Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
525.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Windows 2007 öncesi zaman geçirmek ve gözboyamak için çıkarılacak bir işletim sistemi. 2005 SE diye de dalga geçiyorlar birçok dış kaynaklı forumda.

Alıntı :

The new version of operating system is destined to fill the time gap between Windows Mobile 5.0 and Windows Mobile Photon (Windows Mobile 7.0?)

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Noldu bu gün bana böyle bende bilmiyorum

Windows Mobile 6.0 for PPC (Crossbow)

Ön izleme,ekran görüntüleri vb : Güzel bir inceleme için tıklayın.

• @racerant

dün pop3 üzerinden indirdiğim mailleri bugüb inboxta göremedim. ne olmuş olabilir?
  • Alt ekranda Unlock yazısına tıkla bir sonraki ekranda yine unlock çıkacak tekrar ona bas ve tuş klidi açılsın.

quote:

Orjinalden alıntı: telkom3

Merhaba arkadaşlar. Hp İpaq 6815 yeni aldım. Ama bir türlü açamadım. Açılışta Unlock yazıyor. Windows'un logosu var . Fakat bi türlü ana menüyü göremedik. Telefonu kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Çıkan mesaj bu:

To unlock the device, tap Unlock

• quote:

Orjinalden alıntı: WARRIOR2003

arkadslar netfront3.3 programının regısterı hatalımı kabul etmıyor dogrsunu yazarsanız sevınırım bırde bulundugum yerde wıfı aktıf gorunup baglanıyor ama sayfa acmaya kalkınca acmıyor settıng e gelıyor ayarlarda yapmam gereken bı seyler mmı var varsa nedır forumu ıkı gundur okuyorum yakın konular mevcet ama cozemedım wıfı ıcın ılla yapıması lazım olan bı ayar varmı tesekkurler

benim verdigim release deki key calısıyor. ben regıster ettım arkadaslar. net e gırmeden regıster ettım belki ondandır.

kerem sen beni öldürücek sin yaaaa
  • Vibracing@ pm ile gönderdiğin o program ise bende rica edeceğim.
    quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

quote:

Orjinalden alıntı: drfkar

HERKESE SELAMLAR
    arkadaşlar ben bir hekimim
    işime yarayabileceğini düşündüğünüz bir hasta takip vs programına rastladınız mı?
    TESEKKÜRLER

Pm gönderdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreozel

hep oyun prgram nereye kadar arkadaşlar video lar güzel oldu. yan yatırınca ekranı tcmpc de harika oluyor. Sizlerlede paylaşım istedim.

Akon feat Eminem - Smack That
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10292080/Akon_feat_1_._Eminem_-_Smack_That_-__PocketPC.rar.html
    The Pussycat Dolls Feat. Snoop Dogg - Buttons
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10292825/The_Pussycat_Dolls_Feat._Snoop_Dogg_-_Buttons__DVD__PocketPC.rar.html
    Usher - Caught Up
    http://rxxxdsxxxe.com/files/10293951/Usher_-_Caught_Up_PocketPC.rar.html

vur senin isteğin üzerine tekrardan yayimliyorum

vipracing drink olayi cok guzel kurdum tam buraya yazıcaktım sen yazmıssın alkolik olucam

• HERKESE İYİ AKŞAMLAR
    arkadaşlar pocket musıc plus 'ın pil tüketimi konusunda bir uyarıda bulunmak istedim
    bugün farklı zamanlarda 2 kez programı açtım,ortalama 20 dk da %25 kadar pil tüketti .
    @gorole2000
    vibracing arkadaşımızın pm 'i maalesef banada ulaşmadı .Nacizane kısıtlı net araştırmalarımda bende herhangi birşey bulamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Bu arada ekran koruyucusu olayı tam bir fiyasko gelen ürün 2.8 inc için çıktı. Bunun dışında da açıkcası beğenmedim.

Aklıma şu geldi ekran koruyucusu takıcam ekran sıfır gibi kalcak sonra ne olacak 2 sene sonra sattığımda alan arkadaş sürecek sefasını !!!

Hiç gerek yok ekran koruma olmadan cam gibi kullanıp tadını çıkarıcam. İlerde satarken varsın 100 milyon ucuza gitsin. Tadını çıkarın arkadaşlar.

Not : Asus P525'de kullanmış biri olarak belirteyim. Asus'unda kılıfı mıknatıslı

Aynen katılıyorum ekran koruma yorumuna, bundan 10 yıl önce sıfır araba alan bir arkadaşım da bana aynı cevabı vermişti;
    " koltuklara kılıf takayımda 2-3 yıl sonra sattığımda başkasımı sefa sürsün " hep aklımdadır

• kesinlikle vatanbilgisayari oneriyorum.
    ben ankara vatandan aldim. alirken cihaz kontrol diye bir uygulamalari var. parasini odedim ve sonra tekrar standa gidip cihazi actik. pili takip calistirdik. iyice mincikladik. bu arada ben bu kurcalamalari yaparken ekran tema rengi turuncu olarak acilmisti. ben de 5 yildir ppc kullanan biri olarak heralde bunda turuncu kullanmislar demistim. kurcalama esnasinda dank etti ki goruntu bozuktu. negatif olarak gosteriyordu.
    satis elemani hemen aa evet bu cihaz bozuk hemen musteri hizmetlerinden form doldurup yenisini verelim dedi.
    ve yeni kutu actik, onu da kurcalayip cihazimi aldim. sirf bu hizmetleri bile vatan bilgisayar dan almak icin onemli bir sebep...
    teknosa dan falan sakin ha uzak durun. internetten de almayin cunku pahali. ben vatandan 1100 e aldim. 1gb ile. mesela hepsiburada 2 gb kart hediye ediyor ama cihaz 1200 lira

quote:

Orjinalden alıntı: fexadyn

bende 6815 i alma aşaasındayım ama bir sorum olacak. önceki sayfalarda yada başka topic lerde hepsiburada yada teknosa ile ilgili garanti yada geri iade de sorunlar yaşayanlar olmuş. bunlardan başka güvenli nerler varki fiyatıda uygun olan bimeks ten başka güzel yer gelmiyo aklıma güvenli ve uygun olan

• Valla sıfır araba aldım. Koltuklarım ve döşemelerim bej rengi. Okadar çok kılıf tak diyen olduki. Takmadım valla elimde eskisin. Ben yemedim al sen ye diyemem satarken

Bu arada ben teknosa da hiç sorun yaşamadım. Hemen değişim yada iadeyi kabul ettiler.

Cihazı 100 ytl hediye çeki + 1 gb sd + samsonite çanta ile almıştım. 12 ay vadeli 1180 ytl. Çok da uygun fiyata.

Sonuçta pda bu her zaman bozulmaya müsait narin bir alet. Alırken sorun olmaması olmayacağı anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 12 Ocak 2007; 0:20:05 >
  • Pocket RAR 3.60 beta 4
    ( Winrar )
     HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları

Download:

http://www.sendspace.com/file/zqigmc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 12 Ocak 2007; 0:31:15 >
  • arkadaşlar paylaşımlarınız çok yararlı ve sürekli hepinize çok teşekkür ederim. ileride bende araştırmalarımı sizlerle paylaşacağım inş.

bu ara uzaktan kumanda yazilimi ariyorum Deluxe isimli bir yazilim var ama ilac istiyor ilaci bulamadim. bu tarz free veya ilacli varsa bu konudada bir paylasim cok muthis olacak.

tesekkurler
  • Benim medical diye gönderdiğim PM karapara nickli arkadaşa gitmiş nasıl oldu ise? :)

Her neyse PM lerimi araştırdım yazdığımı buldum işine yarayacaklar için kullanışlı medical vb programlardan bir kaçı :

-Handy Patients Pro v4.2 (Sanırım asıl istediğiniz hasta takip vb programı bu ):
    Programın ana sayfası : http://www.handylife.com/handypatients.html (Masa üstü sürümü vb de var)
    ppc ile ilgili bölümü :http://www.handylife.com/quicktour1.html
    http://store.esellerate.net/s.asp?s=STR3211646830 sayfasından : Handy patients for PocketPC professional edition indirip kurun (Try opsiyonu ile Deneme sürümü olarak)
    Ondan sonra :http://r a p i d s h a r e.com/files/1882867/Handy_Patients_42_ppc_arm_crack_vagus.rar.html adresinden bu dosyayı indirin.(o dosyada sorun yaşarsanız :http://r a p i d s h a r e.com/files/2065407/Handy_Patients_42_ppc_arm_crack5_vagus.rar.html )Dosyayı açtıktan sonra içinden çıkan .exe dosyasını indirmiş olduğunuz programın .exe si ile değiştirin. (Hafıza kartına deneme sürümünü kurdu iseniz hafıza kartı altındaki programs klasörünün içindeki Handy Patiens vb klasörünün altında olması lazım bahsi geçen .exe dosyasının.Misal olsun diye yazdım)
    Ondan sonra (.exe leri değiştirdikten sonra ) programı çalıştırın : preferences->register segmesinden yeterli rasgele karakterler girerek programı register edin.
    Bu kadar.
    Edit: Ben programı bilmediğim&kullanmadığım&install etmediğim için bilmiyorum.Sadece sizler için araştırdım.Biraz 'zor' bir program.Amma velakin yukarıda anlatılanlar 4.2 sürümüne ait.Benim verdiğim resmi sayfada ise 4.3 sürümüne update edilmiş.Olurmu olmazmı bilemiyorum.Eğer olmaz ise : Web den başka bir adresten 4.2 (yani bir eski sürümünü) demo olarak download etmek gerekir.Bulamaz iseni yardımcı olmaya çalışırım.Okuduğum kadarı ile kullanan ve memnun olan pek çok doktor var(mış).

• Uzaktan kumanda programlarının Mercedes'ini istemişsin valla.

Novi Remote DELUXE 4.11
    Kurun, ilacını verin, kumandanızı öğretin, 4 metreden çalışan bir kumandanız olsun. İsterseniz aynı anda 6 cihazı kumanda edin.
    http://rxxxdsxxxe.com/files/11287001/Novii_Remote_Deluxe_4.11_HAE.rar

Bu da naçizane toparladığım Novi Remote DELUXE 4.11 için 500 tane farklı cihazın datası
    Klasördeki dosyaları programın datasının olduğu yere kopyalayın. Eğer sizdeki TV,DVD,Receiver,Amfi vb. bu datada yer alıyorsa sadece seçin ve kumanda öğretmekle uğraşmadan çalıştırın.
    http://rxxxdsxxxe.com/files/11287490/Novi_Remote_520_Cihaz_HAE.rar

Bu kıyağımı da unutmayın.

• Nutrition-Toolbox v1.6.0.46
    İlaç takibi vb

Nutrition-Toolbox? provides the most extensive collection of nutrition assessment tools, in electronic format, to help health care professionals assess adult & pediatric nutritional needs, perform enteral/parenteral calculations, reference laboratory values, design diabetic & renal meal plans . . . and offers a host of other unique and useful tools.
    Nutrition-Toolbox? incorporates the very latest research and was designed by a "dream team" of highly specialized practicing clinicians to encompass a variety of topics and applications. At the same time, it is logically laid out and thoroughly explained in a handy reference manual-- unique to Nutrition-Toolbox?--that fits right in a lab coat pocket! This state of the art software places a library full of resources in the palm of your hand. Once you discover what this little power plant can do, you will wonder how you ever got along without it.
    We invite you to explore the sample screens on this site. Screen quality and layout are unparalleled. Moreover, as indicated in some of the sample screens, this software contains tutorials, reviews, and background notes not found in any other software! A dramatic increase in speed, accuracy, efficiency, and confidence are only a click away with Nutrition-Toolbox?

Resmi sitesi :http://www.nutrition-toolbox.com/

Programı kendisi ve kendi ilacı :) :http://r a p i d s h a r e.com/files/4555126/NutritionToolBox.PPC.v1.6.0.46.Crack-hdf.rar.html (yazılım install ettikten sonra exe leri replace yapın)

• Medical yazılımlar için yazılımları inceliyebileceğiniz bir site :http://www.medicalwizards.com/client/product.aspx
    http://www.medicalwizards.com/client/newhome.aspx
  • Bu program çok işimi görüyor. PPC nizi pc erkanında remote desktop olarak kullanabiliyorsunuz. Böylece stylus kullanmadan ppc nizi bilgisayardan kullanabilirsiniz.

http://r@pidshare.com/files/11288323/Remote_Display_Control_v2.03.rar.html
  • Medical Wizards- various titles with Key Generator 5 in 1

Requirements: All Pocket PC devices are supported. Ultimate Anatomy and Organs 1.0 (63.9 mb). Netter's Anatomy Flash Cards 1.2 (26.5 mb). ERSuite 5.0 (4.2 mb). PediSuite 5.0 (4.1 mb). ER & ISU Toolbox 5.0 (3.9 mb).
    Overview: "Software for medical professionals by medical professionals"

Features: Ultimate Anatomy and Organ Systems Flash Cards uses the time tested content from BryanEdwards.com, and combines over 920 high resolution images from all of the following 13 Medical Wizards products at a discounted price:

1. Bones Anatomy Flash Cards
    2. Muscles Anatomy Flash Cards
    3. Head and Neck Anatomy Flash Cards
    4. Cardiovascular Anatomy Flash Cards
    5. Digestive Anatomy Flash Cards
    6. Endocrine Anatomy Flash Cards
    7. Integument Anatomy Flash Cards
    8. Lymphatic Anatomy Flash Cards
    9. Nervous System Anatomy Cards
    10. Respiratory Anatomy Flash Cards
    11. Reproductive Anatomy Flash Cards
    12. Special Senses Anatomy Flash Cards
    13. Urinary Anatomy Flash Cards

Netter?s Anatomy Flash Cards for PDA is the first product of its kind and contains over 350 high resolution anatomy images, covering all body areas. This is a wonderful tool for both the experienced healthcare provider and student alike.

ER Suite is a premium quality medical calculator and rapid reference for Emergency and Critical Care Healthcare Professionals. 19 task specific sections (modules) are now included. There have been substantial updates and upgrades throughout all modules in version 5.0, but most significantly, the product now has a full A-Z index, allowing users to access content quickly by using the easy search tool.

19 Modules:

? PALS - Pediatric Advanced Life Support Protocols (Updated 2002 AHA guidelines).
    ? PediCode - Pediatric Code module with rapid calculation of doses of over 30 drugs and interventions (Updated 2002 AHA guidelines).
    ? PediDrips - Pediatric Critical Care Drip Module.
    ? PediDrugs - Pediatric Drug module for calculating doses of all common pediatric medications from antibiotics to steroids.
    ? PediFever - Rapid calculator of pediatric fever medications.
    ? PediGrowth - Pediatric growth chart module, based upon 2000 CDC data, with height, weight, head circumference, BMI and Z scores.
    ? Content - A section with substantial content on everything from Lab Normals, Normal Vitals, Heart Murmurs, Rashes, Immunizations, Dermatomes and Salter-Harris fractures, a full orthopedic glossary and more.
    ? PediOTC - A guide to over the counter pediatric medications.
    ? Sedate Wizard ? Newly added with all the common drugs needed for procedural (conscious) sedation.
    ? Abx Wizard - is a new section and is a miniature antibiotic guide, showing recommendations by condition and including integrated calculations of drug doses.
    ? PediAbx ? Pediatric antibiotic guide.
    ? ACLS - Advanced Cardiac Life Support Protocols.
    ? Adult Drips - Adult Critical Care Drip Calculator and Reference.
    ? Calculators ? This new section has integrated calculators of items like osmolal gap, croup, apgar, glascow trauma scores, peak flow, oxygen tank time to empty, pregnancy calculator, and much more.
    ? Emergency Meds- Emergency Medication dosing with integrated dosage calculation.
    ? Fluid Wizard - A Pediatric fluid calculator for bolus and maintenance with adult and pediatric burn fluids.
    ? RSI Wizard - Rapid Sequence Induction drug calculator, including tube sizes and ventilator settings for Pediatric patients.
    ? Toxicology - Comprehensive Toxicology Software including poison center phone numbers, guide to managing poisonings and integrated antidote dosing calculator.
    ? What?s It! - A substantial upgrade in the addition of a miniature drug guide licensed from FA Davis (Davis?s Drug Guide). This will allow users to quickly check what a drug is, its routine dose, and therapeutic/pharmacologic class.

PediSuite provides comprehensive pediatric information in fifteen easy to navigate sections (modules). It enables the user to perform instant calculations for drug dosages, antibiotics, critical care drips, code drugs, fluids, toxicology, and growth charts. All types of healthcare providers including Physicians, Pharmacists, Paramedics, and Nurses have been able to reduce valuable time, stress, and error by using this product. There have been substantial updates and upgrades throughout all modules in version 5.0, but most significantly, the product now has a full A-Z index, allowing users to access content quickly by using the easy search tool.

15 Modules:

? PALS - Pediatric Advanced Life Support Protocols (Updated 2002 AHA guidelines).
    ? PediCode - Pediatric Code module with rapid calculation of doses of over 30 drugs and interventions (Updated 2002 AHA guidelines).
    ? PediDrugs - Pediatric Drug module for calculating doses of all common pediatric medications from antibiotics to steroids.
    ? PediFluid - A Pediatric fluid calculator for bolus and maintenance with adult and pediatric burn fluids.
    ? PediGrowth - Pediatric growth chart module, based upon 2000 CDC data, with height, weight, head circumference, BMI and Z scores.
    ? PediInfo - A section with substantial content on everything from Lab Normals, Normal Vitals, Heart Murmurs, Rashes, Immunizations, Dermatomes and Salter-Harris fractures, a full orthopedic glossary and more.
    ? PediSedate ? Newly added with all the common drugs needed for procedural (conscious) sedation.
    ? PediAbx ? Pediatric antibiotic guide.
    ? PediCalc ? This new section has integrated calculators of items like osmolal gap, croup, apgar, glascow trauma scores, peak flow, oxygen tank time to empty, pregnancy calculator, and much more.
    ? PediRSI - Rapid Sequence Induction drug calculator, including tube sizes and ventilator settings for Pediatric patients.
    ? PediTox - Comprehensive Toxicology Software including poison center phone numbers, guide to managing poisonings and integrated antidote dosing calculator.
    ? What?s It! - A substantial upgrade in the addition of a miniature drug guide licensed from FA Davis (Davis?s Drug Guide). This will allow users to quickly check what a drug is, its routine dose, and therapeutic/pharmacologic class.

ER&ICU Toolbox is a premium medical calculator and rapid reference for Emergency and Critical Care Healthcare Professionals. 15 task specific sections (modules) are included. There have been substantial updates and upgrades throughout all modules in version 5.0, but most significantly, the product now has a full A-Z index, allowing users to access content quickly by using the easy search tool.

15 Modules:

? Sedate Wizard ? Newly added with all the common drugs needed for procedural (conscious) sedation.
    ? Abx Wizard - is a new section and is a miniature antibiotic guide, showing recommendations by condition and including integrated calculations of drug doses.
    ? ACLS - Advanced Cardiac Life Support Protocols.
    ? Adult Drips - Adult Critical Care Drip Calculator and Reference.
    ? Calculators ? This new section has integrated calculators of items like osmolal gap, croup, apgar, glascow trauma scores, peak flow, oxygen tank time to empty, pregnancy calculator, and much more.
    ? Emergency Meds- Emergency Medication dosing with integrated dosage calculation.
    ? Fluid Wizard - A Pediatric fluid calculator for bolus and maintenance with adult and pediatric burn fluids.
    ? RSI Wizard - Rapid Sequence Induction drug calculator, including tube sizes and ventilator settings for Pediatric patients.
    ? Toxicology - Comprehensive Toxicology Software including poison center phone numbers, guide to managing poisonings and integrated antidote dosing calculator.

http://r a p i d s h a r e.com/files/9252444/Medical_Wizards_ER_Suite_6.0.rar (Zaman aşımı olmayan trial periyodu)

• DiFata merhaba herkesin bir sey isteme hakki var sende kumanda istedin :)
    bi bu kumandayi dene bakalim hemde bizi bilgilendir nasıl diye. 4000 cihazı kontrol ediyormus..

Tv Remote Controller v5.5

http://rxxxdsxxxe.de/files/35075141/TvRC5.5.rar.html

ilacı bu olabilir.. 48B0EC85 (rar içindeki NFo dosyasında key de olabilir..)

• Medical yazılımları incelemek ve trial llarını indirmek beğeniyorsanız satın almak için :

Benim favori sitem : www.handango.com
    Bu site belkide dünyanın en iyisi.Ufak bir kayıt işlemi yapın.Cihazınınız (Bu durumda HP 6815 ) my mobile devices altına kayıt edin

Ondan sonra site ana sayfasından giriş yapıp direk my devices altından 6815 i seçin sizi direkt olarak Win mobile yazılımlarının olduğu sayfaya götürür.
    Bu sayfada sol daki bardan : Medical linkine tıklarsanız sitenin kendi bünyesindeki programların olduğu bölüme gidersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.