Bildirim
hp pavilion dv2000 webcam driver
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Harici Web Cam'mi yoksa laptop'un webcam'imi ? _____________________________ Fotoğraflarıma buradan ulaşabilirsiniz. -
laptop'un webcam'i _____________________________
-
sitenin verdiği tüm xp driverleri yayınlıyorum(webcam için!)
» HP Pavilion dv2000 CTO Notebook PC
» HP Pavilion dv2000t CTO Notebook PC
» HP Pavilion dv2000z CTO Notebook PC
serileri için !
vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp35001-35500/sp35414.exe
vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe
vga:ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp35001-35500/sp35415.exe
1.3 webcam :ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp33501-34000/sp33544.exe_____________________________
Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.]
-
bunların hepsini denedim fakat dediğim gibi olmadı ya da ben beceremedim.Yanlış yaptığım birşeyler mi var anlamadım doğrusu!!
bunların hepsini denedim fakat dediğim gibi olmadı ya da ben beceremedim.Yanlış yaptığım birşeyler mi var anlamadım doğrusu!!
valla dostum webcamın üreticisini bilmediğimiz için şimdiliik elimizde bu driverler var el ile yüklemeyi biliyorsan aygıt yöneticisinden dene derim._____________________________
Kendini iyi hissetmek arkadaşlarının arkanı kolladığını bilmek değil, senin onların arkasını kolladığını bilmendir.[G.S.E.] -
ilgin için teşekkürler.Herşeyi denedim.elle yüklemeyide denedim.olmazsa tekrar formatlayıp sürücüleri bir daha deneyeceğim. _____________________________
-
ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp34501-35000/sp34746.exe
Bu driveri indirip denediniz mi? Bilgisayarınızın driverini bulup indirdiniz, fakat bir nedenle kurulmadı; bu durumda bu sıkıştırılmış dosyayı (zip) bir klasöre çıkartın veya çalıştırınca otomatik olarak işletim sisteminizin olduğu bölüme (örnek c:\swsetup\SP34746) kendini açacaktır (dosyaları çıkaracaktır), bu dosyaları göstererek bilgisayarınıza yüklemeyi deneyiniz, aşağıdaki yöntemle;
• Bilgisayarıma sağ tıklayın, özellikler, donanım, aygıt yöneticisini açın.
• Sarı ünlem işaretli veya ilgili bölüme sağ tıklayın ve sürücüleri güncelleştiri seçin.
• Windows Update sitesine bağlanmayın yani Hayır. Bu kez değil seçeneğini işaretleyin.
• Listeden ya da belirtilen konumdan yükle'yi seçin.
• Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim'i tıklayın.
• Disketi var seçeneğini seçin ve az önce kopyaladığınız dosyaların olduğu klasörü gösterin. (örnek c:\swsetup\SP34746) Gerekiyorsa seçin. İlerleyin.
• Karşınıza bir kaç seçenek çıkabilir veya direk yüklemeye başlar. Gerekli driverleri sistemizine yükleyecek ve Restart etmenizi isteyecektir veya istemeyebilir._____________________________ "Eğitimli insanlar topluma borçludurlar. Bir işin nasıl yapılabileceğini biliyorken bir başkasının yapamadığını görüp susmaları kendilerini yetiştiren o topluma ihanettir. Bilgi paylaştıkça çoğalır."
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler