Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sypho

quote:

Orijinalden alıntı: hewalita

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyin06

selam arkadaşlar ben yaklaşık iki ay önce dv6 1144aldım.genel olarak memnunum aşırı ısınması hariiç.benim sorunum bataryayla kullandıktan sonra şarja takıyorum 10 15 dk pirize takılı dolmuyor diyo sonra fan hızlanıyo dolmaya başlıyo .neden acaba yardım edecek varmı.format atsam gider mi?

formatla gitmiyor maalesef.burda aynı sorunu yasayn bir sürü insan vardı ama ne yaptılar bilmiyorum.benimkinde de aynı problem vardı ama yenı aldıgım için iade kabul edildi.bu bir problem mi acaba.bazıları ısındıgı için sarj etmiyor falan diyorlar ama bence alakası yok.hp teknık destekten ve vatandan da bir açıklama yapılmadı bu soruna karşı...

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim de geçen hafta aldığım dv6-1133et laptop'umda aynı sorun var. HP'ye email gönderdim cevap bekliyorum. Gerçi bilgisayarı kullandığım ortam sıcak bir ortamdı ve koltuk üzerinde kullanıyordum. Bu akşam klima ile serinletilmiş bir ortamda tekrar deneyeceğim eğer problem devam ederse geri göndermeyi düşünüyorum.

dikkatimi çekmeye başladı bu dv6 larda batarya sorunu fazlalaşmaya başladı.1140 1125 1144 1133 hepsinde görülmeye başladı.vatandan mı aldın arkadaşım ordan almışsan şaşırmıcam bu soruna.

• quote:

quote:

selam arkadaşlar ben yaklaşık iki ay önce dv6 1144aldım.genel olarak memnunum aşırı ısınması hariiç.benim sorunum bataryayla kullandıktan sonra şarja takıyorum 10 15 dk pirize takılı dolmuyor diyo sonra fan hızlanıyo dolmaya başlıyo .neden acaba yardım edecek varmı.format atsam gider mi?

formatla gitmiyor maalesef.burda aynı sorunu yasayn bir sürü insan vardı ama ne yaptılar bilmiyorum.benimkinde de aynı problem vardı ama yenı aldıgım için iade kabul edildi.bu bir problem mi acaba.bazıları ısındıgı için sarj etmiyor falan diyorlar ama bence alakası yok.hp teknık destekten ve vatandan da bir açıklama yapılmadı bu soruna karşı...

HP servisinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklama zaten adaptörün aşırı ısınmasından dolayı patlamaması için kendi kendini devre dışı bırakmasıydı. Ben sadecenotebook.com dan aldım bir tane bile problemi yok cihazın. Ne şarj ne başka bir şey. Şarj cihazını sürekli tahta üzerinde kullanıyorum belki onun da etkisi olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: misto_27

yaw düşünüyorumda bu 2133et iki tane baba laptop parası eder..millet nasıl gözünü kırpmadan veriyo o kadar parayı anlayamıyorum... bir de forumun takip edenlerin henüz öğrenci olduğunu düşününce ağzım açık kalıyo...
    helal olsun valla babalarına tek kelime etmeden o miktarı cebinden çıkarıyorlar... ne için ? beyefendinin yeni oyunları oynaması için..
    herhalde ayda en az 10 milyar lira kazanıyolardır...
    zaten 1125 le bile bütün oyunları oynarsın bre adam.. hacker mı olacan.. yada microsoft da yazılım mühendisi misin..?

Garip bir yorum olmuş açıkçası. 2133 her zaman dediğim gibi biraz daha parası müsait olanlara hitap ediyor. dv6-1241 ise tam bir fiyat / performans ürünü oluyor. Ben de 1750 ye aldım. 1125le arasında fark var bu bilgisayarların, bilmiyorum fark ettiniz mi ama. Kişisel tercihlerdir bunlar. Adama gidip ferrari aldı diye yakınmanız ne kadar saçma olursa burada başka birinin babasının ne kadar kazandığını ve niye üst model bir pc aldığını sormak da o kadar saçma olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

win7 kurup kullanan var mı arkadaşlar türkçe rtm sürümü indirdim masaüstüne kurdumda laptop'ada kursam mı acaba diye düşünüyorum.

valla gözün kapalı kur derim, uzun zamandır bakmıyodum foruma ben hard diski bölümlere ayırdım, 1 sürücüyü sadece win7 ye verdim sistemide ona kurdum çok güzel oldu bilgisayar açılırken win 7 mi vista mı açılsın diye soruyor, hangisini seçersen onun sürücü harfi c: oluyor çok güzel bir sistem oldu, oyunda filan vistayı kullanıyorum normal kullanırkende (internet msn explorer download vb.) win 7 açıyorum uçuyor resmen pc. Şiddetle tavsiye ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Death666

Beyler Windows 7 ye geçtiğimizde recovery kısmı gidiyor mu?

Recovery kısmı gitmiyor, fakat kurulumu filan yaparken çok dikkatli olmalısın bir hata hepsini götürebilir diski bölümlere ayır win7 kurarkende custom diye bi seçenek var ordan kurmak istediğin bölümü seç yoksa komple hardiski formatlayabilir bu da senin açından iyi olmaz diye düşünüyorum... dikkatli olursan hiçbir problem olmicaktır. (Recovery DVDlerinde yanında olsun ne olur ne olmaz.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre003955

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,
    Benim de geçen hafta aldığım dv6-1133et laptop'umda aynı sorun var. HP'ye email gönderdim cevap bekliyorum. Gerçi bilgisayarı kullandığım ortam sıcak bir ortamdı ve koltuk üzerinde kullanıyordum. Bu akşam klima ile serinletilmiş bir ortamda tekrar deneyeceğim eğer problem devam ederse geri göndermeyi düşünüyorum.

dikkatimi çekmeye başladı bu dv6 larda batarya sorunu fazlalaşmaya başladı.1140 1125 1144 1133 hepsinde görülmeye başladı.vatandan mı aldın arkadaşım ordan almışsan şaşırmıcam bu soruna.

media marktan aldım.ilk başlarda bazen yapıyodu şimdi her şarjda yapıyo ısınmasa dahi.ne olacak sonradan düzelir miki?

• arkadaşlar bide ben birşey daha soracam benim 3d mark06 puanı 4503 çıktı resimdeki gibi.forumu okudum herhesinki 6000den aşagı çıkmamış.normal mi bu?artı ekranda koyu yerlerde dikey ve yatay çizgiler var (video ve oyunlarda görünüyo).lütfen yardım arkadaşlar moralim çok bozuk

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

media marktan aldım.ilk başlarda bazen yapıyodu şimdi her şarjda yapıyo ısınmasa dahi.ne olacak sonradan düzelir miki?

bende vatanda 1140 almıştım 2 kere değiştirdim aynı sorundan dolayı sonrada para iadesi almıştım.bazıları sıcaklıktan diyor ama açıkcası bana öyle gelmiyor aynı laptopu alan 100 kişiden 5 kişide çıkıyo diğerlerinde neden çıkmıyor.bence sorun vardır.batarya için fişi prizde çıkar laptopun pilinide çıkar 1dk power tuşuna basılı tut sonra tekrar tak pili dene şarj oluyormu.diğer sorunun için kesin bişey söyliyemicem tam olarak anlamadım pes 2009 da dediğin şey çıkıyodu sanki o da oyun ayarlarından. vsyc gibi bişi vardı ayarlarında ona tik koy sorun ortadan kalkar.

• pes falan vız geliyo mesela undecoverde full detayda oynuyorum rahat şekilde ama aa off da.ama puanlar çok düşük nasıl düzeltebilirim.o çizgi olayında da başka monitöre taktım pcyi öyle birşey yok ama benimkinde çok net şekilde belli ediyo kendini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüseyin06 -- 20 Ağustos 2009; 16:50:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

quote:

quote:

HP servisinden açıklama yapıldı. Yapılan açıklama zaten adaptörün aşırı ısınmasından dolayı patlamaması için kendi kendini devre dışı bırakmasıydı. Ben sadecenotebook.com dan aldım bir tane bile problemi yok cihazın. Ne şarj ne başka bir şey. Şarj cihazını sürekli tahta üzerinde kullanıyorum belki onun da etkisi olabilir.

warmastr,cihazın sarjı yüzde 5e düştüğünde laptopu yenı açmış olsam dahi yanı adaptör soğukken sarja takıyordum ve sarj etmiyordu.hp teknık seervisi biosu güncelletti falan ama problem çözülmedi ve bana bir açıklama da yapılmadı bu soruna dair cihazı aldıgınız yere götürün dendi.vatan da iade aldı zaten..

• kardeş cidden düşük çıkmış ama aklıma ilk gelen enerji ayarını yüksek performanssa getirdin mi? veya başka programla beraber mi açtın? bide prize takılı oldugundan emin ol
    quote:

arkadaşlar bide ben birşey daha soracam benim 3d mark06 puanı 4503 çıktı resimdeki gibi.forumu okudum herhesinki 6000den aşagı çıkmamış.normal mi bu?artı ekranda koyu yerlerde dikey ve yatay çizgiler var (video ve oyunlarda görünüyo).lütfen yardım arkadaşlar moralim çok bozuk

• arkadaşlar işte ekrandaki çizgiler yuvarlak içine aldıgım gibi.bunun sebebi ne veya sizde deböyle birşey varmı?yardımlarınız için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WaRMaSTeR

quote:

quote:

warmastr,cihazın sarjı yüzde 5e düştüğünde laptopu yenı açmış olsam dahi yanı adaptör soğukken sarja takıyordum ve sarj etmiyordu.hp teknık seervisi biosu güncelletti falan ama problem çözülmedi ve bana bir açıklama da yapılmadı bu soruna dair cihazı aldıgınız yere götürün dendi.vatan da iade aldı zaten..

peki benimki iki ay oldu iade almazlar sanırım ne olacak şimdi?

• getirdim arkadaşım enerji yüksek performansda zaten pirize falan da takılıydı.media player açık ama çalmıyordu bu kadar etki etmez o bence.ne yapabilirim bunun çin bide ayarları fulldemi puanlama yapsam yapınca kaç çıkması gerekiiyo yardımca olurmusunuz..
  • arkadaslar 2133 ün linkini atabilirmisiniz internetten aradım bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkayer62

arkadaslar 2133 ün linkini atabilirmisiniz internetten aradım bulamadım ?

arkadaşım türkiyede sadece bimeks getiriyor oda daha gelmemıs sadece bimeksin katalogunda var
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

bende vatanda 1140 almıştım 2 kere değiştirdim aynı sorundan dolayı sonrada para iadesi almıştım.bazıları sıcaklıktan diyor ama açıkcası bana öyle gelmiyor aynı laptopu alan 100 kişiden 5 kişide çıkıyo diğerlerinde neden çıkmıyor.bence sorun vardır.batarya için fişi prizde çıkar laptopun pilinide çıkar 1dk power tuşuna basılı tut sonra tekrar tak pili dene şarj oluyormu.diğer sorunun için kesin bişey söyliyemicem tam olarak anlamadım pes 2009 da dediğin şey çıkıyodu sanki o da oyun ayarlarından. vsyc gibi bişi vardı ayarlarında ona tik koy sorun ortadan kalkar.

Ben de vatandan aldım, biraz daha deneyeceğim olmadı iade isterim artık napalım 6 gün oldu daha alalı para iadesi yaparlar mı acep ??

• Merhaba arkadaşlar. Bende Hp dv4t 1300us kullanıyorum. Topicte gözüme çarptı çoğu kişide batarya şarj etmeme sorunu var. Bu bende de oluyor ara sıra. Sebebi ise bilgisayarın ısınmasıdır.Hp nin yardım ve desteğinde okumuştum sıcaklık artınca otomatik olarak bilgisayar şarj etmeyi keser.Servise getirdim bios güncelleme falan yaptılar hepsi hikaye mal ayıplama süresini geçirmek için bu bahaneyi uyduruyorlar.Değişim alan arkadaşlar var acaba bend mi bilgisayarı değiştirsem???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Merhaba arkadaşlar. Bende Hp dv4t 1300us kullanıyorum. Topicte gözüme çarptı çoğu kişide batarya şarj etmeme sorunu var. Bu bende de oluyor ara sıra. Sebebi ise bilgisayarın ısınmasıdır.Hp nin yardım ve desteğinde okumuştum sıcaklık artınca otomatik olarak bilgisayar şarj etmeyi keser.Servise getirdim bios güncelleme falan yaptılar hepsi hikaye mal ayıplama süresini geçirmek için bu bahaneyi uyduruyorlar.Değişim alan arkadaşlar var acaba bend mi bilgisayarı değiştirsem???

ama benimki sogukkende oluyo.yani bu problemin çözümü değiştirmek mi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetsirel

Merhaba arkadaşlar. Bende Hp dv4t 1300us kullanıyorum. Topicte gözüme çarptı çoğu kişide batarya şarj etmeme sorunu var. Bu bende de oluyor ara sıra. Sebebi ise bilgisayarın ısınmasıdır.Hp nin yardım ve desteğinde okumuştum sıcaklık artınca otomatik olarak bilgisayar şarj etmeyi keser.Servise getirdim bios güncelleme falan yaptılar hepsi hikaye mal ayıplama süresini geçirmek için bu bahaneyi uyduruyorlar.Değişim alan arkadaşlar var acaba bend mi bilgisayarı değiştirsem???

ama benimki sogukkende oluyo.yani bu problemin çözümü değiştirmek mi

arkadaşlar değiştirme imkanınız varsa 1 dk durmayın.yoksa servise gidin bataryasını değiştirsinler bence sorunlu ürünler onlar bende 2 defa 1140 aldım vatandan 2 side aynıydı 1 gün durdurmadım elimde gönderdim.sıcaklıktan oluyor söylemleride hikaye bence benim laptopum 40 derecedeyken yine şarj etmiyordu hiç kimsenin laptopunda böyle problemler yokken 10 15 kişide çıkıyor şahsi fikrim bunların ayıplı mallar olduğu.birde pili çıkarıp 1dk power tuşuna basılı tutun sonra pili takın şarj olabilir geçici bir çözüm yolu olabilir buda.

• Ben kullanma klavuzunda öyle okumuştum. Sizce iade edeyimmi ne dersiniz? İstanbul bilişimden almıştım. Bu sarj etmeme durumu sizde tam olarak nasıl oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsirel -- 20 Ağustos 2009; 20:38:24 >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.