Şimdi Ara

HP pavilion DV5-1170et kullananlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
17.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum. satılık dv6922et var bi tanıdık satıyor. temiz makine 27 kasım 2008 fatura tarihli yeni yani. ben bunu 1.200 e alabiliyorum tanıdıktan. benim sormak istediğim alıp direk servise vermeyi denesem bi sorun çıkarmı acaba? veya çıkmayacağını öngörerek kendim ekran kartını veya ana kartı yakmanın yolu varmıdır? dv5-1170et çok harika makine dolar uçmasa makine 4000tl olmasa almayı isterdim. öyle olamayınca bari bende bu açığı manipüle edeyim dedim işte sırf bunun için 1.200 verip o dv6922et yi almalımıyım yoksa almamalımıyım?
  • Evga'dan ve rivatunerden oc çektikten sonra vista puanlarım.650/1300/567 saat hızları ve Dox's 180.70 driverı ile yaptım.Bir de önerim bios'u güncellemeyin çünkü boştayken 50 derecenin altına inmiyordu F04 biosa geri döndüm

HP pavilion DV5-1170et kullananlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 20 Mart 2009; 17:47:16 >
  • Burada saat hızları ve gpu sıcaklıkları var.Dengeli ve 1 saat sonra sıcaklıklar

HP pavilion DV5-1170et kullananlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrudoN

önerebilirler bana da verdiklerinde bende şaşırmıştım ama süper makine XP kurdum süper oldu...

kardeş bende garantiye yollamıştım benim dv6575et yi banada dv1170et yolladışar.
    Sen xp kurdum yazmışsın, peki driverlerini nereden buldun ve nasıl yaptın.
    banada yardımcı olurmusun?
  • http://www.note-book.gen.tr/hp-notebook-f5/hp-dv5-serisi-intel-islemcili-notebooklar-t4559.html
    Aradaki - işaretini çıkarınız

Bu arada beklediğimden de iyi çıktı alet.Isınma 0 denebilecek kadar az.Ocli haliyle gpu max.70-71 derece civarı oluyor ama genellikle 66-67 derece civarı sıcaklık
  • Benim 26 işgünü doldu sanırım 30 gün dolacak inşallah bana da böyle bi makina verirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: agulu

Benim 26 işgünü doldu sanırım 30 gün dolacak inşallah bana da böyle bi makina verirler

Bilgisayarınızın modeli neydi???
  • ya arkadşalar ben hdd.ki ses yüzünden bilgisayarı garantiye verdim ama
    sizce bu ses normalmi
    tıkır tıkır sürekli ses geliyor,
    bilgisayarım dv6760et birçok arkadaş kullanmıştır sanırım.
  • dv6000 serisinde genel bir hata bence hddnin ses cıkarması benim eski makinede acayip ses yapıyordu hdd calısırken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zaliiim

ya arkadşalar ben hdd.ki ses yüzünden bilgisayarı garantiye verdim ama
    sizce bu ses normalmi

Benim eski bilgisayar.Hdd 2 kere değişti ama sonuç yine aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: Zaliiim

ya arkadşalar ben hdd.ki ses yüzünden bilgisayarı garantiye verdim ama
    sizce bu ses normalmi

Benim eski bilgisayar.Hdd 2 kere değişti ama sonuç yine aynı

peki sonra ne oldu yani?
    yanılmıyorsam pc.ni 1170 ile değiştirdiler
    Değiştirilme nedeni ne idi?
  • Evet değiştiler Dv5-1170 verdiler.Sorunlarım hdd'in sesli çalışması ve dvd sürücüsünün çift katmanlı dvd okumamasıydı.Parça istendi 30 işgünü dolunca değiştiler
  • Prudon sana fırsat çıktı.Carrefour'da benim bluetooth mouse indirime girmiş 54 tl olmuş.Bulabilirsen hemen al derim
    http://forum.donanimhaber.com/m_30240742/tm.htm
  • yarın gidip bakıcam ama kalmamıstır tahminim...
  • Baktın mı mouse'a PrudoN???
  • ya benim laptop dv5 1040et 30 işgününü doldurdu ve aradan 2 hafta geçöti hala muadil ürün belirlenemedi diyor hande hanım bu nasıl iştir ya koca firmada bilgisayar mı yok kardeşim bu nasıl bir terbiyesizliktir bu 1170 ten yollayın falan dedim elimizde yok diyorlar para iadesi yapalım diyolar ben dolar 1290 iken almıştım laptopu şu an alsam para iadesini üstüne 600 lira vermem gerek haksızlık bu !!!! cumaya kadar bekleyeceğim olmazsa şikayet edeceğim
  • Orada bulamazsan vatan bilgisayarda 61 tl'ye var
  • şimdilik bir arkadasımından temin ettim bluetooth mouse u ..laptopu servisteyken ben kullanıyorum mouse unu ...ama sonra vericem geriye...almam lazım bir tane...vatan gitmek zor geliyor bir mouse için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrudoN

şimdilik bir arkadasımından temin ettim bluetooth mouse u ..laptopu servisteyken ben kullanıyorum mouse unu ...ama sonra vericem geriye...almam lazım bir tane...vatan gitmek zor geliyor bir mouse için...

Ben başta kullanırken hata veriyordu.HID Data diye bir sorun verip görevi durduruyordu.Ama sorunu hallettim bir şekilde.Sende de oldu mu???
  • arkadaslar benm bildiğim t işlemci centrino 1 olmuyo mu p işlemci centrino 2 bu bilgisayar ne oluyo şimdi centrino mu centrino 2 mi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.