Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
525.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sen aleti türkçeleştirdin mi? mobileradan...
  • arkadaslar merhaba,

cihazı ilk aldıgımda, gelen aramalar sesli olarak bildiriliyordu. " calll from ..... by mobile phone" tarzında.

ayarlamaları karıştırırken bu sesli bildirim kayboldu.

bunu tekrar nasıl aktif hale getirebilirim?

saygılar
  • Evet forumda tarihi geri al sonra ileri al gibi illegal yoldan register noyu geç gibi birşeyler göreceksin ama hiç gerek yok.. ürün kodu için mobilera a bir mail atıyorsun cevap geliyor , sonra zaten sana verdikleri sayfadan bu ürün kodunu ve makine id sini giriyorsun ki istersen bunu makinan da ayarlardan mobilera ya girip te yapabilirsin makina ID sini de orada göreceksin zaten. Takıldığın bir yer olursa türkşeleştirme konusunda yardımcı olurum. Sayfalarda da geriye doğru bir ara göz atarsan hızlı hızlı iyi olur çünkü bir sürü arkadaş ve ben bir çok oyun ve program paylaştık senin için iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: seaking

@ilkaysvl

sen aleti türkçeleştirdin mi? mobileradan...
  • arkadaslar photo ctontac tarzı bir program önersenizde bende kullansam. kullanan arkadaşlar yazarsa sveinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozel -- 12 Ocak 2007; 14:46:53 >
  • Evet arkadaslar emre ozel sozunde durdu ve mınıdvd Bugun 14.30 itibarı ile aras korgo tarafından elime ulaştı ama yine yaptı yapacağını karşı taraf ödemeli yollamış 4.5 milyon düşündüm taşındım o paraya ben orjinal sürümünü alırım o programların dedim kargoyu almadan iade ettim :p eve içinde baya oyun ve program var arkadaslar en son 23 kişiye yollayacağından bahsediodu gelirse baya işinize yarar yani burdan emre kardeşime hayatı boyunca başarılar diliorum mümkünse bir daha görüşmeyelim

TENKYU emreozel cdlerin serilerini bekliyoruz

bu arada hala serial numberi bulan yokmu ya çıldırcam

• quote:

Orjinalden alıntı: keremvekerem

Evet arkadaslar emre ozel sozunde durdu ve mınıdvd Bugun 14.30 itibarı ile aras korgo tarafından elime ulaştı ama yine yaptı yapacağını karşı taraf ödemeli yollamış 4.5 milyon düşündüm taşındım o paraya ben orjinal sürümünü alırım o programların dedim kargoyu almadan iade ettim :p eve içinde baya oyun ve program var arkadaslar en son 23 kişiye yollayacağından bahsediodu gelirse baya işinize yarar yani burdan emre kardeşime hayatı boyunca başarılar diliorum mümkünse bir daha görüşmeyelim

TENKYU emreozel cdlerin serilerini bekliyoruz

bu arada hala serial numberi bulan yokmu ya çıldırcam

YOLLARIM DAHA .. VIDEO YOLLARIM EGER ISTERSENIZ. PPC YE UYGULANMIŞ FİLMLER FALAN VAR .. ONLARI DVD YE YAZDIRABILIRIM.

AYRICA kerem bir bak bakalım minidv scracth mıdır nedir ozellıklı olanları kac dolar.. verdigin kargo mu bennim yolladıgım dvd mi pahalı

• Emre bende hala Telesekreter olayını bulamadım senin verdiğinde telesekreter programı değildi.. Aslında hiçbiryerde rastlamadım Sybianda olan bişi wm5 te nasıl olmaz diye sinir oldum.... Photo contact ı kullanıyorum ben güzel bir program resim olayı felan hoş oldu. Birkaçtane daha benzerini bulmuştum tekrar bi araştırıp eklerim...
  • Selam arkadaslar, salı günü vatan computerden aldım cihazı, çok ama çok mutluyum :), tek sorunum vatan computer kasko yapmıyor ve cihaza kasko yaptıramadım, bugün hepsiburadadan gelecek 2 gb mini sd kartımı da takacağım, birazdanhttp://www.rapidshare.de/users/5FQR80 adresinden igo'yu indircem, 3-5 güne kadar da bluetooth gps receiver cihazim gelirse navigasyon işlemi de taam, artık kaybolmak haram olacak istanbulda :), bu arada 1-2 ufak sorunum avr cihaz ile ilgili, birincisi sarj suresi, belki taze diye cok oynuyorum diye ama 1 gunu gecmiyor, turkcell kullanicisiyim ve bazen gprs uzerinden otomatik bağlanmaya çalışıyor, explorer ve msn pocket zamazingosunu kapatsam da bağlanmaya çalışmaya devam ettiği oluyor, wi-fi si b değil c class olsaydi cok daha hizli olurdu gibi, messenger kapatmaya kalktığımda genelde hata mesajı veriyor ve program sonlandır yapmak durumunda kalıyorum, o-game login olunca acilmiyor :(, biraz fazla ısınıyor, gerci ilk pda cihazim oldugu icin kiyas yapamiyorum, onun disinda cok memnun olacagima eminim...hepinize iyi günler...

• Şarj olayını kafana takma bende ilk şarjımda 2 gün ikincisinde 4 gün gitti :D kullandıkça düzelecek.. Ekran ışığını minimumda tutarsan iyi olur eğer seni rahatsız etmeyecekseki en ben en düşükte kullanıyorum yinede güzel görünüyor.

quote:

Orjinalden alıntı: masterfg

Selam arkadaslar, salı günü vatan computerden aldım cihazı, çok ama çok mutluyum :), tek sorunum vatan computer kasko yapmıyor ve cihaza kasko yaptıramadım, bugün hepsiburadadan gelecek 2 gb mini sd kartımı da takacağım, birazdanhttp://www.****.de/users/5FQR80 adresinden igo'yu indircem, 3-5 güne kadar da bluetooth gps receiver cihazim gelirse navigasyon işlemi de taam, artık kaybolmak haram olacak istanbulda :), bu arada 1-2 ufak sorunum avr cihaz ile ilgili, birincisi sarj suresi, belki taze diye cok oynuyorum diye ama 1 gunu gecmiyor, turkcell kullanicisiyim ve bazen gprs uzerinden otomatik bağlanmaya çalışıyor, explorer ve msn pocket zamazingosunu kapatsam da bağlanmaya çalışmaya devam ettiği oluyor, wi-fi si b değil c class olsaydi cok daha hizli olurdu gibi, messenger kapatmaya kalktığımda genelde hata mesajı veriyor ve program sonlandır yapmak durumunda kalıyorum, o-game login olunca acilmiyor :(, biraz fazla ısınıyor, gerci ilk pda cihazim oldugu icin kiyas yapamiyorum, onun disinda cok memnun olacagima eminim...hepinize iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 12 Ocak 2007; 15:01:42 >

• ilkay araştırma bendede var bir suru program onemlı olan kullandıgın. Yazdım kullandıgını eve gıdınce bakıcam ona mutlaka. yuklıyım bakım..

Ya sorma symbian da auto pilot vardı. Senın ıstedıgını yapıyordu. Bende sen sordugundan berı arıyorum o programı ama auto pilot buluyorum WM5 de farklı çıkıyor..

benimde aynı tarz programa ıhtıyacım sayılır. ıyı olur bulursak. Hafta sonu olayı bitiririz bence..
  • @ilkaysvl

ben gerek var mı diye sormuştum..ben işletim sistemini türkçeletşirmeden sadece keyboardu türkçeleştirmek istiyorum..resco keyboard pragmı ile ya da başka bir programda olabilir. sormak istediğim mobileradan türkçeleştirmek için herhangi bir aktivasyon süresi var mı? belki ileride türkçeleştirmek istersem çuvallamayayım...
  • ilkay yarın geliyormusun??

arabayı yapıcakmıyız?

gelirsen sanada bir dvd yazdırim yarın alırsın. gerçi sendede iyi arşiv vardır eheueheuehu
  • Photo Contact a rakip ve güzel olan bir program...

Address Book

/>
    />
    />

/>
    />

Download:
    http://www.inesoft.com/download/InesoftAddressBook.wm5.arm.CAB >>>> Orjinal
    http://www.uploading.com/files/X2XW8R9Q/Inesoft.Address.Book.v1.65.ARM.ilkaysvl.PPC.Cracked.CAB.html crackli versiyon

quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

arkadaslar photo ctontac tarzı bir program önersenizde bende kullansam. kullanan arkadaşlar yazarsa sveinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 12 Ocak 2007; 15:54:20 >

• yarın şirkette çalışma var Ama mutlaka geleceğim araba olayında da inan şimdi den yapmış kadar oldun walla süpersin... Tabi bu gelip yaptırmıcaz anlamına gelmiyo .. En yakın zamanda oradayım iş ve evlilik böyle yoğun olunca insan pek vakit ayıramıyor işte naparsın ....

quote:

ilkay yarın geliyormusun??

arabayı yapıcakmıyız?

gelirsen sanada bir dvd yazdırim yarın alırsın. gerçi sendede iyi arşiv vardır eheueheuehu

• istediğin zaman yaparsın türkçeleştirmeyi sorun olmaz..... Aslında ingilizce olarak ta gayet güzel..

quote:

@ilkaysvl

ben gerek var mı diye sormuştum..ben işletim sistemini türkçeletşirmeden sadece keyboardu türkçeleştirmek istiyorum..resco keyboard pragmı ile ya da başka bir programda olabilir. sormak istediğim mobileradan türkçeleştirmek için herhangi bir aktivasyon süresi var mı? belki ileride türkçeleştirmek istersem çuvallamayayım...
  • .cab dosyaları PPC içine kopyalamadan kurabilmek için "WinCE CAB Installer" isimli küçük bir program var. kurulum gerektirmeyen tek bir exe dosyası. cab dosyayı üzerine sürükleyip bırakıyorsun ve kurulum işlemini başlatıyor. kesinlikle tavsiye ederim.

www.pxdxa.com sitesinden veya google ile aratarak rahatlıkla bulunabilir.

quote:

teşekkürler ilkaysvl...bir sorum daha olacak o zaman... az sonra ilk yazılımı kaurcağım. bir haftadır hiç bir yazılım kurmadım alate. cab. uzantılı olanlar yazılımları ppc'nin içerisine kendi belleğine kopyalayıp mı? çalıştıracağız? yoksa kart mı? exe. uzantılı olanlar bildiğim kadarı ile pc'de çalıştırılıyor.

• Emre crackli versiyonuda ekledim umarım istediğin gibidir.
    http://www.uploading.com/files/X2XW8R9Q/Inesoft.Address.Book.v1.65.ARM.ilkaysvl.PPC.Cracked.CAB.html

quote:

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Photo Contact a rakip ve güzel olan bir program...

Address Book

/>
    />
    />

/>
    />

Download:
    http://www.inesoft.com/download/InesoftAddressBook.wm5.arm.CAB >>>> Orjinal
    http://www.uploading.com/files/X2XW8R9Q/Inesoft.Address.Book.v1.65.ARM.ilkaysvl.PPC.Cracked.CAB.html crackli versiyon

quote:

arkadaslar photo ctontac tarzı bir program önersenizde bende kullansam. kullanan arkadaşlar yazarsa sveinirim..

• arkadaslar, lutfen yardım

quote:

Orjinalden alıntı: fatih70

arkadaslar merhaba,

cihazı ilk aldıgımda, gelen aramalar sesli olarak bildiriliyordu. " calll from ..... by mobile phone" tarzında.

ayarlamaları karıştırırken bu sesli bildirim kayboldu.

bunu tekrar nasıl aktif hale getirebilirim?

saygılar
  • Emre çok Teşekkür ederim,
    Süpper minidvd için.
    İçi bi sürü oyun ve dolu.Birazdan inceliicem.
  • Hababam Sinifi Tatilde -- SmartPhone için 98.0 MB

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

virgin Pimp arkadaştan alıntıdır.

Tür: Komedi
    Boyut: 98.0Mb
    Vizyona Girisi: 1977

Tanitim:
    Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul eder. Bu 4 kız, Hababam Sınıfı'na gönderilir. Ancak, kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır.

Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Body Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

Download:
    http://r a p i d s h a r e .com/files/10814530/Hababam-Tatilde-part1.rar
    http://r a p i d s h a r e .com/files/10819669/Hababam-Tatilde.part2.rar

Linkte aralardaki boşlukları silmeyi unutmayın......

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.