Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6020ET (LL045EA) (232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.058
Cevap
19
Favori
299.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değiştirilebilir grafiklerden düşük performanslıya geçip tekrar bir deneyin. (oyun oynamayacaksanız sıkıntı olmayacaktır.)
  • güç tasarruflu GPU diye birşey var onu mu diyorsunuz. eğer oysa oda olmadı
  • hocam o zaman her ne kadar kablo sağlam olsada başka kablo denemen gerektiği dışında birşey gelmiyor aklıma. çünkü win+p ile değiştirdikten sonra görüntü diğer çıkıştan gönderilmeye başlar. ondan sonrası kablo ve tv de biter.
  • Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar bu başlık altında olmak, beni hp'mi aldığım ilk günlerime götürdü :)

Bu kadar zaman sonra (belki biraz geç olacak ama) SSD almaya alıp bu güzel makineme takmaya karar verdim. Önceki sayfalardaki ilgili konuları da hızlıca okuduktan sonra kafama birşey takıldı, bizim laptoplarımız için en uygun hdd kutusunu (caddy) bulabildiniz mi? ben internette araştırdım fakat bizim laptoplarımız için uygununu bulamadım. dvd sürücüsünün başlığı bizde yarım V şeklinde (yani V'nin sağ tarafı gibi) olduğu için düz olan hdd kutuları uyumsuz mu oluyor? (betimlemem biraz kötü oldu ama :))..)
    Kafama takıldı ona göre hareket etmek istedim.
    Bu arada ssd olarak da kingston Hyperx almayı düşünüyorum sizce nasıl?

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381

555/510

• quote:

Orijinalden alıntı: boraokur44

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar bu başlık altında olmak, beni hp'mi aldığım ilk günlerime götürdü :)

Bu kadar zaman sonra (belki biraz geç olacak ama) SSD almaya alıp bu güzel makineme takmaya karar verdim. Önceki sayfalardaki ilgili konuları da hızlıca okuduktan sonra kafama birşey takıldı, bizim laptoplarımız için en uygun hdd kutusunu (caddy) bulabildiniz mi? ben internette araştırdım fakat bizim laptoplarımız için uygununu bulamadım. dvd sürücüsünün başlığı bizde yarım V şeklinde (yani V'nin sağ tarafı gibi) olduğu için düz olan hdd kutuları uyumsuz mu oluyor? (betimlemem biraz kötü oldu ama :))..)

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/kingston-sh103s3120g-120gb-hyperx-3k-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-555mb--yazma-510mb)/productdetails.aspx?I_ID=60381

555/510

şimdi anlatmak istediğinizi anladım fakat cd sürücünün o yarım ve şeklinde olan kısım 2 tırnakla tutturulmuş şu ürünü incelerseniz dediğiniz yerden cıkarıp takabilirsiniz diye düşünüyorum bende almayı düşünüyorum şu ara ama hala beklemedeyim. ürün:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=bd131138&categoryid=813&sku=BD131138
    ayrıca bu ssd yi düşünüyorum sizinkinin + ları nelerdir bu ürüne göre ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cssd-f120gbls-120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=68438

• quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

quote:

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar bu başlık altında olmak, beni hp'mi aldığım ilk günlerime götürdü :)

555/510

şimdi anlatmak istediğinizi anladım fakat cd sürücünün o yarım ve şeklinde olan kısım 2 tırnakla tutturulmuş şu ürünü incelerseniz dediğiniz yerden cıkarıp takabilirsiniz diye düşünüyorum bende almayı düşünüyorum şu ara ama hala beklemedeyim. ürün:
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=bd131138&categoryid=813&sku=BD131138
    http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-cssd-f120gbls-120gb-ls-serisi-sata-30-ssd-(560mb-okuma--535mb-yazma)/productdetails.aspx?I_ID=68438

cevabınız için teşekkür ederim.

ssd'de sizinki daha iyi okuma yazma hızına sahip sanırım. 560/535 gösteriyor.
    benimki 555/510.. farkı fiyatı :). 259 du ben baktığımda. sizinki 314 TL.

birde Akasanın kasası pahalı geldi bana yarı fiyatına bir ürün buldum gitti gidiyorda, satıcıya mesaj attım ama cevap gelmedi bekliyorum.

bu üründe resimlerinden anladığım kadarıyla sizinde bahsettiğiniz gibi önpanel tak çıkart şeklinde, yanlız uyumda sorun yaşanmıyor mu onu merak etmiştim. yapan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa bizleri de aydınlatmış olurlar.

Laptopdan çok şükür memnunum, bir ssd ile baya bir performans artışı sağlar mıyım diye merak ediyorum. İçimde kalmasın diye deniyeceğim :)..

• zebani kullanıcısına yanıt
    İki kablo denedim fakat olmadı. Aynı kablolar eşimin laptopuna bağladığımda anında görüntüyü aktarıyor. Sanırım pcde ek ayar yapmak gerekiyor ama bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ALySmith

quote:

555/510

cevabınız için teşekkür ederim.

ssd'de sizinki daha iyi okuma yazma hızına sahip sanırım. 560/535 gösteriyor.
    benimki 555/510.. farkı fiyatı :). 259 du ben baktığımda. sizinki 314 TL.

birde Akasanın kasası pahalı geldi bana yarı fiyatına bir ürün buldum gitti gidiyorda, satıcıya mesaj attım ama cevap gelmedi bekliyorum.

bu üründe resimlerinden anladığım kadarıyla sizinde bahsettiğiniz gibi önpanel tak çıkart şeklinde, yanlız uyumda sorun yaşanmıyor mu onu merak etmiştim. yapan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa bizleri de aydınlatmış olurlar.

Laptopdan çok şükür memnunum, bir ssd ile baya bir performans artışı sağlar mıyım diye merak ediyorum. İçimde kalmasın diye deniyeceğim :)..

yok ben bu sizin dediğiniz ürünü inceledim vatan bilgisayarda var ama ön tarafın pek çıkacak gibi durduğunu söyleyemem hatta sizin için gideyim bir bakayım vatan bilgisayara tekrar paylaşırım bilgiyi
    www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/sl-ssd13-sata-notebook-ekstra-hdd-yuvasi.html

• Vatandaki urun sabit kapakli aradığımız tarz degil dark uygun gibi gorunuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6020 modeline ssd kullanan arkadaşlar hangi modeli önerirsiniz ssd sonra test puanları gayet başarılı bu farkı performans olarakda alabiliyormusunuz? ayrıca dvd to sata kutusu için 2 çeşit var biz 12.7 ölçüsündekinimi almalıyız son olarak 6770m güncellemeden sonra görün yanıt vermeyi kesti hatası, mavi ekran hatası, ekran parlaklığını ayarlayamama hatası bunları yaşadığım için recovery yapıp güncel driverları kullanamıyorum malum oyunlarda performansıda max kullanamıyorum bu konuda bir çözümü olan varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tactless_61

6020 modeline ssd kullanan arkadaşlar hangi modeli önerirsiniz ssd sonra test puanları gayet başarılı bu farkı performans olarakda alabiliyormusunuz? ayrıca dvd to sata kutusu için 2 çeşit var biz 12.7 ölçüsündekinimi almalıyız son olarak 6770m güncellemeden sonra görün yanıt vermeyi kesti hatası, mavi ekran hatası, ekran parlaklığını ayarlayamama hatası bunları yaşadığım için recovery yapıp güncel driverları kullanamıyorum malum oyunlarda performansıda max kullanamıyorum bu konuda bir çözümü olan varmıdır?

hocam ssd olarak corsair neutron gtx diye birşey almıştım. öneririm. samsung lar o zaman piyasada yoktu ama samsunglara bakabilirsin. son durum için forumun disk bölümüne bak. daha önce paylaşılan optik dönüştürücüler uyumlu idi. ekran kartı içinde
    leshcatlabs.net
    Contact Support
    http://leshcatlabs.net
    tekileri bir dene. orada parlaklık sorununu çözen yamalarda var.

• zebani kullanıcısına yanıt
    hemen deniyorum umarım aynı sorunlarla karşılaşmam. ssd de performans konusunda ciddi bir artış oldumu ? ayrıca 6020 et de 1600 mhz ram desteklimi bu konuda bilginiz varmıdır? teşekkürler...
  • tactless_61 T kullanıcısına yanıt
    Evet hocam destekliyor. SSD dek sonra laptopu taniyamadim. Kesinlikle artış var.

• malesef mavi ekran sorunu , görüntü yanıt verme sorunu tekrarladı son güncellemeden sonra recovery yapıp eski sürücü versiyonunu kullanıyorum şimdi... ram ve ssd takviyesini ciddi şekilde düşünmeye başladım yakında test sonuçlarını paylaşırım...
  • Hocam emin misiniz 1600 mhz ram desteklediğinden ben 8 gb 1333 mhz e kadar destekli diye görmüştüm bazı yerlerde HM65 çipsetli anakarttan dolayı ? Kullanıyor musunuz 1600 mhz ya da kullanan gördünüz mü acaba ?
    Bir de forumdaki herkese bir sorum olacak. Parmak izi okuyucuyu windows u açarken kullanıyorum. Son zamanlarda bir şey farkettim ki sanırım bu cihaz parmağımızı okurken bir miktar elektrik veriyor parmağımıza. Biraz acı duyuyorum parmağımı tarayıcıdan geçirirken. Sizin de başınıza geldi mi ?

Edit: Zebani hocam bir de Corsair Neutron GTX'den memnun musunuz ? Ben de uzun zamandır ssd bakıyorum da Neutron GTX'de hafıza doldukça performans düşüşü olmuyormuş. Samsung 840 Pro ya da Evo'yu da incelemiştim performans olarak iyiler ama Corsair'inki daha bir dayanıklı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke.han -- 27 Nisan 2014; 20:58:19 >
  • tactless_61 T kullanıcısına yanıt
    Hocam powerplay i kapatınca yanıt vermeme sorunu gidiyor.

• berke.han kullanıcısına yanıt
    Hocam Rami 16gb yapmayı düşünürken araştırma yapmıştım. Desteklediği seklinde aklımda kalmış. Gtx den memnunum is yerind de Samsung var ondan da memnunum.

• Merhaba;

Bana DV6-6020et için çalışan anakart lazım. Aranızda satan ya da satılan bir yer bilen var mı? Ayrıca anakartın seri numarası nedir?
  • Bu laptopta ssd kullanan arkadaşlar, dvd-rw yerine takılan hdd kutusu için en uyumlu ürünü nereden alabilirim ? Kullanan arkadaşlar hangi ürünü kullandıklarını belirtebilirler mi ? Geçmiş sayfalarda bir arkadaş dvd-rw'ın kapağını çıkartırken tırnaklardan birini kırdığını söylemişti. Bir de yerine taktığında tam oturmuyormuş sanırım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.