Şimdi Ara

hp pavilion dv2000 webcam driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hp pavilion dv2000 dv2214TU model laptopun xp için webcam driverini bulamadım.Daha doğrusu çok araştırmalarıma rağmen internetten bulduğum driverler olmadı ya da ben yapamadım.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

• laptop'un webcam'i

» HP Pavilion dv2000 CTO Notebook PC
    » HP Pavilion dv2000t CTO Notebook PC
    » HP Pavilion dv2000z CTO Notebook PC
    serileri için !

vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp35001-35500/sp35414.exe

vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe

vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp35001-35500/sp35415.exe

1.3 webcam :ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe

• bunların hepsini denedim fakat dediğim gibi olmadı ya da ben beceremedim.Yanlış yaptığım birşeyler mi var anlamadım doğrusu!!

Orjinalden alıntı: mkalkan

bunların hepsini denedim fakat dediğim gibi olmadı ya da ben beceremedim.Yanlış yaptığım birşeyler mi var anlamadım doğrusu!!

valla dostum webcamın üreticisini bilmediğimiz için şimdiliik elimizde bu driverler var el ile yüklemeyi biliyorsan aygıt yöneticisinden dene derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Pavilion DV6 3320ET İncelemesi
    15 yıl önce açıldı
    HP Pavilion Laptop
    6 ay önce açıldı
    HP Compaq 8710p Sorun
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp34501-35000/sp34746.exe
    Bu driveri indirip denediniz mi? Bilgisayarınızın driverini bulup indirdiniz, fakat bir nedenle kurulmadı; bu durumda bu sıkıştırılmış dosyayı (zip) bir klasöre çıkartın veya çalıştırınca otomatik olarak işletim sisteminizin olduğu bölüme (örnek c:\swsetup\SP34746) kendini açacaktır (dosyaları çıkaracaktır), bu dosyaları göstererek bilgisayarınıza yüklemeyi deneyiniz, aşağıdaki yöntemle;
    • Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler, donanım, aygıt yöneticisini açın.
    • Sarı ünlem işaretli veya ilgili bölüme sağ tıklayın ve sürücüleri güncelleştiri seçin.
    • Windows Update sitesine bağlanmayın yani Hayır. Bu kez değil seçeneğini işaretleyin.
    • Listeden ya da belirtilen konumdan yükle'yi seçin.
    • Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayın.
    • Disketi var seçeneğini seçin ve az önce kopyaladığınız dosyaların olduğu klasörü gösterin. (örnek c:\swsetup\SP34746) Gerekiyorsa seçin. İlerleyin.
    • Karşınıza bir kaç seçenek çıkabilir veya direk yüklemeye başlar. Gerekli driverleri sistemizine yükleyecek ve Restart etmenizi isteyecektir veya istemeyebilir.
    "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.