Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (566. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (9 Mobil) - 7 Masaüstü9 Mobil
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
934.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 564565566567568
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizlere bi sorum olcakdi bir bilen bna yol gosterebrmi acaba?
    daha 20 25 gun aldgim pcm modeli 6c03et olan.. arada bir mavi ekran hatasi vrriyor acaba bunun sebebi nedir bana sikinti cikartirmi ?
  • Merhaba arkadaşlar ben pavillion dv6 1365et kullanıcısıyım 2 yıldır kullanıyorum ilk aldığımda recovery yapmak aklıma gelmedi çünkü pek anlamıyodum. şimdide bi recovery diskine ihtiyacım var nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • Uzun zaman olmuş konuya yazmayalı. Laptop'un maşallahı var nazar değmesin, en ufak sıkıntı da HP servisi sorgusüz sualsiz değişim yapınca unuttuk ana konumuzu:)

DV6 21xx kullanıcıları; bizim bu serilerde ekran kartı değişimi/yükseltme işlemi yapılıyor mu? bilgisi olan/yaptıran/duyan var mdır? Ekran kartı için koca cihazı yenilemeyelim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 21 Mayıs 2012; 14:23:21 >

Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir..!
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemihpkullanıcısı

merhaba arkadaşlar hp dv6 3030et laptopum var. 21 aylık bugün açtığımda ekrana hp batery alert diye bir yazı çıktı sanırım pil ömrünü doldurdu. Sormak istediğim
    1. ne yapmalıyım yeni bir batarya almalı mıyım böyle kullansam sorun olur mu?
    2. yeni ve orjinal batarya fiyati nedir? orjinal olmasa büyük bir dorun olur mu bilgisayara bir zarar verir mi?
    3.Sizce pil bu kadar sürede ömrünü doldurur mu?
    İlginiz için şimdiden teşekkürler :)

Aynı sorundan müzdariptim, bataryanın test sonucunu gösteren bir ekran görüntüsü ve adres bilgilerimi istedi teknik servis mail ile, garanti dahilinde olduğundan yenisi gönderildi 1 hafta içinde. Tavsiyem HP Müşteri hizmetlerine mail ile ulaşmanız.

www8.hp.com
    Bize Ulaşın / Müşteri Hizmetleri | HP® Türkiye
    http://www8.hp.com/tr/tr/contact-hp/contact.html#

Dipnot: 14-15. aydı sanırım benim ama yine de garanti dahilinde değişim yapıyorlar bildiğim kadarıyla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 21 Mayıs 2012; 15:09:48 >

• beyler bizim arkadaş dv6 7690xt olan modelini aldı.

benim kafama bişey
    takıldı. Arkadaşın laptobunda "dxdiag"
    da yada sağ tıkla özellik
    görüntü bölümünde ati 7690xt
    yazmıyormuş hep hd grafik
    kartı felan yazıyormuş!

Şimdi bu ekran kartınının
    driverı daha çıkmadı mı yoksa
    bu laptoba driver yüklenmemiş
    mi? Ve ben bu ekran kartının
    driverını ati yazarak
    bulamıyorum?

Mesela benimki 5650HD ve çok
    rahat buluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Uche Okechukwu # Jes Högh # Elvir Bolić # Jay-Jay Okocha # John Moshoeu # Viorel Moldovan # Elvir Baljić # Samuel Johnson #
    Haim Revivo # Kennet Andersson # Nikola Lazetić # Milan Rapaić # Washington # Miroslav Steviç # Ariel Ortega # Serhiy Rebrov #
    Stjepan Tomas # Pierre van Hooijdonk # Marco Aurelio # Fabio Luciano # Márcio Nobre # Alex de Souza # Stephen Appiah #
    Nicolas Anelka # Mateja Kežman # Edu Dracena # Diego Lugano # Deivid de Souza # Roberto Carlos # Daniel Güiza # André Santos #
    Cristian Baroni # Miroslav Stoch # Mamadou Niang # Joseph Yobo # Moussa Sow # Dirk Kuyt # ? #?
  •  //HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

Merhabalar. İmzamdaki ürünü alalı yaklaşık 20 ay oldu benimde. resimde görüldüğü üzere bataryası çok eskidi. şarjdan çıkarınca 15dk civarı gidiyor snra küt. ayrıca tam dolu bırakıyorum. sabah açtığımda %20lerde açılıyor. eğer yarımsa şarj. uzun süre kapalı durduğunda hiç açılmıyor komple tükeniyor :) garanti süresi dolmadı vermeyi düşünüyorum.
    ayrıca çok fena ısınma sorunu yaşıyorum. 5650'e geçince oyun falan oynanmıyor. yanıyor resmen. ve 20 25dk sonra kapanıyor.

bazende kendiliğinden donup kalıyor ekran.

sizce bu sorunları bir araya getirdiğimizde servise vermem için uygun şartlar oluşturmuş oluyormuyum??

--

ayrıca 30 iş gününden 20'ye düştü diye birşeyler okumuştum bir başlıkta. varmı bilgisi olan? teşekkürler

• şimdi bir kontrol ettim de. garanti süresi 2 yıl değilmiydi??
    support asistant:
    garanti başlangıç haziran 2010
    garanti bitiş temmuz 2011

diyor? :)

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

----------

HP SİTESİNDEN GARANTİ KONTROLÜ YAPTIĞIMDA DA BU SONUÇ ÇIKIYOR.

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapor.Experience -- 22 Mayıs 2012; 11:22:13 >

• Benim HP servisi tarafından değiştirilen pilim, 1-1.5 saat giderken birden bire hiç şarz tutmamaya başladı, 1 dakika bile gitmez olmuştu. Normal kullanıma bağlı pil ömrünün azalmasını sorun olarak göreceklerini sanmıyorum.

Garanti süresine gelince, 2 Yıldır. Bazı firmalar ek ücretle bunu arttırabiliyorlar ama 2 yıl atına düşmesi mümkün değil. Bilmediğimiz bir tebliğ mi çıkmış?:)

Tüketicinin korunması hakkındaki kanundan ilgili madde şöyle ifade edilmiş;

quote:

Garanti Belgesi Düzenleme Zorunluluğu
    Madde 5- İmalatçı-üretici veya ithalatçı firmalar, imal veya ithal ettikleri, ilişik listede yer alan mallar için; Bakanlığa başvurarak garanti belgelerini onaylatmak ve tüketicilere verilecek garanti belgesi düzenlemek zorundadırlar.

Bu Tebliğ hükümlerine göre hazırlanacak garanti belgesinin tasdik edilerek tüketiciye verilmesini temin etmekle satıcı, bayii, acente ya da temsilcilikler yükümlü ve sorumludurlar.

Garanti ve Tamir Süresi
    Madde 6- Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve en az iki yıl ve/veya ilişik listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Garanti süresinin başka bir ölçü birimi ile belirlenmiş olması halinde, malın üzerinde bu ölçü biriminin tespitine yönelik bir düzeneğin bulunması veya yapısının bu değerin tespitine uygun olması gerekir. Aksi halde garanti süresinin 2 yıl olduğu kabul edilir.

Fatura düzenlenmemiş, paralel ithalat ürünler kullanıyorsanız durum farklı tabiki ama kayıt altına alınmış, faturası kesilmiş, vergilendirilmiş her türlü malınız 2 yıl süre ile garanti altındadır (fatura kesim tarihi itibariyle)

• quote:

Orijinalden alıntı: Capricorn57

Benim HP servisi tarafından değiştirilen pilim, 1-1.5 saat giderken birden bire hiç şarz tutmamaya başladı, 1 dakika bile gitmez olmuştu. Normal kullanıma bağlı pil ömrünün azalmasını sorun olarak göreceklerini sanmıyorum.

Garanti süresine gelince, 2 Yıldır. Bazı firmalar ek ücretle bunu arttırabiliyorlar ama 2 yıl atına düşmesi mümkün değil. Bilmediğimiz bir tebliğ mi çıkmış?:)

Tüketicinin korunması hakkındaki kanundan ilgili madde şöyle ifade edilmiş;

quote:

Garanti Belgesi Düzenleme Zorunluluğu
    Madde 5- İmalatçı-üretici veya ithalatçı firmalar, imal veya ithal ettikleri, ilişik listede yer alan mallar için; Bakanlığa başvurarak garanti belgelerini onaylatmak ve tüketicilere verilecek garanti belgesi düzenlemek zorundadırlar.

Bu Tebliğ hükümlerine göre hazırlanacak garanti belgesinin tasdik edilerek tüketiciye verilmesini temin etmekle satıcı, bayii, acente ya da temsilcilikler yükümlü ve sorumludurlar.

Garanti ve Tamir Süresi
    Madde 6- Garanti süresi; malın tüketiciye teslim tarihinden itibaren başlar ve en az iki yıl ve/veya ilişik listedeki ölçü birimi ile tespit edilen değer kadardır.

Garanti süresinin başka bir ölçü birimi ile belirlenmiş olması halinde, malın üzerinde bu ölçü biriminin tespitine yönelik bir düzeneğin bulunması veya yapısının bu değerin tespitine uygun olması gerekir. Aksi halde garanti süresinin 2 yıl olduğu kabul edilir.

Fatura düzenlenmemiş, paralel ithalat ürünler kullanıyorsanız durum farklı tabiki ama kayıt altına alınmış, faturası kesilmiş, vergilendirilmiş her türlü malınız 2 yıl süre ile garanti altındadır (fatura kesim tarihi itibariyle)

Cevap için çok teşekkür ederim sayın Capricorn57

• Merhabalar,
    3028st modeli sahibiyim.Cihazımı w7 64bit kurulu.cihaz uzun suredir cihaz webcamı bilinmeyen aygıt olarak goruyor. youcam vb. nette buldugum yontemleri denesemde webcam'i calıstıramadım.yardımcı olabilecek varmı?

Orijinalden alıntı: düş_man

Merhabalar,
    3028st modeli sahibiyim.Cihazımı w7 64bit kurulu.cihaz uzun suredir cihaz webcamı bilinmeyen aygıt olarak goruyor. youcam vb. nette buldugum yontemleri denesemde webcam'i calıstıramadım.yardımcı olabilecek varmı?

modelinizle ilgili Destek ve Sürücüler sayfasına baktınız mı?

• Merhaba arkadaşlar. Notebook'um pavilion entertainment notebook dv6 2170et. Recovery DVD'lerini yazdıralı 1 seneyi geçti ve 4 adet dvd'den 1 numaralı olan bozulmuş. Nerden temin edebilirim bilgisi olan var mı aranızda ? İçinizde recovery dvd'sine sahip olan arkadaşlar varsa bana 1 nolu dvd'yi kopyalayıp gönderebilir mi? Bu dvd'yi ben kullanabilir miyim? HP'de hazır olarak benim model için recovery dvd'si satın alabilir miyim? İnternette hp'nin sitesinde bulamadım. Recovery dvd'leri için nereye başvurabilirim?

Orijinalden alıntı: flypegasus®

Merhaba arkadaşlar. Notebook'um pavilion entertainment notebook dv6 2170et. Recovery DVD'lerini yazdıralı 1 seneyi geçti ve 4 adet dvd'den 1 numaralı olan bozulmuş. Nerden temin edebilirim bilgisi olan var mı aranızda ? İçinizde recovery dvd'sine sahip olan arkadaşlar varsa bana 1 nolu dvd'yi kopyalayıp gönderebilir mi? Bu dvd'yi ben kullanabilir miyim? HP'de hazır olarak benim model için recovery dvd'si satın alabilir miyim? İnternette hp'nin sitesinde bulamadım. Recovery dvd'leri için nereye başvurabilirim?

Öncelikle bilgisayarınızın garantisi devam ediyorsa büyük ihtimalle recovery bölümünü ücretsiz olarak serviste yükletebilirsiniz,eğer garanti yoksa ücret konusunu servisle görüşürsünüz zaten.HP de internet sitesinde dvd siparişi var ancak tam olarak sizin modeliniz varmı biraz araştırırsanız bulabilirsiniz.

• selam arkadaşlar. "değiştirebilir ekran kartı" yüzünden ati güncellemesini yapamıyorum,intel grafik işlemciyi bir türlü kapatamadım bios ta da öyle bir seçenek yok zaten ,daha önce bu sorun için cevap yazıldıysa kusura bakmayın,aradım ama göremedim henüz.(DV6 3113et modeli)

HP Pavilion dv6 bir bilgisayar aldım. bir oyunu açıp kulaklığı taktığımda hala hoparlorlerden ses geliyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

HP DV6 1120et
    www.istanbulbilisim.com.tr
    DV6-1120 NM645EA Pavilion Hp Notebook
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Pavilion_DV6-1120-NM645EA-HP-DUNYASI,10156.html
    bu bilgisayara sata 3'lü ssd takılabilir mi? Yani sata 3'e uyumlu mudur?

Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim,

Kolay gelsin! İyi günler...

• quote:

Orijinalden alıntı: bomgulder

Merhaba arkadaşlar,

HP Pavilion dv6 bir bilgisayar aldım. bir oyunu açıp kulaklığı taktığımda hala hoparlorlerden ses geliyor. Bunu nasıl ayarlayabilirim?

Saatin yanında IDT Audio (Ya da denetim masasından) simgesine çift tıklayın, açılan program penceresinden sol menüdeki Hoparlörler ve Kulaklık başlığı altındaki Ayarlar bölümünü açıp Hoparlörler ve Kulaklığın varsayılan çalma aygıtı olarak seçili olmasına dikkat edin.
  • Merhaba arkadaşlar hp dv6 3020et laptopumu servise yollamayi dusunuyorum 2. Senesine yaklasiyor.Laptopta isinma sorunu, ekranin sol altinda 5 tane farkli yerlerde olupixel var ayrica aol tarafta fanin cikis yerinde ince bir catlak var sizce gonderirsem ucret alirlar mi benden? Kullanici hatasi demesinler? Yeni laptop verme ihtimali varmi? Son sorumda aldigimda homebasic kuruluydu ben formatlayip ultimate yapip krekledim sorun olur mu acaba yollarken?

Laptopu bimeksden aldim alirken hatta garanti uzattirmasinida almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.