Şimdi Ara

HP pavilion DV5-1170et kullananlar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
17.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu laptop çok ısınıyor be kardeşim garantiye verdim 3defa anakart arızası verdi.
  • Biliyorum biraz bilgisayarlarımız eskidi ama bilgisayarımın bu kadar çabuk sürede mefta olacağı aklıma gelmezdi.Sanırım anakartı yaktık ve artık bilgisayar açılmıyor.İşin ilginç yanı hergün sabah akşam çalıştırdığım 7 senelik HP Pavilion cihazım saat gibi çalışıyor hem de sıfır fan sesi sıfır ısınma ile.DV5'de kafam davul gibi oluyordu çalışırken bu bilgisayarda hiçbir ses yok.Bu marka gittikçe geriliyor mu ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Biliyorum biraz bilgisayarlarımız eskidi ama bilgisayarımın bu kadar çabuk sürede mefta olacağı aklıma gelmezdi.Sanırım anakartı yaktık ve artık bilgisayar açılmıyor.İşin ilginç yanı hergün sabah akşam çalıştırdığım 7 senelik HP Pavilion cihazım saat gibi çalışıyor hem de sıfır fan sesi sıfır ısınma ile.DV5'de kafam davul gibi oluyordu çalışırken bu bilgisayarda hiçbir ses yok.Bu marka gittikçe geriliyor mu ne

1 sene kullanıp 2 kere yaktığım dv6-1247 min bende gidiş sebebi buydu işte =D
  • bende 7/24 acık hala tık demeden çalışıyor . nazar degmesin maşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: PrudoN

bende 7/24 acık hala tık demeden çalışıyor . nazar degmesin maşallah

Vay dostum görmeyeli nasıl gidiyor? Hâlâ XP'e devam mı?
    Aman nazar değmesin cihazı her yönüyle çok severdim ama ne yapalım buraya kadarmış.Benim de 7/24 açık sayılırdı ama kafam son 1-2 ay davul gibi oldu desem yeridir.Fanları da temizledim ama nafile.En sonunda da cihaz gitti daha da açılmıyor.Yeni HP yolu göründü yani
  • ne yapayım bir foruma ugrayayım dedim ... nerdeyse win7 cıktıktan beri w7 kullanıyorum.. xpden farklı bir tarafı yok aslında sadece görselliği daha yüksek.. vistadan daha performanslı oldugu kesin ama .. aslında ipad2 alayım diyorum ama hala karar veremedim laptop saglamken alsam laptopu bir daha kullanmam
  • Cihaz açılmayınca kaldırıp çantasına koymuştum bugün bakalım açılacak mı dedim bilgisayar açıldı herşey eskisi gibi ama bilgisayar pili artık görmüyor ve ekranda arasıra pembe çizgiler çıkmaya başladı.Geçenlerde kablosuna yanlışlıkla takılınca masanın üzerinden betona uçuvermişti bilgisayar, pili falan uçmuştu demek o zaman zarar gördüAma yine de canavar gibi çalışıyor helal olsun
    Bu arada anakart falan yanmamış pili görmediği için bilgisayar açılmıyormuş

• benimki berbat durumda artk. Altta sogutucu intrnette takilhrken 60derecedn asagi inmyo. Fanlari nasil temizlerm bana bilg vereblrmisnz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigo9

benimki berbat durumda artk. Altta sogutucu intrnette takilhrken 60derecedn asagi inmyo. Fanlari nasil temizlerm bana bilg vereblrmisnz

Fan deliklerine kompresör ya da elektrikli süpürgeyi bi 5 dk tut ve cihazın altını kaldırarak çalıştır.Benim cihaz 40-45 derece arası boştayken
  • 2 saattir aççık bilgisayar altta sogutucu internette takılıyor başında durmuyorum. 62 derece :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigo9

2 saattir aççık bilgisayar altta sogutucu internette takılıyor başında durmuyorum. 62 derece :)

Dostum kızacaksın ama benim DV5 buz gibi
    Cihaz haftada 3-4 gün açık, torrent bilgisayarı yaptım geçenlerde servis bakımını yaptı süper oldu soğutucu bozuldu cihaz tam gaz devam
     HP pavilion DV5-1170et kullananlar

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.