Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-storex-xtray-optik-surucu-25-hdd-sata-donusturucu-dk-ac-dsosd/productDetails.aspx?productId=bd302902&categoryId=813

bu 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Sıkıntı çıkartmadı. Tırnakları çıkartmak kolay dikkat edin. Laptopun kapağı buna doğrudan uyuyor. Yinede oynamasını istemiyorsanız yapıştırırsınız hiç hareket etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

windows 8.1 ile beats control paneli hiç işe yaramamaya başladı sizdedemi böyle ?

8.1 geçtikten sonra driveri yarısı çalışmaz oldu. Birde Windows yüklediği driverler çoğu performans açısından yetersiz. Adam gibi çalışan 8.1 uyumlu driverler nerden bulabilirim.

Bilgisayarında takılma olan veya yavaşlama olan arkadaşlar hdd bir teste soksun. Bende 3mb-20mb geçmiyordu usb3.0 driverini yükledikten sonra 100mb-75mb yazma ve okuma performansı gösterdi. Bilgisayar aşırı derecede hızlandı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

windows 8.1 ile beats control paneli hiç işe yaramamaya başladı sizdedemi böyle ?

8.1 geçtikten sonra driveri yarısı çalışmaz oldu. Birde Windows yüklediği driverler çoğu performans açısından yetersiz. Adam gibi çalışan 8.1 uyumlu driverler nerden bulabilirim.

Bilgisayarında takılma olan veya yavaşlama olan arkadaşlar hdd bir teste soksun. Bende 3mb-20mb geçmiyordu usb3.0 driverini yükledikten sonra 100mb-75mb yazma ve okuma performansı gösterdi. Bilgisayar aşırı derecede hızlandı.

Bende aynı şekilde windows 8.1 'den geri döndum hocam özellikle ses kartı driverı cok etkiledi,hdd teste soksun derken neyi kastediyorsunuz acaba? Bir de ben bir program indirdim windows tarafından yayınlanmış driverları kendi buluyor fakat daha deneme fırsatım olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fromthesky

quote:

Orijinalden alıntı: diabl0

quote:

Bende aynı şekilde windows 8.1 'den geri döndum hocam özellikle ses kartı driverı cok etkiledi,hdd teste soksun derken neyi kastediyorsunuz acaba? Bir de ben bir program indirdim windows tarafından yayınlanmış driverları kendi buluyor fakat daha deneme fırsatım olmadı.

HD Tune programı ile yazma ve okuma hızlarını kontrol edilmeli. hdd pc en öenmli birleşenlerinden biri ve çoğu şeyi etkiliyor. umarım program çalışır. yanlış hatırlamıyorsam bazı driver güncellemesi win güncellemeyle geliyor....

• arkadaslar bu laptopa sirf en iyi performansi gozlemlemek icin windowsa ait butun isletim sistemlerini kurdum
    en iyi performansi
    win7 ultimate ve win7 entreprise verdi.
    windows 8, 8.1 grafik degistirme ve beats sorunu yasadim hatta ayda bir windowsunuz yuklenemiyor diye bir sorunu bile yasadim.
    ultimatede guncelleme yapiktan sonra parmakizi haric butun driveri kendi buldu.
    ayrica test ettim ekran karti eniyi ultimate de calisiyor.
    ve mutlaka hatta KESINLIKLE ssd ile kullanin aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcalper0658 -- 5 Mayıs 2014; 13:08:02 >
  • Arkadaşlar bende bu laptoptan var . Duydugum kadarı ile üretimden kaldırılmış bir model. Satmayı düşünüyorum ama piyasası hakkında pek bir bilgi bulamadım. Size göre az çok bilgi sahibi iseniz piyasa hakkında ne kadara satabilirim ?
  • DrkDvl kullanıcısına yanıt
    650 TL 700 TL arası satarsan kârlı bir satış yapılmış olacağını düşünüyorum.
  • zebani kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için
  • İyi günler herkese

Ben de ssd ve ram güncellemesi yapmak istiyorum sisteme. Merak ettiğim ise ssd taktıktan sonra batarya performansınız nasıl değişti ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

İyi günler herkese

Ben de ssd ve ram güncellemesi yapmak istiyorum sisteme. Merak ettiğim ise ssd taktıktan sonra batarya performansınız nasıl değişti ?

hocam hdd değiştirip ssd takınca güç olarak hiçbir fark etmiyor yani ben hiç görmedim fark.
    onun yerine şöyle yapın;
    -güç seçeneklerindeki, güç tasarafu modunun plan ayarıını değiştirine tıklayın sonra gelişmiş güç ayarlarına girin.
    -işlemci güç yönetimine gelin
    -en yüksek işlemci durumunu pilde ikeni %25 e çekin

böyle olunca hem sıcaklığı azaldı pc nin hemde yaklaşık 3.30 saat kadar pilde kullandığım oldu. (ekran kartını intelde iken tabi)
  • Arkadaşlar bir şey soracağım benim pc yi açtığımda beats audio aktif olmuyor mesela bir şarkı çalıyor olsun beats kontrol panelini açıyorum oradan dinleme kısmına geliyorum o zaman beats aktif oluyor ses hemen farkediyor sebebi ne olabilir acaba ? Her hangi bir ayarı değiştirmedim bir tek o dinleme kısmında film kutucuğunu işaretledim orası hep işaretli oluyor ama beats aktif olmuyor nedense.
  • arcalper0658 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler önerileriniz için. Ama şu an Ubuntu kullandığımda deneyemiyorum. Ama aslında batarya performansı fena değil gibi. 2.20 gibi bir süre götürüyor ayrıca batarya %49 aşınmış : ) 27Wh görünüyor şu an max kullanabilidğim. Ortalama zaten 53Wh galiba bizim batarya
  • berke.han kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız işletim sistemi nedir ? Şu an aklıma gelen tek şey uyumluluk sorunu olduğudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas003

Kullandığınız işletim sistemi nedir ? Şu an aklıma gelen tek şey uyumluluk sorunu olduğudur.

Hocam valla pc yi aldığımda gelen Windows 7 yüklü. Geçen haftalarda ssd taktım ona sıfırdan kurdum her şeyi recovery dvdleri ile ama kurduktan sonra ses sistemini güncelleştirmedim daha öncesinde bir kez güncelleştirince ses daha çok bozulmuştu çünkü. Ama formattan önce de son zamanlarda böyle oluyordu ses acayip farkediyor beats ile ve beats olmadan sebebini çözemedim bazen açmayı unutuyorum sesi kötü dinlemek zorunda kalıyorum hatırlayana kadar.
  • bildiğiniz uyumlu windows 8 driver'ları hangileri? linkleriyle atabilirseniz sevinirim
  • hocam bi aralar aşağıdaki linkten indirmiştik forumca;

beastAudio da ve 6770m photoshop da sorun yaşadığımdan win7 ye döndüm ben.

• Güncel sürücüler içinde aşağıdaki kaynak bayağı sağlama benziyor.

NotebookReview
    [Drivers] HP dv6-4XXX / dv6-6XXX / dv7-5XXX / dv7-6XXX / ENVY 14-2XXX / ENVY 17-2XXX (INTEL)
    http://forum.notebookreview.com/hp-drivers-software-forum/556469-drivers-hp-dv6-4xxx-dv6-6xxx-dv7-5xxx-dv7-6xxx-envy-14-2xxx-envy-17-2xxx-intel.html

• Arkadaşlar benim laptop iyice yavasladı format atsamda düzelmedi. İçini açıp temizlemem lazım birileri bana püf noktalarını söyleyebilirmi youtubeden izledim ancak hızlandırılmış geçiyo hep. Daha öncede hp kasa sökmedim yardım edebilicek varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

Arkadaşlar benim laptop iyice yavasladı format atsamda düzelmedi. İçini açıp temizlemem lazım birileri bana püf noktalarını söyleyebilirmi youtubeden izledim ancak hızlandırılmış geçiyo hep. Daha öncede hp kasa sökmedim yardım edebilicek varmı?

tıkla

burdaki videoyuda izledin mi.? bende ilk açtığımda bunu izlemiştim.
    mantığı:

önce arka kapağı aç
    kaleyenin vidalarını sök klavyeyi çıkar.
    cd rom u çıkar, çıkardıktan sonra altında 2 yada 3 tane daha vida çıkacak onlarıda sök
    hdd yi sök siyah bandın altında vida çıkacak :)
    sonra geri kalan vidaları sök
    en can alıcı kısmı
    alt kasayı birbirinden ayırman için wifi kartının kablolarını çek çıkar. damaklı olduğu için dik bir şekilde çekince gayet rahat çıkıyor. buna dikkat et.
    sonrası çorap söküğü
    lcd ekrana giden kablonun tam olarak nerden geçtiğine bak. kapatınca yine oradan koyarsın kabloyu yoksa benim gibi dikkat etmezsen kablo soğutucu bloğa temas eder ve erir :) sonra 47 tl + kargo parası verirsin (:

• quote:

Orijinalden alıntı: 1905batu

Arkadaşlar benim laptop iyice yavasladı format atsamda düzelmedi. İçini açıp temizlemem lazım birileri bana püf noktalarını söyleyebilirmi youtubeden izledim ancak hızlandırılmış geçiyo hep. Daha öncede hp kasa sökmedim yardım edebilicek varmı?

tıkla

burdaki videoyuda izledin mi.? bende ilk açtığımda bunu izlemiştim.
    mantığı:

önce arka kapağı aç
    kaleyenin vidalarını sök klavyeyi çıkar.
    cd rom u çıkar, çıkardıktan sonra altında 2 yada 3 tane daha vida çıkacak onlarıda sök
    hdd yi sök siyah bandın altında vida çıkacak :)
    sonra geri kalan vidaları sök
    en can alıcı kısmı
    alt kasayı birbirinden ayırman için wifi kartının kablolarını çek çıkar. damaklı olduğu için dik bir şekilde çekince gayet rahat çıkıyor. buna dikkat et.
    sonrası çorap söküğü
    lcd ekrana giden kablonun tam olarak nerden geçtiğine bak. kapatınca yine oradan koyarsın kabloyu yoksa benim gibi dikkat etmezsen kablo soğutucu bloğa temas eder ve erir :) sonra 47 tl + kargo parası verirsin (:

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.