Şimdi Ara

HP iPAQ rw6815 Kullanıcıları (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.231
Cevap
13
Favori
524.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Misal : Yukarıda verdiğim Handangoya gittiniz kayıt oldunuz vb ve program aramya başladınız :
    Hasta takip programı : Patient Tracker 5.2 for Pocket PC : Handango/Hasta taki programı için buraya tıklayın.
    Bu tipte çok program,database ve bilgiye ulaşırsınız.

• arkadaşlar royaltek gps cihazı hepsiburada da satışta bilginize
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371001&productid=telcaksroyalgps
  • @vibracing
    süpersin ,ne diyeceğimi bilemiyorum
    TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: conjure

arkadaşlar royaltek gps cihazı hepsiburada da satışta bilginize
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=371001&productid=telcaksroyalgps

Iyi oldu bunu gosterdiginiz.Nasil odu ise gozden kacirmisim
  • Estahafurullah isinize yarayacak seylerdir insallah.On ayak olurum belki diye biraz arastirdim ;)
    quote:

Orjinalden alıntı: drfkar

@vibracing
    süpersin ,ne diyeceğimi bilemiyorum
    TEŞEKKÜRLER
  • birde bu alette "birlikte aç" olayı yokmudur:( istediğim müziği klibi istediğim programda açamıyormuyum?klibi yükledim açmadı.Müzikleri vs. önce media player da açıyordu şimdi pocket playerı yükledim onda açmaya başladı:S bu sorun değil ama ya silersem pocket playeri hiç açmaz diye tırsıyorum ayrıca bu videoyuda izleyemedim rtük ün yasakladığını:)benim telde de yasaklı heralde çizgili ekran çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: vur

birde bu alette "birlikte aç" olayı yokmudur:( istediğim müziği klibi istediğim programda açamıyormuyum?klibi yükledim açmadı.Müzikleri vs. önce media player da açıyordu şimdi pocket playerı yükledim onda açmaya başladı:S bu sorun değil ama ya silersem pocket playeri hiç açmaz diye tırsıyorum ayrıca bu videoyuda izleyemedim rtük ün yasakladığını:)benim telde de yasaklı heralde çizgili ekran çıktı

istediğin videoyu istediğin programda açmak için, bence önce o programı aç, programın menüsünde open vardır, ordan istediğin videoyu açabilirsin diye düşünüyorum.

• sbp pocket plus yazılımının linki bilen var mı?
  • netten buldum..kullanan arkadaşlarda yüklü olan versiyon kaç acaba. benim indirdiğim 3.1 versiyonu
  • Merhaba Arkadaşım Konu başlığımızda sayfalarda biraz geriye gitsen okusan yada arama yapsan 23. Sayfada Sbp yazılımlarını bulabilirdin.. Biraz sıkıcı gelebilir ama 6815 sahibi isen bu konu başlığımıza başından sonuna bir göz atarsan senin için iyi olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_10462532/mpage_23/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: seaking

sbp pocket plus yazılımının linki bilen var mı?

• arkadaşlar güzel bir haber
    bizim meşhur core player in bir önceki versiyononun adı beta player,son versiyonunun adıda TCPMP İMİŞ
    http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=498
    adresinde bu son versiyonun FREEVARE SÜRÜMÜNÜ BULABİLİRSİNİZ.
    şu an senkronizasyon imkanım olmadığından deneyemedim .
  • Son versiyon derken Son güncelleme tarihi 12/9/2005 8:34 gözüküyor... TCPMP video izleme konusunda en iyi player zaten pocket olarak ben ilk aldığım gün kurdum ve devamlı onu kullanıyorum. Uzantısı divx olan videoları bile izleyebiliyorum..

TCPMP Son versiyonu Beta olarak >>>> TCPMP (BetaPlayer) 0.72 RC1

Direct Link:

http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/tcpmp.pocketpc.0.72RC1.cab

quote:

Orjinalden alıntı: drfkar

arkadaşlar güzel bir haber
    bizim meşhur core player in bir önceki versiyononun adı beta player,son versiyonunun adıda TCPMP İMİŞ
    http://www.pdagold.com/software/detail.asp?s=498
    adresinde bu son versiyonun FREEVARE SÜRÜMÜNÜ BULABİLİRSİNİZ.
    şu an senkronizasyon imkanım olmadığından deneyemedim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkaysvl -- 12 Ocak 2007; 13:56:56 >

• tavla ve satranç oyunları verilmişti 25.sayfada.
    bunların şifresi :www.mobile-warez.ru

gerçi altta yazmış emreözel ama gözden kaçıranlar varsa hatırlatayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcenk -- 12 Ocak 2007; 14:11:15 >
  • @ilkaysvl

evet 6815 sahibiyim. yaklaşık 2-3 haftadır forumda geziniyorum. her aklıma takılan konuda ve problemde froumun başına dönmek zor oluyor. bu nedenle sordum. r
  • bu video ları oynatamıyorum:( codec yada bi programmı gerekli acaba varsa atarsanız evinirim
  • Sorun değil arkadaşım hep beraber öğreniyoruz işte... her zaman yardımcı olmaya çalışırız..

quote:

@ilkaysvl

evet 6815 sahibiyim. yaklaşık 2-3 haftadır forumda geziniyorum. her aklıma takılan konuda ve problemde froumun başına dönmek zor oluyor. bu nedenle sordum. r
  • teşekkürler ilkaysvl...bir sorum daha olacak o zaman... az sonra ilk yazılımı kaurcağım. bir haftadır hiç bir yazılım kurmadım alate. cab. uzantılı olanlar yazılımları ppc'nin içerisine kendi belleğine kopyalayıp mı? çalıştıracağız? yoksa kart mı? exe. uzantılı olanlar bildiğim kadarı ile pc'de çalıştırılıyor.
  • cab uzantılı olanları makinende karta atarsın oradan üzerine tıklayarak çalıştırırsın sonrada silersin.. Dediğin gibi exe li olanlar ise ActiveSync ise bilgisayarından çift tıklayarak kuracaksın.. tabi makinen pc ye bağlı olacak ve makinende kurulum için onayını ve nereye kuracağını soracak okadar..

quote:

teşekkürler ilkaysvl...bir sorum daha olacak o zaman... az sonra ilk yazılımı kaurcağım. bir haftadır hiç bir yazılım kurmadım alate. cab. uzantılı olanlar yazılımları ppc'nin içerisine kendi belleğine kopyalayıp mı? çalıştıracağız? yoksa kart mı? exe. uzantılı olanlar bildiğim kadarı ile pc'de çalıştırılıyor.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.