Şimdi Ara

HP PAVILION DV 5 1040 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.506
Cevap
4
Favori
116.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben hp derim. kasa kalitesi ve dizayn olarak çok fark var arasında. hp nin kasası daha kaliteli daha şık. hp nin sitesinde hata var sanırm 15.4" lik modellerde numerik yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 1 Ağustos 2008; 18:55:39 >
  • ben resimlerine baktım 15.4 de de numerik tuş takımı var.. aynen asus m51sn de olduğu gibi....
    (resimler hp nin sitesinden inşallah doğrudur)
    http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF30b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3767339.html
    DİKKATLİ BAKILIRSA GÖRÜLÜYOR....
  • daha önce başka bir konuya da eklediğim birkaç dv5 resmi. numerik olmadığı net bir şekilde gözüküyor..

     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040
     HP PAVILION DV 5 1040




  • parmak izi nerede youchpad in üzerindeki mi tam göremedim dv7 de sağ alt köşede görmüştüm ama fiyatı çok pahalı açıkça incelemeleri bi tamamlansın bakarız bu pc için acele etmenin bi mantığı yok sanırım beklemeye devam....
  • http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744188-3767339.html

    arkadaşlar ekran kartı 9600GT.
    gerekli bilgiler linkde var...
    blu-ray room bile var...
    m51sn bunun tozunda kaybolur gider....
  • Güzel cihaz, 9600M GT olan versiyonu kullanma fırsatı buldum yukarıdaki resimlerde yok gibi gözüküyor ama üzerinde parmak izi okuyucusu var (sağ alt köşede). Yalnız Express Card slotunda kumanda yoktu onun yerine siyah renkte kumandanın boyunda kapak vardı. Belki teşhir ürünü diye çıkartmış olabilirler? Fiyatına göre uygun bir ürün gibi gözüküyor ancak yeni çıkacak olan Intel PM45 chipsetli notebooklardan dolayı şu anda bu notebook alınmaz diye düşünüyorum en azından böyle yüksek performans isteyenler için, yeni notebooklardaki wireless kartlar da Intel WiFi Link 5100 olarak değiştirilecek. Bu özelliklere sahip Asus G50V modeli dikkatimi çekti, incelemesine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=282100




  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarppy

    Güzel cihaz, 9600M GT olan versiyonu kullanma fırsatı buldum yukarıdaki resimlerde yok gibi gözüküyor ama üzerinde parmak izi okuyucusu var (sağ alt köşede). Yalnız Express Card slotunda kumanda yoktu onun yerine siyah renkte kumandanın boyunda kapak vardı. Belki teşhir ürünü diye çıkartmış olabilirler? Fiyatına göre uygun bir ürün gibi gözüküyor ancak yeni çıkacak olan Intel PM45 chipsetli notebooklardan dolayı şu anda bu notebook alınmaz diye düşünüyorum en azından böyle yüksek performans isteyenler için, yeni notebooklardaki wireless kartlar da Intel WiFi Link 5100 olarak değiştirilecek. Bu özelliklere sahip Asus G50V modeli dikkatimi çekti, incelemesine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

    http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=282100


    dostum laptop gerçekten çok iyiymiş ama bunun tükiyeye gelmesi ne kadar zaman alır ce fiyatı ne ölçüde olur? burda bahsi geçemn hplerin fiyatları alınabilir ölçüde çünkü...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxi_rocker

    dostum laptop gerçekten çok iyiymiş ama bunun tükiyeye gelmesi ne kadar zaman alır ce fiyatı ne ölçüde olur? burda bahsi geçemn hplerin fiyatları alınabilir ölçüde çünkü...

    Fiyatı tabiki Hp'ninki kadar düşük olmaz Hp'ninki uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürün olmuş. Bugüne kadar hiçbir zaman Hp'nin notebooklarını övmemiştim 15.4"lik notebooklarında Go 7400, 8400M GS gibi ekran kartları kullandıklarından dolayı hatta hep yerden yere vururdum ama bu sefer paylaşımsız 512MB belleğe sahip 9600GT kullanmış olmaları beğenimi kazandı tabi DDR2 mi DDR3 mü onu da öğrenmek lazım. Benim yukarıda vermiş olduğum linkte asıl anlatmak istediğim eğer aceleniz yoksa Intel PM45 chipsetli notebookları beklemenizdi çünkü yavaş yavaş piyasaya çıkmaya başladılar, sonra neden bunu beklemedim diye pişman olmayın. Ama şu an acil olarak bir notebook almam gerekiyor ve F/P ürünü olsun diyorsanız Hp'nin bu modeli gerçekten iyi.




  • walla eylülde alacam işte o zamana kadar beklemedeyim belki bu tipte daha iyi bir işlemcili bi laptop çıkarsa ona bakacilirim belki, bekleyip görecez ama bu asusu şu an gelsede türkiyeye alabileceğimi sanmam walla
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxi_rocker

    walla eylülde alacam işte o zamana kadar beklemedeyim belki bu tipte daha iyi bir işlemcili bi laptop çıkarsa ona bakacilirim belki, bekleyip görecez ama bu asusu şu an gelsede türkiyeye alabileceğimi sanmam walla

    Evet işlemci konusunda haklısın 9600M GT ekran kartı kullanılan bir notebookta en az Intel Core 2 Duo T9400 veya P9500 olmasını beklerdim. Bir de ekran kartı DD2 mi DD3 mü onu öğrenmek lazım, bir daha kullanma fırsatı bulursam ona bakacağım eğer öğrenen olursa bizimle bu konuyu paylaşsın.




  • yani o makımdan aynı ekran kartıyla t9400 kullanan bi laptop çıkarsa eğer bütçemi nile biraz arttırabilirim. ayrıca o ddr3 konusu benimde ilgimi çekti net olarak bilmiyorum ama bana bi kaç kişi ddr3 olduğunu döylemişti. tutup ddr2 olacağını sanmıyorum bende aslında ama belli olmaz yinede
  • quote:

    Orjinalden alıntı: maxi_rocker

    yani o makımdan aynı ekran kartıyla t9400 kullanan bi laptop çıkarsa eğer bütçemi nile biraz arttırabilirim. ayrıca o ddr3 konusu benimde ilgimi çekti net olarak bilmiyorum ama bana bi kaç kişi ddr3 olduğunu döylemişti. tutup ddr2 olacağını sanmıyorum bende aslında ama belli olmaz yinede

    Aşağıdaki linkte hem GDDR2 hem de GDDR3 modeli olduğu yazılmış, bundan dolayı araştırmakta fayda Hp'ninkinde var hangisi kullanıldığına.

    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html




  • Forumda bir sürü aldım diyen var, bir kişi de çıkmadı aygıtla ilgili birşey yazan. GDDR2-3 olayına gelince sorduğum yerdeki görevli 3 olması lazım, 3 diye biliyorum dedi, ondan da kesin bilgi alamadım.
  • evet ya walla onca negatif yaorumdan sonra hp alanlardan bi inceleme duymak iyi olacak bencede... merakla bekliyoruz güzel bir incelemeyi???
  • ben henüz almadım ancak bugun uzun uzun kasasını inceledim, kasa çok kaliteli gözüküyor, kapaktaki hp yazısı ışıklı ve şık duruyor, tuşlar ve klavye rahat sessiz, kolay kolay çizilmeyecek, çizilsede belli etmeyecek bi malzeme kullanmış kasada.

    inceleme bekliyoruz.. teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aresbey -- 10 Ağustos 2008; 1:48:30 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

    ben henüz almadım ancak bugun uzun uzun kasasını inceledim, kasa çok kaliteli gözüküyor, kapaktaki hp yazısı ışıklı ve şık duruyor, tuşlar ve klavye rahat sessiz, kolay kolay çizilmeyecek, çizilsede belli etmeyecek bi malzeme kullanmış kasada..



    walla bende bi incelemek isterim yakından, bide kardeş bu hpler hakkında negatif bi yardı var genel olarak sen ne dersin bu konu hakkında? sonuçta aldıktan sonra pişman olduktan sonra bi işe yaramaz tasarımda performansta benim için...
  • Pavilion olması korkutmuyor mu sizleri? Açıkçası kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra bu Paviliondan nefret etmiştim. Ama son serilerde umarım eski hataları yaşatmaz..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: empire_loups

    Pavilion olması korkutmuyor mu sizleri? Açıkçası kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra bu Paviliondan nefret etmiştim. Ama son serilerde umarım eski hataları yaşatmaz..


    sana öteki başlıktada yazmıştım heralde şu hataları biraz açsakta benimde bilgim olsa???




  • bu yeni kasalarda sorun olcağını düşünmüyorum, donanım olarakda çok iyi, yani performansı çok iyi olacaktır.. 4-5 arkadaşım var dv6000 serisi kullanıyorlar ve hepsi çok memnun.. hp öneriyorlar.. bu şıklıkta bu fiyatta bu kalitede başka marka model yok çok araştırdım.. bende bu hafta almayı düşünüyorum.. ilk kez laptop alacağım, aldıktan sonra iyi bi inceleme koyarım..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: frtfrtfrtfrt

    bu yeni kasalarda sorun olcağını düşünmüyorum, donanım olarakda çok iyi, yani performansı çok iyi olacaktır.. 4-5 arkadaşım var dv6000 serisi kullanıyorlar ve hepsi çok memnun.. hp öneriyorlar.. bu şıklıkta bu fiyatta bu kalitede başka marka model yok çok araştırdım.. bende bu hafta almayı düşünüyorum.. ilk kez laptop alacağım, aldıktan sonra iyi bi inceleme koyarım..


    dostum walla senin incelemeni okumadan laptop alayacağım, kimsenin incelemeyi bırak bişeyler yazdığı bile yok laptop hakkında hep hp al yada alma konuşuluyor forumda.şöyle bataryası,ısınması ve 3dmark skoru filan ii bi inceleme yaparsan çok iyi olur walla herkes açısından...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.