Bildirim
Carrefour Logitech V450: 63TL / Microsoft Blth Fare: 54 TL
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar Bu sadece mağazaya özel indirim , tüm carrefourlarda yoktur , boşuna gitmeyin.Mağazalar stoklarında çok bekleyen ürünleri bu şekilde indirimli olarak veriyorlar. Hatta o ürünler o fiyattan satılmazsa bir hafta sonra fiyatı daha da düşecektir tecrübeyle sabit...
-
iki ürün için de güzel fiyat gibi -
Gerçekten iyi fiyatmış. Keşke Ankara'daki Carrefour'larda da şöyle güzel indirimle olsa. Logitech V450'yi İzmir'den alıp bana gönderebilecek var mı?
edit: İzmir yerine Denizli yazmışım. Kafam iyi herhalde...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intensifier -- 7 Mart 2009; 1:11:33 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Gerçekten iyi fiyatmış. Keşke Ankara'daki Carrefour'larda da şöyle güzel indirimle olsa. Logitech V450'yi Denizli'den alıp bana gönderebilecek var mı?
Yarın gideceğim Carrefoura, eğer varsa alır gönderirim.,Arkadaş İzmir demiş ama ,bakalım denemekte fayda var ...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Chaoss
quote:
Orjinalden alıntı: Intensifier
Gerçekten iyi fiyatmış. Keşke Ankara'daki Carrefour'larda da şöyle güzel indirimle olsa. Logitech V450'yi Denizli'den alıp bana gönderebilecek var mı?
Yarın gideceğim Carrefoura, eğer varsa alır gönderirim.,Arkadaş İzmir demiş ama ,bakalım denemekte fayda var ...
Zahmet etmenize gerek yok hocam. Ben öylesine demiştim. Aslında Logitech VX Nano düşünüyorum ama onu da bi kampanyada yakalayamadık...
-
Bwn 2 ay önce v450 nano yu 80 tl ye almıştım electro world den bence kaçırılmaması gereken bi fırsat -
v450 kullanıyorum çok memnunum bu fiyata bulursanız kaçırmayın derim helede kur bu seviyedeyken. Komple siyah renk olanı var bende çok şık duruyor alıcısıda laptopta var mı yok mu belli değil. 3 aydır kullanıyorum üzerinde gelen pil bitmedi hala. -
Parası yetmeyenlere Logitech V320 de önerebilirim, ben geçen hafta Antares Teknosa'dan 52.90'a almıştım.
%10 da maxipuan kampanyası varmış, yaklaşık olarak 48 liraya geldi bana.
v450 nano'dan tasarım olarak hiçbir farkı yok. Sadece alıcısı biraz daha büyük ve lazer özelliği yok.
Alıcısını da içine takınca v220 gibi yer kaplamıyor.
v220 almaktansa, v320 almak çok daha iyi bir tercih olacaktır.
-
quote:
Orjinalden alıntı: albati
Bugün İzmir Carrefour'da gördüğüm iki fırsat.
Logitech'in piyasa fiyatı 85-100 lira arası, Microsoft da aynı.
İhtiyacı olan, bekleyen kaçırmasın.
bende microsoft un mausesi var, dün carrefour maltepe'de baktım normal fiyat olarak 54ytl yazıyor idi..
ben uzun zaman önce aldıgım icin acaba kazık yedim mii? havasında sürekli fiyatına bakıyırmda :))
ama cok pil harcıyor bilginize...
-
Bugün bu linki gördüğüm faydalı oldu, yanlız Logitech'in uyguladığı değişik bir pazarlama planı var.
Siyahı 63
Grisi 49 lira, gri aldım.Siyahı çok şık duruyor, ama aradada fark var, gittim yemek yedim kalan para ile :) -
Fiyatı ne kadar artmış ürünün ...
Logitech V450'ü uzun süreden beri kullanıyorum.
Ürün iyi güzeldir de (Malzemesi kaliteli, pil tüketimi minimum, bağlantı problemsiz ve yeterince kapsama alanı geniş. Arada duvar bile olsa çekiyor.) tek problemi 2 pilli olmasından ötürü ağırlığı!
Logitech V220'den Logitech V450'e geçtiğiniz vakit ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
V220'de çok hafif olduğundan (1 pilli) mouse avucunuzun içinde kaybolur gider, bileğinizi yormaz.)
Logitech V450'de ne yazık ki aynı şeyleri söylemek zor. Cidden ağır bir mouse. Sırf bu yüzden AAA pilleri nasıl yerleştirebileceğimi düşünmüştüm bir ara.
İkisinin kullanım alanları ayrı biliyorum (laser, 2.4 GHz, nano receveir ...vs) ama ağırlığını da gözönünde bulundurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 8 Mart 2009; 0:41:21 >
-
Bunlardan hangisi HTPC için uygundur? 2 metre mesafeden çekiş gücü olarak? -
microsoft olan daha uzak çekim gücüne sahiptir. çünkü bluetoothlu -
tam da nakitimin bittiği zaman böyle bir indirim olmuş
neyse yakın zamanda bişeyler satarsam direkt bunu alırım -
v450 yi geçen hafta teknosadan 89 a aldım, çok memnunum.ağırlığının bir sorun olduğunu düşünmüyorum.hatta bazı oyunlarda faydalı bile olabilir. -
bugün carrefour izmire gittim nanoyu bitirmişler , microsoft bluetoothtan birkaç tane vardı , alamadan geri döndüm -
Electroworld de 73 lira olması lazım 2 hafta evvel bakmıştım tam alacaktım vx revo'u 99'a MM Beylikdüzü de görünce atladım... -
nerdeyse 1 yıldır MS Bluetooth Mouse u kullanıyorum ve oldukça memnunum. Laptop kullanıyorum ve benim için USB port lar önemli. Alıcılı bir model olursa hem 1 port u gereksiz işgal edebilir ve belkide port un bozulmasına neden olur diye düşünerek zamanında şuan kullanığım mouse u almıştım ve iyiki de almışım. Hiçbir sorun çıkarmadı şu zamana kadar. Hatta şuan ALLAH korusun mouse uma bişey olursa gidip tekrar aynı mouse u hiç tereddütsüz alırım.
kısacası tavsiye ederim alın keyfinize bakın
-
quote:
Orjinalden alıntı: dfdtmh
nerdeyse 1 yıldır MS Bluetooth Mouse u kullanıyorum ve oldukça memnunum. Laptop kullanıyorum ve benim için USB port lar önemli. Alıcılı bir model olursa hem 1 port u gereksiz işgal edebilir ve belkide port un bozulmasına neden olur diye düşünerek zamanında şuan kullanığım mouse u almıştım ve iyiki de almışım. Hiçbir sorun çıkarmadı şu zamana kadar. Hatta şuan ALLAH korusun mouse uma bişey olursa gidip tekrar aynı mouse u hiç tereddütsüz alırım.
kısacası tavsiye ederim alın keyfinize bakın
o mouse şirkette var sol tuşunun gırç gırç sesini gel birde sen duy kaliteymiş bilmesek inanacağız yani kaliteli mal tuşa her tıkladığında gırç gırç ötmez
Benzer içerikler
- hangi kredi kod
- n kolay davet kodu
- pegasus doğum günü indirimi
- büyük festival 60 gb
- kiwi hava temizleyici
- temu yasaklandı mı
- bim buzlaş makinesi
- vodafone hediye internet
- letgo komisyon var mı
- geforce now
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X