Şimdi Ara

HP pavilion DV5-1170et kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
291
Cevap
1
Favori
17.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Intel® Centrino® 2 işlemci teknolojisi
    � Intel® Core�2 Duo İşlemci T9400
    � 2,53 Ghz , Düzey 2 önbellek 6 MB

Yüklü işletim sistemi
    Orijinal Windows Vista® Home Premium ve Service Pack 1 (32 bit)

Standart bellek
    3072 MB

Bellek düzeni
    (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB)

Maksimum bellek
    8 GB'ye kadar DDR2 belleği destekler

Dahili sürücüler
    Dahili sürücüler
    320 GB

Sabit disk denetleyicisi
    SATA Sabit Disk Sürücüsü

Sabit disk sürücüsü hızı
    5400 rpm

Optik sürücü türü
    SuperMulti DVD±R/RW Çift Katmanlı Blu-Ray ROM

Sistem özellikleri
    Bellek kartı aygıtı
    Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu

Modem
    Yüksek hızlı 56K modem

Ağ arabirimi
    Tümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN

Kablosuz teknolojileri
    Intel® WiFi Link 5100

Kablosuz yeteneği
    Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi

Harici G/Ç bağlantı noktaları
    4 USB 2.0, 1 HDMI konektörü, 1 eSata konektörü, 1 VGA bağlantı noktası, 1 RJ45 ethernet konektörü, 1 RJ11 modem konektörü, 2 kulaklık çıkışı, 1 mikrofon girişi, 1 IEEE 1394, uzaktan kumanda kızılötesi bağlantı noktası, kablo yerleştirme konektörü

Video yakalama arabirimi
    IEEE 1394 Firewire® Arabirimi

Genişletme yuvaları
    1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)

Ekran boyutu
    BrightView Infinity Ekranlı 15,4 inç WXGA Yüksek Çözünürlüklü AG

Ekran çözünürlüğü
    1280 x 800

Grafik alt sistemi adı
    NVIDIA GeForce 9600M GT

Video RAM
    512 MB atanan olmak üzere en çok 1791 MB toplam grafik belleği

Ergonomik özellikler
    Tümleşik parmak izi okuyucusu

Kontrol paneli
    HP QuickPlay ortam yürütücü yazılımı ve özel menü denetimleri, müzik ve DVD düğmeleri

Web kamerası
    Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam

Uzaktan kumanda
    HP Mobile Uzaktan Kumanda

Dahili ses
    3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik

Hoparlörler ve mikrofon
    Altec Lansing® hoparlörler

Klavye
    101 tuşlu, uyumlu klavye

Güç kaynağı türü
    90 W AC Güç Adaptörü

İşaret aygıtı
    Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey ve yatay Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama, ses kapatma düğmeleri ve 1 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey

Pil türü
    6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion) pil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PrudoN -- 21 Nisan 2009; 14:36:18 >

• DV6922 bilgisayarını kaç bin tlye aldın ki?
    Sana 3500 tl'lik süper bir makine önermişler
  • o dediğn ürün çok yeni bi ürün pek azdır kullanan
    6922'ye onu vermeleri çok süper
    bence hemen al
  • Benimki de serviste keşke bana da verseler böyle pc.
    Herhalde sarhoşlar Hp'dekiler
    Hemen ara aldığını söyle
    Ama dikkat et ısınma sorunu fazla olabilir...
    Onu da altını yükselterek kullanırsan bir sorun olmaz...
  • evet arkadaslar bugün aldım pcyi son derece şık duruyor kasa falan güzel ama eskiside fena değildi...daha oyun performansını deneyemedim ama burdan sizlerle paylaşırım...
  • Hayırlı olsun Prudon arkadaşım.Dv6922ET bilgisayarını ne kadara almıştın???
  • kesinlikle pişman olmassın, güle güle kullan.... bide ısınma olayını yazarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 1144et yardım
    14 yıl önce açıldı
    Hp Pavilion DV6-1142ET
    16 yıl önce açıldı
    HP Pavilion DV6 Laptop
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eski pcyi dolar yerlerdeyken 1550 ytlye almıstım bu laptop bana önermeden önce baska bir pc önerdiler bana amd işlemcili diye kabul etmedim ama pc den anlamayan biri kesin kabul ederdi oda bu pcye yakın bir pc idi..
    ısınmasorunu şimdilik pek rahatsız edici değil..
    oyun sonrasında everestte en fazla 60 derece gördün laptop standı olmadan denemek maksadıyla
    laptop standıyla 50 derece falan oldu nornal calısma ısısı 35 40 derece falan sürekli kontrol ediyorum sıcaklıgını
    tek dezavantajı yüksek performansta bataryası 1bucuk saat gidiyor
    güç tasarrufunda 2 saat 45 dakika aralıksız kullanabildim sonra kendi kendine kapandı...
    oyun performansı süper bütün oyunları hiç takılmadan oynadım (en yüksek ayarlarda)
    oynanan oyunlar:
    Burnout Paradise
    specnaz 2
    operation Thunderstorm
    Crytoasis
    Lord Of The Rings:Conquest
    ve
    son olarak Fallout 3
    hiç bir takılma olmadı oyunlarda..

• Hocam zaten yüksek performansda %7-8 oc yapıyor.Ondan şarj az gider.Bu arada çok soru sordum ama hangi servise gönderdin sen pcyi
  • Ben de dv 6670 i Ankara daki onarım merkezine göndermiştim banada bu dv1170 i önerdiler kabul ettim dün geldi, özellikleri bana fazla isteyen olursa satılık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Hocam zaten yüksek performansda %7-8 oc yapıyor.Ondan şarj az gider.Bu arada çok soru sordum ama hangi servise gönderdin sen pcyi

izmirdeki bölge onarım merkezine elden verdim pc yi...yapamadılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunuska

Ben de dv 6670 i Ankara daki onarım merkezine göndermiştim banada bu dv1170 i önerdiler kabul ettim dün geldi, özellikleri bana fazla isteyen olursa satılık.

Arkadaşım pc yi kabul ettkten kaç gün snra gönderdiler laptopu?
  • Benimde Ankara'da.28 işgünü doldu 52 yazıyor hala.Çarşamba günü arayıp HDX16-1050 isteyeceğim.İnşallah verirler(Benimki DV6760)
  • benim başımdan gecen hp serüvenini anlatayım sizlere hem değişim konusunu merak eden arkadaslara ne yapmaları gerektiği konusunda yardımcı olur..
    26 aralıkta verdim eski makineyi hp izmir onarım bölge müdürlüğüne
    30 iş günü sonucu yapamadılar ve bittikten sonra aradım cumartesiye denk gelmişti pazartesi günü aradım bana 3 gün içinde döneceklerini söylediler ve tabiki dönmediler aynı haftanın perşembe günü hemen aradım müşteri hizmetlerini bana amd işlemcili bir pc önerdiler ilk basta ben kabul edemiyecegimi söyledim bana baska bir pc önerin dedim aslında dv5-1120 istemeyi düşünmüştüm ama onlar bana daha iyisini yani dv5-1170et yi önerdiler kabul ettim vede bana maille değişim formu yolladılar bunu imzalayıp faxlayın dediler bende faxladım fakat ne hikmetse faks onlara ulasmamıs pazartesi arayıp bilgisayarımın durumunu öğrenmek istediğimde faksın ellerine gecmediğini söylediler bende kavga gürültü falan tekrar gönderiyorum dedim bu sefer mail adresine gönderdim arayıp ellerine ulasıp ulasmadıgını sordum ulastı teğidini aldıktan sonra 5 günlük bi beklemeden sonra cihaz elimde oldu..yani 30 gün gectikten sonra 12 gün sonra elimdeydi makine (rötarlı oldu 3 gün falan)

değişim yapacak arkadaslara tavsiye siz siz olun değişim yazısının ellerine gectiğinden emin olun...
    bu arada herkesin teline mesaj geliyormus bana hiç mesaj falan gelmedi...servisportaldan takip ettim herşeyi...

• quote:

Orjinalden alıntı: chiama

quote:

Orjinalden alıntı: yunuska

Ben de dv 6670 i Ankara daki onarım merkezine göndermiştim banada bu dv1170 i önerdiler kabul ettim dün geldi, özellikleri bana fazla isteyen olursa satılık.

Arkadaşım pc yi kabul ettkten kaç gün snra gönderdiler laptopu?

kabul olayı Prudon arkadaşın dediği gibi maile gelen teklifi imzalayıp fax gönderiyorsun, ben çarşamba faxladım cumartesi dizüstü elime geçti epey hızlı oldu anlayacağınız. ama fax teyidi alın mutlaka ben de almıştım.
  • ben de dv6920 yi servise verdim bana da acaba bu makineyi önerirler mi?
  • önerebilirler bana da verdiklerinde bende şaşırmıştım ama süper makine XP kurdum süper oldu...
  • gerçekten şaşırmamak elde değil nerdeyse 3 katı bi makina veriolar hayırlı olsun ne diyelim darısı bize
  • bana da 1170 önerdiler ben almadım..paramı istedim ..işlemler hala devam ediyor..bu gün 2 ay oldu servise vereli....Kabul etmeyişimin nedeni cihazın kötü olduğundan değil,ben nümerik tuşların olduğu klavyeleri beğeniyorum...bana yeteceğini düşündüğüm fv615ea modelini migrostan aldım.1289tl/12 taksit...ortalama bir cihaz..önceki modelim dv6146ea idi.hiç bir arızası olmamıştı.sadece bataryası az gidiyor diye servise verdim.bir daha alamadım.
    1170 alanlara hayırlı olsun,güle güle kullansınlar.üst düzey bir makine...
    aslında teknolojinin bu hızla ilerlediği bir zamanda son sistemlere yüklü paralar vermek bana göre gereksiz...parası olanlara sözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mekatro_nik -- 6 Mart 2009; 12:27:19 >
  • Arkadaşlar bilgisayar iyi mi?Yani ısınma gibi sorunu var mı?Bana da bunu önerdiler bende HDX'de ısrar ettim vermeyince mecbur kalıp bunu aldım.Memnun musunuz acaba?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.