Bildirim
HP Pavilion'a 5+1 Nasıl Bağlanır
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
5+1 'in kaç girişi var bilmiyorum ama muhtemelen 3ten fazladır.Bu durumda bağlayamaman normal zaten dönüştürücülerle bağlasanda gerçek 5+1 sesi alamassın.Senin yapman gereken harici bir ses kartı alman(USB).Geçen gün bir sitede rastladım creative ses kartı 80dolar+KDV'ydi.Alışveriş sitelerinde external audio card diye aratırsan bulabilirsin. _____________________________ "Flying is the second greatest thrill known to man. Landing is the first!" Allen KLEIN -
alala 5+1 3girişli olmuyomu?? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: SinanAtesh
alala 5+1 3girişli olmuyomu??
3 giriş...
Şu an laptopta 5+1'i kulaklık girişine takıyorum 3 girişten birini çok cızırtı yapıo sesi kapatsamda yapıo nedendir acaba??_____________________________
-
3 giriş varsa ses alırsın.Cızırtının nedenini anlayamadım.Ama sen ses alamıyorum dıyınce heralde 3 girişli deildir diye düşündüm.Normalde cızırtısız ses alman gerekir.Ama bu ses kesinlikle gerçek 5+1 sesi olamaz. _____________________________ "Flying is the second greatest thrill known to man. Landing is the first!" Allen KLEIN -
3 kablodan sadece yesil olanı hem bilgisayara hemde subwoofer ın arkasına bagla ama sadece yesil olan(sarı ve siyah ikisininde iki ucu bosta olacak)... (digerlerini wooferdan cıkaracaksın unutma)
bu durumda calısması gerek bende oyle calısıyor 4+1_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: iskancavardiya
3 kablodan sadece yesil olanı hem bilgisayara hemde subwoofer ın arkasına bagla ama sadece yesil olan(sarı ve siyah ikisininde iki ucu bosta olacak)... (digerlerini wooferdan cıkaracaksın unutma)
bu durumda calısması gerek bende oyle calısıyor 4+1
Bende hp pavilion dv6062 ve philips mms260 5+1 var. 5+1'in sarı, yeşil, siyah olmaz üzere 3 ucu var. Notebook da ise mikrofon, kulaklık ve spdif girişleri var. mikrofon girişinden ses gelmiyor. Stereo ucu olan yeşili kulaklık, surround ucu olan siyahı ise spdif e bağladığımda sağ-sol ve surround lardan ses alıyorum fakat sarı takılı olmadığı için önden ses gelmiyor. Sanırım yapacak başka bişey yok?_____________________________ Aradıklarınla,beklediklerinle,sevdiklerinle. Ve yürüdüğün yoldaki ayak izlerinle...
Hikayen yazılır, farkında olmasan da.
Hikayen bittiğinde,değiştirmek için silgi,kalem ve bir nefes zaman bulamazsın... -
quote:
Orjinalden alıntı: iskancavardiya
bu durumda calısması gerek bende oyle calısıyor 4+1
sadece yşili takıyorum diğerlerini wooferdan çekiyorum ama cızırtı hala var onun nedenini anlayamadım.Bide controlerdan hoparlerin sesi kısılmıyo center ve woofer hariç diğerleinden ses gelio ama cızırtılı_____________________________
-
Şimdi woofer girişindeki yeşil kabloyu haif çıkardım ve cızırtı gitti
4+1 olarak çalışıyo yeşil kablo ile_____________________________
-
selam arkadaşlar..ben de birkaç gündür bu konuyla uğraşıyorum.elimde creative 5+1 war.çeşitli waryasyonlar denedim sizin de bahsettiğini şeyler dahilinde.en iyi sonucu şöyle aldım: yeşil we turuncu ucu ikili çıkışa(şu küçük ucuz aparat) takıp pcnin kulaklık girişine taktım.wooferda ise yeşil yarım takılı turuncu tam takılı.bu şekilde center iki front we wooferdan ses alıyorum ama rearlardan alamıyorum.bu ben gibi efektler we synthleri sewenler için kötü ama diğer ne denediysem rear harici hoparlörlerden faydalanamadım.bu ise cazip değil tabi ki.daha iyi sonuçlar bulanlar arkadaşlar varsa yazmaları iyi olur.
bu arada bende de cızırtı we yüksek basınçlı bi ses geliyodu yeşili yarım takınca siyahı da hiç karıştırmayınca halloldu.herkese saygılar.._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X