Şimdi Ara

hp pavilion dv2000 arıza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde garantisi olmayan yurtdışı hp pavilion dv2000 var sorunsuz kullanıyordum yanlız bir gün acılmadı bir tamirciye gösterdim sorun anakartda dedi
    parca olmadıgı için yapılamayacagını soyledi bu laptop tamir edilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arost -- 2 Nisan 2021; 23:39:31 >

Orjinalden alıntı: arost

elimde garantisi olmayan yurtdışı hp pavilion dv2000 var sorunsuz kullanıyordum yanlız bir gün acılmadı bir tamirciye gösterdim sorun anakartda dedi
    parca olmadıgı için yapılamayacagını soyledi bu laptop tamir edilirmi ? edilirse konyada neresi yapar ?

İşlemci fanı dönüyor mu ön panelde ki ışıklar yanıyor mu ? Hayır ise:

Büyük ihtimalle anakart gitmiştir.Tamiri çok zor oluyor.Anakart değişirse de çok pahalı.Yedek parça olarak satmaya çalışın derim.Satamazsanız da bana cihazın kendi resmimi mail ile gönderin
    INTEL Ryzen 5 3500X..., SAPPHIRE RX 6600... , G-SKİLL F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi..., W.D. 480 GB SANDISK Sdd...+ 2 TB CAVİAR GREEN... +SAMSUNG 1 TB... + SEAGATE 2 TB sata 7200.10..., PHILIPS LCD 27'..., LG 20X DVD-RW sata X2 , Win 11 64
  • hiçbirşey yanmıyor hiçbirşey olmuyor acma dügmesine basınca elektrige takılı degil gibi hiçbirşey olmuyor ben burada bir bilgisayarcıya gösterdim benden 250 ytl ye kadar onay vermemi istedi bende ac dedim bir hafta kadar kaldı olmuyor parca yok dedi anlıyormu anlamıyormu bilmiyorum artık
    teşekkür ederim resmide gonderiyim saol
    quote:

Orjinalden alıntı: gooogle96

hpye gönder yapsınlar. ama çok pahalıya patlar
    HP Pavilion Laptop
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bataryayı sök öyle çalıştır
    AMD Phenom II X2 545@ X4 945 ( Çekirdek Açma ) | Gigabyte GA-MA790X-UD3P 790x/sb750 | 2 GB Corsair xms2 800 | Sapphire 4830 512MB | 500 GB WD Carvair Black 32 mb | 200 GB Seagate 7200.07 | 500 watt High power | Everese Kasa | 17 LG Flatron T730SH Bilgisayar
  • Cihazın yaşı nedir ?
    INTEL Ryzen 5 3500X..., SAPPHIRE RX 6600... , G-SKİLL F4-3600C18D-32GVK (2x16GB) Ripjaws V Gaming Serisi..., W.D. 480 GB SANDISK Sdd...+ 2 TB CAVİAR GREEN... +SAMSUNG 1 TB... + SEAGATE 2 TB sata 7200.10..., PHILIPS LCD 27'..., LG 20X DVD-RW sata X2 , Win 11 64
  • arkadasım bende de var aynı notebook benimki de çalışıyor ama ekranı konsolu klavyesi kirildi daha dogrusu darbe yedi.eger yaptıramazsan ve satarsan ben alabilirim çalısmıyor durumda yaniş bana da anakart heriç diger yerleri lazım bilmiyorum mail adresi vermek yasakmı ben yazayım görüşelim
    mustafademirer@windowslive.com
    PM olarak mesaj yazdım ama özel mesaj kabul etmiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilcell -- 16 Mart 2009; 19:41:44 >
  • Evet arkadaşım anakart ve bios sorunu zaman zaman açılır zaman zaman açılmaz ışıklar yanar , fan çalışır. Ama ekrana görüntü gelmez. Ya da hiç açılmaz. Yurt dışından aldıysan ki bu Amerika olabilir. Garantisi yok :(( Benim garantisi bitmişti aynı sorun yaşadım Hp servisine götürdüm 900 dolar istedeler daha 2 ay öncesinde ben de laptopu 200 tl ye sattım :)) yeni acer aldım yani onun tek kurtuluşu anakartı değiştirmek ya da yeni laptop almaktır ama HP den uzak dur :)
    quote:

Orjinalden alıntı: arost

elimde garantisi olmayan yurtdışı hp pavilion dv2000 var sorunsuz kullanıyordum yanlız bir gün acılmadı bir tamirciye gösterdim sorun anakartda dedi
    parca olmadıgı için yapılamayacagını soyledi bu laptop tamir edilirmi ? edilirse konyada neresi yapar ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.