Şimdi Ara

HP pavilion DV5-1170et kullananlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
17.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ucartekme

cd room sorunu yüzünden dv 6500 pc mi garantiye verdim,, sonradan pildede arıza bulmuşlar.. ürün 5 ocakta ellerine geçti,, şimdi 13 mart laptopun tamir edilemediği için dv5-1170et teklif ettiler bende kabul ettim, onay faksını yollayalıda bir hafta oldu, yurt dışından geldiği için 10 gün süresi varmış, bir hafta içinde elimde olacakmış,, kısaca hp delirtti beni,, işim var eskisini bari geri yollayın diyorum, aciliyetini bildirdik diyorlar başkada bişey olmuyor.. bakalım haftaya inş ürün elimde olur.. gönderecekleri ürünün özellikleri çok iyi ama inşallah sorun çıkmaz artık... ama hp yi kınıyorum....

Operatör bana bilgisayar yanımda siz onayladığınız an göndereceğim dedi.Yurt dışından geldiğini bilmiyordum.Hala bekleyişteyim en geç pazartesi günü gelecekmiş.Gelince mesaj gönderiyorlarmış

• aslanemre senin bilgisayarın modeli neydi benimki ii de bir modelidi ya dv51040et acaba bana hdx 16 1050 vermezler mi sen nasıl istedin o modeli ben kadına dedim onu ben belirlemiyorum kurul belirliyor dedi kurulla görüşeyim dedim yok diyor ben görüşürüm kafayı yiyecem valla bu fax da hala gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

aslanemre senin bilgisayarın modeli neydi benimki ii de bir modelidi ya dv51040et acaba bana hdx 16 1050 vermezler mi sen nasıl istedin o modeli ben kadına dedim onu ben belirlemiyorum kurul belirliyor dedi kurulla görüşeyim dedim yok diyor ben görüşürüm kafayı yiyecem valla bu fax da hala gelmedi

Dv6760ET.O zamanların en iyi pavilionu idi
    DV5-1040 göndermezler çünkü üretimden kaldırıldı.Ama seninkinden daha iyi olacağı kesin
    HDX hayatta vermezler çünkü aynı seriden olmalı denildi bana.Örneğin 15.4 pavilionun varsa yine 15.4 pavilion verirler
    Ayrıca kurul karar vermişse değiştirmen imkansız.Ama, örneğin eski verdiğin pcde bluetooth var yeni önerdiklerinde yoksa kurul kararını değiştirebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

quote:

Orjinalden alıntı: ucartekme

cd room sorunu yüzünden dv 6500 pc mi garantiye verdim,, sonradan pildede arıza bulmuşlar.. ürün 5 ocakta ellerine geçti,, şimdi 13 mart laptopun tamir edilemediği için dv5-1170et teklif ettiler bende kabul ettim, onay faksını yollayalıda bir hafta oldu, yurt dışından geldiği için 10 gün süresi varmış, bir hafta içinde elimde olacakmış,, kısaca hp delirtti beni,, işim var eskisini bari geri yollayın diyorum, aciliyetini bildirdik diyorlar başkada bişey olmuyor.. bakalım haftaya inş ürün elimde olur.. gönderecekleri ürünün özellikleri çok iyi ama inşallah sorun çıkmaz artık... ama hp yi kınıyorum....

Operatör bana bilgisayar yanımda siz onayladığınız an göndereceğim dedi.Yurt dışından geldiğini bilmiyordum.Hala bekleyişteyim en geç pazartesi günü gelecekmiş.Gelince mesaj gönderiyorlarmış

turkiye de kalmamis bu urun o yuzden yurt disindan gonderiyorlarmis.. neyse bir haftam kaldi yaw... sabirr

• Millet sevinçten uçuyorum şu an bilgisayarımı almış bulunmaktayım 8 günde geldi.Şimdi yeni pcden yazıyorum.Şu an performansından çok memnunum.Açılışta vista taban puanı 5.0 ve oyun grafikleri 5.3 aldı testler yakın bir zamanda gelecek şu an güncelleştirmelerle uğraşıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrudoN

arkadaslar hpden aldıgım dv6922et pcmin yerine DV5-1170et yi önerdiler özellikleri falan benim diğer pcden cok daha iyi fakat pcyi kullanan arkadaslar varsa bana dezavantajlarını bildirirlerse hpden para iadesi alabilirim bunun yerine
    pc nin özellikleri:

----------

Arkadaşım senin bilgisayarın sıkıntısı ne idi acaba?
    va kaç gün sonra teslim aldın dv1170.i
    ya bende de 6760 varda
    menun deilim şu son 3 -4 gündür
    garantiye versem mi vermesemmi karasızım...

• quote:

Orjinalden alıntı: Zaliiim

quote:

arkadaslar hpden aldıgım dv6922et pcmin yerine DV5-1170et yi önerdiler özellikleri falan benim diğer pcden cok daha iyi fakat pcyi kullanan arkadaslar varsa bana dezavantajlarını bildirirlerse hpden para iadesi alabilirim bunun yerine
    pc nin özellikleri:

----------

Arkadaşım senin bilgisayarın sıkıntısı ne idi acaba?
    va kaç gün sonra teslim aldın dv1170.i
    ya bende de 6760 varda
    menun deilim şu son 3 -4 gündür
    garantiye versem mi vermesemmi karasızım...

Benimki ile aynı modelmiş.Şimdi DV5-1170 ileyim.Benimkinde dvd ve hdd sorunları vardı ve parça bekliyordu.30 işgünü doldu ve aradım.Benim 30 işgünü dolduktan 2 hafta sonra geçti elime tavsiye ederim herşeyi ile süper

• Arkadaşlar saat 5'den beri cod4 ve cod5'i full ayarlarda ve aa kapalı iken ortalama 45-50 fps civarı oynadım ve bitirdim(90 fps gördüğüm oldu)
    Oyunda sıcaklık cpu'da max. 65 derece ve gpu max. 70 derece gördü(yüksek performans)
    Boştayken cpu'da sıcaklık 40 derece civarı ve gpuda 45-46 derece(dengelide)
  • quote:

benim başımdan gecen hp serüvenini anlatayım sizlere hem değişim konusunu merak eden arkadaslara ne yapmaları gerektiği konusunda yardımcı olur..
    26 aralıkta verdim eski makineyi hp izmir onarım bölge müdürlüğüne
    30 iş günü sonucu yapamadılar ve bittikten sonra aradım cumartesiye denk gelmişti pazartesi günü aradım bana 3 gün içinde döneceklerini söylediler ve tabiki dönmediler aynı haftanın perşembe günü hemen aradım müşteri hizmetlerini bana amd işlemcili bir pc önerdiler ilk basta ben kabul edemiyecegimi söyledim bana baska bir pc önerin dedim aslında dv5-1120 istemeyi düşünmüştüm ama onlar bana daha iyisini yani dv5-1170et yi önerdiler kabul ettim vede bana maille değişim formu yolladılar bunu imzalayıp faxlayın dediler bende faxladım fakat ne hikmetse faks onlara ulasmamıs pazartesi arayıp bilgisayarımın durumunu öğrenmek istediğimde faksın ellerine gecmediğini söylediler bende kavga gürültü falan tekrar gönderiyorum dedim bu sefer mail adresine gönderdim arayıp ellerine ulasıp ulasmadıgını sordum ulastı teğidini aldıktan sonra 5 günlük bi beklemeden sonra cihaz elimde oldu..yani 30 gün gectikten sonra 12 gün sonra elimdeydi makine (rötarlı oldu 3 gün falan)

değişim yapacak arkadaslara tavsiye siz siz olun değişim yazısının ellerine gectiğinden emin olun...
    bu arada herkesin teline mesaj geliyormus bana hiç mesaj falan gelmedi...servisportaldan takip ettim herşeyi...

burda başımdan gecen bütün serüveni anlatmıstım hp ile ama gözden kacmıs sanırım

eski pcdeki arıza fan ses cıkarıyordu ve hdd arızası vardı...

• quote:

Arkadaşlar saat 5'den beri cod4 ve cod5'i full ayarlarda ve aa kapalı iken ortalama 45-50 fps civarı oynadım ve bitirdim(90 fps gördüğüm oldu)
    Oyunda sıcaklık cpu'da max. 65 derece ve gpu max. 70 derece gördü(yüksek performans)
    Boştayken cpu'da sıcaklık 40 derece civarı ve gpuda 45-46 derece(dengelide)

dediğim gibi bu pc de ısınma sorunu pek yok hele altını biraz kaldırırsanız 50 55 derecede falan oyun oynayabilirsiniz...
  • evet gördüm sıkıntısı ögrenmek istedim
    Ya bendde de hdd sıkıntısı varda, bi değiştirildi
    şimdi sorun hala devam ediyor,
    Garantiye vermek istemiyorum çünkü bilg lazım oluyor
    Ama böyle kullanmakdan da hiç memnun deilim
    Karasızım yaaa

quote:

quote:

benim başımdan gecen hp serüvenini anlatayım sizlere hem değişim konusunu merak eden arkadaslara ne yapmaları gerektiği konusunda yardımcı olur..
    26 aralıkta verdim eski makineyi hp izmir onarım bölge müdürlüğüne
    30 iş günü sonucu yapamadılar ve bittikten sonra aradım cumartesiye denk gelmişti pazartesi günü aradım bana 3 gün içinde döneceklerini söylediler ve tabiki dönmediler aynı haftanın perşembe günü hemen aradım müşteri hizmetlerini bana amd işlemcili bir pc önerdiler ilk basta ben kabul edemiyecegimi söyledim bana baska bir pc önerin dedim aslında dv5-1120 istemeyi düşünmüştüm ama onlar bana daha iyisini yani dv5-1170et yi önerdiler kabul ettim vede bana maille değişim formu yolladılar bunu imzalayıp faxlayın dediler bende faxladım fakat ne hikmetse faks onlara ulasmamıs pazartesi arayıp bilgisayarımın durumunu öğrenmek istediğimde faksın ellerine gecmediğini söylediler bende kavga gürültü falan tekrar gönderiyorum dedim bu sefer mail adresine gönderdim arayıp ellerine ulasıp ulasmadıgını sordum ulastı teğidini aldıktan sonra 5 günlük bi beklemeden sonra cihaz elimde oldu..yani 30 gün gectikten sonra 12 gün sonra elimdeydi makine (rötarlı oldu 3 gün falan)

değişim yapacak arkadaslara tavsiye siz siz olun değişim yazısının ellerine gectiğinden emin olun...
    bu arada herkesin teline mesaj geliyormus bana hiç mesaj falan gelmedi...servisportaldan takip ettim herşeyi...

burda başımdan gecen bütün serüveni anlatmıstım hp ile ama gözden kacmıs sanırım

eski pcdeki arıza fan ses cıkarıyordu ve hdd arızası vardı...

• şimdi sana ne desem olmayacak en iyi kararı yine sen verirsin başka bir servis olsa gözümü kırpmadan ver derdim ama konu hp servisi olunca pek emin olamadım
  • Dün bluetooth mouse çalışmıyordu ve hata veriyordu.Bugün başlangıçtan quick launch button seçeneğini kaldırdım çalıştı
  • quote:

Dün bluetooth mouse çalışmıyordu ve hata veriyordu.Bugün başlangıçtan quick launch button seçeneğini kaldırdım çalıştı

bluetooth mouse nerden kaca aldın ?
    ben alıcam ama acayip pahalı avuciçi kadar şey

bide ne kadar gidiyor pili?
  • quote:

quote:

Dün bluetooth mouse çalışmıyordu ve hata veriyordu.Bugün başlangıçtan quick launch button seçeneğini kaldırdım çalıştı

bluetooth mouse nerden kaca aldın ?
    ben alıcam ama acayip pahalı avuciçi kadar şey

bide ne kadar gidiyor pili?

Ben dolar fırlamadan önce teknosadan almıştım 50 tlye.Şimdi 90-100 tl olmuş.
    Bilgisayar her gün 6-7 saat açıkken 2-3 ay gidiyor.Şarjlı pil kullandığımdan bir sorun yok benim için
    Pil ömrü uzun olsun istiyorsan Logitech mouselara bakmanı öneririm 1 yıl gidiyor şarjı

• logitech de bluetooth mouse bulamadım izmir gibi yerde enteresan geldi

• ya bilgisayarım yapılsında sıkıntı deil veeriyorum
    yapılddı deyip tealim aldım daha beter çıktı
    30 gün geçti diyelim değiştirilsin diyelim onunda kaç günde değiştirilceği malum,
    Bide 30 iş günü nasıl bilgisayarsız durcağım onu hiç bilmiyorum...

quote:

şimdi sana ne desem olmayacak en iyi kararı yine sen verirsin başka bir servis olsa gözümü kırpmadan ver derdim ama konu hp servisi olunca pek emin olamadım
  • quote:

logitech de bluetooth mouse bulamadım izmir gibi yerde enteresan geldi

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=38182&ad=LOGiTECH+V470+LAZER+BLUETOOTH+MAVi+910-00300+Mouselar
    100 tl fiyatı bu daha pahalı
  • bu gidişle ben bulamıycam arasıgım mouse u
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.