitesini. ikinci sormak istediğim ise bu bilgisayara DDR3 RAM takılabilirmi o zaman rahatlıkla RAM kapasitesini yükseltebilirim herhalde. yardım ederseniz sevinirim. hepinize kolay gelsin

Orijinalden alıntı: werna

Arkadaşlar merhaba hp pavilion dv6 1120et model laptop kullanıyorum. bilgisayarımın RAM ini yükseltmek istiyorum. bilgisayarımda 2+1gb DDR2 RAM mim var.ilk sormak istediğim bu bilgisayara 2+2gb ddr2 mi takabilirim max yoksa daha da yükseltebilirmiyim RAM kapasitesini. ikinci sormak istediğim ise bu bilgisayara DDR3 RAM takılabilirmi o zaman rahatlıkla RAM kapasitesini yükseltebilirim herhalde. yardım ederseniz sevinirim. hepinize kolay gelsin

Bilgisayarın 8 gb'a kadar destekliyor yani 4+4e kadar çıkarabilirsin ama ddr2 olacak.Anakartın ne yazık ki ddr3 desteklemiyor o yüzden ddr2 almak zorundasın.
  • Merhaba arkadaşlar ben de HP Pavilion DV6-6B06ET modelini dün aldım bilgisayar çok güzel fakat bir sorun var fanı aşırı ses yapıyor ve internette gezerken bile aşırı ısınma oluyor sizdede oluyormu neden acaba ?

Orijinalden alıntı: Amphion

Merhabalar

dv6 3340et modelinden tam 1 yıllık bir laptopum var. Şuana kadar laptop fanını hiç temizletmedim ve şuan ki durumda normal bir video bile izlerken püfür püfür estiriyor sıcağı farkına vardım ki artık bunu bir adam akıllı temizletmem lazım. Teknosadan almıştım zamanında servis konusuyla ilgili teknoasiste 2 mail yolladım 12 saat içinde dönüyoruz reklamlarına karşın 2 haftadır cevap bekliyorum her neyse pcyi servise verdiğim zaman kaç güne tekrar elime döner ? fan temizleme konusu garanti kapsamında mıdır herhangi bir ücret öder miyim ? ve de gönderen var ise temizlik+termal macun sonrasında gerçekten ısısız sessiz bir hp elde edebilir miyim

hadi iyi forumlar

direk hp ile iletişime geç onlar 1 gün içersinde sana geri dönüyorlar.Ortalama 1 haftada falan geliyor laptop.Servise gönderirken fanı temizleyin deme direk ısınıyo ve kapanıyo diyin komple fanı değiştirip temizliyolar.15 gün önce yolladım ben laptopumu ısınma sebebiyle şu an çok iyi baya azaldı ısınması

• quote:

Orijinalden alıntı: gridman

merhaba. bende hp pavilion dv6-3107et var. bilgisayar boştayken 90 dereceyi geçiyor. format attım ve macunu yeniledim. aynı zamanda cooler master notepal u1 soğutucu kullanıyom.

Bende de aynı model aynı seri var, bugün servisten geldi gıcır gıcır olmuş maksimum 55 derece çıkıyor, bios update yapılmış prüzsüz bir ekran var şu an....şimdi daha çok sevdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

quote:

merhaba. bende hp pavilion dv6-3107et var. bilgisayar boştayken 90 dereceyi geçiyor. format attım ve macunu yeniledim. aynı zamanda cooler master notepal u1 soğutucu kullanıyom.

Bende de aynı model aynı seri var, bugün servisten geldi gıcır gıcır olmuş maksimum 55 derece çıkıyor, bios update yapılmış prüzsüz bir ekran var şu an....şimdi daha çok sevdim

ben kendim macunu değiştirdim. garantisi şuan ne durumdadır. bide garanti kapsamında olmazsa servis tahmini ne kadar üçret ister

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hackingmem

quote:

ben kendim macunu değiştirdim. garantisi şuan ne durumdadır. bide garanti kapsamında olmazsa servis tahmini ne kadar üçret ister

Açıldığını fark etmedikleri sürece problem olmaz fiyat konusunda ben bir şey diyemem ben komple kasa değiştirdim 542 tuttu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende de dv6 1133et var. 3 senemi ne oldu alalı ama yazıyım dedim :D.

Orijinalden alıntı: Sproing

Bende de dv6 1133et var. 3 senemi ne oldu alalı ama yazıyım dedim :D.

benimde 2 sene 7 ay oldu
  • Merhaba arkadaşlar ben 3 senedir HP Pavilion dv6-1280et Entertainment, mutlaka biliyorsunuzdur bu makine felaket ısınıyor onu anlamak başlı başına zor birde bunun üstüne bugün kapalı bilgisayarımı açtığımda hiç bir şekilde görüntü gelmiyor(biosa filanda ulaşamıyorum ekran simsiyah sadece) ve caps lock ve num lock tuslarının yanındaki ledler sürekli yanp sönüyor bu problem hakkında bilgisi olan varsa sorunun ne oldugu hakkında bilgi verebilir mi? Şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: Sproing

ya benim tuş çıktı kırılma yok çıkan tuşda duruyor yapılırmı?

kendin takabilirsin. takamazsan da önemli degil. benimki kırılmıstı, yolladım servise garanti kapsamında yaptılar.

Cold Fusion Energy, Inc.
  • Ya bu forumda birisi vardı hp bilgisayarının fanı yetmediğinden altını bıçak ile mi birşey ile delmişti. Onun resmini bulabilen varmı?

Orijinalden alıntı: Amedra

Ya bu forumda birisi vardı hp bilgisayarının fanı yetmediğinden altını bıçak ile mi birşey ile delmişti. Onun resmini bulabilen varmı?

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

sürekli ısınıp kapanmasından bezdiğimden ve soğutma standı da faydasız kaldığından son olarak da kesip hava alacağı alanı genişleteyim dedim.

şimdilik çok memnunum, aşağıya şu anki sıcaklıkları koyuyorum (stantsız)

1 saat sonra sıcaklık değerlerini güncelleyeceğim.

ama şunu söyleyeyim 1 yıldan fazladır bu sıcaklıkları görmüyordum. bilgisayar çok serin.

http://forum.donanimhaber.com/m_40598437/mpage_99/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 31 Temmuz 2012; 23:25:19 >

• Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: fast556.

arkadaşlar ben laptop araştırıyorum mühendislik programları ve oyun için kullanıcam genel olarak ve bütçe en fazla 1800 civarı oluyor sizden tavisye almak istedim bazı linkler koyucam bunların aralarındaki farkı ve sizce hangisi olması gerektiğini söylermisiniz

http://www.bimeks.com.tr/urun/122567/lenovo-z570am-59-324771.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/124404/lenovo-z580-59-332456.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/122552/lenovo-z570am-59-324773.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/123633/hp-pavilion-dv6-6c02st-a7n13ea.aspx

http://www.bimeks.com.tr/urun/121337/hp-pavilion-dv6-6b06et-a3c24ea.aspx#specs

http://www.bimeks.com.tr/urun/123204/hp-pavilion-dv6-6c02et-a7n34ea.aspx#specs

tek söyleyecegim; cool sense özelligi olmayan hp lerden uzak dur.

Cold Fusion Energy, Inc.

• bende pavilion dv6 i7 işlemcili 8 gb ram 2 gb ekran kartı 720 hdd ve parmak izi sensörlü laptop var ama hangisine girdiğini bulamadım bu hangi modeli oluyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.