Şimdi Ara

//HP PAVILION DV6 SERİSİ KULLANANLAR KULÜBÜ \\ (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.081
Cevap
26
Favori
932.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre003955

quote:

Orijinalden alıntı: guvenkab

quote:

Arkadaşlar bu yedek diski nasıl DVD ye aktaracağız mesajı bulamadım epeyde oldu 2 haftadır full kullanıyorum makineyi salladım salladım şimdi aklıma geldi ?? bir help ??

başlat da arama yerinen recovery yaz yukarda recovery manager çıkar.ona tıkla program açılınca altta gelişmiş seçenekler vardı sanırım orda kurtarnma diski oluştur yazıyodu.oraya tıkla ilerle gerekli yönergeleri izle senden 2 dvd ister.herşeyi kendi yapıyo ztn. şu an laptopum yok arızalı çıktı göndermiştim ama recoverysini yapmıştım ordan biliyorum

Tek parça 8.5GB disk versek kurtarmaz mı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre003955

quote:

quote:

Arkadaşlar bu yedek diski nasıl DVD ye aktaracağız mesajı bulamadım epeyde oldu 2 haftadır full kullanıyorum makineyi salladım salladım şimdi aklıma geldi ?? bir help ??

başlat da arama yerinen recovery yaz yukarda recovery manager çıkar.ona tıkla program açılınca altta gelişmiş seçenekler vardı sanırım orda kurtarnma diski oluştur yazıyodu.oraya tıkla ilerle gerekli yönergeleri izle senden 2 dvd ister.herşeyi kendi yapıyo ztn. şu an laptopum yok arızalı çıktı göndermiştim ama recoverysini yapmıştım ordan biliyorum

Tek parça 8.5GB disk versek kurtarmaz mı

sen boş dvd yi tak dvd rom a o söyler bu dvd den 2 tane gerekli yada 1 tane gerekli diye.sen yinede 3 tane boş dvd al benim cd2 sorun çıkarmıştı bi dvd daha lazım olmuştu.

• quote:

Orijinalden alıntı: browser90

Arkadaşlar klavyedeki dokunmatik ses tuşunun işlevi sırasında çıkardığı gıcık ses(PIT PIT PIT) gitti...nasıl oldu bende anlamadım..IDT güncelledim gitti yaa..sonra geri geldi..şimdi gitti tekrar..bi ayar falan kurcalamadım...Ses kısıp açabiliyorum...ki bu halde o ses gitti..çok kafama takılıyodu..iyi oldu böylesi..nasıl olmuş olabilir ki..

• Arkadaşlar HP pavilion dv7-2133et almayı düşünüyorum fakat bimeksin kataloğunda var sadece acaba ürün bimeksin stoklarına girdimi bilgisi olan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum ...
  • selamlar,

bugun bimekse gittim ve urunu almak icin, sonuc husran. urunlerin gumrukte takildigini ve haftasonuna kadar beklemem gerektigini soylediler. ben magdur olmak istemiyorum bu urunu edinmek istiyorum dedim onlarda benim telefon adresimi aldilar ve bir urun ayirtacaklarini soylediler kesinlikle magdur olmayacagimi soyleyip ugurladilar. :) umarim oyle olur.

hayirli aksamlar
  • arkadaşlar selam,

artık ben de bir dv6 serisinden 1125 et sahibiyim. bilgisayar oldukça güzel ve iyi bir performansı var. sesi ve görüntüsü gerçekten çok güzel. pil ömrü ise bana yeterli geldi. full performans ve hp önerilen seçeneklerini beraber kullanmıştım toplam 2 saat falan gitti.

şimdi bilgisayara biraz vistayı denedikten sonra windows 7 kurmayı planlıyorum. ancak bilgisayarıma 64 bit mi kursam yoksa 32 bit mi kursam emin olamadım. bi sitede 64 bit için 4 gb üstü tavsiye edilen demiş o nedenle kafam karıştı. siz ne dersiniz, yani 64 bit mi kurmalıyım yoksa 32 bit mi? henüz bakmadım ama windows 7 için driver ları bulmak problem oluyor mu?

bir de bilgisayarın özelliklerinde en fazla bellek olarak 4 gb yazıyor ama ben bu bilgisayarın ram ini 6 gb yapabilir miyim?

Özetle bilgisayarda: 2.2 ghz t6600 işlemci, 3 gb ddr2 ram, 1 gb 4650 ekran kartı var.
    http://www.notebookdepo.com/HP-PVL-NX852EA-DV6-1125-T6600-3G-320-156-VHP-4650,PR-1092.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protector752 -- 18 Ağustos 2009; 1:23:12 >

• bu bilgisayarın maksimum belleği 4 değil 8 olmalı. eğer 4 ise maksimum 4, 8 ise 8 yapabilirsiniz. üstünü tanımaz.
    64 bit işlemci kurmadığınız sürece 1000gb ram de olsa, 3gb tanır ve kullanabilir en fazla.
    64 bit de ise limit

2^64 = 18446744073709551616
    18446744073709551616 / (1024 x 1024) = 16EB (exa byte)

yukarıdaki mesajşarda arkadaşlar vista ile driver sorunu yok demişlerdi..

WaRMaSTeR PVL serisini aldığından beri Vista kullanmaktaymış, o hepsini biliyordur kesinlikle.

kolay gelsin.
    quote:

Orijinalden alıntı: protector752

arkadaşlar selam,

artık ben de bir dv6 serisinden 1125 et sahibiyim. bilgisayar oldukça güzel ve iyi bir performansı var. sesi ve görüntüsü gerçekten çok güzel. pil ömrü ise bana yeterli geldi. full performans ve hp önerilen seçeneklerini beraber kullanmıştım toplam 2 saat falan gitti.

şimdi bilgisayara biraz vistayı denedikten sonra windows 7 kurmayı planlıyorum. ancak bilgisayarıma 64 bit mi kursam yoksa 32 bit mi kursam emin olamadım. bi sitede 64 bit için 4 gb üstü tavsiye edilen demiş o nedenle kafam karıştı. siz ne dersiniz, yani 64 bit mi kurmalıyım yoksa 32 bit mi? henüz bakmadım ama windows 7 için driver ları bulmak problem oluyor mu?

bir de bilgisayarın özelliklerinde en fazla bellek olarak 4 gb yazıyor ama ben bu bilgisayarın ram ini 6 gb yapabilir miyim?

Özetle bilgisayarda: 2.2 ghz t6600 işlemci, 3 gb ddr2 ram, 1 gb 4650 işlemci var.
    http://www.notebookdepo.com/HP-PVL-NX852EA-DV6-1125-T6600-3G-320-156-VHP-4650,PR-1092.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galego -- 18 Ağustos 2009; 15:29:43 >

• Dün pil kalibrasyonu yaptım ve tüm hata mesjaları ortadan kalktı.Pilin durumu şuan iyi gözüküyor.
  • dv7 2133 un özellikleri ve fiyatı nasıl bilen var mı bulamadım nette.bir de dv6 1247 türkiyeye gelir mi acaba warmastr sen neden gelmez demiştin??
  • quote:

arkadaşlar selam,

Özetle bilgisayarda: 2.2 ghz t6600 işlemci, 3 gb ddr2 ram, 1 gb 4650 ekran kartı var.

hocam 1125 et max. 8 gb. ileride ram takmayı düşünüyorsan 64 bit kurabilirsin.

• Nerden bulabilirim..

1140
    1115
    veya 1144 modellerini şuan piyasada var mı?
  • cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,
    hocam yalnız son dediğini anlamadım, yani şu haliyle 3gb ram'i varken sence 64 bit win7 kurayım mı yoksa ram'ini yükselttikten sonra mı win7 64 bit kurayım, yani şu anki 3 gb ram varken win7'nin hangi versiyonunu tavsiye edersin?

bir de şu anda bilgisayarlarımızda orijinal vista sürümü var, win7 yüklediğim zaman bu orijinal vista'yı kaybetmiş mi oluyorum yoksa recovery cd ile yeniden yükleyebilir miyim ya da win7 yüklerken vista key'ini girerek orijinal win7 sahibi mi oluyorum? yanıtlarınız için teşekkürler şimdiden;)

Orijinalden alıntı: vvirtue

quote:

arkadaşlar selam,

hocam 1125 et max. 8 gb. ileride ram takmayı düşünüyorsan 64 bit kurabilirsin.

• Arkadaşlar 1144 et model laptopumun şarj aletini toparlayıp torbaya koyarken şarj cihazını oynattığımda içinde bişey tık tık oynuyadığını farkettim,birde ısınma fazla oluyo bazen patlıycak diğe korkuyorum :) pıss diye ses geliyo arada kulağımı yaklaştırdığımda.Sizlerde de aynı şekilde mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüsnü89

Arkadaşlar 1144 et model laptopumun şarj aletini toparlayıp torbaya koyarken şarj cihazını oynattığımda içinde bişey tık tık oynuyadığını farkettim,birde ısınma fazla oluyo bazen patlıycak diğe korkuyorum :) pıss diye ses geliyo arada kulağımı yaklaştırdığımda.Sizlerde de aynı şekilde mi acaba yardımcı olursanız çok sevinirim.

evet kulağımı yakınlaştırınca benimkindende ses geliyodu bazen çok ısınıyor bazende normal. ama başka sorun yoksa kafana takma derim en nihayetinde ilerde bir sorun çıkarsa garanti kapsamında sadece sarj aletini değiştirirsin. önemli olan pc de sorun olmasın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkzat

Nerden bulabilirim..

1140
    1115
    veya 1144 modellerini şuan piyasada var mı?

1 hafta önce ümraniye media markt ta 1144et modeli 1900tl ye

1125 modeli 1500tl ye satılıyordu.
  • bende hp nin yeni gelecek modellerini bekliyorum eğer 1 hafta daha gelmezse 1125 modelini alacağım bu gidişle

arkadaşlar ben hp yi bekliyorum ama piyasaya düşen yeni modeller varmı bu ayarda ddr3 ekran kartlı varsa paylaşalım lütfen
  • bende dv7 2133 modelını beklıorm ama bımekse gıdıp sordum gumrukde sorun olmus en kısa zamanda gelcekmıs olmassa 1144 moldeını alıcam media markette var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oorhun

bende dv7 2133 modelını beklıorm ama bımekse gıdıp sordum gumrukde sorun olmus en kısa zamanda gelcekmıs olmassa 1144 moldeını alıcam media markette var.

media marktta 1144 et biraz pahalı (1900tl) ve ben daha önce 2 kere alıp geri verdim o nedenle 1125 modeline yöneldim(1500tl) arasındaki fark işlemci ve 1 gb ram, fiyat farkı 400 tl karasız kaldım birazda. ama şu hp nin yeni modelirse sorun kalmayacak :)
  • arkadaşlar ; hp recovery kurtarma dvdsi yarattım,sonra laptopu ilk günkü hale getirdim onda sorun yokta benim merak ettiğim bişey var..Laptop'u recovery ederken sadece 1 dvd'yi kullandım 2. dvd'ye hiç gerek olmadı..Bu 2. dvd ne iş yarıyo acaba ? 1 dvd takır takır işini görürken 2. dvd öyle beleşten yattı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vvirtue

quote:

Orijinalden alıntı: oorhun

bende dv7 2133 modelını beklıorm ama bımekse gıdıp sordum gumrukde sorun olmus en kısa zamanda gelcekmıs olmassa 1144 moldeını alıcam media markette var.

media marktta 1144 et biraz pahalı (1900tl) ve ben daha önce 2 kere alıp geri verdim o nedenle 1125 modeline yöneldim(1500tl) arasındaki fark işlemci ve 1 gb ram, fiyat farkı 400 tl karasız kaldım birazda. ama şu hp nin yeni modelirse sorun kalmayacak :)

arkadasım 1144 modelını baska bıryerde daha ucuza bılıyorsan soyle ben sadece orda gordum ınternettende sıparıs ıstemıorm ıslemcı ve ramda cok sey farkedıor .Bimeks 2133 modelını getırırse onu alıcam ben 5 6 sene ıdare eder

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.