Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkaysvl

Evet forumda tarihi geri al sonra ileri al gibi illegal yoldan register noyu geç gibi birşeyler göreceksin ama hiç gerek yok.. ürün kodu için mobilera a bir mail atıyorsun cevap geliyor , sonra zaten sana verdikleri sayfadan bu ürün kodunu ve makine id sini giriyorsun ki istersen bunu makinan da ayarlardan mobilera ya girip te yapabilirsin makina ID sini de orada göreceksin zaten. Takıldığın bir yer olursa türkşeleştirme konusunda yardımcı olurum. Sayfalarda da geriye doğru bir ara göz atarsan hızlı hızlı iyi olur çünkü bir sürü arkadaş ve ben bir çok oyun ve program paylaştık senin için iyi olur.

quote:

Orjinalden alıntı: seaking

@ilkaysvl

sen aleti türkçeleştirdin mi? mobileradan...

nereye mail atıyoruz link verirmisin

• @ilkaysvl

quote:

cab uzantılı olanları makinende karta atarsın oradan üzerine tıklayarak çalıştırırsın sonrada silersin.. Dediğin gibi exe li olanlar ise ActiveSync ise bilgisayarından çift tıklayarak kuracaksın.. tabi makinen pc ye bağlı olacak ve makinende kurulum için onayını ve nereye kuracağını soracak okadar..

quote:

teşekkürler ilkaysvl...bir sorum daha olacak o zaman... az sonra ilk yazılımı kaurcağım. bir haftadır hiç bir yazılım kurmadım alate. cab. uzantılı olanlar yazılımları ppc'nin içerisine kendi belleğine kopyalayıp mı? çalıştıracağız? yoksa kart mı? exe. uzantılı olanlar bildiğim kadarı ile pc'de çalıştırılıyor.

@ilkaysvl
    pocketplus'ı kurdum yanlız ekranın en üstünde start barının arkasında çizgiler çıktı. bu normal mi?

• Ürün Kodu İçin Mail:
    info@mobilera.net

Destek Hattı:
    HP ipaq Marka cihazlar için : 0212 213 33 88

Aktivasyon Linki:
    http://www.mobilera.net/turkcelestirme/aktivasyon.htm

Aktivasyonu :
    İsterseniz makinanızın içinden de nete bağlanarak yapabilirsiniz. Ayarlar(Setting) / Sistem (System) / Mobilera Çoklu Dil Paketi'ni seçerekte yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: vur

quote:

Evet forumda tarihi geri al sonra ileri al gibi illegal yoldan register noyu geç gibi birşeyler göreceksin ama hiç gerek yok.. ürün kodu için mobilera a bir mail atıyorsun cevap geliyor , sonra zaten sana verdikleri sayfadan bu ürün kodunu ve makine id sini giriyorsun ki istersen bunu makinan da ayarlardan mobilera ya girip te yapabilirsin makina ID sini de orada göreceksin zaten. Takıldığın bir yer olursa türkşeleştirme konusunda yardımcı olurum. Sayfalarda da geriye doğru bir ara göz atarsan hızlı hızlı iyi olur çünkü bir sürü arkadaş ve ben bir çok oyun ve program paylaştık senin için iyi olur.

quote:

@ilkaysvl

sen aleti türkçeleştirdin mi? mobileradan...

nereye mail atıyoruz link verirmisin

• O çizgiler bende de çıkmıştı normal.. Ekran ile ilgili farklı bir versiyonu daha vardı sanırım onu yükleyince o çizgiler çıkmıyor ama bende ki versiyon o değildi.. Çok ta sorun değil bir zararı yok ...

quote:

@ilkaysvl

quote:

cab uzantılı olanları makinende karta atarsın oradan üzerine tıklayarak çalıştırırsın sonrada silersin.. Dediğin gibi exe li olanlar ise ActiveSync ise bilgisayarından çift tıklayarak kuracaksın.. tabi makinen pc ye bağlı olacak ve makinende kurulum için onayını ve nereye kuracağını soracak okadar..

quote:

teşekkürler ilkaysvl...bir sorum daha olacak o zaman... az sonra ilk yazılımı kaurcağım. bir haftadır hiç bir yazılım kurmadım alate. cab. uzantılı olanlar yazılımları ppc'nin içerisine kendi belleğine kopyalayıp mı? çalıştıracağız? yoksa kart mı? exe. uzantılı olanlar bildiğim kadarı ile pc'de çalıştırılıyor.

@ilkaysvl
    pocketplus'ı kurdum yanlız ekranın en üstünde start barının arkasında çizgiler çıktı. bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 12 Ocak 2007; 17:09:25 >

• quote:

O çizgiler bende de çıkmıştı normal.. Gerçi ben şuan kullanmıyorum onu...

quote:

@ilkaysvl

quote:

quote:

@ilkaysvl

senin tavsiye ettiğin bir program var mı? yani direk olarak arkada çalışan yazılımları kapatmak için kullanılacak?

• Bunu yapmak zaten zor bişi değil ki ama elbet yazılımlarıda var tabiki bir kaç tane olacak upload edip foruma eklerim.. Ama hemen masa üstündeki ram resmine tıklayıp çalışan uygulamalardan istediğini sonlandırabilirsin.

quote:

quote:

O çizgiler bende de çıkmıştı normal.. Gerçi ben şuan kullanmıyorum onu...

quote:

@ilkaysvl

quote:

quote:

@ilkaysvl

senin tavsiye ettiğin bir program var mı? yani direk olarak arkada çalışan yazılımları kapatmak için kullanılacak?

• zaten bende 1 haftadır belirttiğin gibi kullanıyorum....teşekkür ederim.
  • LingvoSoft Talking Dictionary 2007 English <-> Turkish for Pocket PC

Türkçe <> İngilizce
    İnglizce <> Türkçe

Sözlük

Download :

http://www.uploading.com/files/R9G8J9MQ/lingvosoft_sozluk_ilkaysvl.rar.html

Crack:

http://www.uploading.com/files/QADWUGZC/lingvosoft_cracked.rar.html

Crack dosyasından çıkan LD_2007.exe yi makinanızdaki program filesin içindeki lingvosoft klasörünün içindeki exe ile değiştirin.

• Arkadaslar mesaj merkez numarası nereden değiştiriliyor bilen var mı acaba?
    Benim simcard bir garip açıp kapadığımda farklı bir numara oluyor mesaj merkezi. Her seferinde elle değiştirmem gerekiyor.

Tesekkurler..
  • Ayarlar(Setting) / Kişisel (Personal) / Telefon ( Phone) u seçin . Servisler de Sesli Posta ve mesaj ı seçip ayarları ala tıklayınca karşınıza servis merkez numarası çıkıyor..

quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

Arkadaslar mesaj merkez numarası nereden değiştiriliyor bilen var mı acaba?
    Benim simcard bir garip açıp kapadığımda farklı bir numara oluyor mesaj merkezi. Her seferinde elle değiştirmem gerekiyor.

Tesekkurler..
  • Yukardaki o çizgi benide sinir ediyordu ayar sekmelerinden kaldırabiliyorunuz o sinir şeyi.Benim ekran görüntülerinde yok dikkat etti iseniz.
  • Haklısın !!!

quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Yukardaki o çizgi benide sinir ediyordu ayar sekmelerinden kaldırabiliyorunuz o sinir şeyi.Benim ekran görüntülerinde yok dikkat etti iseniz.
  • Bir program da benden

GPS modül den bilgileri alıp belirlemiş olduğunuz hiz sınırını aştığında sesli olarak uyarıyor. Uzun yolda kaptırdığınızda " Yavaş git " diyen birinin sesinden daha iyidir. Log tutuyor vs.

http://rapid*share.com/files/11379994/GPS_Speed_Sentry_v1.41.rar.html

• @ilkaysvl

Cok tesekkur ederim deli olucaktim bulamadim diye :)

@Vipracing

O yukarıdaki çizgi pili gösteriyor, yani her menüde pilin durumunu detaylı görebiliyorsunuz. Bence çok da kötü bişey değil...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ttutuncu

@ilkaysvl

Cok tesekkur ederim deli olucaktim bulamadim diye :)

@Vipracing

O yukarıdaki çizgi pili gösteriyor, yani her menüde pilin durumunu detaylı görebiliyorsunuz. Bence çok da kötü bişey değil...

Tabiki kötü olmayabilir kişisel olarak sinir oluyorum ben ona (Benim gibi de düşünenler var elbette) neyse zaten opsiyonle bir şey istenilir ise kaldırılabiliniyor o yüzden eleştirmeyeceğim Spb yi.
  • quote:

Emre bende hala Telesekreter olayını bulamadım senin verdiğinde telesekreter programı değildi.. Aslında hiçbiryerde rastlamadım Sybianda olan bişi wm5 te nasıl olmaz diye sinir oldum.... Photo contact ı kullanıyorum ben güzel bir program resim olayı felan hoş oldu. Birkaçtane daha benzerini bulmuştum tekrar bi araştırıp eklerim...

Ahahhaha! Aynen katılıyorum.Symbian ile WM program sayısı karşılaştırıldıüı zaman aradaki orantı 100-1 gibi bile değil daha fazla.Bende bulamadım.Yok.Bu 2 şeyden muzdaribim :
    1- Konuşma sırasında kayıt (Bu gerçekten çok öenmli)
    2- Operatörden bağımsız cihaz üstünde telesekreter (bu benim Samsung D900 de var built in olarak)

Symbian S60V3 e dün 'bip' sesi duyurmadan sınırsınız konuşma kayıt eden program bile çıktı.Handango dan pocket gear'a bir sürü ppc forumuna baktım google aratmadığım kombinasyon kalmadı.Mutlaka var olması lazım.

• Birazdan iGo yu upload edip 6815 ile nasıl çalıştırılması gerektiği vb yi ekliyeceğim.
    BT GPS recieveriniz olmasa bile programa göz atmak ve offline browsing yapmak için kullanabilirsiniz.Program yaklaşık 26 mn civarı tutyor.Hafıza kartına yüklemeniz daha iyi.İçinde base map ve Türkiye map ile gönderiyorum.Diğer mapleri vb nasıl ekleyebileceğinizide anlatıcağım.İçinde gelen map en son sürüm.Ayrıca program Türkçe çalışabiliyor ve Türkçe kadın sesi ile yönlendirme yaptırtabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 12 Ocak 2007; 20:46:44 >
  • NetFront v3.3 for Pocket PC with JV-Lite2 ---> bunu nerden bulabilirim
    bedava mı paralı mı var?
  • arkadaşlar herkese merhabalar ve değerli paylaşımlar için teşekkürler..
    yarın gidip bir 6815 almayı planlıyorum ama sıkıntı duyduğum bir konu var, fikri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

- otomobil kullanırken birini aramak gerekirse, tuş takımı olan cihazlarda sorun yok ama 6815 için ne yorum yaparsınız? dokunmatik ekranın telefon için olan büyük tuş takımlarını kullanarak telefon no'su çevirmek ne kadar verimli?
    - yine araç kullanırken telefon rehberine ulaşmak ve bir numarayı (1000 civarında kayıtlı müşterim var) bulmak kolay mı?
    - sesle kumanda ederek telefon çevirme fonksiyonu var mı ve ne kadar başarılı?
    - konuşmaları kayıt edebilmek mümkün mü?
    -
    aslında yukarıdakilerin bazılarını yazılımla çözmek kolay ama hazır çözülmüşü varsa cevaplarınızı bekliyorum.

saygılar..
  • Edge özelliği telefonu açtığımızda otomatik aktif hale geliyor ve ekranda "E" harfi olarak kendini gösteriyor. Kullanım klavuzunu okudum ancak bir türlü "E" simgesini kapatamadım. E simgesi sürekli Edge özelliğinin kullanıldığını mı ifade ediyor?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.