Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağolun. Boşuna aramışım.
  • fremanfedaykin kullanıcısına yanıt
    Modlu bios ile mümkün ancak eğer modlu bios kurarsanız HP Support Assistant'dan otomatik güncellemeleri kapatın aksi halde siz bilgisayarı kullanırken orjinal biosu kurmaya çalışarak anakartı kullanılamaz hale getirebilir. @fremanfedaykin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9636565 -- 29 Haziran 2014; 23:32:13 >
  • 9636565 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığınız bir modlu bios varsa link verir misiniz? Uefi dışında ne gibi avantajı var modlu biosun. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani kullanıcısına yanıt
    Konu içinde linki vardı, şuan ben de hatırlayamıyorum. @zebani
  • Arkadaşlar formattan sonra laptoptan ses gelmemeye başladı. Ara sıra sistemden uyarı sesleri geliyor ama onu dışında ses gelmiyor bilgisayardan. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
    Düzenleme: Yanlış driver kurmuşum, kaldırıp uygun olanını kurunca sorun ortadan kalktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 7 Temmuz 2014; 4:38:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MetalMania7x

Arkadaşlar formattan sonra laptoptan ses gelmemeye başladı. Ara sıra sistemden uyarı sesleri geliyor ama onu dışında ses gelmiyor bilgisayardan. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
    Düzenleme: Yanlış driver kurmuşum, kaldırıp uygun olanını kurunca sorun ortadan kalktı.

windows 8 mi yüklemiştin? ben 8 kurdum. bazen ses gelmiyor yeniden başlatıyorum düzeliyor? böyle böyle idare ediyorum ama can sıkmaya başladı sen nasıl düzelttin?
  • Bende Windows 7 kurulu hocam. Dediğim gibi formattan sonra yanlış ses kartı driveri kurunca ses kesildi bilgisayardan, sistemi geri yükleyip doğru driveri kurunca sorunum ortadan kalktı.
  • Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşleri, takılmalar yaşıyorum, bu ne ile ilgili olabilir? Formattan sonra düzelir diye düşündüm ama durum aynı hala, çok az bir iyileşme var. Geçtiğimiz yaz ayında fanım bozulmuştu, aynı fandan sipariş edip değiştirtmiştim. Sonrasında zaman zaman FPS düşüşleri oluyordu -öncesinde böyle bir sıkıntım yoktu- ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladı gerçekten. Fanın montajıyla ilgili olabilir mi sıkıntı ya da termal macununun değişmesi mi gereklidir internette sorunumun bununla ilgili olabileceğine dair şeyler de okudum. Bir yol gösterirseniz sevinirim.

EKLEME: Sıcaklık değerleri de aşağıdaki gibi arkadaşlar boştayken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalMania7x -- 15 Temmuz 2014; 18:57:59 >

• MetalMania7x kullanıcısına yanıt
    Soruna cevap değil ama, maalesef satın aldığımız tüm ürünlerde"kasıtlı eskitme" denen bir teknik uygulanıyor, siz urununuzu duzgun kullansanız bile belli bir yıldan sonra bozulmak üzere tasarlanmış. İleriki satışlarını garanti altına almak için yapılıyor bu...

İnanmayanlar, ya da daha fazla öğrenmek isteyenler "the light bulb cobspiracy" adlı belgeseli izleyebilirler. 1 saatlik bir belgesel ve kesinlikle sıkıcı değil.

• popokio P kullanıcısına yanıt
    Bu yaşadıklarımdan sonra HP firması benim ürünlerini satın almamı garanti altına alamadı en azından, bunu söyleyebilirim.
  • quote:

hocam kesinlikle bir temassızlık var bu sıcaklık değerlerine oyunlarda bile ulaşmıyorum ben.
    benim laptobun şuan ki sıcaklık değerleri böyle;

• MetalMania7x kullanıcısına yanıt
    Ama başka bir bilgisayar almanı garanti altına aldı tüm markalar aynı stratejiyi uyguluyor, sen urununu doğal omru içerisinde kullanırken teknik servis, tasarım vs. kalitesinden memnun olduğun urune yoneliyorsun :)

• quote:

Arkadaşlar oyunlarda ani FPS düşüşleri, takılmalar yaşıyorum, bu ne ile ilgili olabilir? Formattan sonra düzelir diye düşündüm ama durum aynı hala, çok az bir iyileşme var. Geçtiğimiz yaz ayında fanım bozulmuştu, aynı fandan sipariş edip değiştirtmiştim. Sonrasında zaman zaman FPS düşüşleri oluyordu -öncesinde böyle bir sıkıntım yoktu- ama son zamanlarda canımı sıkmaya başladı gerçekten. Fanın montajıyla ilgili olabilir mi sıkıntı ya da termal macununun değişmesi mi gereklidir internette sorunumun bununla ilgili olabileceğine dair şeyler de okudum. Bir yol gösterirseniz sevinirim.

EKLEME: Sıcaklık değerleri de aşağıdaki gibi arkadaşlar boştayken.

Aynı sorun malesef bendede var ve bugüne kadar hiç açmadım bilgisayarı sadece yazılım olarak yeniliyordum. Bir kaç ay önce bir anda bilgisayar senin dediğin duruma geldi. Web browser, paint vs bile çok yavaş ve zor çalışıyor. Çok güvendiğim sevdiğim bir dostum hatta eski Hp teknik servisindeydi bana sorunun HDD kaynaklı olduğunu belirtti. Soldaki 28 Haziran Testi sağdaki ise 16 Temmuz testi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905batu -- 16 Temmuz 2014; 16:04:42 >

• 1905batu kullanıcısına yanıt
    hocam laptopunuz bostayken islemci sicaklik degerleriniz nedir acaba paylasmaniz mumkun mu? benim degerler yuksek o yuzden bana fanla ilgili bir problem gibi geldi acikcasi. simdi fani kontrol edip termal macunu yenileyecegim, sikinti duzelmezse dediginiz gibi hdd'ye bakarim.

• quote:

hocam laptopunuz bostayken islemci sicaklik degerleriniz nedir acaba paylasmaniz mumkun mu? benim degerler yuksek o yuzden bana fanla ilgili bir problem gibi geldi acikcasi. simdi fani kontrol edip termal macunu yenileyecegim, sikinti duzelmezse dediginiz gibi hdd'ye bakarim.

Buyur hocam şuanda boştaki değerler.
    Ancak oyun oynarken falan koy üstüne yumurta pişer :D

• 1905batu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam paylaştığınız için. Benim hdd değerleri de bu şekilde. Min 0.1 Mb/s diyor, oldu olacak yollamasaydın bari o veriyi de. :)
  • Aynen öyle dostum ancak ikimizinde hddsi dusus yasiyor işlem devam ettikçe sanırım problemde ordan kaynaklanıyor stabil bir performans yok sürekli inişte

• catalyst control center 14-4-mobility-win7-win8-win8.1-64-dd-ccc-whql i kurdum
    yüksek performanstayken f2 f3 ile ekranın rengini açıp kısamıyorum. düşük performansta sıkıntı yok.
    bunu nasıl çözebilirim?

Bir de mavi ekran vermeye başladı pcye format attım. Güncel ekran kartı sürücüsü sorunsuz çalışan varsa önerebilceğiniz hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaZYGaMeR -- 20 Temmuz 2014; 12:10:23 >
  • CRaZYGaMeR kullanıcısına yanıt
    Aşağıda linkini paylaştığım sayfada yer alan "UBR - UnifL Brightness Resolver - v 7.4" isimli programı indirip çalıştırın.

Sizi şöyle bir ekran karşılayacak;

Oradaki harfleri sırasıyla deneyerek sorunuzu çözebilirsiniz. Şuan için hangi harfin doğru olduğunu anımsayamıyorum. Siz önce "A"harfini deneyin.

http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

@CRaZYGaMeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9636565 -- 20 Temmuz 2014; 17:56:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9636565

Aşağıda linkini paylaştığım sayfada yer alan "UBR - UnifL Brightness Resolver - v 7.4" isimli programı indirip çalıştırın.

Sizi şöyle bir ekran karşılayacak;

Oradaki harfleri sırasıyla deneyerek sorunuzu çözebilirsiniz. Şuan için hangi harfin doğru olduğunu anımsayamıyorum. Siz önce "A"harfini deneyin.

http://leshcatlabs.net/downloads_unfil/

@CRaZYGaMeR

hocam mavi ekrandan bıktm format attım pcye sorunsuz çalışan bir catalyst control center sürümü varsa link atabilr misiniz? teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.