Şimdi Ara

Hp pavillion laptop problem...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam ... yeni hp pavilion dv200 laptop aldım ... gayet memnunu fakat kapattığımda - beklemedeyken - ekranı kapattığımda bazen ilgisayar açılmıyor.... yan Panelden ışık geliyor falan açılıyor ... her seferinde kapatma tuşuna 5 saniye basılı tutup rest atıyorum ve bunun bilgisayara zarar verceğinden korkuyorum ... yardımcı olabilcek biri varmı acaba ?

INTEL Core i7-3770K || ASROCK Z77 Extreme6 || GIGABYTE GTX670 Windforce 3X OC || GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz 16GB (2x8GB) || CORSAIR 400R Carbide || Corsair CX v2 750W || OCZ Vertex4 2.5 128GB SSD || SEAGATE Barracuda 1TB 64MB 7200rpm SATA || NOCTUA U9B || DELL 23" U2312HM LED
  • tam bilmiyorum ama güç seçeneklerini bi incele kolay gelsin
  • evet biraz karışık anlattığmı kabul ediyorum... şöyle . bilgisayarın beklemeye alıp ekranı kapatığımı varsayalım... sonra açıyorum ekranı otamatik olarak açılması gerekiyor...kapatma tuşunun ve panelin ışıkları yanıyo fakat tuşa bastığımda açılmıyor... bastığımda tepki vermiyor... 5 saniye basılı tutmam gerkiyove reset atmış oluyorum.. aynı şekilde bilgisayarı kapatıp ekranı kapatıyorum... ekranı tekrar açtığımda yine aynı şekilde bilgisayarın paneldeki ışıkları açılıyor ama tuşa tepki vermiyor... umarım açıklayabilmişimdir... cevap verdiğiniz için teşekkürler şimdiden
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.